a bad day

Ska alldeles strax gå och lägga mig, men tänkte först skriva några rader här :) Har spenderat hela min dag framför tv'n och har precis tittat på filmen som gick på trean Kärleksfeber, har sett den tusen gånger, men lika bra är den varje gång :)

Det har annars varit en rätt kass idag.. Har haft världens huvudvärk och typ undvikit all folk som kommit nära mig, har varit lite svårt, huset har ju varit fullt med folk.. ovanligt ovanligt.

Nä, nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att morgondagen blir bättre, men det är jag nästan 100 på att den blir :)

Natti!

Helsingborgsfestival

Nu är Helsingborgsfestivalen igång förfullt som den har varit redan i 2 dagar. Var där igår, men innan var man hemma hos Charlie och firade hans 18årsdag, massa god mat och massa skitsnack :) Sen blev det som sagt Helsingborg. Följ aldrig med Nina när hon har en sköldpadda,haha! Usch..

Hade hur trevligt somhelst hela kvällen. Åkte lite karuseller och sånt :) Sen blev det 0127 tåget hem.

Nu sitter jag här, nyvaken.. Tror inte det blir något Helsingborg för mig idag. Humöret är inte på topp och bara veta hur mycket problem vi har för att komma hem, gör så att min säng och en film låter mycket bättre :)

home sweet home

Nu är vi tillbaka från Åhus eller det har vi varit sen i söndags..

Har varit en helt underbar helg med alla vänner :) ni är dom bästa ever! och på denna lilla tiden man var där insåg man ett och annat om vissa saker.. Känns så sjukt bra! :)

Pallar inte berätta varenda liten detalj som hände där, haha.

TRUTEN!
UPP OCH HOPPA, MORGON SOPPA!

Elin säger: tur att man inte ska äta myggmedel, det är ju skitäckligt..
och nä, asså det skura bara imorse
haha :) du är knäpp!

snart är det roliga slut

Äntligen har det varit lite sol hos oss denna veckan :) riktigt skönt, men har dock blåsit rätt mycket.. Bättre än regn iallafall :)

Ska alldeles strax börja städa undan på mitt rum och därefter packa lite smått. Imorgon är det Åhus som gäller, ska bli riktigt kul! Vi är ett gäng som drar upp i 2 bilar så det ska bli skönt att slippa tåg och allt sånt. Blir att vi ligger på ip detta året, pallar inte bli bortkörda flera ggr som man blev förra året, haha inte alltför kul var det. Och det blir också att man bara är där över helgen och de räcker antar jag. Sen är de hbgfestivalen som gäller helgen därpå och sen.. ? sen är typ sommaren slut.. usch!

Min nya klippning

Before




After

Landskronakarneval -07

Uff, nästan gått en hel vecka jag skrev sist, så nu kommer erat efterlängtade inlägg.. eller? :)

Nu är karnevalshelgen i Landskrona över, lite tråkigt faktiskt..

I fredags drog jag och mvg till helsingborg där vi skulle göra en hemlighet och den hemligheten var att jag skulle klippa av mitt hår och de gjorde jag också, blev riktigt nöjd :) bilder på det kommer senare. När vi spenderat hela dagen där så stack vi hem till mig och förfesta lite och sen blev de såklart karnevalen där vi träffade Nina,Elin och Petraa och sen massa andra också :) Helt okej kväll, klår dock inte dom senaste 2 åren.

På lördagen blev det att jag drog hem till Nina, lagade lite mat och sen förkrök med Elin,Anders och Olli :) Blev bussen in 2110 och denna kväll hade jag riktigt riktigt roligt. Åkte lite karuseller med Ulrika, sjukt kul! Men har dock jätte ont i ryggen nu efter en av karusellerna.. Men det är smällar man får ta ;p Därefter blev det Wallmans och lite så.. Vid 3 låg jag hemma hos Ulrika och sov :)

Fredagen

       


Lördagen

    

från karusellerna

     

   

Städdag?

Jag känner mig duktig, väldigt duktig :) haha, orsaken till det är att jag städa till mamma hela morgonen som jag lovade för någon vecka sen, så nu kanske jag slipper bli dödad när jag behöver pengar på fredag :) woho! När jag väl är igång är det svårt att sluta så jag tog ut hunden på en runda sen tog jag in tvätt m.m. Nu kunde jag verkligen klappa mig själv på axlen, haha! Därefter kände jag att jag förtjänade att vila så jag gjorde några mackor och lade och mös framför en film all by myself :) Mammi och dom var ute och testa en ny bil.. väldigt väldigt ovanligt.. nä, precis :)

&just nu är jag rastlös.. sms trakasserar Elin lite, men funderar på att ringa och trakassera henne istället :) verkar nästan som vi ska iväg och bada sen med Anders och Alex antar jag? Jag vill inte bada.. Jag håller mig på torra land :)

gnäll gnäll gnäll

Är hemma nu, har varit ute och varit lite social :) och det hände ju inte alltför mycket.. somvanligt. Vad ska man göra egentligen, så man kan säga som förra året "detta var en helt underbar sommar". Jag är ungefär 90% säker på att jag inte kommer kunna säga det när sommaren är slut.. och det är väldigt väldigt deprimerande. Halva sommarlovet har gått.. ungefär, haha och jag har legat på stranden typ 2-3 ggr! Det är katastrof! Dumma regn.. Men det har dock varit sol idag och jag lade ute och sola i någon timme, skööönt :)

Och det finns inte iheller något skoj på tv'n... VAFAN! haha, gnällig idag kanske?
hejdå

buu

Åh, min höft börjar bli cp igen.. Hallå!? jag är inte ens 18 :) haha

Godnatt!

Några dagar sen ett inlägg kom upp här så tänkte skriva lite innan jag går och lägger mig :)

I fredags var det 20årsfest som gällde i Billeberga för syrrans kille Peter och Fisken. Där bjöds det på taco, och massa dans blev det också. En jätte lyckad kväll :)!

Jag tror jag har blivit en promenads-narkoman av något slag, haha. Igår spenderade jag nästan hela kvällen ensam hemma, resten av familjen på grillfest, så vid 00 tiden bestämde jag och Mvg oss för att gå en runda och den rundan vara i ungefär 2½ timme. Och idag blev det 2 rundor för mig själv som varade ungefär 1-2timmar var.. Duktigt va? det är jätteskönt :) kalla mig vad ni vill, haha..

I helgen är det också Landskronakarnevalen :) wiie! den tycker vi om, hoppas bara att man också kommer tycka om vädret.. Tror jag knappast, men man kan alltid hoppas!

Nä, nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova.. Kommer bli lite problem. Vafan sov man innan för?

Barn + hundvakt

Fy vad det regnar, helt sjukt! Har nog aldrig sett så mycket vatten runt omkring mig, haha. Vår allé ser man inte längre, den består bara av vatten. Riktigt trött på detta vädret nu.. Ge mig sommar och sol!

Inte gjort något alls speciellt idag.. Varit inne i stan och suttit lite barnvakt åt mina brors ungar och hundvakt, och har just kollat en film. Nu då? .. Får vänta till Elin slutat jobba, sen därefter får jag se om det blir film hos Mvg som vi planerat.



         
     Melwin              Zimpson               Elise                 Mina favoriter :)!

6 underliga saker om mig

Jaha, nu är det såhär att jag blivit utmanad av Michelle. Jag ska skriva ner 6 underliga saker om mig själv.. Haha, this is not good.


1. När jag t.ex. går vid en hamn, vid kanten, tänker jag alltid: Kommer min kropp få ett ryck och hoppa i utan att jag själv egentligen inte vill det? eller kommer jag puta i någon?

2. Jag hatar knivar! Så fort någon håller en kniv i min närhet blir jag riktigt rädd att den personen ska knivhugga mig därför tvingar jag alltid personen att lägga ner kniven i en låda eller något liknande. (jag har sett alldeles för många skräckfilmer..)

3.  När jag får hem min Vecko Revyn tidning så kan jag inte bläddra igenom lite snabbt för att kolla lite, jag måste läsa sida efter sida, kan inte hoppa över någon sida bara för där kanske fanns något extra intressant på t.ex. sida 10.

4. Ibland när jag är ute och går själv och lyssnar på musik, då fantiserar jag att det är jag som sjunger den låten som spelas på min ipod eller mobil. Ahja, jag vill så gärna kunna sjunga, ge mig Rebecca Söderströms röst :) du är grym!

5. Ibland vill jag bara dö eller något, för att sen kunna se hur folket nära mig reagerar.. typ, kunna kolla på min egen begravning? haha.. mamma tycker jag ska söka hjälp.. ;p

6.  Jag kan aldrig somna till en film, kvittar hur trött jag än är. Jag får ångest dagen efter om jag somnat och måste därför titta på den igen.

Venfestival m.m.

image103

På bilden ser ni mig och Ina på Venfestivalen (vi hade inte råd till -07 tröjorna så det fick bli från förra årets ;p). Vi hade tur med vädret, regnade bara på båten på vägen dit, solen tittade t.o.m fram en liten stund :) Vi var först hos Ellis där jag hade sjukt roligt sen vid 22 så började vi gå upp mot festivalen där jag och Ina släppte loss när Joddla med Siv började spela, hände dock tråkiga saker, men om man bortser från det var det en perfekt kväll, tack allihopa!

I söndags tog jag bara det lugnt och glodde film och igår spenderade jag dagen tillsammans med Elin och Anders. Vi hyrde film, käkade donkan (ovanligt) och när Anders dissade oss så pös jag och Elin hem till henne och kollade på en till film, men den flippade så vi missade slutet.. jävligt moget :p Och för tillfället har jag det jättetråkigt så jag hoppas att någon jävel vill ut med mig en runda och eller något..

Och jag har blivit helt besatt av Markoolios nya låt Ingen sommar utan Reggae. Den gör en så glaaaaaad :)

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0