Vi tre.




yeeeah..

Pockerface.

Befinner mig just nu hemma hos syster och Peter. Tryckte i oss tacos för ett tag sen som var super gott! Dem är iväg för att vara taxi åt Jonas och Love så jag tog hand om disken. Visst är jag snäll? ;) Ska spendera kvällen här med skräckfilm (lovely!), ostbricka och massa snacks. Det ska bli mys! Lyssnar också på Lady GaGas nya låt för första gången, Pokerface, sjukt bra ju :) Hoppas ni alla får en lika trevlig fredag som jag!

En dag med mamma och syster.

Dagen idag har spenderats tillsammans med mamma och syster. Vi åkte runder lite överallt, syrran var på jakt efter lite nya saker till lägenheten och jag fick med mig ett par jeans hem :) lovely! Sitter hemma hos Jonas nu med min hals som gör så himla ont, tydligen går det runder ett virus som sätter sig just i halsen, man känner sig inte sjuk i resten av kroppen, det är bara halsen som är irriterad. Och visst skulle man få det..

Jaja, nog om halsen och det onödiga viruset. Ska krypa ner i soffan med täcke och kudde nu tänkte jag!
puss&kram.

Nya pumps inhandlades förra veckan.

Usch för choklad.

Har nästan precis kommit innanför dörren, har varit iväg och handlat mat med mammi. Varje onsdag.. Börjar bli väldigt tråkigt :p Men mamma behöver bärhjälp så får man såklart ställa upp! När mamma stod vid chokladen så var jag några meter ifrån och började jag prata psykologsnack med henne rätt högt: Ajaj.. Vill du verkligen ha den chokladen? Mamma.. det är inte bra för dig.. Tänk dig för..  Mamma börjar asgarva och pekar på två tjejer som står och glor på oss och då faller jag också i skratt haha. Det kanske såg lite roligt ut när jag försökte lära mamma att choklad inte är nyttigt för en (och inte gott för den delen iheller..)

Beslutsångest.


(thailand '08. varför är man inte så brun och fin nu?)

Lite hjälp tack. Jag vet inte om jag ska ta ut min navelpiercing eller inte. Har haft den i över 4 år nu, känns nästan som det är dags att lägga den tiden bakom sig, tråkigt nog kommer hålet synas hur länge somhelst och det är inte jätte fint precis. Men sen å andra sidan så måste den försvinna någon gång.

Sex and the City filmen. En besvikelse.



Jag har glömt att berätta att jag såg Sex and the City filmen i lördagsnatt tillsammans med Jonas. Jag är ledsen tjejer, men den var verkligen inte något speciellt.. t.o.m smådryg i mitten så för mig var det en besvikelse. Jag förstår inte riktigt hur alla kan vara så kära i den, men men, vi alla tycker olika och bra är väl det :)





Sims är beroendeframkallande.

Nu är jag mätt och belåten. Har precis ätit lasagne till lunch och ska strax spela Sims.. Man blir beroende! Jag har iallafall gjort lite vettiga saker idag. Kört på körskolan, skrivit prov + pluggat och sedan jobbat lite så jag tycker jag förtjänar några timmar framför Sims haha!

Absolut ingenting.

Jaha, nu då? Jag vill skriva och uppdatera så ofta jag kan, men jag vet inte vad jag ska skriva om, inte just nu iallafall. Denna måndag såg likadan ut som dem senaste. Jobb, städning, plugg.. Har såklart också spelat Sims en hel del ;p Och nu ska jag ringa mamma och se till att hon ger Jonas mina skor när han lämnar jobbebilen, annars kommer jag ha lite svårigheter med att köra imorgon haha. Intressant va?


Jaaaaha... vilket liv

Typiskt!

Varför fungerar inte mina högtalare? :/

Min helg.

Så, nu har jag äntligen lite tid att sitta här så ska berätta lite mer om helgen som gått :)

fredags var det sexparty hos Petraa i Kävlinge. Det blev god mat, massa prat och sen spelade några av oss twister, som är helt omöjligt om man har tighta jeans, eller hur Nina? :p Lite senare på kvällen kom tjejen som visade och berättade om olika sexleksaker och sådant, och hon hade provat allt och där låg väldigt mycket saker på bordet, man kände sig smått oerfaren haha, men det var jävligt kul!

I lördags var det 20årskalas hemma hos Anders och det var sjukt trevligt! God mat, god dricka och jätte trevligt folk! Kanon kväll!

Och igår blev det 30årskalas hemma hos bror Jonas och Linda. Jag var väldigt trött, men jag klarade mig igenom det som tur var.


Just ni sitter jag hemma hos Jonas, har jobbat lite och nu väntar jag på att något bra ska dyka upp på tv'n..
Hörs senare :)

Skriver mer sen..

Jag har inte skrivit något här i helgen, har haft fullt upp hela tiden. Och nu måste jag börja klä på mig och sådant för snart ska vi åka på 30 årskalas! Gratis mat, finfint ;p

Inte en endaste lugn kväll.

Jag har en fullspäckad helg framför mig bestående av sexparty, 20årsfest och 30årskalas. Va allt tvunget att komma på samma helg? :p Jag kommer iallafall vara död på söndagkväll, det är en sak som är säker! Men det ska bli kul, jag kommer få träffa polare man inte har träffat på lääänge, det ser jag fram emot jätte mycket :)

Ut till bänken igen.. hehe


Nu ska jag ut och träffa Elin en stund. Det blir nog inte så mycket mer uppdatering idag. Hoppas ni får en bra dag allihop :)






(Jag och Elin, på kubbtävling sommaren '08)

En kväll bestående av The Sims.

Igår körde jag och Jonas till Väla för att handla The Sims till playstationet, var tvungna att åka dit och se om det fanns kvar efter syrran hade lyckats hitta det där ;) Det var dock inte som det gamla vanliga, här fick man börja från början. Först bor man med sin mamma, försöka skaffa jobb så man kan flytta, man skaffar rumskompis osv, så det är faktiskt roligare än det vanliga :) Så ikväll när han ska iväg och träna så ska jag sitta spikad framför det hihi!

Plommonlila mysdress.

Mamma hämtade upp mig tidigt i förmiddags, hon ville att jag skulle hjälpa henne med att handla mat, som vanligt ;) Men först gick vi in på H&M, jag hade hittat en fin mysdress som jag blev lite kär i och jag är faktiskt i behov av en ny. När jag såg mysdressen i tidningen så ville jag bestämt ha den i turkos, men den var inte fin IRL så det fick bli en plommonlila och jag ångrar mig inte, så fin och mysig är den :)



Vi blev tvungna att fotografera den i solen så färgen riktigt syntes. Vad tycker ni?
Jag ska iallafall mysa runder i den hela kvällen :)

Varför är jag så lätt väckt?

Är jätte trött. Vaknade av att (dumma) Jonas och Love kom uppkörandes på gården för att hämta jobbebilen.. Jag lär träffa dem båda sen så mina planer är att slå ner dem, tycker ni inte dem förtjänar det? :)

Efter många försök med att somna så gick jag in och kröp ner i soffan tillsammans med mina sötaste katter Siri och Sigge ;p Jag satte igång filmen Man on Fire, och det var en riktig bra film.. tills jag somnade.. Sov i ca två timmar och sedan tvingade jag mig upp, har precis dammsugit huset till kära mor och ska alldeles strax stryka. Ja, lite får man hjälpa till när man väl är hemma.

Och ikväll är det Ghost Ship på sexan klockan nio, och den ska jag se :)

puss&kram.

DH och Christine.

Snart är det Desperate Housewives! Och därefter kommer Christine, som ska framstå som världens dummaste människa och det resulterar i att hon blir så fruktansvärt rolig. Man kan inte mer än att älska henne ;p



Yeay, äntligen lite shopping!

Idag fick jag handlat lite faktiskt, har varit shoppingsugen i några veckor nu så det var kul :)

Jag hade kollat in en väska på Maxi sedan mitten av sommaren och dem senaste veckorna har det bara funnits en enda kvar, men jag har tvekat hela tiden, men idag bestämde jag mig för att köpa den och nu hade priset gått ner till 99 kr ;p Love it!





Inne på h&m var det dags för ett par nya strumpbyxor, mina gamla har blivit så hemska. Jag köpte ett par tights i ull som är lite varmare, så det blir perfekt nu till höst/vinter :) och dem kostade 129:-. Jag hittade också ett par silvriga knästrumpor för 40:- (50% rabatt), har redan ett par i lila och så ett par i en bronsaktig färg, så silvriga blir nog rätt coolt också!



Nu ska jag lämna detta kalla datarum och ta en varm skön dusch istället!
Ha en fortsatt bra tisdagskväll!

Bilder från lördagens bravader.

Jag vet att ni har saknat mig :) haha. Nu kommer det iallafall bilder från i lördags..


Andreas, Nina och Elin.


Anders vill aaalltid vara med på foto ;p


Andreas, Alex och Elin.


Bästis och jag.


William med snus i huet.


Hungriga? ;D


Kräng..


Ännu mer kräng..


Sluuuta kräng! ;p


Simon says; Peta er i näsan :p haha! Trötta eller?


Pilla er i håret?


Drick stark sås eller gör något knäppt som någon har bestämt.
Jag drack ;p


Haha, det gjorde Charlie också!


William antog en utmaning ;D Ut i regnet
och dansa med otsbågar i näsan höhö



Och lilla Alex fick leka säl med SAMMA ostbågar i öronen haha!


haha we're soo cute!


Om vi sammanfattar detta så är vi nog alla överens om att våra barnasinnen kom fram :p Roligt hade vi, fast att vi var så pass trötta haha. Lika bra att göra det bästa av sitatuonen ;) &det tyckte jag vi lyckades bra med.

Jag saknar oss v

Måste komma ikapp programmet.

Har nyss fyllt magen med mackor samtidigt som jag tittade på Bruce den allsmäktige, så himla rolig :p Jim Carrey, finns det någon bättre skådespelare? Haha, helt galen är han!



Nu tänkte jag iallafall titta på dem senaste avsnitten av Ensam mamma söker, har missat det dem senaste veckorna. Visst är det bra?

Mackor och juice.

Godmorgon!

Nu är det frukost och en film som gäller.

Snart kryper jag ner till kojs.

Det har inte blivit någon uppdatering idag, har inte riktigt haft tid att sitta ner vid en data, men nu så :) Igår samlades det gamla gänget som alltid umgicks förr. Vi käkade pizza som tog död på nästan oss flesta så vi satt och skrattade åt princip allt för vi blev så trötta, roligt hade vi iallafall. Kommer upp bilder senare!



Nu är jag sjukt trött, vill bara krypa till kojs, men det är liite för tidigt tycker jag. Får titta lite när Jonas spelar sen får det bli sängen :) Godnatt på er!

Vem äter en rejäl frukost?

Hehe, känns som jag bara skriver en massa om filmer, men där finns säkert några som uppskattar det :)

Min dag idag började med chokladpudding här hemma, underbart va? Jag känner inte många som äter en rejäl och nyttig frukost, och speciellt inte Nina, hon berättade nyss att hon åt tacos haha. Aja, vi verkar överleva ändå!

Det kommer bli skiiiiiiiitkuuuul ikväll :D bara så ni vet ;p


..världens meningslösa inlägg

Shrooms.


Vi såg ju en skräckfilm igår, och det var verkligen skräck. Den heter Shrooms. Jag var t.o.m rädd när vi gick och lade oss, och det var väldigt längesen man var det pga en film :p Ni som älskar skräckfilmer lika mycket som jag gör, se den!

Läkemedel på internet.

Försäljningen av läkemedel på internet har ökats, gå därför in här och kolla in filmen som kommer upp automatiskt när ni har klickat in er på sidan. Helt sjukt är det..

Underbara film.

Jonas har stuckit iväg ett tag och då tar jag alltså
chansen att titta på Mamma Mia igen ;D Yeay!

Ge Iron Man en chans!



Fredag idag. Har inga speciella planer mer än att laga en god middag och kolla på film med söte. Igår tittade vi på Iron Man, jag har alltid haft mina fördomar när det gäller sådana filmer med superhjältar som vill rädda hela världen, men denna filmen var riktigt riktigt bra! Så man kanske borde lägga ner sina fördomar och ge såna filmer en chans? :p Ikväll är det skräckfilm som gäller, och det finns iallafall inga superhjältar som är bättre än skräckisar.

Spagetti och Vänner.

Jag, mamma och Mattias åkte till bror Jonas och resten av familjen ett tag och efter besöket där så körde mamma mig till stan, till Jonas. Nu har han åkt och tränat och jag har nyss kokat lite spagetti som jag ska mumsa på framför Vänner.


Alldeles för stor denna gården.


Nu ska jag försöka leta upp mamma på denna stora dumma
gården som kommer ta en timme, och se vad hon hittar på..



världens bästa v

En god frukost.

Nu har jag äntligen fått i mig lite frukost, det blev lite sovmorgon idag :p Jag gjorde en omelett med champinjoner, pastramiskinka och så lite smält ost ovanpå :) Låter inte det gott? Det var det iallafall, och enkelt att göra också för den delen!

Nina skulle ta en tidigare buss än vad jag trodde så där sprack mina planer på att få träffa henne.. (fan ta dig :p) Så, vad ska man göra nu då?

En kväll ute på en blöt bänk.

Jag och Elin tog varsin plastpåse och satt oss på en blöt bänk ute i Asmundtorp, har nyss kommit hem, alltså har vi ändå varit ute i ca 2½ timme :p Sinnes! Kul var det att sitta och snacka, men tillsist blev det lite för kallt. Ska sova hemma idag, alldeles ensam, hatar det! Men imorgon blir det filmmys på kvällen och sova lääänge på fredag för då är min söte ledig! Men men, jag ska nog klara av denna natten också :p

Nu ska jag ta mitt godis och slänga mig på soffan! Något bra på tv ikväll?

Tvätta era makeup borstar!


Det finns människor som reagerar på sminket pga deras borstar är fulla av bakterier, får finnar m.m, det har dock aldrig hänt mig, men nu förstår jag varför det händer vissa.. Gud vad äckligt det var! Speciellt de borstar man använder till rouge och solpuder. Det enda jag gjorde var att gnugga försiktigt med shampoo under kranen, och så får man göra det tills vattnet blir klart. Detta får man nog göra då och då för säkerhetsskull.. usch och pi!

Fixa bland sminket.

Det blev en tidig morgon idag också, stack iväg till körskolan och efter det hämtade kära mor upp mig. Vi stack hem och lämnade Ozzy sen körde vi och handlade mat och nu sitter jag här och gör absolut ingenting, lyssnar på Beyonces nya låt If i were a boy, hur bra somhelst :)

Tänkte faktiskt gå och tvätta mina makeup penslar snart. Får rensa ut lite också bland mitt smink, och sen någon dag ska jag på jakt efter en ny foundation, tycker inte om min längre, och det finns tio tusen olika att välja mellan. Jobbigt.
Någon som kan rekommendera någon?

Min sysselsättning just nu.



Idag kom en helt ny och fräsch Veckorevyn tidning hem till mig och samtidigt som
den ligger fint framför mig och väntar på att bli läst så njuter jag av mitt persikaochmangote. Har tagit en runda inom duschen också, och just nu har jag en ansiktsmask som har stelnat fint i mitt ansikte (få inte mig att skratta bara..). Det kanske är såhär gamla tanter känner sig efter ha sprutat in massa Botox?

Blä för Mc'donalds.


Mamma orkade inte laga mat idag så vi handlade hem Mc'donalds. Är det bara jag som känner mig riktigt ofräsch och äcklig efter jag har ätit det? Och inte blev det bättre när jag hittade ett långt och fint hårstrå i min hamburgare, jag brukar aldrig bli äcklad, men denna gången blev jag.. Usch!

Nu ska jag iallafall koka lite te och lägga på en ansiktsmask. Man kan ju alltid hoppas att man känner sig liite fräschare efter det :) hehe.

Brist på annat?

Vill ni veta mer om mig så fortsätt läs :p

Favoritcafé: Mormors bageri i Lund. Dock bara varit där en gång, men världens mysigaste!
Favorittidning: Veckorevyn.
Favoritplagg i garderoben just nu: Min kofta från Kappahl.
Byter gärna garderob med: Min syster.
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart.
Sminktips till allmänheten: Ta inte en mörkare nyans på er foundation än vad er hud är..stupid..
Jag tränar: Nothing.
Jag ville bli när jag var liten: Frisör eller kassörska haha.
Nu vill jag bli: 100% självständig.
Humör just nu: Glad och sprallig
Är det nåt du absolut inte äter: Jag äter allt.
Hur många kuddar sover du med: Sover jag ensam; två. Med Jonas; en kudde, plus hela honom blir automatiskt en kudde.
Morgon- eller nattmänniska:  Nattmänniska.
Sparare eller slösare: Slösare tyvärr.
Bästa film: Mamma Mia för tillfället :)! & Wall-e.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Ett.
Bio eller promenad: Promenad TILL bion ;p
Är du kittlig: Inte så värst.
Största svaghet: Kan vara för snäll.
Chips, morötter eller godis? Chips!
Stökigt eller välstädat?: Välstädat.
Kaffe, te eller inget? Te.
Har du en besatthet? Att alla mina smycken ska ligga på rätt plats i min smyckebox. Har någon lånat något så måste det tillbaka fort, annars får jag panik, mer eller mindre..
Mig själv med tre ord: Snäll, hjälpsam och sometimes a little bit crazy.

Ny design.

Detta inlägget är tillägnat åt Jennie som har varit världens snällaste och fixat min blogg :) Jättefin blev den! Det kanske är dags att försöka lära sig själv? Mjaae.. bättre att låta andra sköta det jobbet haha. Lite trist är det att man inte ser den som den egentligen är med min dator som är här hos Jonas pga den bara har Windows XP. Men men, what to do ;D snygg blev den iallafall!

Tack ännu en gång Jennie!

Cute song.

Jon Bon Jovi - Always


Ni som är sugna på kärlekslåtar, ladda ner :)

Tråkigt liv..

Bloggningen igår var väldigt meningslös och tråkig känner jag. Inga bilder, inga roliga händelser.. Men sånt är mitt liv för tillfället, tråkigt nog :p Är uppe hos Emmeli nu, har varit på körskolan och kört och skrivit lite prov! Allt går hur bra somhelst och det känns väldigt bra att verkligen ha kommit igång med pluggandet.

Asså... Varenda inlägg handlar om körkortet. Fan va boring jag är haha. Förstår inte hur jag kan ha så många läsare som jag har? Men det är bara skoj, hoppas ni stannar kvar :)

Fotavtryck.

Jonas var såå snäll i morse och stampa runder med sina leriga skor i hallen och i köket, så just nu har lägeheten fått sig en omgång med dammsugaren.. Det var lika bra att ta resten när man väl börjat! Ska damma och diska och lite sånt nu, sen blir det plugg tills fjanten kommer hem :)

Riktigt bra musikvideo.

Sitter här och lyssnar på Rihanna med Disturbia på youtube, det är en av dem bästa musikvideon som gjorts på länge, så himla cool!

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och fixa mig lite, och sen får jag hoppas att jag hinner äta lite frukost innan jag ska iväg, men det tror jag! Ska tillbaka till Jonas place sen och läsa lite.

Igår läste jag ut alla böcker som det går att läsa när det gäller körkortet, men det är lika bra att repetera lite idag. Nu är du stolt syster, visst? ;p

Matlagning.

Är just nu hemma hos Jonas. Jag håller på att laga laxfilé med  potatis, sparris och stekt svamp :) Gottit! Han spelar förfullt så jag ska nog få pluggat lite sen också! Imorgon ska jag iväg en liten stund, men sen resten av dagen måste jag trycka ner huvudet i böckerna. När man väl är i det så går det hur bra somhelst. Men att komma igång, det är de som är det svåra..

Bowling!

I fredags bowlade jag, Peter, Emmeli och Tobbe. Sjukt roligt var det :) Och jag var lika grym som förra gången, jag kom 2'a och ändå var detta bara andra gången jag har bowlat ;D Någon som vågar möta mig? höhö. Här kommer lite bilder..



Emmeli var danssugen innan vi körde.


Peter verkade dock inte lika road..


Emmeli har precis kastat iväg klotet..
Lika dåligt som vanligt ;) haha.


Peter glad :)!


I'm ready ;D


Sexy shoes..


Hahaha, vet inte hur länge vi skratta åt detta fotot :p


Emmeli och Peter. Underbara människor :)

Efter bowlingen fick jag åka hem till min sjukling och ta hand om honom!
Resten av helgen har bara bestått av film och mys!

Mopeden = såld!

Idag fick jag sålt min moped :) skönt!

bara så ni vet...

Flera nessesärer i en.






Jag, Emmeli och mamma körde till Lund idag, mamma skulle på något möte och medan hon var där så satt jag och syser på ett mysigt café och åt frukost! När mamma var klar på mötet gick vi en runda i stan, och där hittade jag en söt nessesär som innehöll fyra andra i olika storlekar. Bra att ha! Så nu när jag ska ta med smink och så till Jonas så slipper jag använda plastpåsar :p yeay!

Dem finns på Indiska och även i färgen grön. Kostar 50 kr.

Knäppa klackar.


Fan va scary dem ser ut.. Hur går man i klackaskor, utan klackar..?



Inte vackert överhuvudtaget..

Bilder; chic.se

Klipp, sy och ändra kläder ni annars inte använder.

Jag har precis klippt i sönder ett par av mina fornarina jeans, dem var lite för vida och långa för min smak, men ville inte slänga dem för de är grymt sköna så jag klippte och sydde lite! Här kommer reslutatet.. Bilderna är dock inte de bästa direkt!

Före..



Efter..

 

Och enligt mig så kan sådana jeans användas i höst. Kanske med ett par mönstrade strumpbyxor under?

ÅH?!

Nu är jag arg. Var precis ute på rummet för att ta upp mina tavlor. Har haft en tavla uppe på väggen hela tiden som var silvrig, målade också den svart och lade in nya bilder, men den ramen där planschen skulle vara i.. den var helt sne när jag hängde upp den, fan. Planschen passade perfekt ju! Alltså får jag spendera typ nästan hela min lön för att köpa en ny ram på ikea förjävelen. Sounds like fun? NÄ!



.. vilka problem man kan ha.

Meckar med rummet fortfarande.

Har precis varit ute i pannrummet och målat min ram som jag hittade uppe på vinden som är vääldigt gammal haha. Den var den enda ramen som passade min plansch och jag vägrar köpa en ram på Ikea, jag insåg förra gången när jag var där att en ram kostar ju en förmögenhet :p Nästan iallafall.. Lika bra att fräscha upp en gammal, billigt och bra :)

Ska alldeles strax ut och fixa lite mer på rummet. Iochmed att man har en inredningsnörd till mor så kan man ändra om lite oftare för hon har tio miljoner saker man kan ha, och igår hittade jag fler fina saker så nu ska jag byta lite!

Bilder kommer kanske upp senare ikväll/imorgon. Om ni vill?

Trött..

Det är inte bra att sätta sig ner och ta det lugnt när man har varit uppe i varv hela dagen. Blev sjukt trött nu.. Nä, får tvätta ansiktet med kallt vatten och sen dyka ner i böckerna en stund innan jag beger mig till körskolan.

Ha en bra dag!

Vettiga saker.

Klockan har blivit 12 på dagen och jag har lyckats jobba i några timmar, promenerat och har pluggat en del dessutom :) Och om ca en timme ska jag ner till körskolan och köra. Jag är på hugget idag känner jag ;D En väldigt bra start på dagen har det varit, allt känns så mycket bättre när man vet att man har gjort vettiga saker istället för att sova bort hela dagen..

Igår kväll träffade jag Nina en stund, har saknat my best friend väldigt mycket! Satt ute i kylan (med vantar och dunjacka!? brr..) och pratade en massa och uppdaterade varandra om allting som hänt ;p För mig slutade kvällen hemma hos Jonas där vi tittade på Mamma Mia. Guuuud så bra! :) se den se den se den!


Bra somfan!

Jag glömde berätta att jag pluggade som en galning igår. I'm good! ;D
Nu är det bara att försöka fortsätta i den takten.

Tänk vad lite städning kan göra.

Tänkte att det var dags att komma hem lite så mamma hämtade upp mig när hon slutade jobb idag. Blir väldigt fort på dåligt humör när jag kommer hem, don't know why? Kanske för alla andra alltid har något att göra här förutom jag. Jag och mamma slängde oss i uterummet och pratade om precis allt mellan himmel och jord och då blev humöret lite bättre iallafall :) Visst har jag saknat min mammi!

Humöret kan dock behövas höjas lite mer så jag har bestämt mig för att städa i min klädkammare och sen fortsätta ute på rummet. Japp, städning kan göra mig glad! Två flugor i en smäll, kanon ju!


Mitt långa hår.




Ibland saknar jag mitt långa hår..

Jag vill vara mer chill haha.

Studsade upp ur sängen i morse. Var nära på att försova mig till min körlektion, men jag kom i tid ändå :) Den gick väldigt bra och jag känner att körningen verkligen går framåt, men pluggningen är en helt annan femma.. Hade jag bara pluggat på lite varje dag så hade det varit perfekt, för det som jag har pluggat har satt sig i huvudet redan. Tänkte iallafall läsa alldeles strax, och det ska jag göra också.

Efter det gick jag upp till syster och pratade ett tag, om typ allting, skönt :) Jag vill kunna vara lite mer chill som henne när det gäller vissa saker haha. Det är nog värt ett försök, ingen mening med att stressa upp sig själv för ingenting känns det som. Känns som stressen fortfarande finns kvar från gymnasiet :p och då är det illa!

Ska spendera resten av dagen här hemma hos Jonas, det blir pluggning och playstation 2! Men fööörst.. frukost såklart!

Godnatt på er alla!




Sleep tight..

Dåligt humör.

Har inte uppdaterat så speciellt bra tycker jag. Jag och Jonas har iallafall precis kommit hem till honom efter en god middag och äppelpaj hemma hos hans familj! Trevligt!

Och nu är jag på väldigt dåligt humör.. Vet inte varför. Ska gå och ta bort sminket och sen glo på när han spelar.

Natti natti

Filmkväll.

Det är planerat att vi ska titta på film ikväll (när jag har lyckats slita bort honom från spelet..) och då ska vi titta på Mirrors och Get smart.

Någon som har sett dem, och vad tyckte ni?


 

Playstation 2.

Jonas köpte ett Playstation 2 idag, då förstår
 ni nog hur vi ska spendera vår lördag :p

Bali.

Jag måste rekommendera ett ställe om ni är intresserade av inredning och massa små grejer :) Jag och mamma var på Bali idag, en affär som ligger en bit bort från Väla i Helsingborg. Ni som inte bor här kanske inte förstår hehe, men ni som gör borde åka dit och titta lite! Ni kan gå in på deras hemsida > här. Sen klicka in på "Just nu" och så ser ni hur mycket dem säljer ut! Riktigt billiga saker!


Vill inte vara sjuk.

Bättre idag? Verkligen inte, det är tio gånger värre. Jag orkar inte vara sjuk.


- alltså kommer jag inte skriva så mycket här idag,
men tack så mycket för alla snälla kommentarer :)


Nu är det soffan och 10 liter te som står på schemat resten av dagen!

Snart exploderar det..

Det känns som mitt huvud kommer explodera i vilken sekund somhelst.. Har legat i sängen hela dagen och inte har det blivit bättre fast att jag har ätit ipren. Aja, får hoppas en godnattssömn gör susen :) Ska göra varma koppen nu och titta på idol! Ha en fortsatt bra onsdagskväll!

VeckoRevyn och massa gott.

(Min blogg håller på att ändras, därför jag har en orange bakgrund :p)



Vaknade upp med en riktig hemsk huvudvärk plus illamående. Tog ett glas vatten och så lade Jonas fram en migräntablett, det var dock inte migrän, men dem tabletterna är ju 10 ggr bättre än vanliga panodil! Somnade om, skulle egentligen hjälpa mamma på jobbet lite, men kunde inte resa mig ur sängen. Hon hämtade mig några timmar senare och då mådde jag lite bättre så jag åkte med och handlade mat. Ska alldeles strax gå och lägga mig i sängen med min VeckoRevyn tidning och mumsa på choklad och cashewnötter :)



Köpte också denna t-shirt med tryck på Maxi ;p Kostade mig 50 kr! Billigt och bra!
Letar man lite så kan man hitta hur fina kläder somhelst där :)

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0