Jag har bara jobbat, inget mer intressant har hänt på denna kväll.

Nä, jag pallar inte med detta ;D Nu ska jag ringa och säga godnatt till Jonas och sedan sova för klockan ringer tiiidigt imorgon bitti. Ovaaaaaanligt? Nej! Höhö, nu måste jag ha sömn!

GODNATT!

No make-up.

Nu ska jag byta om, äta lite och få väck håret från mitt ansikte.. I look like shit right now, men jag pallar inte smink i denna värmen. Vi hörs säkert när jag kommer him ikväll. Ha en bra kväll!

Pink är grym.

Pink - Don't leave me


A walk on the beach.

Som sagt så behövde jobbet mig igår igen så det blev jobb hela dagen. Var dock tvungen att köra till tandläkaren vid middag, och vet ni? Mina erusionsskador var inte värre :) Bra va? Men nu gnisslar jag ovanligt mycket tänder på nätterna så jag måste ge min bettskena ännu en chans. Hatar den.

Igår kväll var jag och Jonas ute och promenerade längst stranden, mysigt (&varmt) var det. Nu har jag kommit hem från stan. Jonas ville att jag skulle följa med och titta på en lägenhet så det gjorde jag. Väntar in mamma nu så vi kan umgås lite och sedan ikväll blire jobb.


När vi promenerade..

Ett år tillsammans med den finaste. Gud vad jag tycker om dig!

I lördags morse begav jag mig till bland annat till ica för att fixa lite ingredienser till pannkakooor :) Japp, jag ville fixa en god frukost till Jonas och den bestod av massvis med pannkakor, jordgubbar, vindruvor, hallon, ciabattas och massa gott pålägg! Dock hade jag ingen stor aptit för jag hade blivit ännu sämre, men men, Jonas uppskattade det iallafall. Tre stycken stora röda rosor fick han också blandat med lite annat som kvinnan i blomsteraffären hade fixat ihop, jätte fina var dem. Och varför all denna uppståndelse? :p För igår hade jag och Jonas hållt ihop i ett år. Inget jag egentligen bryr mig så mycket om det firas eller inte, men jag ville överraska han lite. Vi bestämde sen oss för att köra till Helsingborg och gå runder där, lite nere vid hamnen och sedan inne i stan. Efter ett tag var jag helt slut och ville bara hem och vila mig lite så det gjorde vi, men vid sju tiden gick vi till Dannys Corner och åt varsin planka. Synd att man knappt smaka något bara :p Men mysigt hade vi, det är huvudsaken! Resten av kvällen låg vi i soffan och titta på en film, men tillsist blev jag bara värre så då fick jag gå och lägga mig.

Det är lite bättre idag, men känner mig fortfarande rätt så kass. Har kommit hem från en heldag på jobbet och ikväll ska jag bara kurra ihop mig i Jonas famn och äta chips för imorgon väntar ännu en lång dag på jobb.

Det var allt för mig. Bye! 

Jag kan inte hålla mina ögon öppna mer. GODNATT!

Efter massvis med varm mjölk med smälta halstabletter i och strepsils i så är halsen liiite bättre :) Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag gå upp lite tidigare än Jonas. Varför? Jag har en liten överraskning åt honom. Hoppas han blir glad :)

Jävla hals..

Äntligen är jag hemma! Idag jobbade jag bara till halv två vilket var superskönt eftersom jag vaknade med en svullen hals och en hemsk hosta. Tack Jonas? Jag klarade mig förra gången när många av mina nära och kära var sjuka, men inte denna gången tydligen.. Men nu är det fredag iallafall, det är inte helt fel, men det blir inte lika mycket ledighet som beräknat utan det blir nog jobb på både söndag och måndag, så det blir en dag fri iallafall.

Annars har jag inga speciella planer. Jag ska bara ta det lugnt! Skönt.

Nu - vila.

En säng nu hade inte suttit fel.

Mm, nu har jag kommit ut ur en skön dusch. Det har varit en lång dag idag på jobbet så en dusch behövdes verkligen. Jag ska klä på mig strax och platta håret lite sedan ska jag köra in till stan och ta hand om min sjukling. Jag gissar på att det blir mat och film :) Det tackar jag inte nej till!

Imorgon blir det jobb också, sedan är jag ledig i tre dagar, om dem nu inte skulle behöva någon som kan hoppa in. Vi får väl se helt enkelt!

Nu sticker jag iallafall. Hejrååå.

Jag avslutar denna kväll med en bild på mig och bästis (som jag saknar), och denna bilden är nog från stenåldern haha.

Aldrig sol innan jobb.

Fyfan! Jag ska aldrig ligga och trycka i solen innan jag ska jobba igen! Ni vet ju alla att man kan bli sjukt trött efter några timmar i solen? Så nu ikväll på jobbet så var jag verkligen jättejätte trött och såklart hade vi fullt upp hela tiden. Aja, jag överlevde iallafall och har precis gjort en sallad till jubb imorgon. En kall god sallad kommer sitta fint i det varma vädret!

Ni anar inte hur mycket min stora sköna säng kallar på mig :p Så nu måste jag sticka, upp tidigt imorgon.

I love the suuuun.

Gud vilket härligt väder :) Idag fick jag äntligen njuta av det. Jag har legat och solat nästan hela dagen och ska fortsätta göra det tills det är dags att jobba. Nä, jag har inte tid att sitta här mer, solen kallar ;)

Dags att tvätta fis-ettan.

Igår var jag ledig och då spenderade jag min dag i Malmö tillsammans med Ina :) Hon skulle till sin tandläkare och sedan strosade vi runder i stan. Såklart blev det världens godaste chinabox, ett måste när man är i Malmö.

Idag var det däremot jobb hela dagen. Som sagt trivs jag jättebra, men jag hade hellre legat hemma på trädäcket och fått lite sol, och dem säger ju att vädret ska hålla i sig, hoppas :) Det var på tiden!

Nä, nu har jag fått i min krov med bröd och massvis med jordgubbar så nu tänkte jag gå ut och tvätta min brombrom bil. Bye!

Sängen kallar.

Det har inte blivit något skriveri här idag, men ni får vänta tills imorgon :) Nu ska jag sova.

I like my job.

Hm, ja, angående att jag skulle skjutsa Jonas och hans polare i fredagsnatt resulterade i att jag miste kanske lite mer än 2 timmars sömn och det kändes igår på jobbet, men det gick bra ändå! Körde hem till Jonas direkt efter och då stack vi och handlade mat och hyrde film. Senare på kvällen så däckade jag så fort jag rörde sängen bara, skönt var det!

Nu är jag hemma. Ska byta om alldeles strax och försöka få i mig en macka eller två för ikväll ska jag jobba. Jag trivs så sjukt bra och roligt är det också. Skönt när det är så :)

Ingen ork till någonting.

Trött...

Armbrytning. Hur kan det ens vara en sport?

Nu är jag hemma :) Äntligen. Vi har inte haft alls mycket att göra för många var ju bortbjudna osv, men ändå är jag jättetrött. Kroppen har nog inte hunnit att vänja sig riktigt. Jag har iallafall tagit en skön dusch och sitter just nu i min nytvättade mysdress! Jag ska bara slappa framför tv'n hela kvällen och vänta på att Jonas ska höra av sig för då ska jag vara fylletaxi till han och hans vänner. Förhoppningsvis blir det inte så sent för mitt alarm ringer klockan sex imorgon bitti.

Just nu ser jag på tv.nu att alla filmer har ju såklart börjat för flera timmar sedan, det är inte så lönt att börja titta på dem. Eller, armbrytning har ju börjar på Eurosport, det ska jag kanske titta på..? Hm. Löjligt.

Glad midsommar :)

Glad midsommar allihopa :) Jag hoppas ni alla som läser detta festar lite för mig också!

Nu ska jag slänga i mig en macka sedan är det jobb som gäller hela kvällen.

puss&kram,

Jag kommer bli världens lyckligaste när jag får mitt eget ställe.

Mm, nu har jag vilat i 1½ timme. Riktigt skönt var det, my body needed it.  Har haft sjukt svårt att somna dem senaste nätterna, alldeles för mycket som snurrar runt i huvudet. Jag är jättejätte glad att jag har fått jobb över sommaren, det är så otroligt många som inte ens har fått det, men det jag hade velat ha mest av allt är ett fast jobb. Vem vill inte ha det? Jag är verkligen såå redo att flytta hemifrån och man blir så frustrerad när man inte kan göra det. Ge mig jobb och sedan några månader att jobba och spara ihop en hel del så är jag gone..

Delegeringsprov - klart!

Så! Nu har jag varit och fått mitt delegeringsprov rättat. Där var bara några enstaka frågor som hon fick komplettera, annars gick det bra. Hon var världens trevligaste och jag kunde berätta vad jag kände inför allting för allt är ju helt nytt för mig och vad jag var osäker på osv. Det var jätteskönt!

Idag ska jag bara ta det lugnt för det väntar en fullpackad helg framför mig bestående av jobb.
Nu - frukost.

Jobb, fotografering, skrivning av prov.




Jag trodde denna dagen skulle vara mycket lugn, men istället blev den lite hektisk. Imorse blev jag inringd till jobb, första gången jag körde själv, först kände mig lite vilsen :p men det gick hur bra somhelst! Efter det så hämtade jag upp till Elin i stan där jag skulle fotograferas och sånt. När vi kom tillbaka till a-town så slängde vi ut en filt på vår fotbollsplan och skrev vårt delegeringsprov, och nu är vi klara! Planerna var nu att jag skulle tvätta min bil, men jag blev trött.. hehe, så vi får se hur det blir med den saken.

Goodnight.

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på Desperate housewives. Efter det lär jag däcka rätt snabbt, jag är helt slutImorgon väntar delegeringsprovet på mig..

Natti

Ännu en dag i Ullared.






Här kommer lite bilder på vad jag inhandlade idag. Skorna kommer dock från en affär i Båstad som vi körde till på hemvägen och dem fick jag för en väldigt billig peng :) Förutom detta blev det ett grönt härligt sommarlinne, underkläder och lite annat smått och gott. Jag är nöjd! Nu ska vi nog inte köra dit på ett bra tag hehe.

När vi gick runder och strosade där fick jag ett härligt samtal. Jag har jobb heeela sommaren, en tjänst på 85%, gött!! Skulle egentligen börja i mitten av nästa vecka, men dem behövde mig redan i helgen så det blir jobb fredag, lördag och söndag. Jag tackar inte nej.

Oh yes.

Imorgon blire Ullared igen med mammi ;p Me like!

Jag är SÅ redo att jobba hela sommaren.

Nu när studenten är över så har jag inget mer att se fram emot. Det är ju bara jobb som gäller i flera veckor framåt och denna veckan får jag också reda på om jag får en extra månad till att jobba. Jag hoppas! Jag trivs bättre och bättre för varje dag jag är där och alla gamlingar är så himla gulliga, men nu är mina bredvidgångar slut och nästa vecka börjar jag mitt schema, men först ska jag göra delegeringsprovet.

Snart är det midsommar också.. Vad ska ni hitta på?

Ibland saknar jag mitt mega korta hår.


Lindas student.

Det var ju fest för alla studenterna i fredags och vilken rolig kväll jag hade :) Först begav sig jag, Jonas och hans familj ner till torget för att se Linda springa nerför trappan. Där stod man med regnjacka, ofixat hår och inget smink och gratulerade henne i det hemska regnet. Det pirrade dock till i magen när man hörde all skrik och alla visselpipor.. Flashbacks! När hon hade åkt förbi på lastbilen så promenerade vi tillbaka. Jag och Jonas stack hem till honom och fixade till oss. Hemma hos hans föräldrar blev det världens godaste smörgåstårta, mmm! Jag hade ju sagt att jag skulle rulla hem och för ett tag så trodde faktiskt jag skulle göra det också :p Gott var det! Resten av kvällen innehöll massvis med skratt, alkohol och bra musik. Vid tolv var jag och Linda inne i tältet, men så trött som hon var så gick vi ut därifrån 10 minuter senare och då var det hem som gällde. Tack för denna sjukt roliga kvällen! Snart är det dags för mig och Linda och dra ut igen, och då ska ingen av oss vara trötta och då gäller mina starka juicegroggar ;) haha!
 


'






Ta mig tillbaka!

JAG VILL TA STUDENTEN IGEN!!!







SP05SO!!

MER FEST ÄN SÅHÄR BLIR DET INTE!

Big Ali ft. Dollarman - Hit that floor

"I'm so over it.."

Kristina DeBarge - Goodbye

Imorgon är det party för studenterna.

Nu har jag fått i mig goda knäckebröd, kiwi och jordgubbar. Jordgubbar odlar vi i vår trädgård så det är billigt o bra ;p Gott också för den delen! Tänkte strax hoppa in i duschen för sen ska jag jobba kväll. Klockan tio slutar jag och då är det direkt i säng som gäller.. Det blir fullt upp imorgon! Jonas ska jobba lite på morgonen och sen så ska vi iväg och leta presenter till Linda. Ute i sista minuten? Mja, kanske ;p Sen blir det hem och fixa till sig sen äre studentfirande som gäller heeela dagen och kvällen. Riktigt otur med vädret bara.. trist somfan. Men roligt ska vi ha ändå :)! Eller hur Linda?

Nya skor.



Dessa godingar kom hem till mig idag :) Inte världens bästa bild, men jag hade varken ork eller tid till att göra en jättebra bild, men här är dem iallafall, och ännu snyggare är dem i verkligheten! Kärlek.

Jag älskar klockor. Jag älskar färgen grön. Jag älskar denna!

Green Brazil SEK 995, Tritoni - NELLY.COM
Nelly.se, 995:-

Det var längesen jag sov hemma och ensam.

Så, nu är mitt svarta nagellack borta och naglarna likaså. Känns konstigt när man har klippt bort dem, men när jag var på jobbet förra veckan så såg jag att ingen hade varken nagellack eller långa naglar, så jag tänkte att jag kanske också borde ta bort mina :p Man får ju egentligen inte ha nagellack eller långa naglar, men syrran sade att det inte gjorde så mycket när hon jobbade där, men vafan.. Lika bra att dem är borta, dem växer ändå som ogräs.

Aja, nog om mina naglar :p Ska strax kleta på en ansiktsmask, sedan blir det duschelidusch och resten av kvällen kommer bara bestå av tvmys för imorgon är det jobb som gäller. Japp, jag ska sova hemma och ensam.. Blä.

Pigparty.









Detta var några bilder från grisfesten i lördags som hölls på Folkets hus i Svalöv. En riktig trevlig kväll var det :) Förutom när jag råkade förlägga min kamera (smarta jag), men återfunnen blev den som tur var! Man träffade en hel del nya människor vilket var jätte kul och musiken var toppen! Efter all dans gjorde sig min spricka i foten sig påmind och det gör den fortfarande :p Men det var det värt!

Vill inte.

Precis när jag blivit klar med att städa klart Jonas lägenhet ringer Elin mig.. "Du kommer väl till Rönngården ikväll va?" FAN tänkte jag.. Det hade jag glömt helt! Det är ju en introduktion där med alla sommarvikarier ikväll, men 3 timmar? Lite väl överdrivet. Men vad ska man göra? Nu sitter jag iallafall hemma, ska strax klä på mig och bege mig ditåt.

Jag har verkligen ingen lust alls till detta.

My first day at work.

Ojdå, några dagar sen jag skrev här.. I torsdags kväll rättare sagt.

I fredags var det ju första dagen på jobbet som gällde! På morgonen var jag jättenervös, men när jag fick träffa henne som jag skulle gå sidan om så försvann nervositeten för hon var hur trevlig somhelst och alla dem andra var också jätte trevliga. Jag måste ju erkänna att när vi hade varit hos två gamlingar så började jag kallsvettas och undrade faktiskt vafan jag gjorde där, men tillsist kändes det mycket bättre. Jag tror jag kommer trivas jättebra! Jag jobbade från halv åtta till fyra så när jag kom hem till Jonas var jag helt slut.. Lite över nio på kvällen låg jag däckad :p

Jag är just nu hemma hos syrran och umgås lite. Det blir mer uppdatering senare eller imorgon få då kommer det också upp lite bilder från grisfesten i lördags!

Dags att gå och lägga sig..

Nu ska jag gå och lägga mig.. Ska upp med tuppen imorgon bitti!

Pirr i magen..

Åh vad skönt! Nu har jag kommit hem från den sista kursen, det var den praktiska delen så tiden gick iallafall lite snabbare. Imorgon väntar den första jobbdagen.. Lite nervös är jag allt! Men det ska nog gå bra.. hoppas jag iallafall :p Det jag mest är nervös för är om jag kommer tänka "Vafan gör jag här?". Att jag känner direkt att det inte är något jag vill jobba med överhuvudtaget, men då är det faktiskt bara att bita ihop. Erfarenheten behöver jag, likaså pengarna.

Nu ska jag gå och smått börja förbereda maten.

Helt plötsligt blev jag helt slö.

Nu tog jag äntligen tag i mitt rum och min klädkammare, så nu är där städat och fint! Har precis hoppat ur en varm och skön dusch, just nu väntar jag bara in orken så jag orkar resa mig upp för att gå ut på rummet och klä på mig osv..  Vafan hände? Försvann all energi bara för jag gick upp för trapporna? Då är det illa!

I love her songs,

Avril Lavigne - Why

Blindness.

Oh, jag och Jonas såg en jättebra film för någon dag sedan! Sjukt bra..



" En mystisk och mycket smittsam sjukdom som gör att folk blir blinda bryter ut och regeringen får panik. Snabbt samlas alla blinda ihop och sätts i karantän för att hindra den snabba spridningen av det farliga viruset. En kvinna (Julianne Moore) verkar vara immun och låtsas vara blind för att kunna följa sin man som drabbats. I karantänen blir det en kamp på liv och död med beväpnade vakter och aggressiva medfångar. Frågan är om de kommer att kunna lämna sjukhuset levande och finns det egentligen något botemedel mot viruset? "

Snart är kurserna klara.

Kursen igår var sjukt dryg. Jag kom dit och kände inte en kotte, där är ju alltid så pass många som ska sommarjobba inom äldreomsorgen att risken är stor att man känner igen någon, men nä, inte i den gruppen som min chef lade mig i :p Aja, jag satte mig vid en tjej som verkade vara trevlig och det visades sig att hon var det också, och då blev situationen genast lite mer bättre! Föreläsarna var tio gånger bättre än från den senaste kursen så det var skönt! Nu har jag bara en kurs kvar och en get-togheter på Rönngården med alla sommarvikarier.

Idag är jag barnvakt igen. Jag tog med Dylan ut till gården så Ozzy skulle få lite sällskap :) Snart kommer Jonas också och umgås med oss ett tag, och nu tror jag faktiskt att han kom.. Bye!

Hot hot hot.

Gud vad varmt det är.. Man lökar ju konstant haha. Men det är bara att njuta, imorgon kommer det dåliga vädret igen sägs det! Är i syrrans och Peters lägenhet och passar den lilla och sitter faktiskt just nu i klänningen jag beställde hem. Riktigt söt är den :) Ett par skyhöga klackar till den så blir det fint somtusan hehe.

Jag och Elin var på Rönngården idag.. Det blev inget igår för jag ringde och dem var inte där så det fick bli idag istället. Mitt schema var (såklart) inte klart. Mycket klabb nu när många ska varslas inom äldreomsorgen.. Men vi bestämde när jag skulle gå bredvid och på fredag börjar jag :) Ikväll är det kurs också, som jag verkligen inte ser fram emot, not so fun att sitta ner i tre timmar och lyssna, men det ska jag nog kunna överleva också.

Nä, ska strax ut med plutten, sedan ska jag bosätta mig på deras balkong och sola!

Sunny day..











Nu har jag legat ute i solen i några timmar och en av våra katter Siri höll mig sällskap :) Ska klä på mig snart och ska sedan in till stan där jag och Jonas ska ut och bada i havet. Brr.. Kommer vara mega kallt!

Mitt nya armband. Ju större, desto bättre.

No pictures. Jag glömde kameran.

Hehe, jag glömde kameran i lördags :p Så tyvärr blev det inga bilder.. Men det var en riktig trevlig kväll med god dricka, bra musik och med alla underbara vänner och pojkvän.

Igår var det kalas för Tyra som blev ett år. Vi satt ute i solen hela dagen och käkade korv med bröd och en sjukt god jordgubbstårta. Det blev massvis med snack och lek med småbarnen. En supermysig dag :)! Efter jag följt med Emmeli och Peter överallt i Svergie så släppte dem av mig i stan där det blev grillat hemma hos Jonas föräldrar. När vi kom hem till Jonas så blev det en film och sedan däckade vi kvickt somtusan.

Stack hem rätt så tidigt idag. Jag och Elin skulle iväg till Rönngården och se om våra chefer var där, men jag ringde och fick då veta att dem inte var där. Ovanligt.. Aja, ska strax ut i det fina vädret och träffa Elin ändå och sedan ska jag sooola.

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0