Ladies Night.

Två tjejer anordnade Ladies Night på Pumphuset i lördags. Det var jag, Nina, Sofie & Anna som gick tillsammans. Det var så jäkla roligt!! Maten var ingen höjdare och man fick vänta 20-30 min för att få en drink, men utöver det var det grymt! Musikquiz, eldslukare & strippor underhöll oss och såklart uppträdde Prebens pågar! Bästa kvällen på länge! Tack! 












Bareminerals.

 
Behövde lite nya sminkborstar. Älskar bareminerals borstar så har nu beställt hem en kabuki borste, en ögonskuggsborste, concealer borste (dock inte från bareminerals) och en ögonskuggsprimer. Rekommenderar att handla på beautybay.com istället för att gå handla på t.ex Kicks. Så mycket billigare!
 

Glitter.

Igår blev det fest med 3 andra töser, men det tänkte jag berätta om senare! Slänger upp några bilder på hur jag såg ut sålänge!







Byxor & topp - NY
Kavaj - H&M
Skor - Nelly.se

Nu tänkte jag traska upp till affären & handla bullar! Så gott :)

Fynd.

Pieces på Väla ska lägga ner så jag var inte sen med att gå in och kolla läget :) 420 kr fattigare blev jag, men 2 baströjor, 3 par trosor, 3 par örhängen och ett halsband rikare! Nöjd! Och nu håller jag helg - ännu mer nöjd med livet!




Bra söndag.

Hade tagit ut semesterdag idag och det har varit så himla skönt!! 

Jag & Jonas käkade nybakade bullar till frukost imorse & sen blev det x-antal timmar i soffan framför tv'n. När kvällen närmade sig så körde jag, Jonas & Peter ut till Emil & Linda för bingo lotto & pizza. Himla mysig kväll :)

Honeymania.




När jag kom hem från jobb idag så överraskade Jonas mig med en present! Jag har SJUKT många body butter/lotions, men han vet att jag var velat prova The Body Shops nya doft Honeymania.. Världens sötaste som han är så hade han köpt den till mig :) glad tjej!

?!

Varför blir min text stor ibland?!

Pumpor.

Har hängt med mammi idag. Blev en runda inom Rusta, Ikea & en gård som säljer pumpor :) en mysig dag och nu har vi det väldigt höstigt här hemma! 



En dag hemma.

Har spenderat hela dagen här hemma idag. Så himla skönt efter den tuffa morgonen.

Låg i sängen och kollade på mina favorit serier sedan blev det ett långt bad. Använde min sista badbomb ifrån Lush. Får nog beställa hem lite nya imorgon ;)





Min syster & bästa vän.

Åh tuff dag.. Jag & mamma körde Emmeli till Lundsstation kl 4 imorse. Nu är hon på väg till Australien för att vara där i 6-7 månader. Om jag ska vara egoistisk så värker mitt hjärta så mycket, kan någon berätta för mig hur jag ska klara av att vara ifrån min syster, min bästa vän så länge? Men samtidigt är jag SÅ glad för hennes skull, hon förtjänar detta mer än någon annan! I LOVE YOU! ❤️

Avskedsfest.








Halvkassa mobilbilder, men det får duga! Direkt efter jobb igår så stack jag hem snabbt & bytade om & sen körde jag & Jonas in till syster & Peter. Det var avskedsfest för Emmeli. Hade en sjukt rolig kväll med fina människor. 

The best Sister in the world.

Idag har jag hängt med min syster nästan hela dagen! Jag drog med henne på lite ärenden sedan körde vi ut till Asmundtorp. Där vi gick vi runder & pratade massa minnen, det var en helt underbar by att växa upp i. 

Sis, jag älskar dig över allt annat. Uppskattar verkligen allt du har gjort för mig. När saker & ting har varit tuffa har du funnits där för mig. Snart kommer du åka iväg, jag kommer dö lite halvt att vara ifrån dig. Men det viktigaste är att du ska ha det så jävla ROLIGT - du ska leva ut & göra precis vad du känner för! Och det är precis vad du förtjänar. ❤️



Outfit


Kjol: Newyorker
Topp: Ginatricot
Sjal: H&M

Pang pang




Såhär har jag sett ut idag. Ny tröja och byxor från jobbet.

Jag och Jonas var hos syrran & Peter kl 10 i förmiddags, Ammy kom också dit. Vi alla drog till Landskronas Pistolklubb, där hade vi bokat tid för att skjuta lite ;) galet roligt var det!! 

Malmö city.

En helt underbar ledig helg är snart över..

I lördags körde jag & Jonas ner till Malmö city och shoppade loss :) eller jag iallafall.. 




Det blev två ljus (som luktar helt gudomligt) ifrån Lager house. 
Gellack startkit och ögonskugga ifrån Kicks.
Strumpbyxor från Cubus & en topp plus en stickad tröja från h&m. 

Vår bebis.


Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0