Höstlyktor.



När jag rensade igår så tog jag fram lite av höstlyktorna.. Älskar hösten! 🍁

Sälja & kasta.

Igår var en mysig dag :) Mötte Linda inne i stan för att ta vaccination för HPV, såklart ska jag alltid vara värst och fick inte ta den för olika anledningar.

Efteråt körde hon hem till sig och till mig. Jag började rensa i klädkammare & lyckades både samla ihop & slänga en massa. Om 2 veckor ställer sig jag & två vänner på loppis för att sälja :) så himla skön känsla att rensa & kasta alltså! 

På kvällen möttes jag, Linda & Ammy hemma hos Emelie. Krängde mat från Basilika, efterrätt & godis framför en film. En riktig fetto-kväll ;) 




Rensning pågår...

Purple Nike.



Nya skor! :) skönaste skorna någonsin. Min ljumske blir överlycklig när jag tar på mig dem haha..

20% på Rituals.

Rituals hade ju 20% på hela sitt sortiment idag och det kunde jag ju inte missa! 


Kommer bli så fint att ha detta i nya köket i det nya boendet som vi flyttar till lagom innan jul ;) japp, det var det vi firade lite igår. Äntligen ska vi bosätta oss i Svalöv som vi har velat länge! Längtar!! Efter 3,5 år är det tid att lämna Glumslöv.

Champange.


Ikväll firade jag & Jonas med champagne :) vad det handlar om får ni veta senare.. 

Melwin 8 år.

Melwin firades igår och det var himla trevligt :) det blev en massa skitsnack & så käkade vi alldeles för mycket kakor..




Jag & Jonas prickade nog rätt med vår present ;P 

Sunday.




Igår var det dags att fira Mewlin och då såg jag ut såhär:

Kjol - NY
Svart blus - H&M
Kappa - Zara




Gjorde lite lösa lockar i håret & ytterst lite svart sotning på ögonen. 

Kicks egna märke.



Nytt lipstain/lipcolour.. Ja vad dem kallar denna för på svenska vetifan ;P burken påminner om ett läppglans, men den känns som ett läppstift på läpparna. Snyggt är det iallafall! :) Kicks egna märke levererar. 

Lite jobb.

Jonas stack för att fiska vid 09 imorse och då satte jag mig för att jobba lite. Vi ligger efter lite så nu försöker vi komma ikapp :) efter 3,5 h så kände jag att de räckte så nu har jag fått i mig lite mackor & frukt. Dags att hoppa in i duschen snart & starta dagen ordentligt!





Orvar håller mig alltid sällskap. ❤️

Fredagens klädsel.



Igår blev de;
Jacka + byxa - NY
Blus - Gina Tricot

Tikka Masala.


Väntar på att Jonas ska komma hem så vi kan äta! Idag blir de kyckling i Tikka Masala med ris :) 

Lipstick.

Satte på mig kjolen jag hade i lördags på mig idag igen. Så himla skön alltså! Matchade den med grön lång topp & mörkgrå kavaj. Nu får jag inte sminka mina ögon så jag satte på mig lite läppstift istället så jag inte ser lika död ut som jag känner mig!






Dumma öga.

Har haft problem med mitt ena öga i flera dagar. Skit-vårdcentralen vill inte ta emot mig iheller. Började klia förra veckan och i lördags började det rinna, svullna upp & bli rött. Nu har svullnaden lättat, men nu ser det ut som jag har fått någon inflammation på ögonlocket. Hela ögat känns så himla tungt. Aja, får bita ihop några dagar till.. Blir iallafall uppassad av min kära man :) 




Känner mig konstant trött.. Och att gå utan smink är inte riktigt min grej alltså.

My man knows me.


Jag får ju inte glömma att visa OPI nagellacket jag också fick av Jonas i present :) det är ifrån höstens kollektion och heter My voice is a little norse. Haha, älskar namnen dem döper lacken ;P 

Stockholm.

Nu tänkte jag berätta om mina två dagar uppe i Stockholm..

Klockan ringde 04.15 i torsdagsmorse. Flygtaxin kom inte som skulle hämta upp mig & chefen. Jag ringde & fick veta att vår bokning inte fanns i systemet. Chefen fixade en vanlig taxi som fick köra rally till flygplatsen. Vi hann inte checka in väskorna så dem tog min deo, shampo, balsam, lotion osv.. Tack & lov skulle jag bara sova borta en natt ;p

Vi hann iallafall med flyget och när vi väl landade så satte vi oss i en taxi som körde oss till Zumtobels kontor. Alla var SÅ trevliga & jag kände mig så himla välkommen! Helt underbara människor. Dem hade t.o.m skrivit upp på deras whiteboard att jag fyllde år haha :)

Ett gäng från LA dök upp som också skulle vara med på utbildningen. Efter några timmar var vi klara och då stack jag & chefen till hotellet & bytade om osv. Mötte upp några utesäljare & en innesäljare för då stod middag & bowling på schemat :) och vi hade det så otroligt kul! Och så firade vi mig lite samtidigt :)

På fredagen blev det sightseeing på fot med chefen & sen jobb i några timmar innan en taxi hämtade oss & körde oss till flygplatsen.

2 helt underbar dagar! 







Bekvämt..


Slängde på mig något bekvämt idag.

Min "fluff" tröja - Gina tricot
Kjol & halsband - NY

My gifts.


Av Jonas fick jag en locktång jag har velat ha alldeles för länge.. Provade den precis, SÅ jäkla bra!



Av bror Daniel med familj fick jag en jättefin box med produkter från The body shop.. Precis vad jag älskar! ;)

Av bror Jonas med familj fick jag presentkort på behandling eller produkt på Elcta. Helkroppsmassage - here I come!

Ammy gav mig present för några dagar sen. Doftpinnar med doft av viol. HELT underbar! Finns på Påulanders om någon undrar.

Och av mammi & Kenneth fick jag/vi sängbord :) dem får ni se när vi har skuvat ihop dem. Tack tack tack min fina familj för alla presenter! Ni är bäst! ❤️

Kalas för mig & mamma.

Jag hade det helt fantastiskt uppe i Stockholm, men det får ni läsa om en annan dag! Ikväll blev det kalas för mig & mammi, vi firade ihop! :) Ja, för jag blev ju faktiskt 25 år i torsdags..







Utbildning.



En trött & osminkad Vickan..

Imorgon kommer kollegor från Göteborg & Stockholm till vårt kontor. Då blir det utbildning! Sen på torsdagmorgon hämtar en taxi mig 05.30 som ska ta mig till Kastrup, då blir det utbildning & övernattning uppe i Stockholm :) 

Tuesday.



Väst - H&M
Vit blus - Bikbok
Jeans - Ny

Och så mitt fina halsband jag fick av kollegorna när jag slutade på NY! 

Sunday.




Allt jag har på mig är ifrån NY och så sminka jag mig med Beetle ifrån Makeup Store. 

På väg!





Purple and black.




Snart dags för födelsedagsfest! Blev lila & svart sminkning tillsammans med svart pennkjol från Monki & en kornblå topp från Bikbok och så ett halsband från Gina Tricot.

Hade velat gå ngn kvällskurs i sminkning så jag hade lärt mig mer & blivit duktig. Jag anser mig själv kunna sminka mig helt OK, så länge jag inte ser ut som en panda så känns de bra ;p men det hade varit så himla kul att vara ännu duktigare! 

PMS.

Några dagar sedan jag skrivit nu. Veckan har gått snabbt, men har varit lite jobbig! Haft PMS från helvetet.. Tycker synd om min kära pojkvän, men sen å andra sidan så vet han precis vad han ska göra för att provocera mig ;p 

När jag kom hem från jobb innan idag så fixa han god middag & nu ligger han & spelar Playstation och jag småläser i en Kicks tidning. Lugna sköna fredag!



Weekend i Norrköping.

Denna helgen gick alldeles för snabbt. Vi bokade stuga för flera månader sedan & nu är det redan över. Jag som verkligen älskar camping hade kunnat stanna i minst en vecka..
Vi spenderade hela lördagen på Kolmården & sen har vi grillat, druckit lite vin, hängt vid Sörsjön & bara myst en massa. 












Hahaha, här hade morbror varit igång med att pimpa hennes mössa ;p






Så snygg han är med vagn ;) ska bli så himla mysigt när vi två tar beslutet att skaffa en mini.




Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0