Inte ens rört klädkammaren.




Jag borde kanske packa sakerna i klädkammaren..? Vi flyttar ju trots
allt IMORGON!!! :DD

Såhär startade min dag;




Världens bästa ansiktsmask med choklad! Bara jag som inte
 kan lägga ansiktsmask så bra som dem ser ut på bilderna? :p

Tierd.

Tröttare än tröttast...

Jobbade mellan 08-17 idag, slet en del på lagret och det känns alltid i kroppen efteråt. Har också sjukt svårt att sova om nätterna, har 20 miljoner olika känslor i kroppen nu inför flytten :p nervös, förväntansfull, överlycklig osv .. Det är jobbigt att ha känna så jäkla mycket haha. Ska hoppa in och jobba imorgon också, dock bara mellan 08-15, sen måste jag hem & packa! Fullt ös hela helgen. Packning, födelsedagsfest, städning, kalas, ännu mer packning och städning och planering. Det ser jag fram emot :)

Köket = klart!

Fullt ös idag!!

Mamma kom hit vid halv elva, då var det dags för oss att megastäda hela köket! Det tog ca 5,5 timmar :p helt galet. Men nu är alla köksluckor tomma & rena och ugnen glänser som aldrig förr. Dock får vi leva med att ha alla nödvändigheter ståendes på köksbordet, men det är sånt man får ta!

Jag & Jonas fixade till en kycklingsallad innan så nu är magen full och jag har duschat och betalt räkningarna. Nu blir det tv och Marabou cookies :D imorgon hoppar jag in på jobb & jobbar lite extra! Har egentligen inte tid, men vafan.. Lika bra! :)

Fixat!

Så, nu är allting fixat så ikväll är det bara dags att adressändra :) Skönt!

Har spenderat dagen med Marielle som fyller år idag! Blev en runda inom Espresso House och sen vidare till Kicks där hon fick välja lite saker hon ville ha av mig. Blev bl.a ett läppstift, gud vad förvånad man blev ;P haha. Sen satte vi oss på Speakers där vi spelade yatzy i typ två timmar och sedan kom Nina och höll oss sällskap!

Nu är jag hemma. Borde packa lite kanske, men nä, soffan lockar.. En jäkla huvudvärk har jag!

Framförhållning? Vad är det?

Yeah. Vilken härlig framförhållning jag & Jonas har ..

Jag fick ringa tekniska verket & höra hur det blir med vattnet osv när vi flyttar, hon som bor där nu säger upp allting så vi får påbörja nytt så blanketter ska skickas hem och sen dit & sen ska ringas en massa igen :p Jonas panikringer det elbolaget vi har nu för att säga upp det eller skaffa ett bra avtal så vi får el när vi väl flyttar in & ikväll måste vi adressändra ..

Jag är sjukt förvånad över mig själv. Jag har alltid haft sjukt bra framförhållning och sett till att allting blir gjort i tid. Men det känns overkligt att vi ska flytta dit.. Det ska bli helt underbart.

Underbara syster.


Titta vad jag fick av syrran förra veckan. Så snäll är hon. Har letat ett
tag efter en sån som verkligen satt bra och den satt som en smäck.
Tack!

Packning.

Spenderade hela eftermiddagen hemma hos Jessica, Henke & Edith :) Dock var ju mannen i huset och jobba så det var bara vi tre töser kvar, Edith är ju världens sötaste.. Som lite plåster på såren för att jag inte kommit innan så kom jag med blommor ;P Det blev bara en massa snack och lek med lilltjejen, en perfekt eftermiddag helt enkelt!

Väl hemma igen så stack jag och Jonas iväg och handla lite mat. Jag fixa till kyckling i currysås med broccoli. Sjukt längesen man åt det, så gotte! Efter maten var det dags för att påbörja packningen och här har ni bevis;


Orvar var helt GALEN i kartongerna. Han gjorde allt för att få komma
in i dem haha!



Va? Vadå? Tycker ni jag har mycket saker? ;P Och det är bara två lådor i
ena byrån...


 
Nu ska vi belöna oss med kladdkaka och vispgrädde ;P!

Höft.

Iiiih.. Dumma höft. Har haft ont i ena höften hur länge somhelst. Och igår kväll när vi låg i sängen så lyckades Orvar välta vår stora spegel som står lutad mot väggen. Jonas hann ta tag i den och jag fick hoppa ur sängen snabbt för att ta upp den och då brast det till i höften så idag har jag sjukt ont. Har fått order från min kära pojkvän att stretcha den varje morgon så nu ska jag ta tag i det & sen göra vid mig för att sen köra ut till världens bästa Jessica & Edith :)! Har inte sett deras hus än och dem har väl bott där i ett år.. Vilken dålig vän jag är!

Dove.



Innan jag stack till mamma innan idag tog jag på mig en jacka från h&m, svart glansig & väldigt tunn. Dock insåg jag när jag kom ut att den inte behövdes... Men tydligen ska det bli dåligt väder imorgon :/ Not fun.

Väl ute på gården så körde jag och mamma till Centersyd där hon skulle fixa lite saker. Med hem för min del följde bara en body lotion från Dove. Dove är bäst!

Joggingtur.

Men hej på er muskulösa ben på förra bilden :p Så fort jag rör mig mer än vanligt så blossar alltid mina muskler fram så snabbt, det är samma sak med armarna när dem är aktiva mycket haha.

Aja, inte fel att se lite vältränad ut i guess. Har iallafall precis kommit hem från en joggingtur, ska strax hoppa in i duschen och vänta hem Jonas som är på möte. Jag hoppas på pannkakor till middag & sen får vi väl ta tag i att packa..

Bara ben.




Slängde på mig ett gammalt slappt linne från Carlings, jeansshort och ett par enkla sneakers. Alla mina sommarkläder är uppe på vinden & det känns onödigt att asa ner kartongen & rota upp allt innan flytten. Men kanske får göra det om det fina vädret fortsätter. Känns som jag bor i dessa shortsen ;p

Nä, nu har jag slängt upp luggen i en klämma & tvättat av ansiktet. Dags att dra ut till mamma!

I'm back.

Hejsaaaaaaaaaan!

Jao, jag lever ;P Fullt ös medvetslös! Typ. Haha!

Har precis klarat av att jobba 7 dagar på rad med 9-10 timmar varje dag förutom på helgen. Lite trött är man, men jag älskar att ha fullt upp på jobbet! Idag har jag varit ledig och 2 dagar framöver, härligt!

Idag har jag såklart bara varit ute i solen med Marielle, så mysigt! Satt bl.a på Speakers och drack lite cider och spelade yatzy.

Vet ni vad? Vi flyttar typ om 2,5 vecka. Är det dags att börja packa eller...? Haha, jag tror det ;p får väl ta tag i det imorgon.. eller övermorgon haha.

Nu ska jag tvätta av min ansiktsmask och vika tvätten. Nu när man har varit igång på jobbet ett tag så när man väl är ledig så kommer alla måsten. Skönt dock att vara klar med tvätten iallafall.


Denna har jag på nu & den luktar så sjukt gott!

Mat är en passion.

Efter många om och men så lyckades jag ta tag i städningen så nu är här rent & fräscht! När Jonas hade kommit hem och fått vila så stack vi till Centersyd, eller till outletbutikerna utanför, han skulle kolla på lite skor och så, dock köptes det inga. Väl hemma började jag med maten. Provade på att göra en krämig kycklinggryta på paprika, purjolök, philadelfiaost, creme fraiche och sambal oelek. Påminde om en gryta mamma har gjort sen jag var liten, gott var det :)!

Jag älskar att laga mat, därför kommer här upp lite inlägg om det då och då ;P


En del gjort.

Klockan är inte två och jag har ändå hunnit med en del saker. I morse var det dags för personalmöte, det gick mycket bättre än väntat, jag trodde cheferna skulle avslöja något som hade fått helvetet att bryta ut, iallafall från mig haha ;p Stannade kvar någon timme & jobbade & sen hann jag träffa Nina en snabb runda på hennes rast också! På vägen hem körde jag inom Ö&B och handla en massa nödvändigheter och sen direkt hem för att hämta Orvis som jag körde ner till Hundshopen med för att få hans klor klippta. Dem som jobbar där tycker han är så himla fin och idag var han faktiskt väldigt lugn, skönt :)

Har precis stillat hungern med ravioli och strax ska jag ner till Marielle och snacka lite och sen måste jag storstäda... Som jag inte alls känner för!!

Väla med syrran.

Idag har jag varit ledig! Hämtade upp syrran vid tio tiden och drog med henne till Väla för att kolla på en jättesöt klänning som snälla Linda hade hängt undan till mig. Så fin, och den blev min :) hihi. I helgen köpte jag två sommarplagg på jobbet också.. En blomig jumpsuit och en söt vippig jeanskjol! Bilder kommer kanske sen, någongång :p

När vi kom hem från väla så intog jag soffan hos henne och så låg vi bara och flabba.



Valborg.

Har jobbat hela helgen och i lördags var det Valborg. Medan alla sprang runder i parker och var fulla så mös jag och Jonas med god mat när jag kom hem.





Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0