Det funkar inte.

Jag gav det ett försök.. i 2 minuter. När jag insåg att det var omöjligt så gav jag upp.
Tankarna vill inte riktigt vara där jag vill.

Solning och pluggning

Mitt ansikte bränner. Var och solade idag igen med mammi. Fräknarna på näsan har kommit fram och röd är man i ansiktet. Hoppas det lugnar ner sig till imorgon, men de gör det nog! Lite färg har man fått på kroppen också, tro de eller ej, men det kommer säkerligen försvinna till imorgon det också :p Man är så dum, man vill verkligen tro att man blir en neger efter 1-3 ggr i ett solarium och lika besviken blir man varje gång när man inser att det inte går haha. Nä, det är bara att fortsätta för skönt är det :) Synd att det är så himla dyrt bara!

Snart är det ärtsoppa och pannkakor som gäller och därefter måste jag plugga. I vilket fall somhelst kommer jag inte klara det för det är så himla mycket att lära in och som vanligt ska man börja dagen innan, men det är väl värt ett försök? Ångest.

Ta mig till studenten!

Nä, men om man skulle ta och skita i att plugga idag igen?
Älskar min inställning..


GE MIG FREDAGEN DEN 13 JUNI !

image239

Cityakuten

Sminket är borta och chipsen, dippan och vattnet (ja, lite nyttig måste jag vara haha) väntar på mig i sängen. Om 2 minuter börjar Cityakuten och då försvinner jag :) Om jag orkar så blir det nog en film efter det också, men jag tvivlar på det. Har varit sjukt trött hela dagen så jag lär nog ligga däckad då :) Godnatt på er!


image238

Min dag

Precis hemkommen. Har varit en helt okej dag! Dagen började rätt kasst (som den alltid gör på måndagar & fredagar) för då har jag och Danni webbdesign och jag har aldrig någonsin gått på en tråkigaste kurs. Fick då reda på att vi får ig? Svin är han! Då  tog vi vårt pick & pack och stack därifrån.. Han ska ha stryk, vi förtjänar inte det betyget.. faktiskt! Hade såklart en stor håla också som gjorde en ännu mer irriterad. Stack till mammas jobb efter skolan och när hon slutade stack vi hem till bror Jonas för att passa Elise :) Och då kunde man inte vara irriterad mer, hon är för go hon! Vi spelade memory (heter det så?) och hon hade bättre minne än mig och mamma så det var inge kul att spela :p 

Och alldeles strax är det Cityakuten, chips och dippa som gäller, gottit! Dock borde jag plugga, men nä.. Det orkar vi inte idag!

Duschat nu

Nu har jag äntligen duschat. Nu luktar jag inte solarium mer. Jag är duktig jag. Visst Love?
Bara för det måste jag lägga upp en bild på mig och den fjanten :)

image237

Solarium

Sitter här och luktar mumsigt solarium haha :) Var iväg och solade med mammi för några timmar sen, har inte orkat hoppa in i duschen och befinner man sig bara hemma så spelar det inte så stor roll kan man tycka! Skönt var det iallafall att få sola. Snart ett år sen man gjorde det sist och nu måste man ju förbereda sig inför Thailand :) Dom säger dock att det inte spelar någon roll om man solar innan utomlandsresa, men jag tror att det gör det faktiskt! Eller?

Imorgon börjar helvetet igen och jag vill inte! Usch! Väldigt mycket ångest, men annars har lovet nästan varit perfekt. Har bara varit massa fest och sånt roligt med vännerna :) Några händelser som varit lite tråkiga, men sånt händer!

Nu tänkte jag hoppa in i duschen.. tror jag. Om jag orkar..

En lyckad onsdag

Gårdagen var väldigt väldigt lyckad :) Bara ett gäng töser runt ett bord som var fullt med mat och dricka. Satt och snackade om precis allting mellan himmel och jord! Det var verkligen hur trevligt somhelst! Tack alla :) Imorgon ses vi igen, för då ska Matilda firas, men denna gången blir vi lite fler folk ;p Matilda vågade ta sig an en lokalfest, ser fram emot det somtusan, hoppas det blir skoj!

Vaknade imorse rätt så bakfull, ska aldrig blanda igen, men ändå gör man om det flera gånger. Illa! Mamma drog mig till CenterSyd där vi letade efter present till lilla Elise som fyller 3 år idag och därefter blev det en runda inom Systemet för att handla dricka inför morgondagens bravader. I 2 sek trodde jag att jag skulle få se gårdagens mat komma upp och landa på golvet därinne framför mig när jag såg alla flaskor.. Usch! Men jag klara mig, tack och lov :) Sen var det bara en snabb runda inom Donkan och sen hem till sängen!




- Grattis på 3årsdagen sötnos!

Stick inte ut huvudet!

Idag blir det ännu en dag som kommer bestå av mys med vänner :) Denna gången blir det mat, dricka och lite kortspel hemma hos Filippa med ett gäng töser. Kläderna är på plats, håret ligger där det ska och sminket är som jag vill, så alldeles strax ska jag börja bege mig ner till Ulrika som ska köra dit. Hon var jag också med igår, och då lärde jag mig att man inte ska sticka ut huvudet ur bilen när den kör i 90km/h, det är hur svårt somhelst att andas haha! Yepp, vettigare saker har vi inte för oss :)

Min underbara måndag!

Måndagen igår var en mycket lyckad måndag :) Som ni vet blev det pannkaksfrukost kl 15.30 haha, och det var väldigt lyckat. Speciellt Mys pannkakor som blev tjocka och degiga, mm :)! Och när vi hade suttit runt bordet ett tag så bestämde vi oss för att ses på kvällen för att dricka och spela lite, eller dom som hade lust till det och såklart hade man det!

Jag begav mig hemåt, men stack till Ina lika fort igen för att bli klippt :) Pagen är inte riktigt som jag vill ha den, men det är pga min dumma VictoriaBeckham frill som jag hade innan, ett parti måste växa ett tag till, men annars fick jag mig en lugg. Jag har fått lite olika reaktioner faktiskt, men jag själv tyckte det blev skitfint och det är huvudsaken :) Det är kul med förändring! När mitt hår väl var färdig klippt så fick jag sticka till bussen och sen väl inne i stan skulle jag ta mig till borstahusen där folket befann sig hemma hos Alex. Väl framme så var det dricka, kortspel, singstar och sånt som gällde! Hade hur trevligt somhelst, men när de gällde drickan så hade vissa alldeles för trevligt med den ;p amatörer muha! Och eftersom lilla jag bor utanför stan i kära a-town så fick jag däcka hemma hos Beckibus och där kom vi på ett skit gott pålägg.. Makrill + ost! Tro eller ej, men det var mycket gott :)
Imorse när vi väl vakna så blev de lide skitsnack och sen stack jag till mammas jobb för att tvinga henne ner till Olivers för lite bakfyllemaud, men icke.. Det gick inte som mina planer, men istället för hon skulle sluta 16 så stack vi hem vid 12 :) Stack till Väla en liten runda där syrran shoppade och sen blev det SÅKLART ikea och ikeakorv, så där fick jag min bakfyllemaud och gott var det!



Nä, nu tycker jag att det har blivit alldeles för mycket text, så nu lämnar jag!
(TACK FÖR IGÅR TÖSER (+POJKARNA), NI ÄR BÄST)

Fest!

Ja, lite fest är det allt :) Skoj är det!

Pannkaksfrukost

Vaknade redan vid 08 imorse av att brossan stod nere i duschen och sjöng?! Efter mycket skrik hoppade jag upp ur sängen och drämde foten ner i golvet flera gånger, så nu är jag rätt öm och jag kunde inte ens somna om så det var bara förgäves.. Uff! Efter 2 timmar av försök så gav jag upp. Gick istället ner och gjorde några mackor och slängde mig på soffan. Och nu sitter jag här.. Väntar på att tiden ska ticka vidare så jag kan vid 14 sätta mig på bussen in till stan, till mina töser och ha pannkaks'frukost' med dom :) Var planerat att det skulle vara vid 11, men det blev framflyttat till kl 15, så nu blir det snarare pannkakslunch.. or something haha. Gott ska de bli iallafall :)

image235

King Kong

Jag gråter och mitt hjärta är krossat. Jag tittade nyss på King Kong och det var längesen jag såg en sån sorglig film. Kan någon skaffa fram en gorilla till mig? Den var såå söt, snäll och underbar, men som vanligt ska filmer ha ett olyckligt slut.. Han gjorde precis allt för henne, så hon inte skulle komma till skada och så han skulle få träffa henne! Åh, man kan inte bli annat än kär i det lilla djuret!

Nä usch, nu ska jag torka mina tårar och förstöra stämningen med My name is Earl och därefter lär jag ligga däckad! Natti


image234

MVG!

ÅH! Vilket väder det har varit idag.. Jätte skönt :) Och det är så sjukt hur humöret kan ändras så fort solen är framme! Pricken på i'et var när man fick tillbaka sitt psykologiprov och lilla toyza fick alla rätt på det = MVG! haha, jag blev glad! Så för min del har det varit en bra dag hittills.. Men tyvärr blir den lite sämre nu, för jag tänkte ta tag i min analys. Haha, min blogg borde egentligen heta "toyzas skolgång" för det känns som det är det enda jag babblar om :p Mamma har ingen lust att lyssna på mitt gnäll, så ni läser får bli min offer. Det tycker jag låter bra :)

Till något annat.. Imorgon blir det fest och jag får ju inte glömma att nämna att det också är lov :)
UNDERBART! kunde inte kommit mer lägligt..

Svenskaprovet är över, men nytt kommer

Oh, nu kan jag med glädje säga att svenska provet är gjort och jag är väldigt nöjd över min insats :) Provet låg på runt 8 sidor och dom frågade efter typ precis allt? Helt sinnes var det.. Men jag märkte att jag hade pluggat tillräckligt för bra gick det :) woho! skönt att det är över, det är bara dom proven man fasar för! Men nu ska jag återigen berätta en sak med glädje.. Vi har en jättesvår analys att göra till fredag. Jag betalar gärna om någon vill göra den åt mig :) för nu är jag helt slut i mitt huvud. Just let me know ;p Men jag tror chansen till det är rätt liten..

Så det slutar väl med att jag får försöka ta tag i den själv! Och imorgon är det alla hjärtans dag. Det är en väldigt överskattad dag i mitt tycke. Det är nu ni tror att jag tycker så för jag är singel, men icke.. När jag fira den med den killen jag hade vid den tidpunkten så fick man rosor och godis, det var jättegulligt, men annars var det inget märkvärdigt med den dagen? Men jag ska låta alla er som vill fira den, fira den! Jag ska nog umgås med Filippa och Nina iallafall och det är jag glad över :)

image233

Svenskaprov

Om lite mer än en halvtimme sitter jag i sal 826 och skriver svenskaprov som handlar om realismen, naturalismen och sennaturalismen och detta håller på i 2 timmar.
Låter inte det underbart? Önska mig lycka till gott folk!

Gossip Girl?

Nu ville jag ta en paus från pluggandet och då ville jag titta på Gossip Girl, serien som alla snackar om och se om det var något för mig.. Men såklart funkar inte min box och nu är jag inte på världens bästa humör. Och helt plötsligt kände jag mig bara helt jävla svag när det gäller allting, fråga mig inte varför. Och jag hatar den känslan.. Because it's not me.

Nä, skit i det! Nu får jag helt enkelt lägga ner tanken på att få titta på Gossip Girl. Får istället gå ner och göra lite nudlar, skaka av mig den dumma känslan och sen plugga vidare..

image232

16.30, och jag har inte ens rört böckerna

Jag tog ledigt idag också för att hinna plugga in allt inför svenska provet.. Men nu sitter jag här och klockan är alldeles strax 16.30 och jag har inte rört böckerna än. Jag ställde alarmet på kl 10 imorse, men jag kunde bara glömma att jag orka gå upp då.. 2 timmar senare vaknade jag och gick upp och gjorde toast, någon timme senare ringde mamma och frågade om jag var klar? Och jag hade ingen aning om vad hon pratade om, varför jag skulle vara klar.. Jag hade totalt glömt att vi skulle ta en spruta inför Thailandsresan, mot hepatit A, därefter var vi tvungna att fixa massa annat så det är därför jag inte har börjat plugga än.. Om ni nu undra? ;p

Men nu tänkte jag faktiskt ta tag i det, men först blir det middag!

Underbart att gå samhäll!

Va trevligt.. Besökarna blir fler och fler desto oftare jag uppdaterar bloggen. Hm, kanske är logiskt? haha. Nu har jag iallafall pluggat sen runt klockan 15. Ja, såklart jag har ätit middag och lite äpple mellan, men annars har det varit nonstopp. Och på något sätt så är jag fantamig inte ens klar.. Oh, man kan inte annat än älska samhäll!

image231

Delar äpple?

 

Haha, det märks att jag gör allt för att undvika att plugga så jag går t.o.m och fotograferar när jag delar ett äpple, med en sån grej.. Kallas? Jag tycker iallafall det är en jävligt bra uppfinning ;p Visst? haha.. Så nu ska jag fortsätta äta mina små och söta äpplebitar, dricka vatten och förtsätta plugga.


Åh, detta provet.. DÖDA MIG!

Måndagsglad?

Idag tog jag ledigt från skolan :) skoltrött eller? men javisst.. väldigt! + att vi har världens största svenska prov på onsdag och jag har nyss läst ut den underbara boken jag skrev om igår, nu ska jag bara lära in tusentals sidor i våra 2 läroböcker också..

Jag mår ovanligt och förvånande bra idag :) och det är t.o.m måndag, inte varje vecka det händer, men jag ska väl avslöja att andra grejer spelar in också! Ibland vill man inte vissa saker ska hända, men det är lika bra att inse saker & ting och bara låta dom ske, man mår mycket bättre efteråt :)

Har ingen lust överhuvudtaget att sätta mig framför svenska böckerna. Jag har bara sån lust att ut och gå en runda, och kanske träffa Nina? På tal om henne, hon var duktig och började skriva blogg igen förra veckan, jag blir nästan lite stolt över dig ;) 

Här är vi så jävla snögga.. haha. Oh, nu blev jag festsugen :)

image228

Therese Raquin

På något sätt så måste jag läsa ut denna boken idag, och jag har nyss börjat. Den är på 200 alldeles för många sidor. Underbart ! Verkligen..

image227

Härligt!

1 lektion imorgon = ta ledigt..
mm, sovmorgon :)

Plugg och Chris brown

Har precis pluggat några timmar och det känns rätt bra faktiskt, vill dock aldrig skriva ordet befolkningsutveckling igen, jag vill inte ens veta hur många gånger jag skrev det under de senaste timmarna.
Sitter också på den andra datan som är mycket bättre, det är nästan så man vill ha en stationär istället, min älskade bärbara vill inte fungera som den ska, behöver en ny känns det som, men det kan jag ju bara drömma om..
Och nu kom jag på att min film som jag ville se idag har redan börjat, The Beach, så nu ska jag rusa och fixa lite käk och sen slänga mig framför tv'n.

Btw, någon som såg Ellen DeGeneres program idag? Chris Brown, den killen kan verkligen dansa.. åh!

image226

Varför tänker jag så mycket?

Jag skrev här för lite mer än 2 timmar sen och jag har fortfarande inte rört mina geografi böcker. Istället har jag duschat och städat undan på rummet, som blir störkigt varannan sekund. Jag kom också på att det är studentfest på torsdag och ärligt talat vet jag inte om jag ska gå eller inte. Jag tror jag hellre tar dom pengarna och drar till Ina och fixar mitt hår, men sen så tycker jag att temat, bad taste, är en bra idé, hade varit jätte roligt att se alla hur de klätt sig! Å andra sidan hade jag säkert fått pengar till klippningen ändå, men studentfesterna har faktiskt inte varit jätte lyckade + att vi har ett prov dagen efter kl 10.00. Det är nästan så jag får ångest för jag tänker så..
jag ska ju ta studenten förtusan.

Måndag igen.

Nu är den efterlängtade måndagen här! Har iallafall haft en jättebra helg :)

I fredags blev det först middag och därefter bowling med Jonas, Peter och syrran och vi hade hur roligt somhelst! Jag och Jonas vann över dom andra två fjantarna så för att vara den första gången för mig att bowla så gick det skit bra :) Efter det stack vi till Videomix och hyrde med oss en film hem, sen var det dax att sova! Man blir helt sjukt trött i kroppen av att bowla märkte jag, men skoj var det :) måste man göra om snart!

I lördags var det lite fest i Billeberga som gällde, kan ju lätt säga att jag har varit med roligare fester och jag förstod varför jag hellre håller till ute i stan än någon hemma/lokalfest. Men bättre att sitta hemma i guess :) 

På fredag är det prov i geografi så idag ska jag bara trycka ner mitt ansikte i böckerna och förhoppningsvis går någonting in i huvudet fast jag är jättetrött! Man kanske borde sova någon timme först? Jag borde inte.. men skönt hade det varit.

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0