Platå.

Vardagsskor , Ad Long , Jeffrey Campbell - NELLY.COM

Denhär platåtrenden... Alltså, det finns ju faktiskt gränser. Dessa är från Jeffrey Campbell och kostar nästan 1700 kr och nästan alla storlekar är slut. Jag förstår inte.



Här är det mer lagom platå och dem får gärna pryda mina fötter i sommar. Men som sagt, det finns gränser :p

Pink.

Ååååh, shoppingsugen!!!! Just nu vill jag bara slänga alla mina kläder & sen sätta mig här, vid datorn, och klicka hem en massa nytt och fint, men där är alltid annat som ska prioriteras före. Men jag har bestämt mig, i vår och i sommar ska jag vara en enda stor färgklick! Förra helgen fick faktiskt en jättefin kavaj följa med mig hem, i en mysig rosa färg.

Ny bil!

Solen lyser in i vardagsrummet och steker så jäkla gött.. Planerna för ikväll var egentligen att spendera kvällen i Malmö med några vänner, men detta är andra dagen jag har en dödande huvudvärk så jag stannar hemma istället.

Jonas var ledig idag så lite har vi fått gjort iallafall. Det såg förjävligt ut här hemma så i förmiddags tog jag tag i dammsugaren och efter ett tag följde Jonas efter ;P Nu är alla vinterskor/jackor nertyckta i flyttkartonger och soffan är nästan fri från katthår.. men snart ser den väl ut som en enda stor hårboll igen. Efter det blev det storshopping på ö&b och en snabb runda inom det nybyggda Biltema. Och just det, i tisdags hämtade jag hem min nya bil ;P haha.. Aygon blev inte långvarig, den blir hämtad på söndag av sin nya ägare!


Min nya bebis. Fin va? :)

Yellow.

Det blev en snabb runda inom Väla idag, mamma skulle köpa lite linnen och jag hittade min klänning till min lillebrors student i sommar. Framförhållning? Japp ;P Jag har svårt somfan för klänningar, jag tycker det är fint när andra tjejer har det, men jag är väldigt kräsen när det kommer till det, men denna föll jag för direkt så det var bara att slå till! Förra våren/sommaren fick jag en stor kärlek till gula plagg och det har hållt i sig.. Så den är såklart gul och helt underbar! Ni får dock bara en liten sneakpeak..

Måndag.

Kom hem för en timme sen efter tio timmar på jobb och nu är jag ledig i två dagar :) Härlig start på veckan efter en ledig helg haha.. Ska börja min dag imorgon med träning som vanligt och sen ska jag iväg med mamma som ska fixa lite saker innan dem sticker till Thailand i slutet av månaden. RÄTT så orättvist enligt mig..

Och sen runt klockan 18 på kvällen kan ni väl hålla tummarna för min skull!? TACK! :)

Att få vara lite kreativ är det roligaste.

Jag har haft en egen praktikant nu i 3 veckor som jag håller på att lära upp och 2 veckor till ska hon vara hos oss. Igår lärde jag henne hur man bygger upp väggar, vad man ska tänka på osv.. Och här kommer resultaten av 3 väggar, och idag när jag har en semesterdag så får hon prova på att ha ansvar över avdelningen hela dagen, jag är säker på att hon fixar det galant!

 

Love life.

Istället för att stå på jobbet i tio timmar idag och slita så lyckades jag få ut en semesterdag så för tillfället ligger jag i sängen med datorn i knäet :) Det känns helt okej måste jag säga haha.. Var och tränade med syrran innan och nu har jag duschat, vikt tvätt, slängt in ännu mer tvätt, plockat undan och satt igång diskmaskinen (hur tusan klarade man sig utan diskmaskin innan?!). Förhäxad går just nu på tv'n och det är ju helt värdelöst, väntar på att älskade Sjunde himlen ska börja, jag tröttnar aldrig!

Ikväll blir det bara mys hemma med den finaste (glömde att nämna att jag har en ledig helg, underbart!!) och imorgon blir det vin och middag med världens bästa Evelina och kanske Nora!

Har en perfekt helg framför mig.. Kan man inte få stanna tiden ibland så man hinner njuta lite extra?


Mys i kvällssolen.

Bra tisdag!

Har haft en jättemysig ledig dag. Började dagen med att storstäda, dock inte så himla roligt, men vid 14 tiden dök fina Ulrika upp! Vi var bästa vänner under "moped-tiden" & umgicks ofta under gymnasietiden, men efter studenten har vi inte alls träffats, men i helgen kom hon & hälsa på mig på jobbet så då bestämde vi oss på att ta tag i detta & ses så idag blev det! Mellan 14 & 19 så har vi bara suttit här hemma i soffan & ätit rostebröd, hemmabakad citronpaj, pratat & skrattat. Fina vän, det kändes som det var igår vi sist sågs!!

Och om 20 minuter är det dags för DH. Har läääängtat! Bra tisdag!

Te är underskattat.

Temys med fina 70tals koppar.

Body Scrub.


Jag har alltid kört på LDB's bodyscrub, men efter jag fick denna scruben från The Body Shop på min födelsedag så är jag fast. Så himla mycket bättre och man blir babylen x 10. Rekommenderas! Nu måste jag själv bara inhandla ett par skrubbhandskar. Doften Moringa är också helt underbar.

Kajakpaddling.




Av mig fick Jonas kajakpaddling. Han har nämnt det nu flera somrar i rad att han vill åka iväg och kajakpaddla så nu tog jag tag i det! Det fanns olika ställen man fick välja mellan, men för tillfället lutar det nog mest åt Vätterns skärdgård, dock är det ett tag tills sommaren, men drömma sig bort får man :) Så himla roligt ska det bli!

Min kärlek.

Förra tisdagen fyllde Jonas hela 25 år och iochmed att jag jobbade hela dagen så blev det bara en snabb middag när jag kom hem, han fick sin present & så blev det lite tvmys.

I lördags kom våra familjer hit på frukostkalas på förmiddagen. Goda bullar, massa olika pålägg, juice, kaffe och tårta bjöds det på. Mycket skratt blev det också så det var väldigt lyckat! När alla hade kört hem så däcka jag och Jonas i sängen i någon timme, man blir helt utmattad av att hålla i kalas. På kvällen satte jag Jonas i bilen och så körde vi till Helsingborg, jag hade bokat bord på en italiensk restaurang. Så himla god mat och vi satt och prata om allt mellan himmel och jord. När man trodde att man inte kunde komma sin pojkvän närmre... ❤ Väl hemma igen placerade jag honom i soffan och då påbörjade jag efterrätten ute i köket. Det blev chokladfondue med banan, jordgubbar, kiwi och ananas. Mumma!

På söndagen överraskade jag honom med en brakfrukost bestående av nybakade scones och färsk frukt. Bästa sättet att starta en dag! Efter det körde vi till Ikea och Väla och gick runder lite och när det väl är så fint väder som det var då så kan man inte låta bli att köra ut till någon skog och bara promenera så det gjorde vi.

Så det var en helg med en del uppvaktande, men Jonas förtjäna varenda liten del av den. Jag älskar dig!








Candles.

Kom hem för en stund sedan efter att ha lunchat med Evelina :) Planerna var att hon skulle hänga med ut hit ett tag efter vi hade ätit, men hon var tvungen att sticka iväg, lite tråkigt, hon hade sett fram emot att kramas med Orvis ;D Men det får bli en annan dag!

Tvättmaskinen jobbar förfullt och jag har krypit ner mig i soffan och tänt en massa ljus. Fast det är ljust ute vill jag alltid ha något ljus tänt, det har en sån lugnande effekt. Mys!




Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0