I love you <3



Dinner.

Idag blir de italienska köttbullar i hemmagjord tomatsås med kokta haricots verts. Nästa gång påbörjar jag inte middagen så sent... En jäkla massa moment! Gott ska de bli iallafall :)



Kalas hela lördagen.

I lördags fyllde min älskade 28 åååår <3 som tiden går (fan vad ofta jag säger de men, det är ju sant). Tänk att jag har varit med & firat Jonas födelsedagar sedan han var 21 år! 

Egentligen skulle han inte få några paket av mig för han skulle få köpa ett par vadarbyxor (stavning?), de är iallafall ett par byxor som han behöver när han är ute & flugfiskar. MEN som vanligt kan jag inte låta bli. Han fick en parfym & en olja till sitt skägg.

Vid klockan 10 dök hans familj upp & min mamma & Kenneth. Då väntades de frukostkalas :) Så himla mysigt & otroligt skönt att våra familjer fungerar ihop så man kan ha sådana här tillställningar med båda familjerna! 

På kvällen blev de kalas för Elise som också fyllde år. Hon blev 10 år, bästa tjejen :)




Massa gott..

Elise <3

Veckans matsedel.

Sitter och skriver veckans matsedel. Jag & Jonas får inte riktigt in den gamla rutinen med veckohandling som vi hade ute i Glumslöv.

Och min kära kropp börjar reagera på mitt stillasittande jobb så nu är de dags att ändra matvanorna lite.. Och kanske börja äta mer än 2 mål om dagen?! Att sitta ner gör liksom inte en så hungrig..



Middag idag.







Putsade en fläskfilé och knådade sedan in den i en kryddblandning vi fick i julas av bror Daniel & Linda. Jag brynde sedan den i en stekpanna med smör. Lade den i en ugnsform & skar djupa snittar i den & fyllde den med mozzarella & salami. Gjorde en sås på vispgrädde & chilisås och salt&peppar och hällde sen över. In i ugnen i ca 45 minuter - klart! :) serverade det med mini rösti & sallad. Gottiz! 

Bästa Linda!

Jag har nog den bästa svägerskan i världen. Älskar dig finaste Linda ❤️



Valentines day.

Jonas väckte mig runt 09 imorse och då hade han varit uppe & fixat en mysig frukost! 

Efter några timmar i soffan så körde vi mot Väla. Imorgon fyller nämligen världens bästa tjej 1 år <3 så vi fick köpt present. Lade och tänkte innan att när hon är 20 år och vuxen så är man själv 45 år.....

Jag hittade faktiskt 2 par byxor till mig själv, ett par svarta & ett par plommonlila.



Det vi köpte till Lykke får jag lägga upp senare imorgon, vill nämligen inte att mamma Linda ska få se de innan ;)

Bra vecka.


Denna tjejen har haft en väldigt bra vecka på jobb. Tog ett steg som kändes lite jobbigt, men som gav positiva resultat direkt! 

Nu ska jag njuta av helgen tillsammans med mina nära & kära. ❤️

Shopping efter jobb!

Efter en bra dag på jobbet så traskade jag & Ammy ner till stan. Av mina fina tjejer fick jag ett presentkort på Royal Design i lördags. Hittade en jättefin tekanna :) väldigt trevligt att sätta fram när där är några stycken som dricker te. Sen var vi ju bara tvungna att titta på Påulanders design. En söt liten glödlampa med fjädrar fick följa med hem, kommer passa så bra in när jag ska inreda hemmet i mer pastellfärger till våren!




Tapas kväll.








I lördags kom Ina, Nina, Ammy & Elin på Tapas kväll hos mig :) vi körde lite knytkalas. På bilderna ser ni lite vad som gjordes, SÅ gott allting var! Trots vi knappt hinner ses så är det som ingen tid har gått när vi väl ses ❤️

Home <3


Så skönt att vara hemma från Stockholm.. Det blir alltid så intensivt när man kommer upp dit. Taxi, flyg, taxi, socalisera sig, jobba, lunch, jobba, checka in på hotell, middag med kollegorna, upp tidigt, jobb, lunch, jobb, socialisera sig, taxi, flyg & taxi ;P 

Jag jobbar iallafall med två säljare från norra delen av Sverige & nu har jag fått träffa dem båda vilket var väldigt roligt! 

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0