Två intensiva veckor.

Jag ligger efter härinne, en hel del! Veckan tillsammans med syster & John försvann alldeles för fort. Den bästa nyheten var dock att jag ska bli moster ❤️ Hur fantastiskt är inte det? I jul ska en liten plutt komma & Olivia får ännu en kusin. Underbart! Bilder från veckan kommer längre fram.


Jag lyckades också bli dålig dem sista dagarna på veckan och Olivia har nu haft feber i 3 dagar nu så man har inte riktigt återhämtat sig. 

Jag såg tidigare idag att flera tänder var på gång och de förklarar varför hon har pendlat mellan 39-40 graders feber. Hon vill inte äta och pekar in i munnen hela tiden. Lilla tjejen ❤️ dock verkar de vända lite nu. Hon har lite mer ro för att sova & febern är inte lika hög längre. 

Vi hoppas dem dumma tänderna kommer upp snart så vi kan njuta av vår helg & av vår glada tjej! 

Nya naglar.

Så fint jag posar bland blommorna 😂 Men ser ni hur fina mina naglar är?! Ville prova på en annan form och såå nöjd jag blev. Älskar dem! 

She is here!

Igår gick jag ifrån jobbet strax innan kl 15. Traskade bort mot Hyllie station för att möta upp EMMELI & JOHN! ❤️ 


Dem är här! Det var 15 månader sedan jag fick kramat min syster. Min älskade syster! Nu ska dem vara här i 10 dagar och ingen är gladare än jag. Jag har tagit semester hela veckan så de blir massor med mys, kramar & bara ren jäkla kvalitétstid. Då förstår ni varför jag nog inte kommer vara så aktiv härinne.


Rea på Polaren och pyret.

Nu har dem flesta butiker sin sommarrea. Med både jobb & unge så hinner man inte riktigt komma iväg för att titta fast att man hade velat fynda lite.


Jag gick iallafall in på Polaren & pyrets hemsida och kollade in deras rea. Brukar inte vara så himla bra, men denna gången var där såklart massor jag ville ha! Slutsumman sade tillsist 700 kr och då fick jag snällt stanna upp & börja radera från varukorgen 😜 Men jag beställde en klänning som jag suktat länge efter och så fick de bli ett par matchande leggings till, dock va dem inte på rea.

Trött idag.

Idag är jag trött och sliten. Olivias sömn har inte varit hundra dem senaste veckorna. Mycket skrik & tårar & sparkar.. Misstänker mardrömmar.


Imorse tog hon & jag en extra timmes sovmorgon ❤️ Nästa vecka är de semester, som jag längtar! 

Och vet ni vad hon sa igår? Jonas slog mig på rumpan 😜 och då sa hon: "Det gör ooont.." Herregud, första gången hon sätter ihop flera ord! 😍

"Hon kan, hon vill, hon ska."

Idag var de dags för lönesamtal. Första gången jag var ordentligt nervös. Man går ju igenom förra året och förra året gick jag hemma, men jag hade ändå förberett mig för att argumentera för min sak. 


Det gick så himla bra. Jag är fortfarande lite i chock. Jag vet att jag gör ett bra jobb, men ibland är man osäker på om ens chef ens ser det, men de gör hon, tydligen. Hon gick knappt på att jag hade gått hemma, utan tittade mer på här & nu. 

"På grund av sin unga ålder får Viktoria kämpa & bevisa vad hon kan & går för inför andra och de gör hon med bravur. Hon imponerar gång på gång."

Dem orden gjorde mig så glad. Jag har/har haft de kämpigt för jag är så pass ung och alla mina kollegor på CS är mycket äldre. Många av dem har 30 års erfarenhet och då är de inte lätt att hävda sig, men jag lyckas. Och jag är så stolt över mig själv. 

Hemmet.

När jag var yngre var jag en riktig bokmal. Jag var med i flera olika bokklubbar och läste flera böcker i månaden. Men sedan blev man äldre och ens intressen ändrades och sedan dess har jag inte fastnat för böcker igen. Men imorse på nyheterna var författaren av denna bok som gäst och pratade. Där har också gjorts en film, men boken ska beställas hem och läsas på semestern! Det är en skräckroman och den verkar vara såå bra. 



Effektiva.

Gud vad effektiva vi har varit denna helgen.. Jag var dock hemma med Olivia i fredags. Hon hade fått sin vaccination 1,5 vecka tidigare och de kunde dröja 1-3 veckor innan bieffekt och den kom natten till i fredags. Feber och orolig, och med kanske 3 timmars sömn tänkte jag absolut inte lämna henne på dagis trots feberfri på morgonen. Vi gick och mata ankor och sedan hängde vi hos mamma lite. Jonas blev klar med trädäcket på kvällen också, bara "kjolen" runt omkring som ska dit. 


I lördags lämnade vi Olivia hos mamma. Jonas föräldrar hade hört av sig tidigare i veckan och frågat om vi ville ha lite hjälp av dem med vår häck. Och de ville vi! Jonas & hans pappa tog häcken, Anki torkade av utemöblerna & putsade fönstren medan jag storstädade inomhus. De går snabbt när man är många 😊 Jonas pappa började också kanta gräset på framsidan så nu ser där jätte fint ut också. 

Vi bjöd på lunch och sedan gick dem hemåt. Runt kl 18 på kvällen kom dem igen, Linda + barnen & mamma & Kenneth. De vankades grillkväll här, en invigning av trädäcket! Så himla mysig kväll med våra fina familjer ❤️ Världens bästa!

Idag rensade Jonas lite plattor tillsammans med Olivia medan jag åkte och tittade på lite blommor tillsammans med Linda, Anki & Ethel. Snälla Anki bjöd på lite blommor & jord så när jag kom hem var de dags att plantera. Några timmar sedan stack jag & Jonas ut & sprang med Olivia i vagnen. De va längesen men jag pallade 3 km utan stopp iallafall. Därefter grillade vi här hemma & avslutade kvällen hos mamma & Kenneth, dem bjöd på nybakta kanelbullar 😋 Mums!

Vilken underbar helg vi har haft.. Och som att helgen inte kunde blivit bättre så ringde Linda innan och berättade att hon vunnit en makeup kurs på Makeup Store genom en Facebooktävling och då hade hon nominerat mig också så jag ska få följa med!!! SÅ jäkla kul! ❤️


Att jobba hemifrån.

Olivia har inte varit på dagis på 2 veckor tack vare långhelgerna och ögoninflammation. Idag var de dags, dock var vi iväg på ett ärende på förmiddagen så lämnade inte henne förrän 10.30. Därefter körde jag hem för att jobba hemifrån idag. Det är så fantastiskt skönt att göra de! Ingen stress i trafiken, jag får chansen att hämta lillfisen och idag på lunchen duschade jag, tömde diskmaskinen & fyllde en maskin tvätt. Det gör så himla mycket! Dock är inte chefen överglad när man ber att få göra det, men behöver man de så behöver man! Man har inte fått något nej hittills iallafall. 


När Jonas kom hem fortsatte han med trädäcket medan jag & Olivia fixade med middag. Därefter blev de lek & varsin glass inomhus, det har ju varit kallt & blött väder hela dagen. 

Detta blir så jäkla bra. Och så grym min man är! På fredag är han nog färdig ❤️

Några timmar i Häljarp.

Igår förmiddags körde jag & Olivia till Häljarp, till Nina & Lily. Sist vi träffades? Dagen innan jag skulle börja jobba efter mammaledigheten. Alltså 3 månader sedan (!). Vi måste skärpa oss!


Vi plockade fram frukost i deras uterum och sedan gick vi ut på framsidan. Där stekte solen rejält! Ungarna åkte lite rutschkanan & så blev de lite fika medan vi gick igenom våra liv! ❤️ Det blev några riktigt mysiga timmar med finaste töserna. 

Kvalletid med bästa.

I början av veckan frågade Linda om jag ville följa med till Väla nu i helgen. Ja, svarade jag såklart! Jag visste att Jonas skulle hålla på med trädäcket så jag var ju tvungen att ha med Olivia. Men så frågade jag hennes farmor & farfar om dem inte ville ha henne ett tag och de ville dem 😍


Såå skönt att komma hemifrån & få riktig kvalitétstid med Linda. Annars ses man alltid med ungarna och man blir distraherad hela tiden. Hon skulle handla lite nytt medan jag höll i plånboken. Zara levererade verkligen. Linda hittade några riktigt fina plagg & jag hittade en cool jeansjacka & en rosa mockaklänning som jag måste ha sen!

Vi pausade för lite mat & sen fortsatte vi strosa runder ett tag till. Underbar för- och eftermiddag ❤️ Du är en fantastisk människa Linda, som jag älskar dig! 

Ecco - Peek a Boo

Häromdagen promenerade jag & Olivia till affären för att hämta ut ännu ett par sandaler till henne! Dem andra ska spendera sin största tid på dagis & dessa får endast vara här hemma. 


Det blev ett par från Ecco, silvriga med rosa detaljer. Jag älskar Eccos skor, jag har redan hittat Olivias höstskor 😍

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0