I'm alive.

Har varit lite kass på att blogga den senaste tiden.. Skärpning!

Har varit stressigt på jobb (har jag förresten sagt att jag blivit ansvarig för hela norra Sverige?! Så kul!) och så har det varit mycket fix inför flytten. Om ca 3,5 vecka får vi nycklarna och då ska de börja målas innan vi flyttar in. Ska fixa någon som kan göra de bara, varken jag eller Jonas har tid eller ork till att göra de..

Men de ska bli SÅ kul att flytta! Vi har velat flytta härifrån ett tag så de är skönt att de ska bli av nu. 



Här har vi en fis som jag saknar 💜

Perfekt kväll med mina tjejer.

I lördags blev de fest tillsammans med Nina & Elin! Elin bjöd på middag och sen satt vi hos henne till ca 23.30, sen stack vi vidare ner till Pumphuset där det var Ladies Night. Vi hann aldrig köpa biljetter så vi fick dra dit när de va öppet för allmänheten. Dansade i flera timmar & vid 03 låg jag hemma i sängen. En helt underbar kväll!







Pumpor i huset.



Igår var jag & Jonas familj på Vellingeblomman och tittade lite. Jag ensam stod för shoppingen ;) dock blev de inte så mycket. Några pumpor, höstservetter & en vaxkaka från Yankee Candle i en av deras nya juldofter. Längtar somtusan efter julen alltså.. 

Söder te.


Regnet öser ner utanför och jag dricker mitt nyupptäckta favorit te! Helgen har varit intensiv. I lördags jobbade jag extra & igår blev det Ullared med Jonas & mamma, men de berättar jag mer om någon annan dag :) nu ska jag fortsätta mysa resten av denna måndagskvällen. 

Svampsoppa.






Lök & potatis står och kokar i grönsaksbuljong, svampen har blivit frästa i stekpannan & citron & gräslöken är redo att tillföra sin del i svampsoppan jag håller på att laga :) det är de bästa med hösten - alla soppor & grytor! 

Loppis & mys.

I lördags stack jag & Ammy och ställde oss på en loppis och sålde en massa. Några hundralappar lyckades jag få in :) ska lätt ställa mig på loppis en gång till innan flytten.

Annars idag har jag & Jonas fixat lite saker & sen bara myst. Och nu är helgen redan slut.. 




Love my ombre.

Och så var det äntligen fredag (fast om 20 min är den slut haha). 

Stack tidigare ifrån jobb och körde direkt till Ina på Idas hårdesign. Minst 3 månader sedan jag gjorde något med mitt hår så nu var det dags att fräscha till det. I med ny brun färg, ta upp dem ljusa topparna & sedan klippa bort det slitna. Jag är lika nöjd som alltid! Ina är SÅ duktig, har inte klippt mig hos någon annan än henne på många många år!

Jag har haft ombre ett bra tag nu & jag har trivs så jäkla bra i de, men nästa gång blir det nog något annat :) 




Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0