Jag kunde inte låta bli..

Smycken är det bästa som finns! Kunde inte låta bli att handla dessa igår när jag var iväg med mamma..


Halsband från Kappahl.


Örhängen från Glitter.

Idag var jag på Centersyd med Nina, men det var hon som stod för shoppingen :) Jag köpte bara ett nytt vitt baslinne & ett nagellack.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan börja med maten. Det blir champinjoncrepes och sallad, jag har aldrig ätit crepes förr så vi får se, men Jonas sa det var gott så jag litar på honom!
Jag äter i princip allt ändå :p

Natti natti.

Det har inte blivit någon uppdatering idag, men jag har iallafall jobbat på Medborgarskolan, varit iväg med mammi och ätit ute med Jonas.

Jag skriver imorgon för nu ska jag krypa ner i sängen. Godnatt!

Nytt halsband.

Mitt hår är ju borta.

Har ju glömt att för ca tre veckor sen klippte jag av mitt hår :)
SKÖNT! Hatar att ha långt hår.. Ja, för mig var mitt hår sjukt långt haha.


Before..




After..

HOPPAS!

Mina fötter värker efter en hektisk dag på jobbet. Dock fick jag hopp igen när det gäller att komma någon vart där :) hoppas hoppas hoppas. Jag säger ingenting än, inte förrän allt är bestämt, ska försöka att inte hoppas alldeles för mycket, men det är svårt att inte göra det.

Apple & vanilla.



Jonas fick ledigt idag så vi var på lite äventyr. Först så stack vi ner till Maddes där Jonas bjöd på frukost :) Sen stack vi vidare till Media Markt och köpte oss en ny elvisp hehe. På vägen hem körde vi inom Centersyd där Jonas skulle köpa sig ett nytt spel och på det nya apoteket sålde dem denna lotion för 25 kr så den köpte jag såklart! Sjukt gott luktar den, äpple & vanilj. Sen blev det Jysk där vi köpte utemöbler till balkongen, blev ett litet cafébord med matchande stolar. Blev hur bra somhelst! Dock insåg vi när vi hade satt upp allt att vi har en rätt så stor balkong och lite större möbler hade inte skadat, men strunt i det :)

Fint ska här bli!

Håller just nu på att städa och har precis informerat Jonas att jag tänker måla om i hallen och lägga nytt golv och att jag skiter i vad han säger :) Japp, det göööör jag! För jag har haft världens bästa tålamod när det kommer till sånthär. "Inte nu" eller "jag orkar inte" har jag hört i fleeera månader nu och jag har snällt varit tyst och accepterat det :) Vår hall består av en sån hylla av trä som påminner om sånt man har i badrummet och har handdukar och sånt på och så en HALV spegel som Jonas tog i sönder för några månader sen som står på en pall. Tror ni vi äger ett skoställ? Nej förjävelen.

Så, min kära pojkvän, jag älskar dig mest av allt, men du är urkass på att ta tag i saker :) Så nu gör jag det. Precis som jag gjorde med tapeten i köket, våra byråer i sovrummet & köksbordet i köket. Något måste hända nu. Det är min första lägenhet och jag vill ju göra fint här, precis som alla andra töser vill!

Dammsugaren kallar..

Åh vad gott det var med jordgubbar igår! När jag höll på att vispa grädden så började elvispen lukta bränt & hela apparaten blev mega varm :p och tillsist lade den av haha.. men gott var det att doppa jordgubbarna i grädde och socker, sooooommar!

Jag ska strax börja storstäda vilket jag inte alls har någon lust till, men det måste göras, här är smutsigt och äckligt och igår tog Jonas äntligen bort sina två gigantiska klädhögar i sovrummet och i vardagsrummet hehe. Här hemma är det inte tjejen som bildar världens största klädhögar :p

Ikväll blir det jordgubbar!



Idag har jag och mamma varit på ö&b och på maxi. Köpt lite nödvändigheter och fyllt på fruktskålen med bananer, vindruvor, äpplen, päron och passionsfrukt. Mumma! Detta är nästan den enda dagen på veckan som Jonas inte tränar så tänkte fixa lite god middag med fläskfilé och sedan ikväll ska jag överraska lite med jordgubbar och grädde och såklart med massa pussar :)

Nu - vika tvätt.

Låt något hända snart.

Jobbet ringde innan så idag har jag faktiskt jobbat, riktigt skönt att få göra något vettigt! När jag kom dit kände jag mig mega vilsen, kändes som jag inte varit där på flera månader när det egentligen bara är en vecka :p Nu hoppas jag bara på att dem ringer några gånger till denna veckan. Men det är tråkigt, känns som man inte kommer någonvart där. Jag har varit behovsanställd där sedan augusti och det vill jag inte vara länge till, jag vill få en tjänst så man verkligen kan börja planera inför framtid och sådant för nu går man och är mega nervös innan man får schemat. Får jag nu mycket eller lite tider? Klarar jag av mina räkningar? Och det tar på en

Ska ge det maj månad och händer det inget då så ska jag börja söka nytt jobb. Och nej, såklart ska jag inte sluta innan jag fått nytt jobb :p Men allra helst vill jag ha en tjänst där för jag har världens bästa arbetskollegor. Vi får se vad som händer!

Just nu sitter jag och Jonas och väntar på att Roast på Berns ska komma igång. Dumma hockey!

Fattar inte varför min kropp gör såååe.



I lördags var det dags att fira Nina :) Vi var ca tio tjejer hemma hos henne.
Drack, spelade, skrattade & sjöng gjorde vi. Mycket trevligt var det!
Dock lade jag hemma i sängen rätt tidigt. Som mina vänner vet så pallar
min kropp inte längre av dricka. Jag drack mycket vatten mellan mina
groggar, men ändå lade jag på morgonen och kräkte. Det har t.o.m
hänt att jag legat & kräkt efter två cider, så alkohol är något min kropp
stöter bort och det väl varit så i ca ett år nu, don't know why.
Mega tråååååååkigt för jag vill också dricka och ha kul.
Men tack så mycket för allting Nina, DU ÄR BÄST!

Så igår lade jag bara hemma i soffan. Blev pizza och mys med Jonas på kvällen bara.

New shoes.



Mina nya skor. Jag kommer att dö. Jag ska ha dem imorgon.
Det är kullersten nere i stan. Jag kommer definitiv att dö :p
Inte van med en sån smal klack, men skit samma.
Lång kommer jag att bli ;p

Inte så mycket jobb för tillfället.

Uh, om ni följer min facebook så märker ni att jag knappt jobbar längre :/ Mest på helgerna bara. Skånechefen har sagt till och tycker jag har jobbat alldeles för mycket. Är det inte en bra sak? Att den behovsanställda ställer upp så fort det behövs? Men ja, så min chef har bara fått ge mig mest helgerna, vilket är bra, det ger ju mer pengar, men jag vill ändå få jobba mer. Aja, förhoppningsvis är det bara i april månad. I maj sticker Sara på jobbet till Kenya i fem veckor så då får jag nog fler tider :) Håll tummarna.

Annars då.. Jag har äntligen skaffat min älskade iphone hehe. Köpte den av en kille och betalade lite mer än vad jag hade hoppats på, men den var helt ny, kartongen var inplastad och allting så det gör inte så himla mycket.

Nu har ju jag och Jonas också bott hemma i en vecka, så underbart skönt att komma hem igen :) Dock har jag spenderat dem senaste dagarna ute på gården, fast då har jag ju faktiskt mamma som sällskap hehe. Var på medborgarskolan igår också och jobbade så man tjänar lite pengar och gör något vettigt iallafall..

Sommarkläder.








Mina nya jackor..


Orkesterjacka.

En skinnjacka, that i love.

En glansig, tunn jacka med trekvartsarmar.

Cleaning lady.




Storstädning på gång!
Ikväll kommer mammi, Kenneth, Emmeli och Peter hem, finally! Så tänkte se till så här är nystädat och fint till dess. Jag hade beställt lite saker som dem skulle köpa plus att dem har köpt lite saker som jag ska få av dem som tack för jag passade hundarna + gården, så det ska bli skoj ;D hihi!

Nä, dags att tvätta golven!

Dagarna rullar på.



Snart, snart kommer äntligen mamma och dem hem från Thailand. På torsdag kväll rättare sagt, och det är snart :) Jag och Jonas vill hem till vår säng, vår soffa, vårt hem.

Hela helgen blev det jobb och sen har jag och Jonas varit på skojakt till mig. Åt helvete med det :p I hate shoes haha. Det blev inga iallafall!

Idag umgicks jag med Nina. Vi stack till centersyd en runda för jag skulle fixa lite saker, en runda inom min lägenhet & sedan en titt inom Jessica :) som är så stor och fin om magen, snart är det dags! Nu ska jag borsta mina tänder & krypa ner till Jonas i soffan. Imorgon hoppas jag på en fika med Nina och Jenny. Jag måste ha chai latte. Jag har blivit besatt.

Det var inte länge man hade den.

Nu är min nokia såld.. ;p höhö.

The greatest thing you'll ever have.


Friends. ♥

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0