Suck.

Jag som tänkte skriva några inlägg får vänta lite. Går inte att ladda upp några bilder.. 😴

Datenight.

Efter 3 dagar hemma var jag tillbaka på jobb i torsdags. Ännu en gång klara Jonas sig. Kanske han börjar bli immun precis som hans mamma är, man kan ju hoppas!
 
På lördagen, dagen innan jag blev sjuk, så hade jag och Jonas datenight! Vilken underbar kväll vi hade. Vi började med middag på KOL i Helsingborg. Alltså gud vilken mat!! Man har hört folk säga när dem ätit bra kött att de smälter i munnen, men jag har inte förstått hur kött kan smälta (?!), men nu förstår jag... Vi tog en Sharing i caring. Ett halvt kilo oxfilé och så fick man välja 4 st sidorätter. Vi drack goda drinkar. Mycket prat och mycket sorl (stavas de så?) runt omkring oss, men vi var verkligen i vår egna lilla värld!
 
Efter ca 1,5 timme så började vi promenera upp mot arenan. Jag hade spontanköpt biljetter till Johan Glans nästan ett år tidigare och nu var de dags. Väl framme gick vi till baren och drack öl och cider. Sedan var de showdags! Johan Glans var jätte bra, liiite för torr humör för mig ibland, men ett & annat skrattanfall kom där! 
 
Jonas ❤️ När man väl får unge så försvinner fokuset från varandra & de är lätt att man tappar varandra på vägen, därför är dessa tillfällen så himla viktiga! Jag älskar honom och jag älskar oss! Tack somfan för denna kvällen min fina.

Nu kom de.

Nä, vi har blivit smittade ändå. Jag har kräkt sedan kl 15 och när Jonas gick och lade sig så sade han "Jag kommer få de inatt, min mage kör somfan". Så nu inväntar vi bara de och håller tummarna hååårt att Olivia slipper de igen!! 
 
Innan idag så körde Jonas till affären. Jag var tvungen att kräka och sprang till toaletten. Olivia kom skuttandes efter och ville titta vad jag gjorde. Så fort hon kom in började jag och detta såg hon. SÅ rädd hon blev! Det var så hemskt att höra och se henne så. Hon började skrika & gråta så mycket att hon direkt började kippa efter andan.. Som tur är kom Jonas då och tog henne! Och hon slutade inte förrän jag kom ut igen, då kom hon springandes mot mig och de va precis som hon ville kolla så allt verkligen var bra med mig ❤️ älskade lilla du! Det var ju inte meningen att skrämma dig! 
 
 

Fullt ös?

Ett mirakel inträffade! Jag och Jonas blev inte sjuka. Så i onsdags (efter 48 timmar gått) så åkte jag och jobbade.
 
Nu är det fredag. Helg! Och jag är halvt död. Varannan vecka slutar jag tidigare, men då börjar jag tidigare också. Denna veckan var min tidiga vecka = klockan ringer 04.45. Jobb mellan 07-16. Tågen var lite försenade & jag var hemma en halvtimme senare än vanligt. Låter inte alltför sent, men när man bara får träffa sin lilltjej i 2 timmar så är det mycket i ens värld 😅
 
Väl hemma så hade Jonas fixat mat. Han hade dock haft en jobbig dag så han gick in och lade sig. Jag & Olivia käkade middag sedan tog jag undan all disk. Lek & pussar & kramar fram till kl 19. Städa undan alla leksaker Olivia spritt i huset, fixa välling & sen ner i säng. Nattningen tog nästan 1,5 timme (skjut mig i huvudet dem kvällarna alltså! SÅ drygt!). Direkt efter körde jag till affären för jag va tvungen att köpa hem lite, sen hem & hänga upp tvätt. Tvätta bort allt smink & på med myskläder.. Nu sitter jag här i soffan. Äntligen. Hade jag lagt mitt huvud på kudden hade jag somnat, men får försöka hålla mig vaken en liten stund! Lördag imorgon med roliga planer! 😍
 
Jonas skickade denna bilden innan idag 😂

Magsjuka

Blä. Runt midnatt förra natten så vakna jag och Jonas av ett hemskt skrik från Olivias rum. Vi hoppade upp från sängen på en halv sekund, Jonas ligger närmst dörren så han sprang in. Det tog mig då 2 sekunder att inse vad som hade hänt.. Det rädda & förtvivlade skriket var för hon hade kräkt ner sig själv & hela sängen. 
 
Nejnejnej. Inte magsjuka. Vi satt upp i vår säng ett tag därefter, vi visste att där skulle komma mer ifrån henne och det gjorde de. Efter några ombyten och nya handdukar så somnade vi alla tre gott tillsammans.
 
Hon har varit pigg & glad hela dagen. Hon sov jätte länge i eftermiddags, men när de närmade sig 5 timmar så fick jag väcka skruttan. 
 
Jag och Jonas har inte börjat än, men de har också "bara" gått 24 timmar. Så inom ett dygn lär vi defintivt också börjat kräka, nu vill man bara de ska komma igång så att de sen ska vara över..
 
Bilder från i lördags när vi var på Ängelholms hembygdspark ❤️

Exotic.

 
Nytt läppstift! Från Kicks egna märke. Dem är faktiskt väldigt bra, dock rätt svår att applicera. Älskar denna rosa färgen! 

Nya kläder till Olivia.

Skaljacka plus vindfleece ifrån Pops vårkollektion, ääälskar dem! 
 
Och lite sommar kläder från Pomp deluxe. Det randiga setet kommer också vara bra att ha till dagis! 

Solig helg väntar.

Fredag. Första hela jobbveckan över. Jag överlevde! Och det har gått jätte bra. Själva systemen kom tillbaka under tiden jag jobbade, men det har hänt en hel del när de kommer till produkterna. Mycket nytt, men de ska jag nog lösa de också 😊 
 
Stack lite tidigare ifrån jobb och väl hemma i Svalöv körde jag inom affären och hämtade ut två paket. Ett från Polaren och Pyret och ett ifrån Pomp deluxe. Ska se om jag hinner fota och lägga ut imorgon!
 
Nu ska vi fortsätta slötitta på tv och äta godis och linschips (har ni inte smakat så gör de!!). Nu väntar en helg som ska bestå av massor av sol ☀️ och massa pussar & kramar med mina två fina.
 
 

Första dagarna över.

 
Måndag idag och nu är dem första dagarna på jobb avklarade. Har t.o.m fått känna på fredagskänslan som man inte känt på jättelänge, vilket är bara en helt otroligt mysig känsla alltså. Speciellt nu när man har en liten där hemma som man vet man får umgås med hela helgen 😍
 
Det blir dock väldigt långa dagar.. 06.40 kör jag hemifrån och är hemma igen 18.10. Men nu kommer jag få komma & sen gå tidigare varannan vecka vilket är super! Nu när Jonas går hemma dessa 2 månader så kommer jag jobba heltid, men när Olivia börjar dagis får vi se! Man missar ju alldeles för mycket.. ❤️

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0