Vilka proooblem..

Så, nu har jag varit inne på Hemmakväll och lämnat in några filmer plus hyrt några nya. Det är sjukt svårt att hitta några som verkar vara någorlunda bra för jag och Jonas har sett väldigt många av dem filmerna genom nedladdning. Men men, 3 st filmer följde med hem (och lite godis såklart), så vi får väl se ;p Vi hyrde en film vid namnet Teeth för några dagar sen. Vad tänkte vi när vi hyrde den? Det handlar om en tjej som har något som heter Vagina Dentata, hennes underliv har alltså tänder.. Rekommenderas icke! Haha riktigt löjlig.




Jag och Jonas råkade somnade innan, vaknade upp vid sex, han skulle iväg och träna vid sju = middag ikväll vid tio när han kommer hem. Fan! Hatar att äta middag så sent..

Finally får jag träffa my best friend <3

Heeeeej!

Jag är glad idag, jag vet dock inte varför, men en skön känsla är det iallafall! Förutom att jag stukade en tåjävel igår så jag går runt med två tejpade tår haha..

Jag och Jonas bestämde igår att vi skulle åka och handla idag så klockan ringde tidigt imorse. Vi körde till Maxi och fick inhandlat lite som behövdes här hemma, sen när vi kom tillbaka hit blev det goda bullar och tråkig tv.

Och snart så kommer bästis hit :)!

Min nya bebis kom hem till mig idag.

Kommer ni ihåg den telefonen jag skrev om för ett tag sen som hade ett tagentborg, som jag skulle beställa hem? Istället hittade jag en mycket bättre telefon till ett billigare pris :) Så idag fick jag hem min LG Viewty i silver. Än så länge är jag riktigt nöjd!

Mmm.





99:-/st
Accessora.se

OH! ÄLSKA!

Har ni hört Justin Timberlakes låt med T.I.? Dead and Gone.

Sjukt bra..

Varning; mycket text!

Nu är jag här! Så nu tänkte jag skriva lite om min helg som varit.

I fredags blev det taco- och myskväll här hemma med Jonas, Emmeli och Peter. SÅKLART tittade vi på Let's dance, det var bara jag som ville, men det krävdes inte alls mycket fjäsk för att få dem andra att titta så jag tror dem ville titta innerst inne ;) Rätt person vann iallafall! Eller?

Igår kväll var det kalas för Jonas kusin, Richard. Jag och Jonas köpte en elektrisk boll, man ska kasta runt den och någon gång mellan 10-30 sekunder så ger den ifrån sig elektriska stötar. Efter ett tag in på kalaset så ångrade jag mig att vi köpte den.. Dem kastade runder den, men jag och Linda var livrädda och ville inte vara med så tillsist var hon gömd inne i köket och jag låste in mig på toaletten haha. Dem skulle såklart jävlas och kasta den på oss, men vi klarade oss.. efter många om och men :p Mycket skratt blev det!

Sen när jag och Jonas skulle sticka hem till mig igen, så fick jag inte igång min bil.. Batteriet klabbade och jag måste gasa lite precis hela tiden annars dör den. ARG blir man!! Och såklart ska den bli så när hela familjen är utomlands, men det är tur att det finns några andra bilar här hemma som man kan ta. Kanske finns någon snäll människa som vill köpa en ny bil till mig? ;p

Håller just nu på att tvätta, ska strax plocka fram dammsugaren och lite senare kommer Elin upp ett tag!

ha en bra dag,

Godnatt på er.

Uppdatering blir det imorgon. Nu ska jag och Jonas gå och lägga oss. Nattinatti

Topshop tonight.

Första dagen idag som jag och Jonas hade gården för oss själva. Dagen började dock inte så skönt, vi blev väckta av att Emmeli och Peter trampa in på rummet halv tio i morse och ville ha hundvakt till Dylan, så det var bara att resa sig ur sängen. Jag och Jonas har legat i soffan i princip hela dagen, men snart kommer syrran för ikväll ska vi till Topshop, dem har kvällsöppet och 20% rabatt på allting och Emmeli fick VIP inbjudan. Gott!

Idag fick jag också reda på att min mobil är på väg hem till mig! Woho!

Min sysselsättning just nu.




Nu ska jag måla mina naglar tänkte jag. Men jag vet inte om jag ska
ta mörk eller ljus lila. Vad tycker ni? Efter det ska jag slänga på en
ansiktsmask från Nivea, dem är absolut bäst, jag rekommenderar
dem starkt. Dem finns att köpa på H&M för ca 20kr/st.

Soligt och löning. HÄRLIGT!

Vilken fin och solig dag :) Jag och Jonas stack ut hit till gården för han skulle tvätta och städa sin bil och efter det stack vi och handlade ciabatta bröd, räkor och rostbiff. Jag, Jonas och mamma gjorde sjukt goda mackor (ÄLSKA räkor!) och satt i uterummet och snackade. 

Igår såg jag faktiskt att banken har gett tillbaka 200 kr som jag tankade för för några dagar sen.. Hoppas dem inte vill ha tillbaka dem ;p Lönen kom in idag också.. lovely!

Nu ska mamma lära mig riskokaren och fritösen och senare ikväll ska jag och Emmeli köra dem till flygplatsen. Jag ångrar mig lite nu.. hehe, såklart.

Denna filmen såg jag och Elin nyss! Superbra!



Om ni nu tycker om dansfilmer?

Underbart gooott!!

Oh, vet ni vad? Jag har precis ätit rotmos i massor! Så sjukt gott! Nu är jag alltså mycket mätt och belåten :)

Ska alldeles strax ringa Elin och då ska vi köra och hyra film så det blir filmkväll ikväll!


hörs senare eller imorgon.

Hela gården för oss själva.

Jaaaha, nu var det måndag igen. Vafan. Nu tycker jag att tiden ska sänka tempot lite så man hinner med sitt liv förjävelen..

Helgen bestod som sagt mest av kalas. Jag och Jonas provade faktiskt vår nya massageolja igår med smak av vanlijsmak, sjukt gott är det haha. Han tog faktiskt intiativet till att massera mig, snällt va :) hehe. I bakgrunden spelades David Gray med This years love som vi båda tycker om. Myskväll!

Det blev dock också träning igår tillsammans med Sofie som ville följa med och prova :) Men mitt knä håller på att gå i sönder just nu, så jag håller på att tugga massa värktabletter. Nu när man äntligen har hittat något man älskar att göra så ska det alltid finnas något som klabbar.. Men skit i det! Jag ska lätt fortsätta ändå!

Nu är jag hemma. Jag har varit och jobbat i några timmar och nu ska jag bara vänta på mammi ska ringa så ska vi mötas vid Centersyd. Då ska hon handla det sista inför imorgon (dem åker till Thailand då!!) och jag ska hjälpa. Sen är gården min och Jonas i 2 veckor :)

Se den! Se den! Se den! Samuel L. Jackson är såå grym!


Jag tror jag har hittat en ny favorit.

Janet Leon är en sjukt bra artist, och jag hade faktiskt velat ha hennes nya skiva. 

Här kommer några bra låtar från henne;

Heartache On The Dance Floor
Shimmy Shimmy
Missing you
Let go


The list.

Syrran.. i hate you :p

Det bästa tjejsnacket handlar om: Sex och allmänt skvaller.
Plagg jag är mest trött på: Koftor och tjocka tröjor. Ge mig sommar!
Plagg jag inte kan vara utan: Jeans och boxarlinnen.
Jag vill helst ha: Jobb och en egen lägenhet.
Viktigaste egenskapen: Alltid vara ärlig och kunna lyssna.
En bloggare som har den egenskapen (länka): Min bästa vän Nina, hon har blogg, men skriver inte :p
Vad jag vill veta om andra men inte vågar fråga: Ingen aning..
Detta gör mig mest glad: Min familj, pojkvän och vänner.
Den största orättvisan är: Att det är sjukt svårt att få jobb.
Tv-program/serie som jag gillar mest: Desperate housewifes och How i met your mother.
Ord som bäst beskriver min blogg: Mitt liv väldigt ytligt.
Ord som bäst beskriver mig: Omtänksam, glad, rolig och sprallig.
Ord som jag skulle vilja att andra beskrev mig med: Jag vet inte..
Jag vet att jag är kär när: Jag är beredd att göra precis allt för killen i fråga.
De tre snyggaste killarna i världen: Jonas, Vin Diesel och Brad Pitt.
De tre snyggaste tjejerna i världen: Rihanna, Victoria Beckham (var snygg en gång i tiden iallafall) och Adriana Lima.
Replik som får mig på fall: Äh, ingen aning. Det krävs mer än en replik för att få mig på fall.
Blogg(ar) som jag vill ska göra formuläret: Jag vill att Jennie ska göra det.


Helt jävla sinnes..

Sammanfattning av helgen.

Jaha.. nu är helgen slut. I fredags tog jag och Jonas bara det lugnt. Vi körde till Center Syd och kollade lite och han handlade lite annat smått och gott, och jag gick och hittade ännu mer jag ville ha :p It's dangerous! Lite senare på kvällen kom Martin och umgicks lite med oss och han hade med sig en sjukt söt hund vid namn Astrid :) Jag blev kär haha. Resten av fredagen bestod av mat och film. Igår var det 30 årskalas för bror Jonas. God mat och tårta, kanon! Och sen idag blir det kalas igen, men för Jonas pappa som fyllde år innan i veckan.

Jag måste nog bli lite mer aktiv med min kamera märker jag..

Det finns inget bättre än sol.

Träningen igår var skit kul, jag var peppad till tusen och körde så hårt tills svetten täckte hela min kropp. Mys va? haha. Det blev träning idag också, sjukt skönt att komma igång igen :)

Annars idag har jag storstädat huset till mammi som kommer hem ikväll och så har Peter och Emmeli också varit på besök. Är just nu inne hos Jonas och innan jag körde hit så fick jag träffat Elin en liten stund. Så detta har min dag bestått av!

Vet någon om detta underbara vädret ska hålla i sig? LOVE IT

Jag hatar när jag inte har gjort något vettigt. Bara suttit på min röv.

Hela dagen har försvunnit, och jag har gjort absolut ingenting. Jag var tvungen att gå upp tidigt för att köra lillebror till sin praktik och efter det så behövde Ozzy gå ut. Vid ett tiden vaknade (äntligen) Jonas, så då blev det frukost plus besök från syrran och lilla Dylan. Jonas stack hemåt och jag och Emmeli satt och slappade i uterummet, det är såå härligt att kunna vara där nu. Våren är på väg :)

Nu ska jag fixa lite mat, gå en lång runda med Ozzy och senare ska jag sticka och träna.

Ha en bra onsdagskväll.

I love pasta.

Det blev visst ingen träning :p Både jag och Jonas hade jätte tråkigt så han kom ut hit till gården. Vi slängde oss ute i uterummet där det var sjukt varmt och gott, låg och läste tidningar och drack redbull hehe. När det blev för varmt förflyttade vi oss ut till mitt rum där det var lite svalare, låg i soffan och kollade på massa serier. Nu har han stuckit och tränat och jag ska snart börja laga mat.

Senare ikväll så kommer Jonas tillbaka hit, så ska vi faktiskt sova här.. År och dar sedan sist :p Det blir nog hyrfilm och lite gottis kan jag tro.

Nä, nu ska jag tillaga pasta carbonara, mums!

Nu har mammi lämnat mig.

Nu har jag varit och lämnat mamma i Lund på stationen som ska spendera några dagar i Stockholm (är jag den enda som aldrig varit i Stockholm?), och jag tvingade med mig Elin så jag skulle hitta ut därifrån :p men så himla svårt var det inte haha. Vi körde en runda inom Max också (såklart.. haha) och nu sitter jag här hemma, ska strax bege mig ut i stormen med Ozzy. Sen får vi se vad som händer, lite senare idag blir det träning iallafall.

Det rosa fina kortet finns i min plånbok nu.

Jonas ringde innan och behövde min hjälp med skjuts från Svalöv till Landskrona så jag tog dodgen av mammi och begav mig diåt, världens tråkigaste väg att köra. Efter jag hade lämnat av honom så körde jag vidare till posten där mitt körkort låg och väntade på mig :) En fråga, varför får man inte le på sitt foto? Jag ville ju faktiskt det! Men men, finns inte så mycket att göra åt saken hehe.

Just nu väntar jag på att tiden ska gå för att sen köra och träääna :) Härligt! Nu ska jag lägga all fokus på träning och jobbsökande.

Söndagsångest? GONE :)

Ojdå, jag tog en liten sovmorgon idag :) Mycket skönt var det! Och igår var det första gången på länge som jag inte hade söndagsångest inför en ny vecka. Kan ju vara för att körkortet är fixat och att jag aldrig behöver plugga mer eller köra så inihelvetes noga haha. Ja, förlåt, mycket snack har det blivit om det, men ni förstår nog ;)

Snart kommer Jessica hit en liten stund och pratar lite innan hon beger sig vidare, och därefter ska jag köra hem tänkte jag! Köpa med mig lite bullar eller något annat gott..

hörs senare.

Present & Inköp.




Detta underbart fina armbandet fick jag av min
bästis för jag hade klarat min uppkörning :) Tack!!




H&M, 40:-

Min lördag.

Nu är jag äntligen hemma :) Mamma och jag åkte till Center Syd som sagt, hon hittade en jätte fin bikini som hon passade henne perfekt, så det gjorde hennes dag hehe. Jag själv hittade bara ett set med guldiga ringar på h&m. Efter rundan där så körde vi vidare till Svalöv där vi skulle lämna lite saker till bror Daniel m. familj, och sen efter det så begav vi oss till Mörarp där vi umgicks med bror Jonas m. familj. Vi käkade tacos och lite sånt mys.

Ska alldeles strax gå in på Taxfree hemsidan och se om jag hittar något fint mamma och Kenneth kan beställa hem när dem åker. Det tackar jag inte nej till ;) Sedan ska jag kanske köra in till Nina och Sofie ett tag.

puss&kram.

Filmen vi såg för några dagar sen.

Just det. Jag har glömt att berätta hur The Unborn var. Usch och fy vad läskig :p Både jag och Jonas var sjukt rädda genom hela filmen haha. Det var den bästa skräckfilmen jag har sett på väldigt lääänge. Så den rekommenderar jag till er alla skräck-lovers ;p

Ge mig en bil med styrservo tack.

Igår var det fredag! Kändes dock inte som det hehe. Jag, Nina och Elin körde till Center Syd, vi kollade runder lite, men ingen av oss var riktigt shoppingsugna eller så ville pengarna inte räcka till haha :p Det blev lunch på Max och därefter körde vi hem igen. Jag lämnade av dem och sen körde jag in till Jonas för att sedan gå till hans familj och äta mat och lite sånt mys, jag och Linda firades nämligen lite för våra körkort :) Som sagt, vi är bäst haha.

Klockan ringde alldeles för tidigt i morse, Jonas skulle iväg till DK för att tävla :) Heja nu på honom! Han fick också gå ut och flytta min bil, jag hade inte kunnat få ut den för idioten bakom hade ställt sig enda upp i röven på min bil och jag har ingen styrservo så jag kan inte rubba ratten när bilen står stilla med mina klena armmuskler så Jonas var snäll och flyttade den till mig.

Nu är jag hemma. Jag och mamma ska sticka till Center Syd (nu är det faktiskt tredje dagen i rad jag är där, så jävla kul är det inte haha..) för att hon ska prova bikini och lite sånt för snart sticker dem till Thailand igen. Och denna gången ville jag inte med.. Inga kommentarer tack :p

Min dag i min brombrom bil.

Ja, jag har kört runder i detta vädret. Bra träning faktiskt! Jag har umgåtts lite med Elin och Emma och sedan körde jag och Elin och hämtade Nina på jobbet. Jag är hemma hos Jonas just nu, jag var tvungen att fickparkera här utanför, jag fick ju kämpa somfan och förväntar sig Jonas att jag ska göra detta hela tiden så kan han faktiskt glömma det haha. Hellre parkerar jag borta vid hans familj och går den lilla biten till hans lägenhet :p

Nä, det var inte så jävla roligt att köra nu när jag klarat det som jag trodde. Men men, bra att ha kortet iallafall haha. Ja jag vet, optimistiska jag.



Jag måste ju också tacka för alla uppmuntrande ord, pepp osv. under körningen/pluggandet och för alla gratulationer idag, och av bästis fick jag ett jättejätte fint armband :) Tack <3

Den bästa dagen i mitt liv.

Grattis till mig på min namnsdag och TILL MITT KÖRKOOOOOORT!!!!!!!! :D

Och även jätte mycket grattis till Linda som också klara sitt idag! Vi är bäst!



Sommar.








The Unborn.

Nu har jag tagit en lång och skön dusch. Underbart skönt var det! Och nu sitter jag här, sjukt trött. Dem senaste dagarna har jag varit jätte trött hela tiden. Igår sov jag när jag kom hem från körskolan, sen när Jonas kom hem så somnade vi båda, och samma hände idag. Aja, det kan vara så av massa olika anledningar, får bara hoppas jag blir piggare till helgen :) Nu inväntar jag Jonas, när han har kommit hem från träningen så ska vi krypa ner i sängen och titta på film, en skräckis (yes!), The Unborn, en film från 2009. Imorgon får ni såklart veta vad jag tyckte!

Det finns ingenting man kan göööra..

Åååh.. Boooring..

Min tisdag.

Haha, har nyss haft en jävligt rolig körlektion. Själva körningen gick kanon, men jag är verkligen urkaaass på att backa runt hörn, det är så t.o.m Monica sitter och skrattar :p Som vanligt ifrågasätter jag alltid allting hon säger, därför har vi kommit fram till att jag nog är i trotsåldern när det gäller körningen. Men men, med lite mer träning så ska jag nog kunna fixa dem hörnen också hehe.

Ägg kokas just nu på spisen, så strax ska det bli lite mat, senare ska jag tillbaka till körskolan. Nu är det tv som gäller. puss&kram

It's true.

Det handlar om att överleva när världen försöker krossa dig.

Grattis i efterskott pappa!

Nu är det storstädning som gäller! Det behövs vill jag lova.. När Jonas kommer hem så ska vi köra ut till min pappas grav och tända ett ljus, han fyllde nämligen år igår, 51 år, old man ;p <3

Sen lite senare ikväll blir det träning. Har inte tränat på 2 veckor så nu är det dags att ta tag i det igen! :)

puss&kram.

DIE WELLE!

En jättebra och lärorik film.

Mys 20årsfest!






















Början på fredagen.

Dagen har varit rätt så vettig hittills. Klockan ringde vid tio, inga långa sovmorgon existerar i min värld längre, mucho skönt :) Fick i mig en tallrik havregryns gröt och sedan körde jag och mamma till Center Syd där vi besökte Systembolaget för lite dricka tills ikväll, då är det 20års-fest för Mysan som gäller!

Efter det var klart körde vi tillbaka till Landskrona där jag och mammi solade :) När jag solar försvinner jag alltid till den underbara världen med tankarna. Det bästa!

På vägen hem så kom låten Eamon - Fuck you på radion. Haha, kommer ni ihåg den? Så nu håller jag på att lyssna på den förfullt på youtube, den är faktiskt rätt bra, och har man blivit sårad av någon någongång så är det en bra låt att lyssna på! Musik läker allt..

Så med detta säger jag godnatt!

GODNATT!

En heldag tillsammans med bästa Jessica.

Det blev aldrig att jag åkte till Helsingborg för att träffa Ulrika. Monica ville att jag skulle komma och köra istället, så det blev körskola istället. Efter det kom Jessica och hämtade upp mig, vi körde och handla lite, så när vi kom hem till henne bakade vi kladdkaksmuffins med lite grädde på toppen, så sjukt gott!

Det blev massa snack och sen bestämde vi oss för att laga mat. Det var också supergott, så ja.. idag har vi ätit hela tiden haha. Nu är jag hemma hos Jonas, han är och tränar så jag ska kurra ner mig framför tv'n och titta på Unga mödrar :)

hörs imorgon.

Låter inte det gott?

Nu är jag hemma hos Jessica, och vi håller på att baka kladdkaksmuffins. Mmm..

En riktigt cool och annorlunda kuvertväska. Jag. Vill. Ha.



Brick väska 349:-
Accessora.se

Film; Broken English! Jättebra!

Vi vill ha vår nu! Visst?

Dem senaste dagarna har jag hört fågelkvitter på morgonen. Underbart!

Så blir det när man typ aldrig dricker alkohol..

Igår var man verkligen jätte slö i kroppen hela dagen/kvällen, så det var såå skönt att bara laga god mat och titta på några filmer med Jonas. När klockan närmade sig 23 så ville jag sätta igång en skräckfilm, Under ytan, den är så himla läskig så när Jonas somnade var jag livrädd så jag var tvungen att stänga av. Jag som ville se hela..

Nu är jag hemma, och förhoppningsvis ska jag träffa Nina lite senare! Annars i veckan är det bara körskolan som gäller, eller på onsdag ska jag åka till Helsingborg och få träffa Ulrika :) Ska bli superskoj!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0