Sportwrap.



Denna är på väg hem till mig nu. Man sätter i sin iphone i den och spänner fast den runt armen när man är ute och går/joggar/springer så man kan lyssna på musik. Nu får jag ha den i fickan vilket är jäkligt klumpigt :p Den är från iphonebutiken.se och ligger på 249 kr! 

Dagens middag;



Här ska vi vara nyttiga ;p Basilika, färska böngroddar, sallad, olivolja, ägg, soja
 och nybakat bröd (från affären såklart.. haha). Lika bra att köra igång!

Grillning & kubb.

I lördags blev det kubb, grillning och lite planering inför sommaren 
hemma hos Jonas föräldrar, hur mysigt somhelst :)







Free tomorrow!

Klockan ringde 06.30 imorse, då stack jag ut & joggade :) Hur duktig är inte jag dååe? haha. Riktigt skönt var det & jag var inte alls lika trött på jobbet och är fortfarande inte trött så det gör himla mycket. Ska försöka göra det till en vana plus att det kommer göra min rygg så mycket bättre!

Jag och Martina var lite negativa idag på jobb och jag var det pga att jag hade ännu en jobbehelg framför mig. Jag kollade i min almanacka och jag har bara haft TVÅ lediga hel helger sedan i början av MARS. Så jäkla less är jag på det så Martina tog min dag imorgon och jag tog hennes torsdag nästa vecka, tack! Skönt att ha någon på jobb som man ställer upp för och som ställer upp för en tillbaka :) Dock blir det jobb på söndag, men dem är inte lika jobbiga som lördagar.

Nu ska jag & Jonas fixa till potatisgratäng med kotletter, sen blire film och lökringar. Gottit ;D

Jag? Jogga? Oh yes.

Det var ett tag sedan jag skrev nu.. Jag har fått väldigt mycket extra tider på jobbet så idag är det den enda lediga dag jag har denna veckan :) Dock är jag jävligt trött på att jobba helg nu. Sist jag var ledig en hel helg var för över en månad sen och lär nog inte få någon på ett par veckor till.. men vad ska man göra, pengar måste man ha!

Idag har jag faktiskt varit duktig ;p Gick upp i morse & käkade frukost & sen körde jag ut till gården där Ozzy och Dylan var själva. Jag tog ut dem på en lååång joggingrunda, riktigt skönt var det. Det är dags nu att börja röra sig lite mer och äta mindre skit. På hemvägen körde jag inom Kvantum och handlade lite och  nu sitter jag här. Ska skrubba badrummet och sen duscha och vid kl 16 är det dags att tvätta!

Finnstorp.








Igår var jag och Jonas ute i Finnstorp på ett strövområde :) Riktigt mysigt var det. Vi båda älskar att vara ute på landet och i skog så vi gick bara och njöt. När vi körde hem så stannade vi inom på en mjukglass och sen blev det bara mys i soffan resten av kvällen!

Idag har jag varit och jobbat. Slet som ett djur på lagret så min rygg är halvdöd, men jag överlever :p jobb imorgon också, skönt!

I love skum.



Nu fylls badkaret på. Med massor av skum skum skum :)
Skönt ska det bli att hoppa ner där efter en dag på jobb.

Den är min!




Äntligen är jeansjackan min :) Vi fick in denna på jobbet för flera månader sen och jag blev kär i den, men alla sa; Vi kommer få in så många fler så vänta med att köpa någon. Så jag väntade, och väntade.. Det kom aldrig några fler, iallafall inga fina och tillsist var den jackan som jag ville ha var slut! MEN förra lördagen när jag jobbade hitta jag den, i min storlek, gömd och glömd! Den har lite slitningar vilket jag älskar. I'm happy!

Jag har jobbat idag, slutade klockan 18. Som syrran sa, Kryss i taket. Jag jobbar ju alltid till stängning så det var skönt att få sluta tidigare för engångsskull. Men samtidigt var det inte så bra för jag hade ju hört om Gina Tricots rea så jag begav mig ditåt ;p Köpte en topp, 4 par trosor och en sjal för 130 kr, billigt och bra!

Tycker om mitt hår igen.

Jag har haft panik på mitt hår den senaste veckan, så fort jag har ruffsat & stylat till det lite så ser det ut som jag har enda stor och stel hårboll på huvudet haha.. Så imorse hörde jag av mig till Ina och hon lyckades klämma in mig :) Mitt hår var väldigt kompakt så hon flikade ut det & klippte de lite kortare så nu känns det bra igen! Tack Ina, du är bäst.

Efter vi var klara med my hair så mötte vi upp Ellinor och satte oss på Rak Thai och åt varsin thai box, gott var det! Sedan stack jag till Kvantum och handlade lite tillbehör till middagen ikväll, som jag lyckades glömma igår. Plus att jag köpte jordgubbar. Mmmm.. Nu ska jag kolla på tv och vänta hem Jonas, ikväll tränar inte han så det blir massa mys! Det blir potatis med laxfilé till middag och till efterrätt jordgubbar, såklart :)

Pink flowers.



Jag älskar att ha fräscha fina blommor på köksbordet! Förra veckan kom Jonas hem med tio röda rosor till mig, men dem hade dött nu så när jag var iväg innan och handlade så köpte jag fina vårblommor :) Och nu ser jag att jag glömde stryka löparen igår.. Får göra det nu och sedan ska jag slänga upp lite saker på vinden och försöka få i ordning där.

"Nu är du en riktig Newyorkare" sa chefen.

Jag har ju glömt att berätta att jag har fått en tjänst på Newyorker nu :) Dock inte på så många timmar som jag hade hoppats, men nu kan det bara gå framåt! Love it.

Fick gjort en massa idag. Skönt.

Visst har jag blivit duktig på att blogga igen? ;p höhö.

Igår när Jonas kom hem från sin träning så stack vi och hyrde några filmer och körde och handlade räkor, rostbiff, gott bröd osv.. Så när vi kom hem så gjorde vi goda mackor & satte igång en film :) När filmen var slut så slumrade vi båda till i soffan i någon timme och sen när strömmen väl kom tillbaka slängde vi på kotletter på grillen och fixa god middag! Mys.

Idag var jag ledig och vaknade av att jag inte kunde öppna mitt ena öga. Så det var inte allergin som gjorde så att mina ögon var svullna igår utan det var antagligen ögoninflammation så den hade geggat ihop sig inatt så hade lite svårigheter att öppna det hehe, men nu känns det mycket bättre iallafall, lite röd är jag bara, men är det något som kan försvinna av sig själv? Annars idag har jag tvättat, bäddat rent, lagt upp gardinger, lagat mat och strykt en massa kläder.

Nu ska jag fixa lite i garderoben och vänta in Biggest Loser!

Nytt nagellack.


White silver från Isadora.

Valborg & överraskningsfest.

Min valborg bestod först av jobb hela dagen och sen när jag kom hem så beställde jag och Jonas pizza och så blev det en film till :) Efter det satte han sig och spelade lite Playstation och då promenerade jag bort till en fest där Nina var och snackade lite med henne. Sen var det bara hem och sova för det blev jobb igår också. Direkt när jag kom hem från jobb så var det bara att byta om snabbt somtusan och köra ut till Asmundtorp, till Jonas föräldrar. Där blev det en överraskningsfest för Klas med alla deras gamla vänner :) En mycket rolig kväll blev det! Vi spelade julklappsspelet och jag var GRYM i början, jag fick sexor hela tiden och hade flera presenter framför mig, men då gick dem flesta emot mig och tog alla presenter ifrån mig och tillsist satt jag där, utan någonting.. Förjävligt :p

Jonas syster Linda har ju börjat sälja sminkprodukter så det blev ju att jag beställde lite. Love it :)

Nu sitter jag här hemma, Jonas är och tränar och jag har nyss hoppat ut ur duschen. Jag är sjuuukt trött, vet inte varför, kan dock vara för allergin börjar komma igång. Vaknade med svullna ögon och jag hatar det. När jag reagerar rejält så blir jag så himla trött & kan sova en hel dag. But not today, helt underbart väder ju :)

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0