Min sista dag.

 
Jag fryser. Jag är nervös, men ändå lite pepp. Idag var min sista mammadag. Imorgon ska jag tillbaks efter 1 år och 4 månader hemma. Detta är så sjukt! Jag har så svårt att fatta det! Därför är de omöjligt att ställa om i huvudet också.
 
Nu ska Jonas va hemma i 2 månader med Olivia. Jag ska jobba i Malmö och kommer därför inte hinna se dem så mycket 😢 det är de som är det jobbigaste. Skulle de dock inte kännas bra så kommer jag gå ner i tid. 
 
Jag är också rädd att jag har tappat all min kunskap. Jag menar, armaturer? Vadfan vet jag om det? Haha. Nä, men de kommer säkert gå bra. Längre bara tills dem första dagarna är över så man har blivit lite varm i kläderna.
 
 
På min sista dag kom Nina & Lily och umgicks med oss 😍

Ut i solen.

När man vaknar en lördagsmorgon, solen skiner & snön ligger så fint.. Jonas stack till Halmstad med en kompis och jag kände att jag & Olivia kunde bege oss ut innan de är dags för lunch. 
 
Jag tog fram hennes pulka och tyckte vi kunde åka lite. Mormor kom och höll oss sällskap, men Olivia vill bara bli buren av sin mormor så fort hon ser henne. Att åka pulka var inte alls kul tyckte hon. Vi provade med gunga, åka rutschkana och lite annat. Tårar & gnäll från Olivia... Jaha, ingenting passade. Så vår mysiga förmiddag ute slutade med att vi fick gå hem igen.
 
Nu är vi alltså hemma & Olivia är supernöjd.. Jag som ville vara ute i solen. 
 
 

Dagis - here we come!

 
Hon fick inte plats på Montessori precis som vi misstänkte. Stressad blev man, minst sagt. Där finns 3 kommunala förskolor här i Svalöv. Vi sökte två av dem, den tredje ville vi inte ha henne på. Hade hon fått plats där hade jag gått hemma hela sommaren. 
 
Idag fick vi besked, mycket tidigare än vi trott! Och hon fick plats på en av dem två vi sökte! Så otroligt skönt, vilken lättnad. I mitten av april ska vår lilla skruttis skolas in ❤️

Husägare 15 februari.

 
Igår gick äntligen flyttlasset! Jonas hämtade släp tidigt på morgonen, köpte med sig frukost som vi sedan åt hos hans föräldrar. Båda hans föräldrar hade tagit ledigt för vår skull ❤️ Så otroligt snällt. Klas slet tillsammans med Jonas och Anki tog Olivia och åkte iväg och hittade på en massa kul med Hanna & Linda & barnen. 
 
Efter vi skrivit på dem sista papperna så körde jag och Jonas upp själv till huset. Gick in i rum efter rum & försökte bara förstå att detta var VÅRT. Jonas var nära på att jag gråta och jag lade på golvet i hallen och bara skratta, haha.
 
Sen var de dags att ta tag i de. Vi började runt 11 och runt kl 14 var allt i huset. Jonas & Klas bar på allting medan jag packade upp. Där är bara typ 2 lådor kvar sedan är de klart. Effektiva var vi! 
 
Runt 17.30 kom hela Jonas familj och mamma & Kenneth. Anki hade förberett en jättegod gryta som vi alla mumsa på. Efter några timmar så körde alla & jag natta Olivia. Sedan tog de inte lång tid förrän jag & Jonas också låg i sängen. Fy vad de tar på krafterna att flytta.. 😅
 
Tack alla fina underbara som hjälpte oss! ❤️

Dagen innan.

Jag lever. Typ. 
 
Det är så himla typiskt. Imorgon ska vi äntligen flytta, men vi alla ligger och snörvlar ikapp.. Jaja, jag försöker bara vara glad & tacksam att det inte är magsjuka.
 
Så nu är det alltså vår sista kväll i vår lilla lägenhet/radhus på Södra parkvägen. Och det känna så himla skönt! Detta har aldrig känts som ett hem. 
 
Alla ❤️-dag idag också. Det är många år sedan jag & Jonas firade den, han fyller ju år en vecka efter så de har känts lite onödigt. Men vi bjöd ut mamma på middag ikväll, på Danny's Corner. Egentligen skulle Kenneth också följa med, men han va tvungen att jobba. 
 
Olivia sover och vi kommer nog också strax lägga oss! All sömn kommer behövas 😊

Känslor.

Såhär låg strumpan och tittade på tv imorse. 



Om en vecka flyttar vi. Det är helt galet. Det ska bli så skönt och så otroligt roligt, men samtidigt läskigt och skrämmande. 

Ett hus. Som är vårt. Bara vårt. Går något i sönder så kan vi inte ringa någon hyresvärd som fixar. Inte endast hushållsel som ska betalas. 

Men ett hus som vi kan göra precis vad vi vill med! Vi slänger inga pengar i sjön utan nu är det som en investering. Vi kan bo här i hur många år somhelst utan att de kommer kännas trångt om vi nu skulle utöka vår familj någon gång. 

Vi hade inte klarat av att bo på dessa 60 kvm länge till. Att vi alla tre sover i samma rum funkar absolut inte längre. Jonas gör mkt ljud ifrån sig när han sover och de väcker Olivia. Olivia blir därför orolig i sömnen och stör därför min sömn. 

Samtidigt som flytten är på gång så ska jag också börja jobba om typ 3 veckor. Så jag försöker också ställa om i mitt huvud inför det. Plus att jag ska operera min tå på måndag som gör mig lite nervös.. 

Mycket på en & samma gång, men detta kommer bli jättebra! Jag ser fram emot vad som komma skall. 

Dumma telefon.

Orkar inte blogga för tillfället! Och min mobil behöver egentligen åka på semester, kan inte ens ta bilder.. Vi hörs en annan dag ☺️

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0