Snart åker vi till Thailand

Imorgon åker vi. Väldigt mycket blandade känslor. Vissa saker kommer bli jobbigare än andra. Ska bli skönt att komma ifrån skolan och det vardagliga, men jag kommer dö i 2 veckor utan mina polare. Jag har tvingat alla idag och säga att dem kommer sakna mig :) men det kommer dem göra, jag vet det, haha. Filippa skrev dock på msn: JAG KOMMER SAKNA DIG! Så hon kommer iallafall sakna mig. Hon är för söt :) 
 
Väntar just nu på att Nina ska komma hem från stan så man kan få träffa henne en stund och därefter ska jag hem till Ina och få min lilla lugg klippt. Sen är det bara att sticka hem, sova och vänta in morgondagen..

Blir det inga fler inlägg innan dess så får ni ha det så bra allihopa!
Love, toyz


image245

Vänskap!

Här sitter vi. Jag och Nina i Åhus för 2 år sen, utanför vårt sketna tält som vi delade med 500 andra personer och vi blev bortkörda 3 gånger på ungefär 5 dagar ;p Illa! Men det är verkligen ett minne för livet, och vi har massor med oförglömliga minnen tillsammans, och många fler kommer det bli.

En vän för livet. 



image244

Påsklovet

Nu är klockan någon minut över 00, man borde egentligen ligga i sin säng nu för lovet är över, jag är ledsen över att säga det, men så är det.. För min del är det endast bara några dagar kvar i Sverige, sen pyser jag iväg till Thailand i 2 veckor och får lite färg på kroppen :)

Lovet har varit hur bra somhelst, speciellt dem senaste dagarna! Mycket har hänt och mycket kommer säkerligen förändras,  ibland är det bra med förändring. Vare man vill det eller ej.. Men jag vill, faktiskt. Det är dax för det!

Idag har jag jobbat lite, hälsat på bror Jonas som fyller år, pluggat, hämtat lite saker hos polare, hållt Elin sällskap vid bussen och tittat på film :p om ni nu undrar?
Nu är det sängen som gäller iallafall! Natti

Nu vet jag.

Mycket av gårdagens händelser och prat gjorde att jag insåg vissa saker. Nu vet jag verkligen vad jag vill. Folk får gärna komma och säga vad dem vill, men det kommer inte påverka mig, för jag är säker på allt nu och jag mår bra.

Lov igen!

Fy vilket väder det är. Tyckte det var jävligt onödigt att snön kom nu, kunde lika gott hållt sig borta, låt våren komma istället! 100 gånger bättre :)

Har inte lämnat mitt hus på hela dagen, och som många andra säkerligen inte har gjort iheller. Jag har istället städat en hel del och sedan beställt på Tax Free, snart gäller det, snart åker vi :) YES!

Nu har vi också lov igen och skönt är det. I lördags var det studentfest på Strand och det var mycket mycket roligare än dem andra studentfesterna, så det var värt sina pengar för engångsskull! Drog dock hem rätt tidigt, men det kändes som jag gjort mitt för den kvällen. Spriten bet inte på mig riktigt och ont i fötterna hade jag efter all dans så vid 01.30 ville jag bara hem till sängen :)

Funderar just nu på att gå och plugga lite, men tror inte jag riktigt orkar det! Får bli nudlar och tv istället! Mucho bättre ;D

Samtal med Kim.

viktoria säger:

jag är törstig

Кιм. säger:

haha, trevligt

Кιм. säger:

jag är sugen på kaka

viktoria säger:

öh

viktoria säger:

kakor är äckligt
Кιм. säger:

nix

viktoria säger:

jo väldigt
Кιм. säger:

2 st runda, med något brunt imitten som man bara slickar och kysser ;D

viktoria säger:

kim...
Кιм. säger:

ja?

viktoria säger:

call your girlfriend

viktoria säger:

förjävelen :)
 Кιм. säger:

haha, hon vill inte komma hit

haha, du är för go du. Inte fått på länge lilla kimski? ;p



Bara för det måste jag lägga in en bild på mig och Kim från midsommar förra året :)

image242

Allt mellan himmel och jord.

Åh! Nyduschad är jag och skönt är det. Det behövdes efter att ha pluggat nonstopp sedan 16 tiden. Och jag är inte ens klar med hälften. Dumma dumma geografi arbete, och dumma dumma mig som inte började tidigare :p men vad ska man göra? Diskuterade lite med att börja i sista minuten med någon, dont remember who, man börjar ju alltid sista minuten med att börja plugga på prov eller påbörja ett arbete, men man blir ändå klar, det blir lite stressat, men klar blir man, är inte det huvudsaken? Man behöver faktiskt inte börja en månad tidigare! Usch nä ;p

Har varit lite off när de gäller bloggen här eller ja, datan överhuvudtaget över helgen. Internet har klabbat och jag har ingen haft någon speciell lust att sitta här. Denna helgen var iallafall helt okej precis som alla andra :) Blev lite fest i fredags och i lördags var jag ensam hemma så jag fläka ut mig på soffan och glodde på allt ovettigt och tråkigt som gick på tv'n! Ja, ni märker ju själv hur händelserikt mitt liv är haha.

Det är iallafall lov nästa vecka och det uppskattar man alltid. Det blir dock lite plugg, men måste försöka göra rätt mycket innan vi drar iväg till Thailand. Nä, det ska nog jag kunna fixa.. på ett lov.. ye right..

Nubbe!

Jävla nubbe :) haha, illa!

Gordon är sexig.

Idag är det Gordon på tv. På något konstigt sätt tycker jag han är jävligt sexig..
Är jag ensam om den åsikten?

image241

Spring Nina

Jag har nyss vaknat. Det kryper i min kropp. Jag är irriterad. Jag vet inte varför. Vill göra något.
Ska slå ner Nina nu eftersom hon är så jävla glad & hon inte vill ut en runda.
( Nina, jag hade sprungit )

Nyvaken.

En väldigt dryg dag i skolan har det varit. Kom dit, hade lektion i 25 minuter, skrev prov, lektion i 10 minuter, sen var nästa lektion inställd. Lovely.. Drog ner till stan efter det och fixade ett nytt pass och därefter kände jag att solariumet kalla på mig, så det fick bli 20 minuters solning och sen bussen hem direkt!

Nyvaken är jag och ansiktet bränner. Däckade på soffan i uterummet när jag kom hem som blir typ de varmaste stället på jorden när solen är framme, skönt är det! Känner dock mig fruktansvärt stressad för tillfället, och jag gissar på att det är för jag har prov på hela körkortsboken (nä, inte uppskrivning) nästa vecka + ett arbete på 10 sidor.. Och på något konstigt sätt så har vi lov (igen!) efter den veckan. Jag som trodde det var vecka 13 vi hade lov, men icke.. så det var ingen dålig nyhet precis :)
 
Denna dagen verkar inte bli mycket mer intressant än alla andra vardagar.. Antingen ska jag plugga på trafikanten, eller så ska jag bara ta det lugnt. Kan ni gissa vad jag väljer? det kan jag iallafall..

Snö?

Jag hoppas ni riktigt njöt av det fina inlägget Malin skrev, det var bra att hon berättade hur cool jag är så alla vet det nu ;) haha.

Anyway..

Det har varit helg nu, och det var en knäpp sådan av många anledningar.
I fredags tog jag bara det lugnt, var hemma hos bror Daniel en stund och lekte med Melwin och lillsystern som är namnlös för tillfället :) Efter det var det Let's Dance och massa annat som gällde!
I lördags var det som sagt dax att fira Ina som skulle fylla 20 år på söndagen. Där blev det mat och spel en stor del av kvällen. Vi spelade Med andra ord,  och det var verkligen längesen jag skrattade så mycket. Jag och Jessica var i samma lag och det kunde inte bli annat än sjukt ;p Usch ja! Det måste göras om, för det var riktigt roligt. Efter det så var det kära Tycho som gällde och det var helt okej! Och söndagen innehöll bara bakfylla och plugg och jag har just nu en hel kväll framför mig som bara kommer innehålla plugg av Kristendomen, den tråkigaste religionen som finns..


Gott folk, det snöar. Varför? Buu..

Gästblogg av Malin

Hej alla läsare! (Toyza fans, vill ni gå med i klubben så kontakta mig)

Just nu sitter jag och toyza i skolans datasal, vi väntar ivrigt på att nästa lektion ska börja.
Undertiden knackar det som tusan på dörrarna och ingen orkar öppna.
Två fjortisar stod och knackade i 10 minuer innan någon kom och sedan mumlar de:

Idioter kan ingen komma och öppna?
Då säger cooltoya:
Vi PALLA inte okej?

(Dessutom får man inte gena, bara vi supertreor som får!)

Danni kommer och informerar vad bögen i biblioteket sa (han jobbar där):
Här får du dator mus nr 3 för att det är den 3/3 idag, dessutom skulle hon kopiera ett papper som gayen senare höll upp och ner, så säger han, nej men vänta det är upp och ner!
ehh hallå vänd på pappret?

/Malin

Ina 20 år!

Nyduschad är jag och partymusiken är på hög volym :) Idag blir det fest! Ina blir 20 år imorgon så idag ska vi fira den fjanten. Klockan 18 ska man befinna sig hos henne där det bjuds på mat and so on! Därefter blir det antagligen utgång, eller så stannar vi bara där :) Får se vart kvällen tar oss!
Ha en bra kväll för det ska vi haaaaa!


image240

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0