En dag på lagret

Gud vad jag är trött nu. Jag stod på lagret hela dagen idag. Man bär tunga kartonger fullt med kläder och sedan kasta ner det i backar som jag sedan skulle sätta på varandra. Tuuungt.. Jag är tröööött.

I have no time for this.

Jag har varit lite gone, men det har varit full rulle dem senaste dagarna :) Skriver mer sen imorgon. Nu kallar jobbet.

Ett litet inlägg bara..

Nu är jobbehelgen slut.. Dagarna har gått fort och vi har sålt riktigt riktigt mycket :) Det kvittar om man står i kassan eller ute i butiken så hade man alltid något att göra, och jag älskar när jag har mycket runt omkring sig så denna helgen tyckte jag om! Jobb imorgon också, men sedan på tisdag så är jag ledig, det ska bli skönt.

I love my sister.

Bebishare = död. Förlåt!

Vet ni vad jag gjorde innan? Jag körde på en liten liten liten liten liten bebishare på vägen hem. Varför är ni så jävla dumma som dras till ljus!? Jag hörde riktigt hur det smällde till under bilen.. Vågade inte stanna och gå ut och kolla iheller. Mitt hjärta krossades. Men nu är det helt igen för jag har fått i mig god middag och chokladpudding :)

Sitter faktiskt hemma för engångsskull. Mamma och Kenneth sitter och kollar på Män som hatar kvinnor, och det var inte alls längesen jag såg den så jag satte min rumpa på denna stolen istället. 

Jobbet idag gick bra. Blev dock ledsen när jag såg att Sara skulle lämna mig klockan 17 och att jag skulle få stå på herravdelningen helt själv, men Anne kom och höll mig sällskap :) Så det var skönt! Jonas kom faktiskt också in och hälsade på mig, han hittade ett par jenas som jag ska köpa till honom imorgon. Och såklart har man lagt undan lite till sig själv också.. hihi.

...

Nu har jag duschat. &fönat håret. & plattat håret lite. &kletat in lite glanskräm i det. Sitter i min mysiga morgonrock gör jag också. &väntar på Jonas som kommer med en cola. Mmm.. Imorgon är det jobb hela dagen och kvällen. Igen.

Godnatt.

Jag vill faktiskt ha snö.

Vet ni vad jag vill ha just nu? Vinter. Japp, jag vill vakna till snö utomhus och solen skinandes (man ska såklart inte iväg till jobbet). Man käkar frukost sen klär man på sig idiotiskt mycket kläder och sen ska man gå ut och gå. Jag vill. Mysigt.

Men nu skiner faktiskt solen utanför. Dock ska jag till jobbet.

Varför är jag så trött?

Idag hoppade jag in och jobbade på hemvården. Gud vad tråkigt där är nu när man har jobbat på Newyorker ett tag, men det är lite extra pengar iallafall.

Är trött i min kropp. Vill bara gå och lägga mig, men ikväll har jag lovat att hjälpa Jonas att packa lite, nästa vecka är det dags för flytt :) Så vi ska packa och sådant sen vill jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon ska jag jobba på Newyorker och det blir jobb där hela helgen också. Ge mig energi.

Love it.



Haha, detta är mina ansiktsmasker. Lite va? :p Jag älskar skönhetsprodukter och för någon vecka sen köpte jag en sorts kräm till mitt hår som ger glans och luktar otroligt gott! Jag ska lägga upp en bild på den sen någon dag också.

Nu tänkte jag faktiskt kleta på en ansiktsmask som är gjord av advokado. Ska strax gå ut och se om Kenneth har fått in min nya bilstereo också.. Hoppas.

Älskar Veronica Maggio.

Nu ska jag rensa i min garderob och i underklädeslådan samtidigt som jag lyssnar på Veronica Maggio. Hon är grym.

Dessa är mina nya saker från Newyorker.








En snygg väst, en enkel topp i tunnt skönt material, fina underkläder och två sjalar.

Ledig i två dagar nu.

Jag är hemma. Jag är hemma. Jag är hemma. Jag har längtat hem till Jonas hela dagen, men han själv är inte hemma, men han kommer nog snart hoppas jag! Dagen idag har gått liiite snabbt, men endast vissa stunder :p Chefen kom aldrig idag, utan kommer imorgon, så jag slipper träffa honom. Skönt.. Engelskan blir så kass när man tänker efter för mycket och det gör man nog när man har en stor chef framför sig haha.

Nu är jag iallafall ledig i två dagar :) Planerna imorgon är att jag ska tvätta min bil, sen får vi se..

No energi today.

Idag har jag inte lika mycket energi.. haha. Vill krypa ner i sängen igeeeen. Om tolv timmar har jag slutat.. Endast tolv timmar kvar. Plus att den stora chefen från Tyskland kommer idag. Dags att ta fram engelskan.

Mucho energi. Det tycker jag om.

Nu är jag frisk och idag jobbade jag. Hade sjukt mycket energi så det var skönt! Dagen rullade på bra. Nu är jag dock jättetrött så nu ska jag krypa ner i sängen. Imorgon är det jobb hela dagen.

Glass och hallon.

Jag och Jonas sitter hemma hos Emmeli och Peter just nu. Vi käkade innan och nu medan Peter och Jonas är ute och går med lilla Dylan så fixar syrran glass med varma hallon :) Mums. Fick uppdraget att hitta en ny film, så vi får väl se vilken det blir.. Annars idag har jag varit iväg med mammi. Hon skulle hämta sina glasögon och jag köpte mig faktiskt en ny bilstereo, ska också få bror Jonas högtalare från hans ena saab. Det ska bli gött, just nu fungerar bara en av mina högtalare.. haha.

Nä, nu kallar glassen och hallonen!

En dag i Ullared med världens bästa mammi.

Idag var jag som sagt på Ullared med mammi. För tredje gången detta året hehe. Hittade lite saker som en fön och Aquas nya skiva ;) hihi! Jobbet ringde precis, dem ville att jag skulle hoppa in och jobba imorgon så det ska jag göra. Nu ska jag hem till Jonas, äta lite ipren och ta en skön dusch och försöka bli lite friskare tills imorgon.

Allt för att bli frisk.



Mm, visst ser det gott ut? Hela förmiddagen och eftermiddagen har jag försökt få i mig en massa nyttigt som hallon, blåbär och kiwi. Allt för att bli frisk. Mamma fyller ju år imorgon så då har jag lovat att ta med henne till Ullared :) Jag och syrran gav henne sin present innan som var en SodaStream, den har hon tjatat om ett tag så nu har hon äntligen en hehe. Nä, nu ska jag gå ner och lägga mig i soffan igen. Bye!

Vill ju inte missa några jobbedagar!

Fan vad jag mår dåligt. Var tvungen att sjukanmäla mig idag. PLUS att jag råka förstöra mina favoritjeans innan. Åh! Vilken morgon.

50% rabatt är inte helt fel.

I'm home. And i'm alive. Knappt. Jag bestämde mig för att stanna kvar på jobb hela dagen fast kroppen ville hem och sova :p Stod nere på herravdelningen med Sara hela dagen och det gjorde dagen mycket lättare, så jävla go är hon.

Imorgon börjar jag faktiskt lite senare än öppning, rättare sagt klockan tolv så det är lite skönt. Men nu ska jag duscha och sedan hoppa i min myspys morgonrock och vänta in min goding. Och vet ni? Jag fick mitt personalnummer idag = jag får shoppa på Newyorker = 50% rabatt på ordinarie pris och 30% rabatt på rea. GÖTT?! :D Så lite saker som har jag fått hänga undan fick äntligen följa med mig hem idag, men det får ni se någon annan dag!

Åh, vill inte bli sjuk!

Åh, jag mår pissedåligt. Jag blev förkyld helt plötsligt igår, så innan vi gick och lade oss så fick jag ta ipren. Vaknade imorse och mådde ännu sämre, fick ta ännu en ipren. Och nu är jag uppe, mår skit dåligt, ont i hela kroppen och vill verkligen inte lämna morgonrocken. Men det är ett måste. Jobb kallar.

Min fjärde lediga dag, men imorgon är det jobb igen.

Idag är jag också ledig. Alltså har jag varit ledig i fyra dagar vilket har varit jätteskönt, men jag börjar bli lite rastlös. Dock jobbar jag inte så mycket denna veckan, endast tre dagar, men det är bättre än inget!

I förmiddags körde jag hem för att hämta lite saker. När jag kom tillbaka till stan blev det en runda inom apoteket och sedan inom mammas jobb för att prata lite skit. Efter det gick jag faktiskt och solade i tjugo minuter, det är nog över ett år sedan jag solade solarium. Mycket skönt var det! När dem tjugo minuterna hade gått så gick jag in på City Gross svettig och go och letade efter ingredienser till middagen ikväll, ska prova på att göra en ny maträtt till mig och Jonas som jag har hittat i en VeckoRevyn tidning. Dock fanns inte hälften av sakerna därinne för mycket var slut och sen palla jag inte gå runder och leta haha, så jag fick köra vidare till Hemköp.

Nu är jag tillbaka i Jonas lägenhet. Ska strax hoppa in i duschen och sedan städa undan Jonas stora klädhög som täcker en hel fåtölj.

Perfekt helg!

I fredags var det som sagt min 20årsdag. Jag kom hem, fick då öppna presenter och sedan tvingade jag med mig syrran till Centersyd där jag ville hitta något att ha på mig på kvällen :) Och vet ni vad jag hittade? Min efterlängtade kavajväst i paljett. Så snögg. Samtidigt hittade jag en skit fin 'skinn'kjol som jag fick av syrran och Peter som inte hade köpt något till mig än + att jag fick välja ut ett smycke. Lovely! Tack så mycket.

Vid sju kom mina töser hit. Jag hade ställt ut trädgårdsmöbler ute på mitt rum så där satt vi och käka, drack, prata och spelade musik. En mycket rolig kväll och jag älskar mina töser över allt annat. Tack för ni fira min dag tillsammans med mig <3
Det blev utgång i stan. Först på Tycho och sedan på Tages. Dock blev det inte mycket dricka för jag ville inte ligga och spy dagen efter när jag skulle umgås med Jonas hehe.

I lördags till frukosten fick jag min andra present av Jonas som var en ny morgonrock. Han snappar upp mycket mer vad man säger än vad man tror :p Min gamla morgonrock är ca tusen år gammal så det var dags för en ny. Efter det fick vi köra ut till mig där jag kunde byta om och så, sedan körde vi hem till honom och åt munkar och vaniljhjärtan, gottit ;p Efter det så låg vi båda däckade i sängen haha, sjukt trötta. Vid sex vaknade vi och då fick vi börja göra vid oss och jag använde min 'skinn'kjol, i love it syster. Vi begav oss till Inferno där vi åt sparrissoppa till förrätt sen blev det oxfilé till huvudrätt, sjuuuuuukt gott! Godaste jag har ätit måste jag säga. Under middagen fick jag min tredje present av honom som var en berlock till mitt pandora armband. Det var massa hjärtan på det i olika nyanser av röd. Så himla fint var det. Efter middagen där så stack vi till Hemmakväll och hyrde några filmer och sen bestod resten av kvällen av mys. Tack för allting mitt hjärta, du är världens bästa pojkvän.

Nu kommer det bilder ;p














HAHA .. så jävla fula.

Presenterna;



Av familjen: Fotbad, matberedare, gryta, äggkoppar, pajform, brödkniv, pengar, blommor, kjol, smycken.
Av vännerna: En korg med body butter, body scrub, massa ansiktsmasker (love it!) och badsalt. Fick också en söt liten väska, smycke och ett presentkort på ansiktsbehandling på Hudvårdsstudion i stan i 60 minuter. HELT UNDERBART!

Taaaaaaack så mycket för allting!!

J <3 V

Aw, Jonas kom hit för ett litet tag sen och överraskade mig. Jag sa att jag ville gärna ha min present imorgon då han och jag ska fira mig lite tillsammans, men han kom hit med en liten "för-present" som han kallade det hehe. Det var Veronica Maggios skiva som jag har velat ha ett bra tag :) Så himla underbar är han!

Han är världens bästa och jag tycker om honom så otroligt mycket.

Perfekt väder för den perfekta kvällen.

Underbart väder.. Det kunde inte bli bättre :) 

Nu kallar duschen.

Idag fyller jag 20 år!

Tihi, det är min 20årsdag idag :) Har precis varit därnere och öppnat presenter. Jag önskade mig bara en massa saker som jag ska ha när jag flyttar hemifrån. Dock blev det också ett underbart fotbad med vibrator, massage, bubblor, pedikyr verktyg och så några fina armband. Ingen riktig födelsedag utan smycken hihi.

Min stora dag ska jag fira med mina fina vänner. Ikväll ska jag ha en tjejmiddag här hemma med mina närmsta tjejkompisar :) Kul ska vi ha!! Sjukt att det är två år sedan jag fyllde 18 och hade tjejmiddag i en lokal med tjugo töser. Det är inte ofta man har så kul man hade den kvällen, helt sjukt var det :p Men tonight ska vi ha minst lika roligt. Visst my girls? ;D

Snart ska jag sticka till systemet och handla vin. Ofcourse.. ;p



SKÅL!

Jag är hungriiig.

Inventeringen igår gick snabbt, jag var hemma redan vid elva så det var skönt :) Dock var det ändå svårt att komma upp imorse, men upp kom jag och jobbade från öppning till stängning. Jag har bara varit ledig två dagar på två veckor så nu väntar några dagars ledighet :)

Nu ska jag ställa mig och diska, samtidigt som jag väntar på ett samtal från Jonas, då ska jag börja laga spagetti och köttbullar. Gottit.

Inventering väntar imorgon.

Det blev kladdkaka med massa marabou choklad i och cheesecake hemma hos Daniel och Linda :) Mycket gott var det, Linda är duktig på att baka hon!

Har precis varit och handlat lite mat, när Jonas kommer hem från träningen så ska jag laga tacos till oss. Imorgon väntar inte en så rolig dag. Först ska jag jobba till två, sedan börjar jag fem igen och jobbar till natten. Inventering.. Usch :p hehe. Men det blir fina pengar iallafall!

Och vet ni? Jag vill ha freeeedag. Kul ska det bli!

Congraaats my brotheeer.

Jag har redan slutat. Det var personalmöte imorse (&så smart som jag var så trodde jag att jag inte behövde komma pga att jag var så pass ny.. men tydligen skulle jag det, MEN jag hade inte kommit in ändå för jag har inte fått något kort, haha), så alla var där och jobbade, knappt några kunder = inget att göra. Så jag och några till fick sticka hem. Inte helt fel :) Ska strax följa med resten av familjen till Svalöv för min kära bror fyller år idag.


Bror Daniel med småttingarna.

My day off.

Min lediga dag har bestått av ett besök på Skatteverket, ett besök hos mammi på jobb och så en runda till Ekeby möbelaffär :) Jag har tre långa jobbedagar framför mig så jag ska bara ta det lugnt resten av kvällen.

Ha en fortsatt bra kväll!

Inget alarm sätts på ikväll.

Nu är jobbehelgen slut :) Skönt. Orkar inte skriva vad jag annars har hittat på i helgen just nu. Ska packa ner lite kläder nu och sedan köra in till stan. Mys och film står på schemat ikväll. Och så är jag ledig imorgon.. Sova läääänge :)!

Kräftskiva och jobb. Min helg.

Nu är jag hemma hos mammi och ozzy :) Saknade dem båda så var tvungen att gå upp lite tidigare än vad som behövdes så jag kunde köra hem och umgås med dem lite innan jobb. Börjar klockan tolv idag igen och jobbar hela dagen och kvällen. Imorgon kväll ska jag och Jonas hem till hans föräldrar där det ska vara kräftskiva. Ska bli trevligt! Annars har jag inga andra planer, ska jobba hela helgen.

Ovanligt.

Är det bara jag, eller är blogg.se väldigt seg och konstig för tillfället?

Sängen låter lite mer frestande.

Godmorgon! Jag ville inte alls lämna sängen.. Dock börjar jag tolv idag, så det är ju skönt, men att jobba till kvart över åtta ikväll låter så himla länge, men när man väl är där så rinner timmarna iväg :)

Nu ska jag klä på mig och sminka mig och sedan sätta mig i brombrom bilen.

En mysdag med mammi.

Idag var jag och mammi iväg :) Vi skulle handla en födelsedagspresent till mig och så ville vi gå och kolla lite i affärer utan att spendera några stora summor så vi stack till Nova Lund där man inte brukar hitta något hehe. Jag hittade bara ett par trosor och på vägen hem körde vi inom CenterSyd där jag handlade ett par tunna, coola, randiga strumpbyxor.
Har nyss kommit ut ur duschen, där provade jag min nya hårmask från H&M med doft av jordgubb. Håret blev lent och fint, men tyvärr luktar det inte jordgubb efteråt, vilket var lite tråkigt, men nu har man provat den iallafall ;p
Aja, nu ska jag iallafall betala min mobilräkning och sedan gå ner och fixa mina naglar.

10 timmars jobb idag.

Jag ringde sjukvårdsrådgivningen imorse. Iochmed att det hade blivit bättre tyckte han att jag skulle ta en ipren och vänta tills imorgon, och efter några timmar så blev jag faktiskt bättre. Antagligen var det just dem musklerna som var ovana vid så mycket konstiga rörelser. Men inatt var jag livrädd för det gjorde sjukt ont när jag låg ner och man blir alltid lite extra orolig när det gör ont vid hjärtat/lungorna. Skönt att det nästan är borta nu iallafall, så slipper jag åka iväg imorgon och kolla upp det :)

Anyway. Har varit på jobb från öppning till stängning idag. Har fått lära mig kassorna :)! Det gick jättebra, jag lär mig väldigt fort så efter tre kunder var jag helt inne i det. Det var skoj! Men allting är alltid skoj i början hehe..

Nä, nu väntar jag på ett samtal från Jonas så jag vet att han är på väg hem från träningen, då ska jag börja laga pasta carbonara, är riktigt sugen på det :) mums!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0