Sexparty.





Det har varit en sjukt bra helg detta! Åh, så bra. I fredags besiktigade jag först min bil på förmiddagen och den blev godkänd, mucho najs! Sen på kvällen blev det sexparty hemma hos Sofie som var mycket kul! När det var dags att dra vidare så ville jag och Nina inte alls till Tages så Marcus och Elias kom med taxi och då stack vi till Helsingborg istället. Hur kul somhelst :) Skönt att slippa Tages och samma gamla folk haha.. Och efter ett tag kom Sofie och Frida också och dansade med oss! Tog bussen hem vid kl 05 och låg i sängen vid kvart i sex. En riktig festkväll, precis vad jag behövde!

I lördags väckte Jonas mig vid tolv efter sin träning så då fick jag gå upp och hoppa in i duschen och försöka bli människa igen! Och jag kräkte inte (!!) Underbart.. (alkohol gör mig sjuk annars.) Jag och Jonas stack iväg lite och sen när vi kom hem igen så käka vi god frukost och mös framför en film. Vi lyckades båda somna och sen resten av kvällen blev det hämtemaud och filmer. Mys mys mys.

I dag blev det jobb och nu har jag och Jonas precis fått mat i magen. Perfekt helg. Lovely!

Orvars kulor är gooone.

Åååååhe, jag är arg!! Jag hittar fan inte grönsaksbuljongen som jag köpte innan idag. Det är helt sjukt att den är bortaaaaa.. Skulle laga en broccolisoppa ikväll, men näää.. Det får bli mackor. Gott... GOOOOOTT!!! Nä.

Jaja. Idag kastrerades iallafall lilla Orvis. Veterinären ringde 1-1,5 timme tidigare än när jag egentligen skulle hämta honom, men han hade vaknat till & blivit pigg fort och alla katter brukar gå och lägga sig direkt när dem kommer hem, men nä, inte lilla Orvar :p Men nu har han iallafall gått och lagt sig :) Plutten min.

Laaater..

Uppdaterar senare ikväll. Nu ska jag fixa till frukost och kolla på film.

Jobbehelg.. Igen.

Så då, då var denna jobbehelgen också över.. Har en ledig helg om två veckor tror jag :D så skönt ska det bli!

I fredags jobbade jag hela dagen så när jag kom hem så blev det middag & sen en film & sen direkt i säng. I lördags blev det först jobb och sen på kvällen så började jag och Jonas titta på film som visades sig vara en skitkass så jag gick bort mot Sofie där Nina och Frida också var :) Dem satt och förfesta och jag satt snällt sidan om och tittade på haha.. Satt bara och pratade en massa och lyssnade på musik. (På fredag ska jag själv äntligen få dricka lite vin. Längtar!) Och idag blev det såklart också jobb och nu har jag och Jonas precis varit och handlat lite godis så det blir bara mys heeeela kvällen. Det ska bli skönt, min rygg är död.

Natti.



Nu går jag och min fina pojkvän och lägger oss. Godnatt!

Ännu en dag på Ullared. Alltid lika gott.

Åh.. Det är sjukt hur lycklig jag är när jag strosar runder på Ullared :) Fick hem lite saker, kanske lite för mycket hehe. Kom hem redan lite innan klockan 15, det var väldigt mycket mindre folk än förra gången så det var skönt! Och för första gången på lääänge köpte jag faktiskt klädesplagg, ett par träningsbyxor och en kjol. Inte alls ofta jag hittar några fina kläder där! Näääjz.. Köpte bl.a. också en söt liten igloo till Orvis med en liten mus hängandes från taket så den attackerade han direkt haha.

Har precis strykt lite kläder och äntligen fått tummarna ur röven och spärrat ett bankkonto jag inte använder! Man skjuter fram det så länge, men ändå tar det bara två minuter.. Men jag är väl inte den enda om det ;P


The Aronsson's på Liseberg i somras!

Saaben förstörd.

Iiiih! Vilka piss månader det har varit :p Först skada Kenneth sin rygg rejält så han får gå hemma i minst två månader, sedan blev jag själv rätt så sjukt och idag krockade mamma med bilen.. En bil körde bara rätt ut framför henne. En gammal tant. Varför inser inte gamla människor att det är dags att släppa körningen någon gång?! Tur så blev det inga större skador på dem, men det var värre för bilarna. Mamma fick dock åka och röntga sin nacke, men det visades sig att ingen skada var skedd. Skönt!

Det blir ändå Ullared imorgon hihi. Det var ju trots allt 2½ vecka sedan sist ;P Love iiit!

Och nu ska jag krypa ner till Jonas, fryser somtusan..


Mys i hammocken uppe i Blekinge..

I <3 makeup.

Kom hem för ett tag sedan efter en mycket trevlig dag på stan med Marielle :) Vi satte oss på Espresso House och drack varsin underbar chailatte haha, och efter någon timme av prat och skratt så begav vi oss ut i (dem få) butikerna vi har i denna staden. Vi är båda galna i smink så vi stannade ett tag på Kicks, fick lite rådgivning och sånt så jag kom därifrån med;

En ny foundation
Foundationborste
Rouge

Och så fick vi en liten rengöringskräm från Biotherm gratis :) Jag är nöjd!

Nyfärgad.

Det var en bra dag igår :) Jag körde ut till gården där syster var, snackade lite skit & sedan körde vi in till stan för att fixa lite saker. Väl tillbaka på gården så färgade hon mitt hår. Äntligen. Det behövdes :p Brukar alltid köra med färgen Dark Mocha, men nu när hösten är här och man är vitare som aldrig förr så köpte jag på en varm chokladbrun färg. Mycket nöjd blev jag :) Körde hem efter det. Duschade, rakade benen, peelade mig osv osv.. Mycket fräsch blev man :D

Snart ringer Marielle och då ska vi sticka ner till stan och fika. Måste ha chailaaatte. Min bästa kompis ;P



Åhus 2006. Världens bästa sommar med världens sämsta tält haha!

Mina fötter är halvt döda.

Mina kära fossingaaar.. Dem är döda ;P nästan iallafall! Nu är denna jobbehelgen äntligen över, har inte haft någon ledig helg sedan min födelsedag i början av september och det dröjer några veckor innan en dyker upp, men det är bara att bita i det sura äpplet som dem säger..

Kom hem till en nystädad lägenhet, inte helt fel! Jonas kan när han vill haha. Och nu står han i köket och fixar middag, bättre kan man inte ha det ;P

Imorgon är jag ledig och då ska jag umgås med min kära syster!


Oh yeeeeeeeah .. ;D

Underkläder.



Åh vilken härlig höstdag det är idag and i'm free :) Innan jag sticker och träffar Nina så tänkte jag göra reklam om dessa underkläder hehe. Jag köpte dessa balconette bh'ar förra veckan på jobb och dem är så fina och sköna, i love them!! Bh'arna kostar 99kr/st och dem matchande stringtrosorna (finns vanliga hotpants också) kostar 49kr/st, billigt va? Kom till Newyorker och kööööp.. Vi är ju trots allt rätt kända för våra snygga & lite annorlunda underkläder ;D Bra kvalité också!

Jobbelijobb.

Har jobbat i några dagar nu, skönt :) Får panik av att vara ledig så mycket. Men strax börjar väl folket börja handla en massa inför jul så då lär extratimmarna komma in på rullande band igen ;P

Slet med 4 st pallar idag med Ida. Massor med kartonger med kläder och VARENDA klädesplagg är inplastat, det tog några timmar att packa upp allt haha. När jag kom hem gick jag till lägenheten två våningar ner och snacka skit med Sanga och Marielle :) Meeeeen nu blire myyys med min fiiina pojkvän! En ledig lördag väntar imorgon!

Världens snällaste människor.


Min underbara svärmor var precis här uppe hos mig ett tag och pratade. Hon kom
med en söt liten blomma, kakor, en bok, choklad och ett litet kort där det stod
tips på hur man stressade ner som lite "ta-hand-om-dig-presenter".
Tack så mycket familjen Nilsson. Ni är bäst och jag älskar er. ♥

Jag kanske skämmer bort min pojkvän.. So what?

Hm.. Jag känner att många reagerar på att jag gör så mycket här hemma. Jonas jobbar heltid, det gör inte jag. Alltså har jag fler lediga dagar i veckan än vad han har. Att jag gör så mycket som jag gör, det är ett val JAG gör, JAG väljer att göra så mycket här. Jag är uppväxt med en mamma som gör precis likadant, att det är kvinnan som gör en mycket stor del av hushållssysslorna och den lilla genen har jag fått av mamma. Jag kan inte sitta hemma på min röv en heldag och göra absolut ingenting. Något vettigt måste man göra.. Jag får panik annars.

Min kära pojkvän är säkerligen bortskämd med allt detta, men jag vill göra det och leder det till något dåligt så får jag ju skylla mig själv, men det finns inte en chans att jag låter något som städning, tvättning osv skapa en massa bråk mellan oss när jag vill göra det själv! Gör han något så tycker jag ändå att han inte gör det tillräckligt bra eller så gör han inte det på samma sätt som mig :p och då gör jag bara om det haha. Jonas ger tillbaka på så många andra sätt!

Nu är jobbet inne i en dålig period där jag är ledig mycket, som nu har jag typ varit ledig en vecka. Ska jag bara sitta hemma, kolla på tv och inte lyfta ett finger? Varken diska, städa, tvätta.. Jag vet att det finns många som gör så, and i don't get it! MOVE YOUR ASS.. typ haha ;P

Många säger; du borde inte göra så mycket.. Nä, jag kanske inte borde, men det är en del av min personlighet, det är sån jag är. Okeeeeeeej? ;D I'm the fucking cleaning laaady höhö.

En massa gjort.

Gud :p Jag har hållt på sedan klockan sju imorse här hemma. Nu när jag har legat pall i soffan i flera dagar så förföll lägenheten lite.. Så jag fick börja med att tvätta den gigantiska tvätthögen vi hade, springa upp till vinden för att lämna lite saker, ut till miljöhuset och kasta lite, vikt tvätt, bäddat rent i sängen, diskat, samlat ihop alla sommar kläder & skor och kastat upp kartongen på vinden, samtidigt rensat i garderoben, dammsugit och tvättat golvet i badrummet, (lilla Orvar är duktig på att skvätta utanför..) Ska strax vika lite mer tvätt, sätta in en ny antennsladd mellan tv'n i vardagsrummet och tv'n i sovrummet och så ska jag slänga sopor.

Förtjänar jag att sen bara slappa i soffan resten av dagen? ;P Ja, jag tror faktiskt det!

Ullared. Gotta love it.



Nu vill jag bara lägga den senaste tiden bakom mig och starta på ny kula och det gjorde jag med att dra upp till Ullared med mamma och syrran ;D Nästa gång ska jag dock dra med mig Jonas! Men det var typ ett år sedan nu så det var dags! Hittade lite fina saker, men jag är en typisk "små-plockare", handlar mest bara små saker och det är det som gör det dyrt haha. Fick t.o.m köpt julapapper ;D Men några "större" saker köpte jag hem och mina två favoriter är:


En söt dörrmatta..


..och en pläd med armar. Sandvångens lägenheter är
inte kända att vara varma och mysiga på vintern precis,
förra vintern fick jag gå runder med täcket hela tiden så
det blir nog lite bättre med denna, inte lika klumpig hehe.

Dags för en förändring kanske.

Uh, vilka skit veckor det har varit den senaste tiden. Förra veckan fick jag magkatarr.. Illamåendes, kräk och svimfärdig hela tiden. Det kändes okej efter några dagar, men tydligen trodde jag det var bättre än var det var. Denna veckan slutade det på akuten.

I onsdagsnatt vaknade jag av fruktansvärda magsmärtor så jag lade och kräktes i några timmar och på morgonen började mina händer krampa och magsmärtorna blev bara värre och värre. Jag fick ringa Jonas och på typ en minut var han hemma och då var det akuten i Lund som gällde. Jag blev mycket mycket sämre väldigt snabbt. I bilen så blev kramperna tjugo gånger värre och tillsist krampade hela min kropp. Mina händer och fötter blev blå/lila och tillsist förlorade jag rörelsen och känslen i ena foten, kommer aldrig glömma att jag gjorde allting för att röra mina tår, men det gick inte. Då fick jag riktigt mycket panik.

Kändes som det tog typ tio år innan vi kom fram, men Jonas hade maxat hastighetsmätaren på sin firmabil till typ 170km/h, men för mig kändes det som vi körde i 30km/h :p. Väl framme så kunde jag inte gå själv, kunde inte röra en enda kroppsdel så Jonas fick springa in och ta en rullstol och sen köra mig in och väl därinne skulle dem ha svar på typ 20000 frågor innan jag kom in i ett rum. Jag var så ARG! Där satt jag, helt jävla förlamad i en rullstol och spydde och så skulle dem fråga en jäkla massa, men tillsist kom jag in iallafall. Dem tog en massa blodprov, gjorde en EKG (kollade hjärtat) och så fick jag smärtstillande tabletter och tabletter mot illamående. Efter några timmar släppte äntligen kramperna och jag kunde röra mig någorlunda igen. Men smärtorna i magen försvann inte så jag fick träffa två läkare och så tog dem lite till prover.

Dem hittade inga större fel. Mina värden var kassa, men så började min läkare fråga om hur jag mådde annars osv för jag har haft problem i typ 3-4 månader nu med illamående och kräkningar. Såja, ni kan ju giiiiiisssa.... Det är mina krav, all stress och oron som gjorde mig såhär sjuk. Sinnes. Trodde aldrig det kunde bli så illa. Jag har spytt som en kalv och fått dessa kramper två gånger innan, men denna gången trodde jag fantamig att jag skulle dö.

Nu är det okej. Har fortfarande ont i magen och magen har lite svårt att få ner maten utan att krampa, men det är på bättringsvägen iallafall :) Dags för en förändring kanske?

Jag har världens bästa pojkvän också. Han satt vid min sida hela tiden, höll min hand och sade konstant att allting kommer bli bra. Ja, allting kommer bli bra Jonas, bara jag har dig vid min sida. ♥




Det är dags att bli den glada & positiva Toyza igen ;D

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0