Fix i trädgården.

Jag fick fixat framsidan av trädgården idag. Blommor & trädgård är inte riktigt min grej, men jag försökte iallafall ;P






Ny vindruta.

Effektiv dag idag! Hoppa upp ur sängen lite över åtta, körde in mot stan för att lämna bilen hos Ryds bilglas så nu har jag ingen spricka i vindrutan längre!

Fick en lånebil så jag körde ner till Borstahusen och tog en PW längs havet. Så otroligt mysigt! 




Hemligt uppdrag.


Idag var jag på ett litet hemligt uppdrag & då såg jag ut såhär :) invigde min fina rosa kappa! 

Matte topcoat.

Medan maten har stått på spisen så har jag försökt underhålla mig själv. Det behövs städas, men kroppen är inte riktigt kry än så hade nog varit mer död än levande om jag hade kört igång med det..

Så jag satte mig ute på trädäcket, snacka lite med syrran & sen hittade jag ett gäng lösnaglar i min låda så det började jag pilla med. Resultatet;




Köpte OPIS matte topcoat för ett tag sen. Nagellacket blir SÅ snyggt när de blir matt. Dock svårt att få med på bild..

Shoes.



Nya skor! Kommer bli så fina tillsammans med en somrig långklänning. 

Kalops.

 

Middagen står på spisen & ska stå där och puttra minst 3 timmar till! Mums! :)

Sjukis.

Vaknade inatt & mådde jätte dåligt. Jonas har varit förkyld dem senaste dagarna & min kropp har känts konstig den senaste veckan så inatt bröt de ut. Så himla härligt väder idag & jag klarade 10 min ute i solen sen fick jag gå in och lägga mig. Typiskt... 



Leopard.


Trött tjej ligger äntligen i sängen.. Blev en runda till Svalöv innan. Käkade lite korv med Jonas familj och sedan kom Elin & Björn också. Det kom dock inte många ord från min mun, SÅ sliten. Slängde på mig myskläder istället för trånga jeans. Dessa leopardmönstrade leggings kommer från NY & fransväskan från H&M.

25 årsfest.

Igår efter jobb så fick jag köra hem snabbt somtusan för att göra vid mig. Sen fick Jonas köra in mig till stan - då va de dags för 25 årsfest för Nina! Himla trevlig kväll & jag fick träffa alla mina favorit tjejer ❤️




Hade inte tid att Jonas skulle fotografera mig så de fick bli några snabba i spegeln. Ny klänning från Zara! Älskar kornblått! 



Fina tjejer! Och såklart var jag lika dålig som vanligt på att fotografera så bilderna tog slut där ;P 

Pink jacket.


Hur underbar är inte denna jackan? Jag & fina Lina umgicks idag. Hon behövde byxor & jag en outfit till en 25 årsfest i helgen så vi var ute på jakt. Jag hittade en klänning till festen, men också denna rosa jackan som jag blev förälskad i direkt! 

Vila i frid Per.

Har varit en rätt så tuff dag idag. Vi var på en minnesstund för Peters pappa som gick bort för några veckor sen. SÅ otroligt fint, men så himla jobbigt att se Peter och hans familj må så dåligt. Om man ändå kunde göra något ❤️

Efteråt så körde jag, Jonas, mamma & Kenneth hem till dem. Där blev det lite fika & prat. Daniel med barn & moster Karin & Klas gjorde oss också sällskap.

Mamma & Kenneth kom hem innan i veckan efter varit i Thailand. Jag hade gjort en converse beställning så nu är mina fötter redo för våren & sommaren. 2 par för 400 kr. Precis lagom :) och har blivit himla kär i den låga varianten mer än den höga! 



Fina människor.

I onsdags hade jag en sån himla mysig dag och kväll.

Körde ut till min fina svägerska Linda (sjukt att jag har 3 st svägerskor som heter Linda haha), för att umgås med henne och lilla Lykke. Den lilla växer så snabbt så man vill inte missa alltför mycket :) det blev promenad i regnet, vi krängde smörgåstårta & godis & sen på kvällen blev de middag tillsammans med Emil & Jonas också! 

Så otroligt fina människor & alltid ger dem en massvis med energi! 



Caviar.



Stack hem från jobb tidigare idag. Inte alls mycket göra & jag var inte sugen på att va där till 20.30 så jag körde vid 17.00 så jag fick en lite längre fredagskväll! Fixade mina naglar nästan direkt jag kom hem, caviar nails, love it! 

Love in the city.






Har jag sagt att jag älskar min man? Bästa & finaste människan som finns. ❤️

Lush shopping.

När vi var uppe i Göteborg så gick vi knappt i några butiker, jag spenderar 5 dagar i veckan med kläder så jag behövde ett litet break. MEN jag var ju tvungen att gå till en Lush butik, mycket roligare att lukta & pilla på grejerna än att beställa över internet! 


3 st badbomber!
Den vita: Sakura.
Den lila: Phoenix Rising. 
Den rosa: Twilight.


Massagekaka: Strawberry feels forever.
Ansiktsmask: Love lettuce.


PHOENIX

Gissa vem som ska bada badkar och använda ansiktsmask ikväll?! :) glad tjej!

Weekend i Göteborg.






Nu har vi spenderat lite mer än ett dygn i Göteborg! Igår var vädret helt underbart när vi kom så vi promenerade runt ett tag och sedan blev det middag på kvällen.

Idag är vädret sämre, dock hann vi gå på lite sightseeing och ta en fika innan regnet kom! Så nu ligger vi på hotellet och tittar på tv & väntar på att regnet ska sluta..

Lite fler bilder kommer senare! :) 


Myser runder.

När jag kom hem idag från jobb så körde Jonas till sin träning. Jonas hade fixat mat (som vanligt, han är bäst!) så jag käkade lite och sedan har jag bara myst runder här hemma. 

Vikt tvätt, bäddat rent i sängen & ska strax hänga upp mer tvätt för torkning. Ibland är hushållssysslor förvånansvärt avkopplande :) 

Nu återstår två arbetsdagar sen kör jag & Jonas mot Göteborg! Kvalitétstid deluxe! 

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0