Lite bilder från vår mysiga helg.



Födelsedagsfrukost till Jonas..

Jag & Orvar trötta efter kalas.



Fondue på resturang Oasen!



Mys i skogen.

Massa kärlek denna helgen.

En helt underbar helg har passerat :) Jonas fyllde år i fredags så det har varit lite av hans helg!

Jag överraskade honom med en brakfrukost på fredagsmorgon sedan blev det firande av Elise på kvällen som också fyllde år.

I lördags kom hans & min familj hit. Vi bjöd på frukost & fika & så fick vi äntligen träffa finaste Lykke som kommit till världen <3 sen på kvällen bjöd jag ut honom på resturang Oasen i Helsingborg. Så gott!!

Idag blev det en runda ut till skogen för att njuta av solen! Sen har det bara blivit mys här hemma.. 

Bilder kommer sen! :) nu blir det film!


Ron Pope.

Igår på förmiddagen blev lite strosande på Center syd tillsammans med bästa Linda. Så himla mysigt! Ibland är det skönt att träffas utan pågarna :)

På kvällen hämtade jag & Jonas upp Peter & Ammy. Körde ner till stan & beställde mat från Basilika, därefter iväg till Ammy och käkade & sen blev vi alla upphämtade av Rebecka. 

Styrde bilen mot Malmö, till KB. Där spelade Ron Pope :) så himla bra! Speciellt när Drop in the ocean spelades..






Mens humör.

Ibland önskar jag att ens kille hade kunnat ta över ens kropp. Bara för att dem ska känna hur mycket känslor man kan ha på en & samma gång. Och det är vääääldigt svårt att dölja dem, i princip omöjligt. Iallafall för mig. 

Jag pratar om mens. 8 av 10 gånger mår jag som vanligt, har bara lite godis cravings. Men dem andra två gångerna blir jag sjukt deppig & mina cravings blir hundra gånger värre. 

Denna månaden blev jag deppig. Har knappt lyft ett finger på hela dagen och ligger just nu i soffan och tycker synd om mig själv. 

Av ren trots så tänker jag sticka ut och springa fast min ljumske säger annat. Så blir jag. Som ett litet barn. Och jag vill ha godis och snickers glass SÅ mycket. Istället får jag skära upp vattenmelon & ananas som jag köpte innan idag. Mmm SÅ gott när jag vill ha godis....

Det är tur Jonas är & tränar. Jag ska försöka göra allt för att bli på bättre humör när han kommer tillbaka. Men det är svårt att ignorera dem andra känslorna. ÅH, ibland vill jag vara en kille. 

Pizza & Skipbo.

I förmiddags körde jag och Jonas till Söderåsen, satt ute i skogen & käka frukost. Dock blev det inte så långvarigt, alltid så jäkla kallt därute :p 

Körde hem, vila lite och sen körde vi in till stan. Det blev pizza och Skipbo tillsammans med Peter & Ammy :) himla mysigt! 

Nu är vi redo för en ny vecka! 

Isadora.








Brun sminkning.






Dagens sminkning! Det är oftast med dessa färgerna jag sminkar mig med till vardags :) använder mitt favorit läppglans från Isadora också!

Och idag köpte jag mitt första läppstift, bild får ni se senare :) 

Det finns hopp!

Jag kämpar på som bara den för tillfället med matten.. Efter mycket Google & Youtube så kom jag ingenstans, jag fick börja lyssna på lugn musik för jag kände hur det började koka i kroppen. Nä, jag har inget tålamod. Så jag vände mig till sidan där man får alla svar - Facebook ;) och minsann blev jag klokare & har inte fastnat längre! Och lärde mig t.o.m polynomen utan hjälp. Det kanske finns hopp trots allt! Fast jag bara har börjat.. Detta ska jag fan fixa!



Frukost.



Jag vaknade vid 12, hur skönt?! Körde upp till affären & handla massa gott att äta till frukost :)

Tänkte snart sätta mig & plugga lite matte! Hoppas jag blir lite klokare ;) 

Trötta & slitna..

Ligger under täcket i soffan, tittar på film, dricker kall cola & myser med världens bästa Jonas. 

Imorgon måste jag ringa och boka tid hos en sjukgymnast.. Har fått börja gå på smärtstillande igen pga min ljumske. Måste verkligen få bukt på det! 

Jonas är sjuk och jag fick ta ledigt imorgon så nu har vi 3 dagar vi bara ska vila & mysa! ❤️


Så jäkla snygg kille jag har! :)

Resultat.



Såhär blev resultatet av eye lightern från Isadora. Jag lade den precis sidan om min eyeliner & sen inne vid ögat. Väldigt svår att jobba med, men det blev helt okej ändå! 

Nu ska jag hoppa ur bilen & gå in till jobb.

Ekvationer..

Haha, jag är inte klok. Har precis kollat massa klipp på Youtube där dem förklarar ekvationer med parenteser! I slutet av februari börjar pluggandet och jag vill få lite kött på benen och få igång hjärnan efter 6 år efter gymnasiet... Alltså, 6 år. Jag fick lite ont i magen när jag precis räknade ut hur längesen det var man tog studenten. VADFAN har jag gjort under dem åren? Haha!!
 
Jag är faktiskt väldigt taggad på att plugga lite nu! Dock funderar jag på att lägga företagsekonomi lite åt sidan så jag verkligen kan koncentera mig på matten. Jag ska ju faktiskt jobba som vanligt under tiden. Får kanske sticka till kompetensforum nästa vecka & rådfråga! :)

Isadora.

Jag kommer ihåg under min tonårstid då det blev en hel del fest så älskade jag att sminka mig. Men sen när festandet avtog och skolan tog slut så blev det inte så mycket smink.. Jag nöjde mig med mascara och eyeliner till vardags! Men dem senaste månaderna har jag köpt lite nytt smink och sett till att sminkat mig lite mer. Dock inga starka färger, utan med färger som går i brun/grått/guld.
 
Jag brukar dock kolla runder efter inspiration på olika skönhetsbloggar och så har jag storkoll på vad som kommer in till Kicks ;P Jag har i alla fall fallit för Isadoras vår kollektion! En eye lighter fick följa med mig hem idag, det finns i tre olika härliga pastellfärger och Limelight 80 fick bli min. Dock är planerna att dem andra två också ska bli mina... Innan jobb imorgon ska jag försöka få till en fin sminkning med den.
 

Ciate.




Provade på mitt caviar manicure som jag köpte för ett tag sen. Lade bara kulorna på två fingrar, ska bli kul & se hur länge det håller :) fint blev det iallafall, snyggare blir det nog dock om man har längre naglar! 

Bling!

Idag blev det lite bling bling på min lediga måndag! Har fått i mig lite mat & ska strax iväg & veckohandla. Ikväll blir det jeans shopping för min del, har använt i sönder flera par! 




George Jensen.



Rituals.


Jag gick runder på Ikea & Väla själv för några dagar sen. Jonas födelsedagspresent inhandlades och så fick det bli lite annat roligt också! Jag ÄLSKAR Rituals butiken så doftpinnar fick följa med hem därifrån. Annars blev det två ljuslyktor ifrån Indiska & ett gäng tulpaner ifrån Plantagen :) 

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0