Hatar när andra påverkar mig.

Åh, vilken skit dag det har varit på jobb idag.. Alla har varit på sjukt dåligt humör och medan jag håller på att hålla lågan uppe & tänka positivt fast jag har jobbat i snart 10 dagar i rad så dras jag ner med dem vilket gör mig förbannad. Men men, nu blir det lugnt framför tv'n och sen sova. Ny dag imorgon & sista jobbedagen innan två dagars ledigt. Nej, det blev inga fyra dagars ledigt.. Full rulle!

No more lugg..

JAG HAR BESTÄMT MIG!!!!! Jag ska låta min lugg växa ut, jag får klippa den varje dag & den är ojämn heeeeeeeeeeeeeeeeela tiden. Jag börjar bli lite trött på det nu.

Är iallafall nyduschad och vaken nu. Dock inte pigg. Ska strax ut till köket och fixa till frukost. Och vet ni vad? Ni vet sist jag skrev att jag sökte jobb och så? Fick både ett samtal och sms i måndags att jag var välkommen till en intervju till Cubus som ska öppna i Landskrona. Jag och Jonas la fram både för- och nackdelar och det resulterade i att jag tackade nej. Jag har äntligen fått min egna avdelning på NY och cheferna ska se till att jag får gå upp i tid. Men det var kul att bli "utvald" iallafall :p

Nu - frukoooost. Sen - jobb 10.00-20.15

My outfit today.




Slängde bara upp en snabb bild innan på mina nya shorts som jag köpte igår på jobbet som är helt underbart sköna och söta :) Nu ser ni vad jag hade på mig på överkroppen också.. Många tror att man tycker det är skit kul att klä sig fint om man jobbar i butik, men man bryr sig verkligen inte. Det finns ingen att göra sig fin för och en stor del av våra kunder är inte alls modemedvetna och köper våra allra konstigaste kläder så man blir inte inspirerad. Men vi ligger ju trots allt i Lödde ;P

Jag idag.


Trött.

Hejhopp!

Tänk om jag hade varit ledig idag.. Åh, jag börjar bli trött nu. Har jobbat en vecka nu & jag är fortfarande sjuk. Såklart får jag skylla mig själv att viruset inte vill försvinna när jag inte vilar. Jobbar torsdag och fredag också och sen är jag ledig i FYRA dagar. Dock ska det regna EXAKT dem dagarna också. Jag tror Gud hatar mig.

Har ringt lite samtal nu & ska strax börja göra vid mig så smått. Börjar inte förrän 13.30!

3 år med världens bästa!

Hade ingen ork till att blogga igår, jobbade ju som sagt till klockan 16. När jag kom hem så gjorde jag och Jonas vid oss för att äta på någon mysig restaurang. Vi firade lite att vi har hållt ihop i 3 år :) Det blev att vi körde ner till Hamnkrogen där vi hade havet och båtar som utsikt och så god mat på det, kan det bli bättre? Efter det körde vi ut till Fortuna där vi åt en glass och gick en runda. Efter det skulle jag ge honom min överraskning.. Jag hade beställt hem något som heter Khom Loy. Har ni varit i Thailand någon gång? Det är lyktor av papp som man skickar upp i luften. Dessa som jag hade beställt var röda och hjärtformade, men SÅKLART blåste det lite för mycket så det gick inte :/ Jag blev grymt besviken! Vi får alltså göra det någon annan dag, men jag ville så gärna överraska honom med det. Av honom fick jag en berlock till mitt pandora armband, vilket jag alltid får varje födelsedag/julafton/årsdag. Det är lite av en tradition :) Jag älskar Jonas så otroligt mycket. Han är helt fantasisk och min kärlek till honom går inte att beskriva.






Slängde på mig en söt kjol från Newyorker. Och ja, det har legat där
precis den ser ut att ha legat. Nertryckt i någon låda :p

Just nu;





Dagen på jobb idag fick hyfsat snabbt. Började dock få feber när vi började och inte en jävel på jobbet hade en värktablett så jag fick springa iväg till apoteket och handla ipren, och det rädda mig resten av dagen. Väl hemma så stack jag och Jonas iväg för att hyra filmer och köpa pizza :) Man känner sig alltid som världens flottigaste människa efter man krängt pizza så vi cyklade en runda, här är så fint här omkring!

Imorgon blir det jobb 8-16, sen ska jag och Jonas ut och äta och fira lite :) Vad som ska firas får ni veta imorgon!

Proactiv och Aloe Vera juice.

Fick order från Jennie att blogga så jag får väl slänga iväg ett inlägg :) Midsommar var hur trevligt somhelst, dock var det nyktert för min del iochmed att jag mådde piss så jag ville kunna köra hem och sova när jag ville.. Bilder och sånt kommer senare, orkar inte nu!

Jag gick upp vid tio tiden imorse och då slängde jag mig i soffan med datorn och surfade runder lite medan Jonas fortsatte och sova. Beställde hem Proactiv återigen. Sist när jag gjorde det så fick vi precis reda på att vi fick radhuset så då bestämde jag mig för att säga upp mitt medlemskap så jag kunde spara så mycket som möjligt. En kombination av Proactiv och koncentrerad Aloe Vera juice gjorde så mina finnar på hakan försvann helt och hållet. Nu har jag inte använt något av dem på ett tag så det har blossat upp lite på hakan igen så nästa vecka får jag hem det :) Aloe Vera juice rekommenderar jag starkt till alla dem som har problem med magen överhuvudtaget. Jag har haft problem med kramper sen jag var bebis och det orsakar sjukt mycket smärta, men denna juicen har hjälpt mig till tusen, både med magen och med finnarna. Finns att köpa i Life butiker.


Sjuker.

Trött och sjuk. Är ledig idag och sen är jag inte ledig förrän nästa lördag. Blir alltså bara massa mys idag.

Marknad.

Tisdag idag och nu är det min andra och sista lediga dag denna veckan, om man inte räknar med lördag då centret är stängt så ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa framför tv'n.. Chefen ringde innan också och ville att jag skulle jobba lite extra nästa vecka. Reduceringar gissar jag på.. Alltså kommer vi ha FETE rea nästa vecka :p

Igår var jag bara hemma och tog hand om mig själv. Tro mig, det behövdes :p I söndags innan jobb så var håret halvt fettigt, luggen jävlades med mig som vanligt och mina ögon var svullna. Så igår plockade jag ögonbrynen, vaxade/rakade mig, hårinpackning och en lååång varm dusch. När Jonas kom hem så stack vi och veckohandla och sedan mös vi bara runder här hemma resten av kvällen.

Idag har jag fått tvättat lite och när Jonas kom hem så stack vi till Åbymarknad i Klippan :) Älskar marknader! Jag hittade ett par örhängen och Jonas hittade lite fiskesaker och sen blev det köp av körsbär, munkar, godisremmar och langos haha.. Det klassiska!





Good news.

Åh, så skönt att denna jobbehelgen är över :) har varit en hel del folk och min allergi har inte gett mig extra energi precis.. Emmeli och Peter är här just nu. Dem kom vid sex och då fixade jag middag till oss och sen blev det en promenad! Sitter och planerar nu också, det blir en weekend i London i augusti :)! Så kul det ska bli! Intensiv seightseeing och SHOPPING så nu ska det sparas en jäkla mycket!

Har fått goda nyheter på jobb i veckan också. Fick bekräftat att Fishbone Sisters avdelningen är MIN. Efter 1,5 år så lyckades jag få min egna avdelning att ha hand om. Nu väntar nya utmaningar..  Jag och Evelina ska lära oss exakt allting cheferna kan så skulle någonting förändras i framtiden så är vi redo att ta över.

Uppått, jag skall! ;D Målet är att vara butikschef inom några år. Nu tas det första steget mot det.. Underbart!

Orvar är nu utekatt.

Har jobbat några dagar, men idag är jag ledig :) Dock blir det fullt ös på jobb igen fredag-söndag. Satte igång en tvättmaskin när jag vaknade och körde sedan iväg för att köpa lite frukost. Slappar i soffan just nu och försöker ta beslutet om jag ska storstäda eller inte.. 


Och vet ni vad? Orvar är friiiiiiii ;D Han rymde ifrån sin sele i lördags och en halvtimme senare hittades han i grannens trädgård av Linda haha. Jonas vågade inte riktigt släppa honom igen efter det, han är ju trots allt hans lilla ängel.. Men igår kväll så informerade jag Jonas att han kommer hitta hem & dem håller sig alltid i närheten. Så tillsist släppte Jonas honom och han var väl ute i ca 1,5 timme och besökte nog oss typ tre-fyra gånger haha, sötnos. Så nu vet vi till 100% att han är redo för utelivet ;p Jag släppte ut honom innan också och han var precis inne för att kissa. Jag hoppas fan han lär sig att han kan kissa & bajsa utomhus så vi tillsist kan ta bort den jäkla sandlådan..


Vårt fina hjärta.

Det blev lite shopping på jobbet idag.






Mango Papaya.





Våra läppar är väldigt känsliga för solen vilket man oftast glömmer att skydda och då kan jag starkt rekommendera ett läppglans från Hawaiian Tropic som har solskydsfaktor 25! Finns en i röd nyans också, dock får man inte speciellt mycket färg av den utan mest bara glans, men den doftar (&smakar haha) sjukt gott.

Nytt golv.

Jag är uppe med tuppen idag, har redan varit vaken i 1,5 timme. Här är folk och lägger nytt golv i köket :) Kvinnan som bodde här innan anlitade en städfirma innan hon flyttade och dem spillde något starkt medel på köksgolvet så det blev djupa gropar så nu ska det ersättas!

När dem är klara så ska jag sticka till Plantagen och köpa lite fler blommor och senare idag så blir det fika med Marielle, längesen jag träffa den tjejen nu!

En jäkla massa text.

Vilken bra helg det har varit :)!

I fredags körde jag direkt hem efter jobb. Var alldeles för trött på att köra ut till Svalöv för att fira Hannas student så jag fick vara taxi till Jonas istället så vid tolv tiden fick jag köra iväg och hämta hem honom.

I lördags förmiddag kom Emil, Linda och Hanna hem till oss. Jag och Linda promenerade till affären där vi köpte lite frukost, alltid lika kul att snacka lite med henne, skönt att prata med någon som man ligger på samma nivå med! Sen började Emil och Jonas bygga ett trädäck på vår altan. När dem höll på där så körde vi tjejer iväg till Väla för att kolla runder lite. Jag fyndade faktiskt på Gina Tricot och det var ROSA/BEIGE kläder.. Jag? Rosa? Jajamän ;P Får visa dem någon dag! När vi väl kom tillbaka hem så var trädäcket klart och det blev så jäkla fint!! Det bästa vi har gjort här hittills.. Platsen känns tjugo gånger större :) För att inviga det så slängde vi på massa kött & sparris inlindat med bacon på grillen och så tillbehör till det, mumma!

Idag körde jag och Jonas till Ikea och Väla. Jonas letade efter en grej på Väla och det hittades och sen inne på Ikea köpte vi bl.a nattduksbord och massa små saker. På vägen hem körde vi inom Plantagen för att handla lite fina blommor, dock missbedömde vi ytan helt så jag får köra dit imorgon igen och handla fler.

Nu har Jonas satt upp våra nattduksbord. Han har blivit en helt annan kille sen vi flytta ut hit.. I lägenheten tog det honom en månad för att byta glödlampa i klädkammaren och nu håller han på att fixa en massa saker hela tiden. Vi båda har blivit lyckligare :) Min fina man.



Mina älsklingar. Fler bilder kommer sen!

Hungrig konstant.

Var nyss på Väla.. Där köptes studentpresent till Hanna och så käkade vi på Wok Kitchen. Jag vet inte vad det är med mig, jag vill bara äta och äta och äta och äta heeeela tiden, det är helt sjukt :p Och det resulterar i att jag känner mig svullen till tusen. Man kanske borde sticka ut & jogga lite? MEN då har vi min höft som klabbar somfan.. Gud vad det är synd om mig..

Jobb imorgon iallafall! Pepp? Långt ifrån.

Nä, nu ska jag ta ner tvätten från torkvindan och sen krypa ner i soffan med världens bästa Jonas.

Färgglatt badrum.

Jag & Jonas stack hem till syrran igår, hon drog till Sweden Rock idag så hon ville ses och lämna lite saker. Och dessa sakerna fick vi av henne :) Så snällt!! Jag hade dock valt ut dem, men jag skulle själv betala dem, hon skulle bara handla dem genom jobbet så man fick lite rabatt, men hon valde istället att ge dem som inflyttningspresent!

Vårt badrum är rätt tråkigt med plastgolv och plastväggar (?).. Ni fattar vad jag menar? :p Inget kakel iallafall! Så nu valde vi att ha en massa färg så det blir lite roligt. Olika nyanser av blått och så lite grönt, härligt ;P

Dagens middag;



 Jag fixade till en omelett med champinjonstuvning. Åh, så GOTT det var! Jag och Jonas är lika galna i svamp så detta tyckte vi båda var riktigt gott! Och det går på typ max 10 minuter..

Annars idag så hittade jag faktiskt två saker på Makalöst. Dock visar jag dem senare ikväll eller imorgon :) 

Hoppas någon nappar.

Tjo hej!

Gud vad tråkigt det var att vakna upp imorse själv.. Dags för Jonas att börja jobba ju efter mini-semestern. Jag jobbade lite i helgen, men nu jobbar jag inte förrän torsdag och fredag. Vi har fått ännu en anställd så det blir väl inte så mycket extra tider längre så jag får klara mig på min deltidstjänst.. Har iallafall suttit och sökt lite jobb nu, har dock gjort det i flera månader nu, men det är sjukt svårt.. Man tävlar ju med rätt många. Jag ÄLSKAR mina arbetskollegor och hade det inte varit för dem så hade jag stuckit för längesen och säkerligen 98% av dem andra också. Anledningarna behöver man ju inte gå in på, man vet ju inte vem som läser ;P

Tänkte göra vid mig strax och sedan ska jag sticka ut till gården. Tänkte dra med mig mamma till Makalöst, jag älskar den butiken!

Loppis.

Jag & Jonas sov alldeles för länge sen imorse, men skönt var det! Medan han låg kvar så gick jag upp och fixade till äggröra, stekta champinjoner & skivade tomater. Såna goda frukostar gör man alldeles för sällan..

Efter en stund ute i trädgården fick vi båda panik av värmen och var tvungna att göra något så vi stack ut till två loppisar i Marieholm. Där fanns inte så jättemycket, men en söt bricka med en liten mjölkkanna & sockerburk fann jag. Lite roligt att sätta fram när där kommer gäster istället för ett stort möjlkpaket..

När vi var klara där stack vi till hans föräldrar där dem bjöd på lite mat som var jättegott (som vanligt!). När vi väl kom hem igen så satte vi oss ute och medan han spelade playstation så däckade jag. Så skönt!


Det var svårt att få någon bra bild på dem, men detta får duga.

Ingen energi alls.





Sitter just nu ute på vår terass och tar det lugnt. Jonas håller på att slita i trädgården på framsidan och jag och Orvis myser runder härbak. Pga min allergi så ligger min energi på noll så ska strax vila lite. Ikväll kommer Jonas pappa och mormor på besök! Jonas & Klas ska trimma häckarna på baksidan & framsidan och sedan blir det bara mys med grillat och sånt resten av kvällen.

Glumslöv!

Nu har jag & Jonas harit Glumslövsbor i några dagar :)! Det är helt jäkla underbart här ute & vi kunde inte varit lyckligare!! Har äntligen lyckats få undan nästan alla kartonger, det är ju en 3'a vi bor i så ena rummet får vara ett litet "skräprum" ett tag! Och såklart har vi blivit ägare till en Webergrill haha.

Vill tacka alla som har hjälpt oss, våra underbara familjer, NI ÄR BÄST!




Och DU, du går mig på nerverna. När du får reda på att vi flyttar ut här så "hatar" du helt plötsligt Glumslöv & snackar en massa skit. Är det kanske den typiska svenska avundsjukan som träder fram? Jag förstår dig, hade någon annan flyttat ut hit istället för mig så hade jag också blivit avundsjuk för här är sjukt fint! Ett radhus med 3 rum på 93 kvm med stor trädgård baktill & en mindre framtill. Vad finns det inte att älska liksom ;) Så nu tycker jag faktiskt det är dags för dig att växa upp & sluta snacka en jäkla massa.

Och jag hatar när folk pratar skit om andra i sina bloggar, men jag var tvungen.. :p Och till er andra normala & underbara människor så kommer det mer uppdatering sen med bilder & sånt!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0