Dumma navel

Åh, dumma navelpiercing. Har blivit helt öm och röd och varar t.o.m lite. Det tog ett halvår för den jävlen att läka och nu.. 2½ år senare ska den fucka sig. Alltså måste jag tvätta skiten nu, sen ta bort mitt snygga rosa nagellack och sen plugga. Nu blev allt jobbigt

Helgen är slut

Sitter här, nyvaken efter en hård helg. Alla dom andra är hos bror för att fixa i deras nya hus, så jag är helt ensam hemma och det älskar vi. När syrran har jobbat klart kommer hon och Peter hit, så ska vi laga tacos :) så gott! Sen resten av kvällen måste jag plugga plugga plugga. Buu..

Tänkte nu berätta lite vad som hänt under helgen så jag börjar med fredagen. Fick hem vår nya bil så mamma körde mig mer än gärna in till stan, till Jessica :) där hon hade förfest. Efter ett tag ramlade också Ina och Malin in, därefter blev det Tycho > Baggens > Tycho. Hade hur trevligt somhelst.
Lördagen. Mådde väldigt dåligt, men tog tag i mitt liv och pös med till Filippa som hade lite fest. För min del var det väldigt väldigt segt i början, och till slut insåg jag att de vore bäst att hålla mig borta från spriten så jag var nykterist och bara var allmänt social med dom flesta :) Vid 2 var jag hemma i min säng och åt några mackor som jag slängde ihop, och en kvart senare sov jag gott! Tack så mycket för denna kväll Filippa :)

Ska bättra mig

Har bestämt mig för att uppdatera här fast jag inte sitter här så mycket längre. Har märkt att det blir fler & fler besökare ju oftare jag skriver och det är alltid kul att se :) Har nyss pluggat en del, känner mig riktig duktig faktiskt, provet är inte förrens om en vecka. Det är inte ofta man börjar så tidigt, men det är också ett stort prov så det vore det enda smarta att göra. Har dock bestämt mig för att inte plugga mer för dagen utan nu sitter jag här och väntar på att Ina ska ringa mig så ska vi ut en runda :) fast den fjönten är rätt så sjukis, men det får hon klara! Annars är skolan lika seg och jag hade en underbar helg, speciellt lördagen. Var först hos Steffi som hade inflyttningsfest, hon bjöd på lite mat först och sen var det bara snack,dans,kortspel och massa annat som gällde :) Därefter drog vi några stycken ner till stan, hade hur roligt somhelst, men kvällen kunde dock slutat bättre.. Men sånt händer i guess. Fick gå genom hela Asmundtorp för att komma hem så halv 5 lade jag äntligen hemma i sängen, lagom ju.

Nä, mer om det en annan dag för nu ringde Iniz :)

Pallar inte

Jag är kass på att skriva, jag vet! Men har tagit avstånd från min kära dator.. Fråga mig inte varför :) det är inte varje vecka det händer så kanske borde ta tillfället i akt och ta tag i mitt liv istället. Har miljontals prov dom närmsta veckorna, så lär väl spendera min tid framför böckerna. Wiiie... Men nu äre iallafall idol som gäller! bye

hoho

Till alla tjejer som var på min tjejmiddag i fredags:

Är det någon som saknar en vinröd/brun sjal? Säg till mig isåfall

Lång helg!

Japp jag är glad! På fredag är det studiedag och imorgon orkar jag bara inte :) Ska vara någon dryg tema dag och dom flesta av töserna i klassen ska stå i kö till nya H&M i stan öppnar, intresserar varken mig att vara i skolan och typ göra  absolut ingenting eller att stå i en svettig kö och kanske bli en av dom 100 första och då kanske få 200 kr att handla för.. Nä icke! H&M finns överallt ;) Så det blir alltså en långhelg för min del, mycket uppskattat!
Har lite planer inför helgen iallafall.. På lördag blir det inflyttningsfest hos Steffi, ska bli kul :)! Och på söndag blir det kalas för lille Melwin som fyller 1 år, och det ska firas i Svalöv där deras nya hem är. Annars har jag inga speciella planer inför helgen.

Jag har nyss också kommit hem, har varit ute och kört. Gick mucho bra tycker jag :) Körde t.o.m ute på stor väg där det fanns bilar, ojoj :) haha. Och ikväll startar det efterlängtande Grey's Anatomy! Me like


 
 
Lille Melwin

Min bästa helg

Oj, har varit helt kass på att skriva på flera dagar nu. Måste ju berätta om min helg som jag bara festade igenom, firade mig med vänner :)

I fredags hade jag tjejmiddag :) Vi blev runt 20 pers.. Jag hade skit roligt och det såg ut som dom andra också hade det, det hoppas jag ni hade iallafall! Tack så hemskt mycket för ni kom och för alla fina presenter, ni är guldvärda hela högen <3 Det blev att vi flesta drog ner till tycho senare, jag fick visa legg, yes! haha. Var inte så himla mycket folk, men roligt hade jag ändå :) På lördagen var det bara att sätta igång igen med Ina och Jessica. Blev tycho återigen och då var där liiite fler folk, och skoj var det. Ina raggade på 25 åringar medan Jessica raggade på 35 åringar.. LAGOM! haha :) ni är för goa!
Och på söndagen mådde jag inte så bra, men det var värt det, helt klart! Så tack så himla mycket töser som gjorde denna helgen till den bästa på väldigt länge!


      

Befinner mig i skolan

Sitter i skolan, har webbdesign. Precis gjort massa uppgifter med html, så nu känner jag mig duktig! höhö. Humöret är lite bättre nu, snart slutar denna lektionen och sen har vi bara geografilektion (jag&danni är kär i vår lärare,haha) sen hämtar mamma mig så får vi nycklar till lokalen :) Så resten av dagen lär jag förbereda inför min tjejmiddag ikväll, ska bli mucho kul! Ska dock bli tråkigt väder, hoppas det bara inte kommer spöregna för det tycker vi icke om :) Efter det blir det stan eller helsingborg, beror på vad folket känner för.

Nä, nu slutar vi, ska bege mig till nästa lektion! Bye

ååååh

ÅH! fan va förbannad jag är! Mamma tvingar mig att dra till skolan imorgon och därför vägrade jag att plocka undan alla mina skor i hallen. Mm, så mogen är jag :) Jag är så trööööött på skolan så det finns fan inte! Mår cp dåligt varenda gång jag vaknar och vet att jag ska sätta mig på ett svettig buss till en svettig skolaa.. FAR ÅT HELVETE GULLSTRAND!

JA! jag är 18

Idag är min dag äntligen kommen :) Ja gott folk! Idag blir jag 18 stora år och det tycker man om! Nu slipper jag sticka hem när alla andra ska ut, nu kommer jag stå vid er sida girls ;p Morgonen börjar med att mamma kommer in med en ros från trädgården och börjar sjunga.. Och det är ju inte helt smärtfritt att vakna upp till att hon sjunger så jag brast ut i skratt och sa att hon för gudsskull inte skulle fortsätta ;p aw, lilla mammi haha. (ja, hon hade bara råd till en ros förstår ni..) nä, haha jag har fått presenter då och då under dom senaste veckorna som jag valt ut själv :) bäst så! Och sen på fredag ska jag ha en fet tjejmiddag så där lär jag väl få lite presenter + på söndag, då kommer alla syskonen och firar både mig och mamma :) & jag vill tacka för alla gratulationer som bestod av massa massa kramar :)

Efter skolan var det dax att klippa sig igen så det var bara att ta bussen hem till Ina :) När hon öppnar dörren till mig står hon med en bricka med en stoor kaka på och en ballong flygandes i luften sidan om. Aw, så söt hon är! Min stjärna <3  

&nu ikväll blir den mat på tycho tillsammans med några töser :) ska bli mycket trevligt



     

Min jacka är kommen

Fick hem min jacka från H&M idag, satt hur bra somhelst :) Blev dock besviken när jag såg den någon vecka efter jag beställt den ute i affären, då kommer 10 000 fler ha den.. Men ja! Det blir nästan alltid så när det handlar om H&M :) jag är iallafall nöjd med den!

Har nyss kommit hem, har varit ute och kört. Gick hur brao somhelst :) Jag vill bara kunna vänja mig ännu mer så jag kan köra ute i riktiga trafiken, fast bara jag ser en bil så får jag panik haha. Nä, det löser sig nog :)! Klarar alla andra det, så klarar jag nog det också!

Min dag!

Det blev ju inte riktigt som jag hade planerat.. Har spenderat den största delen i sängen framför tv'n och återhämtat mig från gårdagen + att det blev en pizza från rhodos :)  var hur längesen somhelst man käka det, så det uppskattade man! & ja, det är ingen mening med att jag ska försöka att vara nyttig hela tiden så jag ger upp, men ska fortsätta äta min havregryns gröt på morgonen fast det smakar allt annat än gott.. Har nästan precis kommit hem, var ute och gick en runda med Ina. Var helt döa båda två så det blev ingen lång runda, men bättre än ingen alls :) nä, nu ska jag sätta på tv'n och kolla om där finns något kul att kolla på. Tror knappast det, det är ju söndag..


Skolan imorgon. Jag orkar inte

Maskeradfest

Jag var på maskeradfest igår, det var trevligt :) Var en tiger, hel dräkt och allt så det blev lide lökigt, men sånt man får räkna med haha! Sofie var också där, jätte kul, ett tag sen vi festade lite tillsammans :) Massa skitsnack och flipp! Hemvägen var dock seg för mig och Ina, blev lite för mycket av det goda, vi satte oss ner på cykelvägen och kom fram till att vi var för fulla för att kunna & orka gå hem nu, så där satt vi ett litet tag.. Efter många om och men satt jag på min cykel på vägen hem :) Så runt halv 3 lade jag hemma i min sköna säng.

Finns inget bättre än att hoppa in i duschen efter en sådan kväll så nu sitter jag här nyduschad och känner mig mycket fräschare :) guttans! I kväll ska jag nog umgås lite med Ina, laga mat och sånt tror jag det blir :) mys!


   
 

det går inte att vara nyttig!

&jag skulle vara nyttig? här sitter jag med en panpizza, men gott ska det bli! Så nu blir det film :) Natti

bara jag som lyckas med sånt..

Jag är problembarnet nr. 1. Först höften, sen armhålan och nu benet, haha. Jag gick ut från klassrummet så fick jag en konstig känsla i mitt ben, den känslan man får när man tar blodtrycket i armen.. Hela min vad svullna upp och det var jätte obehagligt, haha men dock roligt. Mamma kom och hämtade mig vid 10 för det var då jag slutade, hon fick smått panik när jag berättade pga vissa grejer, så det var bara att sticka till Lunds lasarett.. Satt där och fick svara på 10 000 frågor somvanligt, i slutet visades det att vi var på helt fel ställe utan skulle till Barn akuten (jag är fortfarande liten,haha) men det orkade inte jag så vi drog till Ikea i Malmö som vi hade planerat :) Därefter stack vi till Svalöv, till bror och Linda, satt i solen och snacka skit :) Sen var det bara hem och vila lite.. Min kväll ser ut att bli lugn iallafall, ska umgås med Nina, får se vart vindarna tar oss.. &imorgon blire fest, woho! :)

bye bitcheees!

Jävligt trött

Jag orkar inte. Jag är trött. Klockan är 06:03, det håller inte. Tack somfan för att det är fredag.

stuff again

Gud vad jag är duktig! Åt middag för ett  litet tag sen och det blev: paj med broccoli (?), tomat och fetaost + massa sallad till det. Är inte det bra? ;) woho! Mamma ska börja ta tabletter som minskar på sockersuget och jag funderar på att börja tillsammans med henne.. Jag hoppas att i slutändan att jag inte kommer vara så himla trött hela tiden, bara få mer energi, hade varit fint :) kanske borde börja träna? ... njae, så långt ska vi nog inte gå ;p kanske! man vet aldrig, höhö.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Funderade på att fråga om Nina ville ut en runda, men nu stack hon till stan så där gick min plan i kras. Får tvinga ut henne senare i guess :)


I helgen blir det fest. göttans :)!

Stuff

Precis kommit hem från skolan, mammi var snäll & mötte mig vid bussen med ozzybozzy :) hatar dock skolan riktigt riktigt mycket, MEN det visste ni väl redan.. Allting är så seegt där! Nu sitter jag och äter upp min godispåse, när den slut ska jag försöka att lägga av med att käka massa onyttigt.. Jag undrar hur det kommer gå, långt ifrån bra iallafall ;p men vi får väl se! Har två bitar kvar nu.. haha wish me luck!

nyttiga jag!

Jag bestämde mig för att jag ska börja äte liite mer nyttigare för annars kommer jag säkert bara leva i ett år till för mina matvanor är inget man skojar om :p Så min frukost såg ut såhär imorse.. Mm, det var lika gott som det ser ut att vara.. Men jag tryckte ner det, men det dåliga var att jag började tugga på gottis direkt efter, men vafan :) detta är väl en början? :p


                        
  

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0