YEAH

bara för jag och nina ska kröka satan nu ;)



142386-24

snaaart!



Pojkar och flickor, snart är det lov! och det tycker vi om.


hallon och blåbär

Sitter i bajs skolan. Läraren är egentligen inte här, men vi sitter ändå i en datasal och jobbar.. dom andra iallafall. Jag och Becki sitter just nu och dricker min goda Mer, Hallon & Blåbär :) mmm.. och berättar för varandra hur jävla mycket vi ska kröka på lovet, woho! Fint somfan kommer det bli med lov och efter lovet är det ca 9 veckor tills sommarlovet och det kommer sitta såå fnt! Om man nu inte måste gå på sommarskola, men de tror jag inte jag pallar. Matte B kan gå hem och lägga sig istället.
 
Nu ska jag fortsätta prata trams med Becki och be till gud att våra lärare inte kommer på att vi båda har skrivit om en annan text som ska bli vår analyserande text till cp tidningen...

suprise, suprise, suprise ..

Nu är det söndag, uppskattas inte! Orkar inte gå till skolan imorgon, men detta är dock sista veckan för sen är det lov :) och det uppskattas.

I fredags var jag bara hemma, tittade på let's dance och lite så med mammi. Mys! Sen kom ju lördagen, den blev inte alls vad jag hade förväntat mig. Jag trodde de skulle bli en lugn och skön lördag, men de blev det inte. När jag vaknade drog mamma med mig till djursjukhuset med en av våra katter, oscar, han vägde ca 10 kg, en liden tjockis.. men iallafall, tack vare fetman så fick han kristaller och sånt mög i urinen och tillsist kunde han inte hålla kvar det så han kissade lite överallt så det blev att vi avlivade honom.. finns inget botemedel och en sak är säker, jag ska aldrig med igen när något av våra djur ska avlivas för det var verkligen jättehemskt. Bara stå där och kolla på när han sakta, men säkert dör och det är ens fel liksom.. usch, det var jävligt hårt. Efter flera timmar där så skulle vi till kalas hos brossan, käkade kakor och sånt som man brukar göra. Sen när jag kom hem så frågade Nina om jag ville med på fest och såklart ville jag det! Bara komma hemifrån och tänka på annat och det blev verkligen en lyckad kväll :) tack allihopa. Bilder från kvällen hittar ni på min pixbox, tyvärr vet jag inte hur man kan lägga in en länk här så ni kommer direkt dit. Men det löser ni säkert..

Idag blir det bara att slappa & slappa & åter slappa.

it's fridaaaay

Fredag idag och det uppskattas! Nyss krängt massa chokladpudding och det var mycket gott :) det sitter alltid lika bra. Har inte gjort så mycket annat idag.. sovit och så bara och såklart skolan också. Ska spendera min kväll hemma med mammi. Nästa vecka ska hon vara i Stockholm i 2 dagar sen på lördagen sticker dom till Thailand i 2 veckor. Dom jävlarna.. jag vill också! Så jag får umgås med henne lite och jag har blivit mega rädd att något ska hända, men förhoppningsvis inte.
Imorgon ska jag på tråkigt kak-kalas som jag hatar hos min bror sen kanske titta movie med niniz som kommer hem från Göteborg. Men aaah.. Jag är jättesugen på att festa! Får antagligen bli en lugn helg, kroppen behöver nog det.

Ne, jag känner verkligen att jag inte har något kul att meddela så jag sticker. bye!

100 år.

Ja, det tog ungefär 100 år innan man kom in här, menja.. nu är jag här iallafall!

Detta är en jobbig vecka, det kände jag redan när jag vaknade i måndags morse. Jag var jätte jätte trött och det har jag varit enda sen dess. Vissa veckor kan man vakna och gå upp ur sängen hur lätt somhelst, men inte denna veckan. Man kämpar sig genom dagarna, men man klarar sig.

Idag skulle jag egentligen läsa min engelskabok som vi ska ha prov på nästa fredag, men jag gjorde klart alla mina artiklar + analysen till tidningen igår så jag tyckte jag förtjänade att ta det lugnt. Tidningen ska liksom vara klar nästa fredag och då är det duktigt av mig, hehe! Så jag spenderade min kväll ute med några vänner och det är alltid lika trevligt :)

Redan onsdag imorgon, veckorna bara susar förbi. Ska bara vara i skolan imorgon från 9 till halv 12 ungefär för då hämtar mamma mig så ska vi sola. Ovanligt? Jag tror nästan jag börjar bli besatt av att sola. Men det är skönt! Och vi har matteprov imorgon också, men det är ju bara meningslöst att ens försöka. Jag tror jag ger upp när det gäller matten fast det hade varit gött om man hade fått godkänt i det.

Marie Lindberg - Trying to Recall , den låten tycker jag om! så söt.

godnatt allihopa, nu ska jag nanna :)

Pic - min väska

image47

tröttis

Åh, vad jobbig dag det har varit.. Har varit mega trött hela tiden! Somnade också på danskan, men inget förvånande.. Det är bara såå himla drygt! Har inte lärt oss ett piss och i maj ska vi ha prov på 10 kapitel, alltså hela boken. Ja, kommer gå superbra.. Äsch, strunt i det nu! Långt tills dess, men jag lär dock besöka sommarskolan detta året igen. dumma matte B, det är jättesvårt och jag som precis klarade matte A. Men vad ska man göra?

Inte mycket man ska göra idag.. får göra klart 2 artiklar till vår tidning som ska komma ut på 1700-talet. Låter skoj? ne, inte riktigt plus att jag får läsa min engelskbok. Inte kul det iheller..
Gud, va negativ jag är.. uh, jag är alldeles för trött för att vara annat.


Här nedan kommer en bild på mig, emelie och becki från i lördags <3


image46

lördag / söndag

Igår var det fest ju :) Allt började med att jag drog till stan, till Natta där My också var. Var där ett litet tag sen tog vi bussen till Lotta som hade förfest, bara en massa töser, sånt är kul. Vi spelade kortspelet, Sanning och Konsekvens. Jag fick ett sugmärke, mitt allra första sugmärke. Grattis till Natta och My som tog min sugmärkesoskuld, haha. Sen var det dax att dra till själva festen. Hade jättekul, dansa en hel del också och det är skoj! Oh, jag får inte glömma nämna Rebecca som var min nipples-varmare hela kvällen, haha! sinnes.. Kvällen sluta dock rätt tidigt och jag var hemma vid 2. Och idag har jag solat och fått min väska. Så himla bra! Jag får lägga upp en bild på den senare.

Ne, nu ska jag försöka övertyga min mamma att promenera med mig ner till affären så jag kan få köpa mina ostbågar, mm.. &ikväll är det o.c också :)

Väla

Skippade skolan idag och hängde med mammi till Väla istället. Hittade flera stycken hipsters,det behövde jag. För när jag bestämt sagt till mamma att jag ville ha det så kom hon hem med brandgula & lila stringisar. Dom va dock rätt coola faktiskt,haha. Jag hittade också en tuff tubtop på H&M, det ska ju vara neon färger så det blev en bang rosa. Nu ser jag fram emot festen för nu vet jag vad jag ska ha på mig :) Jag hittade också en jättesnygg väska, helt somrig! Den ska bli min! believe me..

Åååh.. jag blir så förbannad på mig själv. Jag ville till Väla igen för att handla väskan, men icke.. Nu är jag lika sur igen och mega taskig. Och igår snackade jag och mamma om att jag alltid får jättedåligt samvete för saker och ting och det får hon tydligen också och då frågade jag när hon fått det. Då sa hon: "Minns du den tunikan du ville ha? När jag körde hem från Ystad så var jag nära på att köra in och handla den för jag hade så pass dåligt samvete." Undrar hur hon känner sig nu då.. Fan! Jag känner mig som en omogen snorunge som gnäller för ingenting. Det värsta är att jag får köpa väskan, bara det att hon inte vill köra ikväll. Jag får väl gå ner och krama henne eller något, fast det kommer ta emot för jag vill ha väskan nu nu nu. Aaah.. lyssna bara på mig. Mega löjlig. Nu går jag innan det blir värre. hejdå

varför så högljudda?

Sitter här uppe på rummet. Isolerad. Nyss ätit världens godaste smörgåstårta. Vi har folk därnere. Varför pratar dom alltid så himla högt? Jag förstår inte de.. och när dom skrattar så är det på gränsen att inte fönstrena skakar. Det är värst när mamma skrattar och jag som skrattar likadant.. inte bra detta asså. Hoppas dom alla blir skit fulla, sånt är skoj.. Speciellt när ens mamma blir det. Det är så roligt att jag inte ens glömt när jag såg henne packad för fleeera år sen. Kommer aldrig glömma bilden när hon står i ett hörn med vinglaset i ena handen och den andra på magen och typ försöker dansa? det gör jag inte likadant. THANK GOD! haha

Annars har det varit en fruktansvärt seg dag i skolan och mega lång! Och lika mycket som den var seg så är lärarna körda i huet. Jag tror våra svenska lärare har seriösa problem. Speciellt Rosa-Maria, eller jag tror inte, hon har problem. Helt sjukt vad hon skriker och är gnällig. Hon måste inte ha fått på väldigt länge.. precis som jag, men bara för det så skriker och gnäller inte jag. Förutom när jag och Nina sitter någonstans ute i Asmundtorp och är patetiska och gnäller röven av oss.. Det är helt sjukt kan jag lova.

På lördag är det 18års fest igen! Denna gången är det Björn och Lina vi firar :) jag ser inte fram emot det så mycket, men det är samma anledning som alltid.. Jag vet inte vad jag ska ha på mig! :)
Men det fixar sig, det gör det alltid.

Nu ska jag sitta och förneka att jag har läxor till imorgon

....... vilka läxor? titta, jag lyckades.

duktiga jag!

Ja, för duktig har jag varit :) Har städat hela ovanvåningen och det tar faktiskt ett bra tag, men fint blev här och stolt är jag! Allt det gjorde jag för att slippa räkna matte som jag verkligen behöver, men det behövdes verkligen städas här också.. ;D

Annars har dagen varit bra, jag har påbörjat mitt arbete på tidningen i skolan. Men jag har samtidigt haft världens skoskav och det va hemskt. Där gick jag och höll mig från att skrika varenda gång jag tog ett steg och det är tack vare skorna jag hade igår och nu går det inte att ha några skor utan att de gör ont. Fruktansvärt synd om mig!

Sammanfattat så har det varit en rätt bra dag och det finns inget bättre att avsluta såna dagar med en skön dusch, så nu sticker jag :)

12 mars ..

Det betyder att jag har namnsdag! Gratulera mig ;) haha.

En helg har passerat förbi och denna helgen innehöll följande saker. På fredagen pluggade jag som sagt och efter det promenerade jag och mvg i ungefär 2 timmar sen joinade Nina oss :) Därefter pös Mvg hem och jag och Nina umgicks med Fländers,Neger och William (sexy time) haha. På lördagen drog jag till Danni rätt tidigt, gjorde oss snygga och sen begav vi oss till Becki där förfestandet började. Rökade vattenpipa och sånt mys! Efter ett tag kom också Malin och Carolina (min fjortis, hihi). Vid kvart över 6 pös vi till bussen som skulle köra oss till Mysan som hade 18 år fest. Kom dit och åt en väldigt god smörgåstårta och sen var det fest resten av kvällen! Tack för allting Mysan och du ska få dina presenter imorgon ;D.

Åh, så härligt väder det har varit idag! Humöret är verkligen på topp.. Finns inget bättre! Och alldeles strax ska jag ut och umgås med Niniz, hade jag tänkt.. Måste höra det senaste skvaller från Gallerix ;p



image40 
Toyza & Danni. Feeeest!

otroligt!

Det är en fredagkväll. Vet ni vad jag gör? jag pluggar spanska! det är ju normalt.. haha, nej men jag känner mig smått duktig. Har prov på måndag och jag kommer inte hinna plugga något imorgon för jag ska festa röven av mig hos Mysan! Ser fram emot det jättemycket. :)

Ne, nu ska jag  bara plugga in några glosor till sen ska jag ut och gå en runda med Mvg. Have missed you so much :) "du gör mig så slampig"  haha, alla dessa minnen.. sinnes :)

min pappa (v.

Precis kommit hem från din grav, pappa. Du skulle fyllt 50 år idag.. eller nej! Du fyller 50 år idag.. inget skulle, utan du fyller år idag. För mig kommer du alltid finnas kvar. Du finns här hos mig.. jag ser inte dig, men jag hoppas verkligen du finns här. Det är jättejobbigt varje gång, pappa.. det är det verkligen. Jag får alltid gråten i halsen när jag tänder detdära ljuset och som alltid sätter vi det i den ljuslyktan som finns högst upp, för för mig kommer du alltid att vara nummer ett och för 2 sekunder känns det som hela min värld rasar samman! Varför? det är frågan jag alltid ställer mig själv, men det skulle tydligen bli så.. Du skulle bara få bli 35 år och lämna efter dig två döttrar på 2 år och 4 år. Jag minns inget, jag var ju bara 2 år.. Men du är min pappa ju, det var du som blev överlycklig när jag föddes, det var du som höll mig som liten och som lekte med mig. Vad som än händer, kommer du alltid vara min pappa och det vet du också.

Jag kommer besöka dig så ofta det går..
Var inte rädd, jag kommer inte glömma dig! :)

Gratts på födelsedagen, pappa! Jag önskar bara jag fick fira den tillsammans med dig..
Jag älskar dig



image39

otacksam?

Idag var jag och mamma inne på centersyd för att hitta några presenter till Mysan och det gjorde vi också faktiskt. Vi gick då en runda inom JC och jag såg en jättefin tunika och tänkte: Den kan jag ju ha på lördag! Men icke.. Mamma sa: Du har redan fått jättemycket på den senaste tiden. Där förstördes min dag, den verkligen förstördes. Det blir alltid så.. Jag blev alltså jättesur och pratade inte mer med henne. Ibland undrar jag faktiskt vad jag håller på med.. Jag har fått mega mycket på sistonde, men ändå surar jag och det värsta är att jag inte kan hjälpa det fast jag försöker.

Är jag verkligen otacksam eller blir dom flesta också så?

i can't help it ..



image34


Vad håller jag på med? Tack vare dig har jag snart hållt mig borta från allt som handlar om kärlek hur länge somhelst nu.. Du fick mig att må bra. På bara 6 dagar fick du mig att känna mig som världens lyckligaste tjej. Det är nästan pinsamt att säga det.. 6 dagar har förändrat hela mitt liv. Varför tillåter jag mig själv att tänka på dig så mycket som jag gör? Om jag hade kunnat göra något åt det hade jag gjort det för längesen kan jag lova. I can't help it, i'm sorry.. Jag tror faktiskt det bara handlar om att du fick mig att må riktigt bra, att jag bara vill ha det så igen. Det behöver inte vara du som får mig att må bra, det kan vara någon annan.. eller? Saknar jag dig fortfarande? Jag inte vill tänka på dig mer, men samtidigt vill jag. Alla minnen får mig att må bra, men samtidigt får mig att må jätte dåligt. Är detta bara en dålig period jag har? Ett tag trodde jag ju att allt hade försvunnit, jag tänkte inte alls på dig. Jag kanske har undvikit mina känslor, men vilka känslor? Jag var inte kär.. Du gjorde mig bara lycklig helt enkelt.


Detta gör mig bara så fruktansvärt förvirrad och jag vill bara ur det ..

väldigt social helg.

    


Kom hem för ett tag sen.. Jag och mamma drog och solade, såå skönt var det. Sist jag solade var på jullovet, så det var på tiden kan man säga. Och tydligen var det inte säkert ifall Kenneth kunde hänga med till Thailand, får han reda på någon gång under veckan om han får ta semester, om han inte kan ska jag få hänga med mamma istället :) det hade suttit jättebra, bara få komma iväg från allting och skaffa nya krafter. Härligt! Ja, jag hoppas på att han inte får semester nu iallafall, hehe.

Igår var jag på kalas hos Ina som blev 19 år i fredags.. Jag hade mycket mycket trevligt som alltid! Måste dock erkänna att jag hatar kak-kalas för jag hatar kakor, så där satt jag och tvingade ner några stycken :) hehe.
Och idag måste jag vara social igen för Elise (brossas unge) ska ha kalas, hon blev 2 år för någon vecka sen, men då blev kalaset inställt för man var insnöad, &visst är man glad att det mesta har försvunnit? Det är ju sol och blå himmel ute.. Så härligt. Satt ute på trädäcket innan och drömde mig bort till sommaren :) finns inget bättre..


Ne, duschen kallar..

Jag blir så ledsen..

Man kommer hem och är mega glad för man bara ska ta det lugnt och imorgon är det äntligen fredag, men ne.. då  kom jag på att jag har ett litet spanska test imorgon och pricken på i:et var idag när vi fick info om vårt nya projekt. Vi ska göra en tidning från 1700-talet.. Åååh gud.. Vad händer med denna världen? Förstår inte ens att dom kan utsätta oss för sånt tråkigt!

Ja, som sagt.. Fredag imorgon, inga planer inför helgen, bara kalas för Elise på söndag, annars inget antar jag.. Vill iallafall festa och ha kul kul kul. Måste verkligen ta vara på helgerna nu när skolan kommer igång igen, med massa trams som kallas för prov och läxor liksom.. Löjligt ;)


&just det.. Tjejers beteende kan verkligen gå mig på nerverna. Nu har man varit duktig och typ levt celibat över ett halvår (!), för innan när man bara prata med en kille så fick man 100 tjejer efter sig för tusan, & det slutar tydligen inte.. Såna personer tycker jag bara ska sticka långt ifrån mig och sköta sitt eget liv. Inte sant?

  haha, var bara tvungen.. ;D miijaau



That's all from me

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0