Ready for STHLM!

På måndag ska jag åka upp till Stockholm. En annat stort gäng i företaget ska gå på utbildningen som jag var på i tisdags & onsdags, så nu ska jag sitta & jobba som vanligt. Alltid roligt med miljöombyte, de behövs ibland :)

Tänkte därför att jag hade velat ha något nytt att ha på mig. En svart/vit/blå mönstrad kavaj inhandlades idag plus ett halsband. Ska matcha de med ett vitt linne & ett par svarta byxor. Blir nog snyggt :) och kavajen kommer bli ännu snyggare tillsammans med ett par vita byxor som får bli till vår/sommar!





Kavaj från Gina Tricot
Halsband från H&M

Vardagsskor.

Jag vill ha ett par fina vardagsskor med lite klack. Jag har dock svårt att hitta skor som jag tycker om, men jag hittade faktiskt ett par vanliga, enkla, helt svarta på Nelly. Sen har jag också sett att H&M har fått in några som också är väldigt fina. Det blir dock inte shopping denna månaden, men titta får man :)
 
 
Nelly, 549 kr
 
 
 

Tio rosa rosor.

Intensiv dag.. Vid tolv började en stor utbildning. Folk från Danmark, Norge, Tyskland & England dök upp på vårt kontor idag. Vi delades upp i grupper & gick runder på olika stationer & blev intryckta med info om olika saker. Allt från armaturer till vad marknadsavdelningen håller på med.

Efteråt var de dags för middag på Hotell Öresund. När man hade fått i sig både anka & päronpaj och efter några timmars snack så körde jag hemåt. 

Väl hemma hade Jonas köpt tio rosa (älskar rosa!) rosor! Alltså, det finns ingen bättre än honom <3 nu blir de film för imorgon väntar ännu en utbildningsdag.




Ny foundation.

Idag på lunchen på jobb så körde jag till stan. Jag hade provat 2 olika foundations under helgen & beslutat mig för en. GRYM täckning & samtidigt återfuktande. Jag hade varit torr vid mina ögonbryn i flera veckor & efter jag haft på den foundation 2 ggr så försvann det. Det är ju de sista man tror att en foundation är återfuktande, men de sved också lite i plånboken, då ska den vara bra :)



En transparent puder fick också följa med - 135 kr.
Foundation Dior Eclat Satin - 515 kr.

Dumma söndag

Åh :( Jag brukar vilja ha min egentid och Jonas brukar sticka & fiska på söndagar, men idag ville jag inte att han skulle köra. Vill ligga i sängen & kramas & bara mysa hela dagen! 

Och jag vet att här borde städas... Men?! Jag orkar inte. Jag ska iallafall fixa hemmabakat knäckebröd, det är mina planer för dagen. Hatar söndagar! Inte alls bitter.

Bio med favoriterna.

Mysig dag igår! Jag & Jonas tog de lugnt fram till eftermiddagen med både film & god frukost. Traskade sedan bort till hans föräldrar där Linda, Emil & Lykke var. Lykke fick sedan stanna kvar där med Anki & Klas medan vi andra körde & kollade på bio, vi såg Unbroken. Väldigt bra, men SÅ hemsk! Efteråt körde vi till Donkan och krängde & väl hemma i Svalöv blev de en promenix i den nyfallna snön :) 

Jag lockade faktiskt mitt hår & de blev bättre än sist, nu har de ju växt lite till! 





Tusen bitar.


Som ni kan se & förstå så började min dag inte så himla bra. Min väldigt (!) dyra foundation trilla ner på klinkersen i badrummet & gick i tusen bitar. Suck...

Som tur va hade jag redan kletat in mitt ansikte i de så direkt efter jobb körde jag till Kicks i stan. Där fick jag hjälp av Elin (som är så himla duktig!), fick lite tester med mig hem. Så de kanske blir att jag köper en helt annan.

Nu har jag & Jonas varit ute & sprungit och fått i oss lite mat. Så nu blir de bara chill resten av kvällen :) snart helg!!

Red & black.

Nu är äntligen tvätten klar efter att jag inte hann klart i söndags..

Har en hel del energi i kroppen känner jag, så himla skönt. T.o.m så mycket energi så jag tog fram kläder tills imorgon ;) blir svarta jeans, svart blus & så en röd sjal (måste bli bättre på att använda alla mina 500 sjalar) & mina gamla converse.




Halvtråkig helg.

Igår körde jag & Jonas iväg och tittade på nytt köksbord. Körde mot Malmö till EM, det var där jag hittade matgruppen jag lade ut innan. Men dem fick inte hem den förrän om 2 veckor :/ dem skulle ringa när dem fick in det så vi får se om det blir de eller inte! Vi körde till andra möbelbutiker, men där fanns inget annat som föll oss i smaken.

Idag vaknade vi lite sent. Planen var att tvätta på förmiddagen, men vi hann bara med en maskin. Så de fick bli veckohandling och nu lovade Jonas att han skulle spela PS3, som jag tycker om att glo på när han gör, men istället satte han på en fiskfilm......... Yeay.


Storm & inget att göra.

Lite uttråkade ... Men snart dags för ostbricka & film :)



Middag med bästa svärföräldrarna.

Har haft en väldigt mysig kväll. Svärmor blev sjuk i början på veckan & efter några nätter på sjukhus så fick hon komma hem igår. Så när jag & Jonas kom hem efter jobb så ställde vi oss & lagade middag, traskade bort dit med allting så åt vi fyra middag ihop och så bjöd dem på kaffe & fika. Perfekt torsdag!

Nu sitter Jonas och pillar med sitt och jag har rensat i mina smycken. Har kastat en del & håller på att göra några silversmycken rena & fina. 

Tips!

Ta en ugnsform, lägg folie i botten, strö bakpulver i botten, lägg smycken på & sen ett lager med bakpulver till ovanpå & sedan hett vatten över. De kommer bubbla & lukta konstigt men de fungerar :)




Ny matgrupp.

Jag & Jonas är lite inne på att köpa ny matgrupp. Vi fick Jonas föräldrars gamla innan som är runt och hur fint somhelst, jag älskar egentligen runda matbord, men det är inte alls praktiskt när man ska sitta många. Vi var på Ikea tidigare idag & tittade, men SNARK på det utbudet.. Samma tråkiga gamla saker. Mio levererade inte iheller som jag förväntade.. Kollade runder på olika sidor och jag hittade ett jag blev lite småkär i. Väldigt stilrent & precis i min smak. Nu hoppas vi bara att stolarna är bekväma så man kan sitta 1-2 timmar utan att bli helt förstörd :) Så i helgen kör vi nog & tittar på de!



En tjock elefant till sparbössa.


Hittade en ny sparbössa idag.. Så himla söt alltså! 

Julen är borta.








Idag har jag plockat bort all jul & det känns förjäkla skönt! Jag är dock inte klar med inredningen, måste iväg & titta på lite nya saker :)

Beställde iallafall hem en ny hissgardin precis som vi ska ha i köket plus en matchande bricka! Nu hoppas vi bara att de kommer passa in. Såhär ser dem ut;




#selfie


Jonas är i en fiskebutik och jag försöker fördriva tiden... #selfie

Gav upp kl 14.

Jobbade i måndags, tisdags & idag. Har varit helt ensam på kundservice på Zumtobel sidan. Där var EN kund som ringde idag så kl 14 packade jag ihop min dator och körde hem..

Körde inom affären och köpte lite gott till ikväll. Stormen utanför håller på att tillta så har tänt massa ljus & väntar nu hem min man. <3 och nu är jag ledig till på onsdag. Åh, man ska inte klaga, man har de förjäkla bra! 

Myskläder & pizza.


Slängt på mig sköna leggings & min favvo poncho från Gina Tricot. Jag och Jonas ska strax promenixa till Linda & Emil för att äta pizza! Såklart ;) 

Nyårsoutfit.

Jonas tog lite bilder på mig igår, men ni vet, killar brukar ju inte vara så duktiga på det ;) 

Tänkte visa er vad jag hade på mig. En kornblå klänning med öppen rygg, ett guldsmycke hängandes längs ryggraden. Sen guldörhängen till det. Trodde jag hade fotograferat min sminkning, men icke. Det blev iallafall lite sotning & rosa läppar :)








Sjävla kvällen skriver jag om en annan dag! :)

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0