Glad tjej!!

Åh, vad jag älskar semeeeester!! Jonas familj gick för ett tag sen, vi hade grillkväll här hemma :) så himla mysigt! Innan idag träffade jag Jessica, Ina och lilla Edith och käkade lite lunch och kollade lite i butiker.
Såhär borde ju alla dagar vara, eller hur?
 
Pricken på i'et är att vi ska till ULLAREEEED imorgon.. Wohooo ;P Bästa!
 
Och vet ni vad? FAN vad jag älskar min pojkvän, han är världens bästa och gör mig så jäkla lycklig!
 
Kortet jag fick på vår 4 årsdag!

Matkoma.

Åh, trött tjej x 10. Juli schemat har varit världens sämsta. Jobbat alla helger + inga sammanhängande lediga dagar alls. Men vet ni vad? TVÅ jobbdagar kvar innan TRE veckors semester.. Jag läääääääängtar!!!!

Ska däcka i soffan nu, har varit och ätit middag på Basilika ikväll, så är i matkoma för tillfället.. Ska försöka bättra mig här innan inom en snar framtid också ;P

Dem bästa som finns!

Need vacation..

Kom hem för en stund sen.. Jag och Jonas var ute vid Odensjön och grillade lite korv och medan vi satt under ett träd precis vid vattenkanten så kom det fina sommarregnet, så himla mysigt :)
 
Jobbade innan idag och ska jobba imorgon också. Jobbar varenda jäkla helg till semestern.. En semester som jag behöver NU! Har förtusan bara haft en vecka ledigt på 3 år, men nu ska jag och Jonas ha tre veckor tillsammans! Lovely..
 
Sitter för tillfället med en ansiktsmask och väntar på att en film ska laddas klart och sen blir det fantamig sängen! Ge mig energi till att jobba imorgon.. Någon? Snälla?

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0