Kräng.


Denna påsen + tv + täcke + kudde

Bra kväll... 

My weekend.

Hm, finner inte riktigt energin till att blogga nu förtiden! Folk har semester eller är sjuka på jobb så det är väldigt intensivt för tillfället på jobb.. Men hellre för mycket att göra än för lite :) 

Ännu en mysig helg är strax slut! I fredags blev de kvällsfika hos mamma & sedan pizza framför en film. Jag & Jonas fick gå och lägga oss rätt tidigt för klockan ringde väldigt tidigt på lördagen. Satte oss i bilen kl 07 för att köra mot Jönköping, där var det en stor sportfiskemässa. Inget för mig, men för Jonas :) och vadtusan gör man inte för sin älskade?! En väldigt mysig dag blev de! Skönt att komma hemifrån lite också..

Idag bjöd jag, Jonas, Emil & Linda på middag för Anki & Klas! Längesen vi alla samlades så de va mysigt. Dock väldigt tråkigt att mormor Ethel inte riktigt orkade, men de kommer fler gånger :)


En fredag på Ullared.

Jag & Jonas har varit lite extra lediga. Vi tog ledigt i fredags, då stack vi & mamma till Ullared :)

Nu när syrran bor i Aussie så har Jonas fått ta hennes plats, haha.. Såklart går han på sitt håll, han hade fått panik med vårt slöa tempo! 

Köpte en del nya handdukar & lite grejer till vår framsida så där blir vårigt och lite välkomnande! En lång, men mysig dag blev de :) jag låg dock däckad i sängen innan kl 21 på kvällen!






Korvgrillning vid Odensjön.

En trött Viktoria orkar inte egentligen blogga, men vad gör man inte för er .. ;) haha.

I lördags var en sån himla mysig dag. Jag, Jonas, Linda, Emil, Lykkefis & såklart Charlie åkte ut till skogen, till Odensjön. Grillade korv & flabbade :) när vindarna blev för kalla körde vi hem och fika. När vi alla fått vila på varsitt håll så gick jag & Jonas hem till dem igen. Jag & Linda gick upp till affären & handlade mat, sedan tillagade killarna de. Så himla gott!!

En film senare så gick jag & Jonas hem för att sova. Så himla skönt att vi bor så nära många av våra nära & kära <3









Skor från Zara.

Efter jobb körde jag & hämtade ett paket..


I paketet fann jag ett par skitsnygga skor :) har ju ett bra tag letat efter en fin vardagssko med klack och dem fann jag på Zara. Såklart var dem slut i butik så jag beställde hem dem! 





Ett par helt svarta med spänne & mockaimitation på hälen. 

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0