Shopping.

Var och kollade in rean idag tillsammans med mamma.. Skrubbhandskar, tvättsvamp, lotion + rengöring från Neutrogena, blus och en klänning. Och det var klänningen som bara var på rea, inte alls bra rea detta året. Sen fick det bli en present till min fina sambo, en grej han har pratat om ett tag så nu köpte jag det till honom. Imorgon firar vi trots allt 4 år ihop..
 
 

Träffade mina tjejer idag.

Hemma efter att ha storshoppat på ÖB och käkat lunch med bästa Frida och Evelina :) nu träffar man inte dem så ofta längre när man börjat i Helsingborg..

En snubbe skulle ha kommit för en kvart sedan för att installera larm här hemma. Glumslöv är väldigt utsatt för inbrott så det var dags att skaffa det. Han kommer väl vara här 2-2,5 timme.. Yeay, so fun.. ;P

Aja, strunt i det. Annars ikväll blir det middag hemma hos Jonas föräldrar!

Midsommarhelg.

För engångsskull när jag kände för att sätta mig här och skriva så tog det en jäkla tid att komma in, men nu är jag inne!
 
Midsommarhelgen är strax över och det har gått alldeles för snabbt om man frågar mig.. Dock ska jag inte klaga, har varit ledig i tre dagar och är ledig i två dagar till :) Så himla skönt! Förra veckan satte dem mig på ca 50 timmar på 4 dagar så jag var rätt sliten på torsdagskväll. Den stora rean är igång så jag sänkte 200-250 varor och sen var det dags att organisera och hänga om på alla väggar och skepp som tog ca 3 dagar. Där är ju lite mer kunder än i Lödde ;)
 
Midsommarafton firades iallafall i Bjuv hos Jonas arbetskollega Coffe med hans fjälla Sofie och deras lilla dotter Nelly. Kvällen bestod av god dricka, lekar, skratt och alldeles för mycket mat. Mådde illa när man satte sig i bilen på väg hem haha.. Hela dagen igår spenderades tillsammans med Emmeli och Peter, vi planerade vår roadtrip som vi ska göra på vår semester. Vi ska bl.a besöka Kolmården, det är kommer bli skit häftigt!!
 
Min outfit från midsommarafton.
 
Igår när vi satt & kollade karta & planerade.
 
 
 
 
 
 

NY på Väla, here i come.

I fredags ringde regionschefen mig, i måndags hade vi möte på huvudkontoret i Malmö. Och imorgon börjar jag jobba på Newyorker på Väla. Har inte riktigt kunnat smälta det, men kul ska det bli! Dock kommer jag sakna mina jobbisar i Lödde något fruktansvärt mycket :( I måndags blev min sista dag där och det slutade med tårar.. Åh, bästa människorna jag någonsin träffat och har aldrig varit med om en sådan sammanhållning! KÄRLEK!!!

Colour.

Firade lillbrorsans student idag & detta var det jag hade på mig! Älskar färg.

Kass på detta..

Haha, jag måste vara den sämsta bloggaren någonsin.. Men nu i maj/juni är där alltid så himla mycket planerat. Förutom jobb & träning så fyller både vänner & några i familjen år plus lillbrorsan tar studenten nästa vecka..

Nu ikväll efter jobbet körde jag hem & hämtade Jonas för att sen köra ut till Emil & hans syster. Linda tog sin examen i torsdags så det var ju tvunget att firas :) med både smörgåstårta & tårta, mums!

Ligger med täcke & kuddar i soffan nu och halvsover, har varit otroligt trött dem senaste veckorna.. Och förresten, var tog sommarvädret vägen?! Kom tillbaka!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0