Tapet-problem.

Har surfat runder i någon timme nu & försökt hitta någon annan tapet.. Magkänslan sa något annat så nu har jag hittat en annan som jag vill ha. Det blir inte lika mycket färg, men lite blir det :) Jonas sa; "Bestäm du!" Oh yes, då blir det denna jag hitta! :) Gott!

Wrong size.

Åååååhe.. vatusan. Jag hämtade ut ett par skor (yes, ett till par skor haha) innan idag, ett par festskor. Som jag hade tänkt ha på lördag för då ska jag äntligen gå ut med mina vänner och ha kuuuuuuuul, MEN jag behövde gå upp en storlek och jag lär inte få hem det nya paret innan lördag så hej på er converse.. Skit också!!

Har iallafall myst runder med Marielle idag på stan. Käkat buffé på Basilika, handlat lite på Kicks och bara njutit av solen så fort den visade sig. Strax ska jag och Jonas ut till Ekebys möbelaffär och glo lite. Vi hittade nämligen en tapet till vårt vardagsrum igår, ingen vi blev JÄTTE kära i, men vi orkar inte leta mer och den känns ändå helt okej haha ;P Det kommer iallafall bli mycket fääärg :) Som vi båda vill ha. Håll tummarna på att det kommer bli bra..

Krimskrams.

Min älskade Nora har kommit tillbaka till jobbet! Hon började plugga för lite mer än en månad tillbaka, men det var inget som var rätt för henne så hon började jobba hos oss igen. Så jag blev glaaaaaaaaad för hon är en av mina bästa vänner och är en av dem finaste människorna jag någonsin träffat!

Så i lördags när hon började hittade jag en påse i mitt skåp med lite presenter för jag fyllt år av henne. En bok med 500 recept på olika muffins, söta muffinsformar, en liten skål & ett ljus som luktar så himla gott. Lite krimskrams, precis så jag älskar det. Underbara tjej :)

Trött.

Tack för alla snälla ord ni skrev angående det förra inlägget :) Kul att höra att det finns fler som mig hehe. Jag har skrivit ett liknande inlägg för ca ett år sedan, men nu kommer där inte upp fler, folk får ta mig precis som jag är or get lost.

Är ledig idag och har suttit och väntat på ett samtal sedan tidigt i förmiddags, men det ser inte ut att bli något. Trött blir jag. Har iallafall duschat, vikt tvätt och tvättat lite mer. Ikväll ska Jonas roa sig lite med några vänner så jag ska ut till mamma och äta middag och mysa hela kvällen! Precis vad jag behöver efter en lite jobbig vecka som har innehållt massvis med olika känslor som gjort mig lite halvt utmattad, men efter 3 sömnlösa nätter så kunde jag änligen sova inatt :) En jobbehelg väntar på mig så det behövdes!

Och nu försvann strömmen.. Vafan.

Det är såhär jag är.

Åh, irriterad är jag. Ska jag behöva be om ursäkt för min livsstil? Ska jag be om ursäkt för att jag är huslig och tycker om att pyssla hemma? Många tycker jag har skämt bort Jonas och det har jag, so what? Många tror säkert jag bara försöker spela den "den perfekta flickvännen", men det är lite svårt att leka någon man inte är i mer än 3 år.. Jag har det i mig, att städa, tvätta, skrubba osv har jag tyckt om sedan jag var liten. Jag hjälpte Nina och Elin att STORstäda deras rum x-antal gånger när vi var små. Det var mitt förslag att göra det, jag tyckte det var så kul. Och när jag fyllde 4 år så behövde mamma inte städa mitt rum längre. Jag var/är pedant. Skulle vi utomlands som små så packa jag min egen väska.. Jag försöker inte att leka duktig när jag håller på att städa, tvätta, laga mat osv för det är inget "duktigt" med det, för mig är det en självklarhet. För många andra är det ingen självklarhet och det är helt okej för min del, jag dömmer inte, vi alla är olika.

Men det finns folk som skrattar, fnyser på näsan & t.o.m tittar på mig precis som jag är dum i huvudet när jag säger att jag är JÄVLIGT NÖJD med att bo i vårt radhus, städa, tvätta, laga mat, baka och jobba. Jag tror folk i min omgivning har svårt att acceptera det. Ordet "vuxen" innebär olika saker för olika människor och många anser att jag är väldigt vuxen för min ålder. Jag festade konstant för några år sedan, vilket jag inte gör längre. Mina vänner håller dock fortfarande på och det får dem göra jättegärna för mig, jag älskar dem lika mycket ändå. Många tycker väl att jag är "tråkig" nu som inte festar lika mycket, jag tycker det inte är lika kul plus att min kropp stöter bort alkohol vilket innebär att jag 99% av gångerna jag dricker så ligger jag och kräker 6-7 timmar dagen efter. Så fort någon frågar om jag vill vara med på förfesten (om jag nu inte ska dricka) säger jag alltid ja och fast alkoholen inte flödar i mig så är jag ändå lika social och skojar med människor.

Jag är mer eller mindre samma person som jag var för flera år sedan, jag prioriterar annorlunda nu bara. Det är människorna som tar för givet att jag är en tråkig person för jag är huslig och för jag är nöjd med det jag har. Jag fattar inte vad problemet är. Att bli vuxen skrämmer nog många. Men det är okej, det är inte farligt.

Jag är trött på att förklara mig. Jag är trött på att folk dömmer. Finns där någon i min omgivning som inte kan vara glad för min skull eller har det svårt att acceptera min livsstil så kan ni sticka. Så långt ifrån mitt liv det bara går.

Ledig. Igen.

Hoooooola :)

Efter en dags jobb så var det dags för två lediga dagar haha.. Äh, nu börjar jag faktiskt bli lite uttråkad ;P Körde iväg Ozzy till hundfrisören innan idag och sen har jag och Jonas varit iväg lite. Vi stack till Nordsjö, men den nya kollektionen hade inte kommit in än, ååååhe.. Blir man trött eller?! Vill hitta en NU och få upp den NU och fixa nya möbler till vardagsrummet NU. Aja, efteråt stack vi och veckohandla och har nu några bakpotatisar i ugnen. Nu har vi också precis startat upp ett gemensamt sparkonto för oss så nästa år blir det en reeeesa & början till att spara till hus :) 

Och nu sjunger Jonas som vanligt & tvingar mig att dansa & digga för han sjunger "så fint".. haha. I LOVE YOU!


 
En dag på vår semester så kom Jonas med en påse och i påsen var där denna underbart härliga klockan från Police till mig. Förklaring; Jag älskar dig så mycket och jag uppskattar verkligen allt du gör.

Köpt skorna.

Då var snart denna helgen slut och imorgon är det dags att jobba igen, efter fyra dagars ledigt känner jag mig utvilad & redo :)

I lördags stack jag och Jonas till Nordsjö där vi skulle bestämma vilken tapet vi ska ha i vardagsrummet, men det är ju en jäkla djungel, det finns alldeles för mycket. Vi är överens att vi ska ha någon randig tapet iallafall. Hon som hjälpte oss sa att det skulle komma in en helt ny kollektion på tisdag med bara randiga tepeter så vi får vänta tills dess, jag bara hoppas att där kommer vara någon vi vill ha..  På kvällen firade vi mamma som fyllde år så då blev det god mat och äpplepaj med hela familjen. Mysigt!

Idag vaknade jag med världens största huvudvärk och ingen stor lust alls att sitta hemma och äta någon torr bulle så jag och Jonas körde till Väla, vi gick en liten runda och såklart var jag tvungen att gå inom Nilson Shoes och kolla om mina skor fortfarande var kvar. Och det var dem, men inte i min storlek, och dem höll på att ta slut överallt och dem skulle inte komma in igen. Så dem ringde till Nova Lund där dem hade min storlek så vi körde dit så fick jag handla dem. Dock blir jag så arg. Jag har smala fötter och är plattfotad (ingen fotvalv alltså), så 38'orna var för små i längden, men perfekta på bredden och 39'orna var perfekta i längden, men nästan för stora i bredden. I slutändan fick det bli 39'orna så jag kan ha lite tjockare stumpor i senare. Dagens i-landsproblem alltså.. Men nu är dem mina iallafall :)

PW.

Lite över nio imorse begav jag mig ut på en powerwalk. Den blev lite längre än vad jag trodde.. Först runt det nybyggda området här i Glumslöv och sedan begav jag mig neråt mot Ålabodarna. Dit var väl inte så farligt, men hemvägen.. Dem jäkla backarna :p Jag var HELT slut när jag kom hem. Här kommer lite bilder längs färden.



På väg mot Ålabodarna. Högst uppe, så himla fin utsikt.


Nästan nere..

Framme! Love the ocean :)

Njuter av den fina utsikten en stund.

Dags att bege sig hemåt och uppför backarna..

ÄNTLIGEN HEMMA!! ;D

Hoppas ni njöt av den fina naturen lika mycket som jag gjorde, dock blev ni nog inte lika svettiga haha.. Nu ska jag fortsätta gotta mig i solen!

Purple.


Flowers in the bedroom.

Är ledig torsdag-söndag denna veckan också, haha ;P Jag ÄLSKAR mitt schema, som 75% är jag mer ledig än när jag hade en 50% tjänst. Jobbar längre dagar, men färre. Så gott! Men vi får se hur länge dem unnar mig ett bra schema, you never know..

Har iallafall varit iväg med mamma idag och spenderat pengar. Det är nog det enda vi är duktiga på tillsammans haha. Jag fick handlat lite på Ikea. Köpte bl.a en ny filt till sovrummet. Jag har beslutat att ta bort dem blåa detaljerna och ersätta dem med mörklila. Jag hittade ett mörklila överkast på Ikea som jag fick av mamma i födelsedagspresent i söndags och två matchande krukor. Dock var överkastet lite mer glansigt än jag trodde så bröt av det lite med en mörkbrun filt och sen ska det inhandlas två väldigt fina prydnadskuddar från Emmelis jobb. Hade jag fått bestämma till 100% så hade vi bytat ut alla sovrumsmöbler till något ljusare, men det kommer ALDRIG Jonas gå med på så jag har inte ens förslagit det :p Men med dem mörklila detaljerna blir det lite mer ombonat och hemtrevligt.

Nu är det dags att hänga upp tvätt och ikväll blir det fika med Nina och Marielle.

Macadamia.




En annan sak jag ville så gärna ha var hårprodukter från Macadamia som sägs vara jättebra och det fick jag av min älskade sambo :) Dem luktar helt gudomligt och vad jag har läst runder har dem bara fått väldigt bra kritik. Snart upp till bevis - ska strax hoppa in i duschen och prova! Sen ska jag och Jonas iväg någon helg på en SPA-weekend som han kommer stå för. Längtar!

Fick en till liten box med lite saker i från The Body Shop som jag fick av bror Jonas m. familj. Tvål, skrubb, body butter m.m. Åh, boxar med skönhetsprodukter, finns det något roligare att få?! haha :) 

A gift.


Detta är en av mina presenter, en vattenkittel som jag fick av syrran.
Taaaaaaack :)

Kalas för mig.










Lite bilder från kalaset idag. Jag hade lite fler bilder, men min ena bror vill inte att jag lägger ut bilder på hans döttrar så ni får nöja er med dessa :) Det har varit en jättetrevlig dag och mina hembakade kakor tycktes om. Jag gjorde knäckiga blåbärsmuffins, brownies med mashmellows, citronsockerkaka och cheesecake. Jag måste köpa en av Leilas bakböcker. Jag börjar tycka om att baka väldigt mycket ;p

Jag vill iallafall tacka min underbara familj för ni kom & för alla fina presenter. Ni är bäst!

Bakning.

Tjohej!

Sitter och är lite småledsen för mitt finger gör SÅ ont. Har precis bakat lite kakor och efter 10 minuter brände jag mitt finger på ångan från mitt vattenbad, inte skönt överhuvudtaget..

Jag börjar faktiskt tycka bakning är lite kul, matlagning har annars alltid varit min grej. Men nu har jag fixat cheesecake och brownies och imorgon innan kalaset börjar ska jag fixa lite till. Jag kommer ha kakor till en hel armé.. Så typiskt mig, jag gör alltid för mycket när jag ska bjuda på något haha. Aja, bättre för mycket än för lite ;)

Igår blev det vinkväll med Nina, Marielle och Sofie. När Marielle var redo för att göra stan så stack vi andra hem, jag ska nämligen dricka idag igen. Ska på kräftskiva i Svalöv, det ska bli kul :)

Nu ska jag börja göra vid mig och sen måste jag stressa ut till ö&b och fixa lite saker.

Ps. Glöm inte att gratta mig imorgon ;)

Äntligen hittade jag några skor jag tyckte om.

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag och Jonas går och lägger oss. Snart är min lediga dag slut och imorgon är det dags för jobb igen vilket jag inte känner för. Såklart är det från öppning till stängning också, på onsdag likaså, men sen är jag ledig torsdag-söndag, wooohooo :D Tog ut två semesterdagar på fredag och lördag, har nämligen en fullspäckad helg framför mig med bl.a vinkväll med tjejerna, kräftskiva och kalas för mig här hemma.

Men som sagt var jag och Emmeli iväg lite idag. På en loppis hittade jag achetter (stavas?) eller så kanske man kan kalla dem för desserttallrikar? :p Jag hittade iallafall 10 st söta sådana, vi har inte tillräckligt med tallrikar till min familj för vi blir 12 stycken på söndag och då snackar vi bara om min familj. Alltså inga mostrar, farbrödrar, kusiner osv.. Men på kalas tycker jag det räcker bra med familjen bara :) Mysigt när alla samlas.

Annars köptes bara kattmat, nya växter till datarummet, present till mamma och lite så. OCH så hittade jag ett par höstskor. Så fina. I love them! Dem var dock rätt så dyra så det ville inte plånboken tillåta denna månaden så det får bli till nästa månad :) Jag unnar mig ALDRIG skor och då menar jag typ aldrig. Det blir när mamma & Kenneth kommer hem från Thailand varje år då dem brukar ha med sig 2 par converse, annars köper jag aldrig för jag tycker det är skit tråkigt, men dessa tyckte jag om himla mycket så dessa ska jag HA! ;P Dem är väldigt enkla och så passar dem både till jeans och strumpbyxor.




Kofta.



Den första koftan inhandlades igår. Hösten har verkligen kommit till oss nu! Det slutar ju inte att regna.. Hösten kommer bli lååååång, men det finns inget att göra åt det. Syrran kommer om typ en halvtimme så nu måste jag börja göra vid mig. Ha en bra dag!

Syster.

Ligger i soffan med datorn på magen och kollar lite halvt på en film.. Jobbehelgen är äntligen över & jag är ledig imorgon!

Syrran och Peter kom innan ett tag också innan så Emmeli kunde visa upp sin nya bil :) Och imorgon ska jag och hon iväg lite, ska bl.a. på en loppis. Jag älskar att ha syster-syster tid, hon är världens bästa!


Fina du. I love you!

Update.

Sitter just nu nyduschad i soffan och försöker slappna av. Har jobbat idag & när jag kom hem hängde jag upp tvätt, körde iväg och fixa käk till mig och Jonas, kom hem & åt, duschade, tog ut sopor, bäddade rent i sängen och nu är massvis med ljus tända. Inte en lugn sekund, men jag tycker om det :) så jag ska inte klaga. Eller jo, jag måste klaga lite över att jag har jobbat varenda jäkla helg i evigheter nu känns det som haha. Men när denna är slut så har jag två lediga helger framför mig :)

Dem senaste tre veckorna på jobbet har varit väldigt intensiva. Alldeles för lite personal och för mycket nya varor. Men i måndags till onsdag var jag ledig så då unnade jag mig en massa. I måndags klippte jag mig hos Ina, det var många år sedan jag kom till friösen och sa "Jag ska bara klippa topparna" haha, och det kändes inte okej att betala 350 kr för det, men vad ska man göra ;p Jag bjöd på lunch efteråt och sedan körde jag hemåt.

I tisdags så var jag på ansiktsbehandling och så färgade jag bryn och fransar. Och vet ni vad? Dendära pricken jag prata om för ett tag sedan, det var ett ytligt blodkärl bara och den brände hon bort för 180 kr, så gött :)! Så nu kan jag avboka min tid hos en specialist som hade kostat mig minst 300 kr. Nu är där en liten skorpa, men när den försvinner så ska förhoppningsvis min lilla näsa vara normal igen efter 4 år haha. Annars på kvällen blev det bara en fika med Nina och Johanna.

I onsdags kom mamma hit vid 9 tiden, jag gjorde vid mig och så och sen körde vi till Väla och Ikea. Jag brände ca 700 kr och 80 kronorna av dem var till mig själv. Ett par strumpbyxor.. Rolig shopping haha. Men nu är september här och det innebär massvis med födelsedagar så jag köpte en del presenter. Skönt att ha det gjort!

Hm, det blev en hel del text, hoppas ni orkade läsa :)

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0