Boring closet.

Det enda som inhandlades för mig på Väla var en dagkräm från Apoliva. Dag- och nattkrämen från Oliva var inget alls bra för min hud. Alldeles för fet. Denna månaden kommer pengarna gå till bilen och till bl.a en tvbänk.. Jag som behöver höstkläder!! Min garderob har ALDRIG varit så tråkig som den är nu.




In time.

Nu är det söndagskväll. Imorgon är det måndag och dags för jobb. Känns lite sådär, men ett måste..

Igår började jag och Jonas vår dag på Väla, käkade frukost och gick runder och strosade lite. Direkt efter körde vi ut till mamma och dem. Där blev det fika och lek med svalövsbarnen :) Kenneth kollade också lite på min bil, han konstaterade att vissa saker som besiktningsmannen hade rekommenderat mig att göra är inget brådskande vilket var en lättnad för mig. Några tusen slipper jag lägga ut :) Bilen blev godkänd på besiktningen, det var bara några "bra att veta"-saker, skulle det vara bråkskande så hade jag fått gå på ombesiktning, men nu slapp jag det. Service och kamremsbyte ska dock bli gjort nästa vecka, men dem andra sakerna slipper jag för tillfället. Happy face!

Vid 12 idag så mötte jag och Jonas upp Emmeli och Peter nere på Lillolas. Det blev fyra varv på slingan :) Så skönt var det. Lite senare kom dem hem till oss, vi beställde pizza och sen var det dags för bio. Det blev In Time, grym. Jag rekommenderar den!! Det fanns ögongodis för både oss tjejer och killar ;P Grr!

Myshelg på g.

I'm baaaaaaaaaack :) haha.. Har varit väldigt off här. Dem senaste veckorna har ingenting gått alls som jag har velat så det har varit lite tufft, men det är bara att bita ihop och ta sig igenom det!

Jag har en ledig helg framför mig som kommer bara bestå av mys, massa god mat, bio & ännu mer mys. Precis vad jag behöver :) Annars idag har jag bara skrubbat köket och dammsögit igenom huset så nu blir det inga fler måsten över helgen. Nu ska jag bara vänta hem min fina pojkvän.

TREVLIG HELG!

Pengar=bajs.

Precis använt min nya ansiktsmask från Kicks. Och jag är trött och jag har ingen aning om vad jag ska skriva här. Lite har hänt den senaste tiden. Varit på Ullared, festat & blivit väldigt sjuk dagen efter (oväntat..). Besiktigat bilen och den gick igenom med nöd och näppe. Nästa vecka är det dags att lämna in den för serive och byta kamrem. X-antal tusen lappare fattigare kommer jag bli .. Jag hatar pengar. Lönen har inte ens kommit in och jag har redan ångest.

Åh.

Dåååååligt humöööör.. Vill inte jooooooooobbaaaa idag!

Bakat.

Mmm, luktar nybakat i hela huset. Jag har fixat den citronpajen jag gjorde för någon vecka sen som blev väldigt populär och så baka jag ananasmuffins :) Ikväll ska jag mysa med Nina så tänkte ta med pajen och några muffins då, hon är den största kakälskaren jag känner ;P Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen bara njuta av min lediga fredag. Dem kommande veckorna på jobb kommer vara rätt så intensiva med inte så mycket ledighet.

Oliva.

I onsdags på jobb så började min hals riva och det blev bara värre och värre under dagen. På kvällen kunde jag inte prata för det gjorde så jäkla ont. Dagen efter vaknade jag upp, mådde piss & fast jag tryckte i mig ipren så blev det inte bättre och ingen mat fick jag i mig iheller. På natten mellan torsdagen och fredagen så var jag riktigt dålig, mina muskler och leder gjorde så himla ont att jag var nära på att kräkas för allting gjorde mig illamåendes. Var sängliggandes hela fredagen också och idag vaknade jag också ut helt utslagen, MEN nu under dagen har jag blivit mycket mycket bättre! Så skönt! Har plockat upp & städat hela dagen vilket är ett tecken på att jag börjar bli frisk. Jag gjorde samma sak som liten, började jag städa förstod mamma att det gick åt rätt håll ;P

Jag och Jonas körde en runda innan idag. Blev bl.a en runda inom apoteket där jag skulle handla nässpray, dock blev det några andra saker också. Jag behövde en ny dag- och nattcream och då köpte jag Oliva från CCS. Allting som det finns olivolja i och är eco är alltid bra ;P Men vi får väl se!

Fötterna måste också tas hand om.

Kvällens kompromiss; Jag fixade ett fotbad till Jonas & i retur ska jag få lååång massage :D Helt okej enligt mig haha! Nä, men min kära pojkvän har förhårdnader på både händer & fötter pga sin träning (MMA) så nu tyckte jag det var dags att ta tag i det. Så jag tog fram mitt fotbad, hällde 20 liter fotsalt i det ;P och efter tio minuter i det fick han sitta i badkaret och fila en jäkla massa och nu har han fått smörja in sina fötter med en fotinpackning. Tänk om hans macho-träningskompisar läser detta, då blir inte jag populär ;) Men vafan, fast man är kille så måste man ändå ta hand om sig lite.

En fotinpackning jag rekommenderar är en från CCS. Smörj in fötterna innan du går och lägger dig och så ett par strumpor på det så är dina fötter babylena på morgonen!


Träning.

Vilken start på dagen det var idag! Jag och Jonas körde ut till Lillolas och tog oss an slingan. Först sprang vi den en gång tillsammans och sen sprang han den två gånger i sin takt och jag sprang i min takt. Han har nämligen en högre takt än vad jag har, han har ju varit vältränad hela sitt liv och det var 2 eller 3 år sedan jag pressade mig så mycket som jag gjorde idag haha ;P Men Jonas är grym, han pushar en till max och får en till att göra saker som man aldrig trodde man hade orkat, men kroppen pallar mer än vad man tror. Där är också ett utomhus-gym, Jonas visade hur allting fungerade & så blev det lite träning där också. Och vi sprang typ 6 km, jag var DÖD efteråt haha. Jag har sååå ont i mina höfter nu så jag knappt kan gå, hur ska det gå på jobb imorgon egentligen..? Men det var jäkligt skönt att ta ut sig helt & kul att göra det tillsammans med Jonas.

När vi kom hem blev det mysig frukost och lite vila och efter det var det dags att veckohandla. Vid halv 6 kom Jonas föräldrar, vi gick en runda igenom Glumslöv (jag led haha) och sen blev det fika ute på trädäcket :) Och nu, nu är jag jävligt redo att bara mysa i soffan!






Här har ni några bilder på vårt trädäck. Om någon är nyfiken :p

No party.

Det blir ingen fest för mig ikväll. Fick sjukanmäla mig både igår och idag så det blir bara lugnt.. Sov HELA dagen igår och igår kväll somnade jag och Jonas runt 23 tiden och vaknade vid 13 tiden idag. Mår bättre idag och efter att ha legat på min röv ett bra tag så körde jag iväg och köpte ingredienser till en italiensk citronpaj så nu står den klar i köket & är redo att ätas efter middagen! Men jag ville ju ändå festa idag .. ÅH!

Lite stuff.




På kräftskivan hemma hos Kent och Lena för några veckor sedan vann
jag två cupcakes, eller ja, en av dem. Anki vann den andra, men hon gav
mig den för jag kämpade så hårt för att få dem båda hehe ;P Så snällt! 
Nu står dem fint i köket.



Bytade ut "J&V" bokstäverna på skänken mot två nya krukor och växter
och så fick den fina karamellskålen som jag fick av Nora stå framför!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0