Sugar nails.


Måste verkligen köpa hem ett av dessa nagellacken. Suger nails från Isadora. Vårkollektionens nya färger är ju helt underbara :)

Bästa Frank & Ina.

Min lediga dag idag började med ett besök hos sjukgymnasten. Min ljumske har blivit SÅ mycket bättre & idag undersökte hon hur jag gick och jag tar alldeles för långa steg. Så nu ska jag försöka ändra mitt gångsätt ;P

Efter det körde jag hem till Ina & Frank! Blev en promenad till en lekplats och sen lunch och mys nere i stan, i solen! Härliga dag :)







Somrig idag.


Kläder från topp till tå från NY! ;)

Snack & tacos.

Hej hopp!

Jag och Jonas har kröpit ner i sängen och ska strax sova. Dock älskar vi att ligga & småglo på tv'n lite innan, då hinner man varva ner innan ögonen ska stängas!

Underbart väder har helgen bjudit på iallafall, jag har dock fått spendera alla soltimmar inne på jobb. Direkt efter jobb idag stack jag ut till gården. Peter passar huset medan mamma & Kenneth är i Thailand. Och väl framme så fanns också Jonas, Stoffe, Andy & Emelie på plats & bordet var dukat med tacos :) längesen jag fick flabbat med Emelie så det var extra kul att få träffa henne! 

Imorgon är jag ledig, då blir det ett besök hos sjukgymnast och häng med Ina & Frank! ❤️


Pastell.


Våren är på gång, då är det dags att damma av vår/sommar kläderna! 

Slängde på mig halsband och byxor från NY och kofta från Cubus idag!

Jobbar idag & är sen ledig tre dagar. Jag klagar inte ;) 

En ny vecka väntar men först...

Iiih, lite trött i benen.. Jag & Jonas stack ut & joggade efter middagen. Längesen jag rörde på fläsket så efter 5 km kände jag mig klar. Väl hemma blev det situps, plankan & mina höftövningar jag har fått av min sjukgymnast. 

Strax blir det film & mys innan en ny vecka börjar. Dock ska en weekend uppe i Göteborg planeras & bokas. Nästa lediga helg för mig drar vi! Ska bli SÅ skönt att komma hemifrån. 







Höör.

Idag skulle jag & finaste Jonas få en dag för oss sjävla. Det är minst 2 veckor sedan sist så det såg vi fram emot :)

Klockan ringde 09 sen låg vi kvar i sängen & tittade på tv & mös till lite över 11. Vi packade ner lite bullar & fika & körde mot Höör. Gick runt en stor fin sjö (ingen aning vad den heter..) stannade och käkade, pratade och bara umgicks. Mysig eftermiddag!






Presenter.


Nu är paketen inhandlade inför kvällens kalas för bror Jonas! Han vet nog inte ens om att jag har blogg så av oss får han två t-shirtar & en flygande helikopter som Peter också är med på :) hoppas han blir nöjd! 

Fredagkväll, i love u.

Äntligen är fredagskvällen här! När klockan slog 17.15, klädde jag på mig jackan & stack ifrån jobbet så fort jag kunde ;P 

9 dagar med ca 80 arbetstimmar senare så är jag nu redo att hålla helg! 

Imorgon blir det frukost här hemma med Peter & sen drar vi vidare för att leta present till bror Jonas. Sen på kvällen firar vi honom, han blir nämligen 35 år! Både han & jag fem'ar detta året! :) 

Hard work work.

Jag hoppade in och jobbade några extra timmar idag. Vi hade inventering igår och samtidigt fick vi 6 pallar med kläder. Så jag erbjöd mig att komma in & packa upp en massa. Dock hann jag & Daniella inte ens hälften för vi fick 3 nya pallar idag haha.. 

Just nu har jag jobbat 6 dagar och ska jobba 3 dagar till. Kommer inte leva på fredagkväll. Känner mig redan helt slut sedan igår, men det ska nog gå det också :)

Körde ut till mamma efter jobb. Mattias satte på sommardäck på min bil & bytade en framlampa. Jag har en snäll lillebror! 



Massageolja av choklad.


Jag fick ju massage av Jonas häromdagen. Vi fick massageolja som är gjord av choklad av Jonas familj i julas så tänkte att det var dags att prova den. Dock luktade den inte choklad överhuvudtaget :/ lite tråkigt, men konsistensen var himla härlig! 

Jobbhelg över!

Fytusan. Väla fyllde 40 år och i princip alla affärer hade erbjudanden, med det menar jag att det var k-a-o-s idag igen.. Butiken ser förjävlig ut & vi ska ha inventering imorgon. Inte alls taggad på det! Jonas & Peter kom och hälsade på mig idag iallafall, får alltid så mycket energi när jag får se mina nära & kära mitt i all stress :)

Nu håller Jonas på att hänga upp tvätt & jag ligger i fosterställning i soffan haha.. Vi ska förflytta oss strax till sängen och då ska jag få massage! Dumma muskelknutor i ryggen.. Men innan dess - lite mys med hårbollen!



25 %

Ligger under täcket i soffan i min nya mysdress & småkollar på en film. Är helt slut i ryggen, vi har 25% rabatt på hela sortimentet under hela helgen och det var k-a-o-s idag. 

Förutom en ny mysdress så fick också en bh följa med hem. Så himla söt! 



Smink.


Nytt smink handlades för några veckor sedan. Fick hjälp av en vän som kan väldigt mycket! Blev väldigt fattig, men SÅ nöjd! Foundation & puder från Lancome & så min vanliga rouge från Loreal. Bra grejer ;)

Skånes djurpark.

Denna helgen har gått snabbt, alldeles för snabbt.

Jag & Jonas umgicks med bästa Linda, Emil & lilla Lykke hela dagen igår. Vi körde hem till dem på förmiddagen och sen körde vi alla mot Skånes djurpark. Gick runder och kolla på djuren & sen blev det korvgrillning & lite fika. Så himla mysigt! Vädret var perfekt också, solen var framme hela tiden.

Efteråt körde vi hem till dem. Då blev det film, pizza, melodifestivalen & lite mer film :) det kan inte va lätt att vara småbarnsföräldrar för tillsist var det bara jag & Jonas som va vakna så då körde vi hem!

Tack för allt fina ni!







Update om ljumsken.

 

Ursäkta trosbilden! ;) men imorse fick jag äntligen träffa en sjukgymnast. Antagligen kommer smärtan ifrån mina muskelfästen i ljumsken. Ska gå med tejp till nästa besök som är i nästa vecka. Då ska hon undersökta hur jag går & står! Skönt att det äntligen är igång så jag slipper ha ont hela tiden! :)

Hm?

Dem senaste veckorna har varit lite jobbiga. Mina känslor har varit rent åt helvete.. 

Har kämpat somtusan med matten. Tillsist insåg jag att jag inte kommer kunna lära mig det själv. Ångest. Ge upp eller inte ge upp?

Jonas mamma känner en gammal mattelärare som gick i pension i somras så idag var jag där och fick hjälp. Väldigt duktig var han, men så avslöjade han sin timpeng. Ångest. Jag ska dit nästa vecka igen, men jag kommer bli pank om jag ska dit varje vecka. Så nu hoppas jag att jag kommer gå på semidistans & få hjälp på komvux & få hjälp en gång i veckan. Antagligen kommer det bli lite svårt pga mina oregelbundna tider på jobb. Ångest. 

Ska jag lägga så mycket pengar på hjälp om det inte funkar? Jag pluggar upp matte B för att jag kanske ska söka in till skola hösten 2015. Är det värt det då om jag inte är helt hundra på att läsa vidare? Jag hoppas ju innerligt att jag hittar ett nytt jobb istället för att läsa. Det praktiska är ju så mycket roligare. Jobba & tjäna pengar. 


Ångest.

Haha. Någon som har ett svar till mig?

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0