OPI

 
Måste verkligen inhandla fler OPI nagellack. Bästa jag har provat på!
Rekommenderar att buda hem från Tradera istället för att köpa i butik.
Detta köpte jag för ca 70 kr medan dem kostar 150kr på Kicks t.ex.

Lussebullebak.

Slutade klockan 18 idag, så skönt att komma hem i "normal" tid.
 
I lördags jobbade jag och i söndags tog jag ut en semesterdag och bakade lussebullar och veckohandlade med Jonas istället. Bättre än att stå på jobb måste jag säga ;) Snart är julen här och jag längtar så himla mycket!! Förra året inhandlades det mesta för vi hade i princip ingenting, men på lördag ska vi till Vellingeblomman så då hittar man säkert något fint till ;) Jag, mamma, syrran och Peter var också på Ullared för två veckor sen och då hittade jag en stor gosig tomte. När 1 december kommer ska allt komma fram!!
 
 
Jag & Jonas var nybörjade på detta .. Men goda blev dem ;P

iPhone 5.

Jag fick hem min nya bebis igår!

YSB

Efter en månad av längtan så åkte jag och Jonas till Ystad Saltsjöbad i fredagsförmiddag. Vi fick badrock och söta tofflor och blev satta i "relax rummet". Efter en stund blev vi hämtade, då var det dags för avslappnande ryggmassage, så himla skönt var det! När det var klart fick vi göra oss redo för lunch och när den var uppäten så begav vi oss mot alla pooler. Bastu, bubbelbad, uppvärmda utepooler, 10 gradig pool (bara Jonas som prova på den vill jag lova). Det bästa var att man hade havsutsikt i vilken pool man än befann sig i. Efter ett tag gick vi ut och lade oss i en av "relax sängarna" där vi slumrade till en timme. BÄSTA stunden på så himla länge. Man var så otroligt lugn i hela kroppen, en känsla man i princip annars aldrig känner.
 
Vid klockan 15 checkade vi in på rummet och efter en skön dusch kröp vi ner i sängen och kramades och kollade på tv tills det var dags för middag. Tre rättersmiddag stod på menyn och efter den goda maten begav vi oss ut och körde runt i Ystad för att leta efter en ICA butik. Resten av kvällen spenderades i hotellsängen med massvis med godis och kramar och pussar.
 
Jag rekommenderar det stället!! Det är det bästa vi har gjort vi har gjort på länge. Älskar YSB!
 
 
 
Huvudrätten fick inte va med på bild, den åts upp direkt :p
 

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0