Hm...

Jag och Malin har bestämt oss. Vi ska plugga i skolan... Som sagt... Vi får se hur det blir med den saken

Shopping gör en glad

Väldigt väldigt skoltrött just nu.. Orkar absolut inte göra någonting mer som handlar om skolan, men såklart har man slutprov i spanska imorgon och har man börjat? svar nej.. Jag orkar inte och hade detta inte påverkat mitt betyg så himla mycket så hade jag sketit i det, men så är inte fallet. Och jag vill bara gråtaaa!

En positiv sak är att jag shoppade igår iallafall :) Tillsammans med Nina och Marielle. Stack in till Helsingborg, hittade 2 klänningar. En på skolavslutningen och en på studenten, så det är gutt. Därefter drog vi till Väla och där hitta jag ett par skor och ett par shorts. Ren tur att jag hitta shorts bara, det är ju fan slutsålt på min storlek överallt, men H&M rädda mig. Och när jag skulle prova mina skor, pumps, så krampa mina vader samtidigt. Haha, fyfan va ont de gjorde och ont har jag fortfarande. Mm, väldigt synd om mig.. jag vet!
Jaha, ska man gå och plugga nu eller? Får se hur det blir med den saken..
Godnatt

hej ångest

vill sova.. kan inte, måste plugga.. bara 90 frågor att plugga in.. mm, good luck. godnatt

Inte långt kvar!

Detta är verkligen den sista hela veckan vi går i skolan och sen är det sommarlov! Kan knappt förstå det, så himla skööönt! Åh, vad jag ska sova sova sova och bara göra det jag känner för :) Väldigt tråkigt att jag inte fyller 18 innan sommaren för dom flesta av mina vänner gör det så vart ska jag befinna mig när dom sitter inne i öltälten m.m? Gah.. Någon stackars jävel får fan umgås med mig ;p

Skolan idag också. Skolkade en lektion, oppsi* Drog ner istan istället med några av töserna och skolka får man faktiskt göra lite innan sommarlovet. Det är min egna lilla regel :) och jag är nog inte ensam om att ha den reglen iheller.. Massa plugg denna veckan också, ingenting skoj överhuvudtaget, men jag få faktiskt ta det sista nu och fixa det. Det blir lätt.. eller inte.. Önska mig lycka till åtminstonde!

Buu.. Allt känns väldigt väldigt förvirrande! Och jag hatar det. Finns en hel del man bara vill skriva av sig, men jag tror inte det är någon speciell bra idé att skriva här, man vet aldrig vem som läser :) Får ta och gnälla eller något hos Nina istället, haha. Vi är bäst på att gnälla

Filmmys




image64


Snart är det dax för film och då blir det denna film, The Mexican.
Kl: 21.00 på tv4

The worst day

Nu är det söndag och det är den värsta dagen på veckan. Man är helt slö och det finns absolut ingenting att göra.. Visst, det är ibland skönt att göra absolut ingenting, men för att slippa bli deprimerad inför skolan måste man ju göra något. Men nää.. not today! Ska nog bara sticka ner till affären och handla gottis :) Det var längesen man gjorde det, så det hade suttit fint. Men frågan är om jag orkar cykla.. Aja, vi får se!

Var hos doktorn idag och röntgade min höft, gick bra, får svar inom 10 dagar. Mmm, känner mig som en gamling. "Var och röntgade min höft" .. Ja jo, det kan tydligen en 17 åring (nästan 18,hihi) också göra. 

Som sagt var det fest i fredags. Hm, jag vet faktiskt inte om jag hade kul eller inte? Kanske mest trevligt :) Blev somvanligt bråk också. Åh, ni är så mogna :) blir alltid lika imponerad av erat beteende. Eller kanske inte..

allt går som jag vill

Grattis till mig! Min historia redovisning idag gick galant och det känns jätte skönt. Fick också reda på att jag får ett  VG i psykologi :) woho, så jävla gött! Jag kommer hem och är en glad och trevlig dotter, men jag möter en mammi som ligger i sängen och gnäller och gnäller och gnäller .. &när hon hör mig så skriker hon: "TOYA! du är heeemma. Kom hit! Jag måste få gnälla!" där la hon och hade hög feber och ont i hela kroppen och såklart skyller hon på att jag har smittat henne och ja, det är mycket möjligt, haha. Jag hämtade lite vatten sen fick hon klara sig själv ;p Resten av dagen la jag i min säng och .. sov? som alltid. Herregud, jag måste nog börja röra på mig. Jag gick dock ut med hunden några timmar senare, alltid något. Eller? ;p

Nu är jag nyduschad och ska strax lägga mig och sovmorgon har man också. Åh, för tillfället går det mesta som jag vill och skön är det! :)  imorgon är det fest som gäller, det är ju pricken på i:et, hoppas det blir skoj!

Så underbart skönt!

Så himla skönt att värmen har kommit tillbaka :) Idag har det varit riktigt varmt och sånt tycker vi om!

Dagen började med att jag egentligen skulle ta bussen in till skolan till Nina, men så blev inte fallet för självklart så missade man den så mammi fick vara så snäll och skjutsa in mig. Efter en stund ute i solen utanför skolan så satte sig jag och Nina oss på bussen för att bege oss till ungdomsm. Såklart kommer dom och säger  "Det är öppet hus på mån,tis och tors" haha, nästan alla andra dagar än onsdagar så det blev att vi beställde tid istället. Vi kollade på klockan och såg att bussen inte gick förrens om en timme så vi började promenera ner mot stan. Nina bjöd på mjukglass, mm.. känns som det var år och dar sen man åt det. Sen satt vi bara på en bänk och snacka massa trams. Aaa, som vanligt ;)

Mitt uppdrag nu är att få ut henne! Det lär bli lite svårt tror jag.. Wish me luck!

I skolan


 

                
           haha....                   DANNI!!!            Vi alla hatar Eva

Snart är det dax!

Snart snart snart snart är det sommarlov. Det är verkligen snart sommarlov! Jag kan knappt fatta det! Så otroligt skönt det kommer bli. Mmmm.. Men innan dess så har man en hel del kvar att göra i skolan. Idag har jag iallafall gjort klart min del av historia redovisningen jag har på torsdag, så det är skönt, nu slipper jag plugga imorgon. Är ledig imorgon också, men ska dock ta 11 bussen in till skolan och träffa Nina där sen ska vi till svettiga ungdomsmottagningen och fixa lite nya piller och lite sånt smått.

Annars idag har jag bara legat lite ute i solen (innan den gick i moln) tillsammans med Ozzybozzy. Aw, min lilla hårboll :)

image60

I love days like this

Åh, vilken bra dag det har varit! Hade danska prov imorse, hade inte pluggat ett skit och fick nyss reda på resultatet, gissa vem som blev godkänd? :) Riktigt skönt! Sånt flyt man kan ha ibland! Carolina sa att 75 poäng var godkänt, jag fick 76.. haha, vem bryr sig? Godkänt är godkänt liksom ;)


Annars idag har jag bara färgat mitt hår till mörk brunt igen och denna gången behöver jag inte gråta för jag blev rätt nöjd faktiskt och det är bra. Nu saknas bara lite färg i ansiktet och typ resten av kroppen. På tal om det så har det varit riktigt varmt idag eller kvavt rättare sagt. Har dock varit disigt och det är inte så kul för sola vill man ju :)! Men det kommer väl det också. Uff, hör ni hur positiv jag är? Det är nästan så jag skrämmer mig själv.

Nä, nu ska jag gå och försöka göra lite historia till redovisningen på torsdag. Not fun at all! Bye

vill inte!

image59


Jag vill inte att det ska vara slut!

Ingen energi alls

Kvällens planer var egentligen att jag skulle på sexparty, men jag och Nina orkar inte. Så antagligen blir det väl någon film med den varelsen eller en runda ut i A-town ;)
Jag borde plugga, jag borde verkligen plugga.. Men jag orkar verkligen inte, hur ska detta sluta? Jag har ett danska prov på måndag på 10 kapitel, alltså hela boken. Mänskligt? Nej. Jag får väl ge det en ny chans imorgon att börja med det när dom flesta här hemma befinner sig i Emmaboda för att bilnörda sig, men chansen att det blir av är mycket mycket liten. Fan också! Varför kan jag bara inte vara en sån person som kan sätta sig när somhelst och var somhelst och bara plugga och samtidigt tycka om det? Det hade varit riktigt riktigt bra! Japp, men drömma kan man..

Nä, nu ska jag sätta på mig lite kläder och vänta på Ninas samtal som hon lovade mig :)
bye!


                  

( nina har munnen full av chips, sött va?)

Förvirrad till tusen!

Vafan? Vad hände igår? Vad höll jag på med? Jag var knappt full och det känns som jag har 1000 minnesluckor, men samtidigt inte. Det kändes som jag var en helt annan person igår och det tycker vi inte om. Lite läskigt var det allt, haha! Drog till Emelies och Ninas 18årsfest ett litet tag, men sen gav vi upp och drog till Häljarp istället, till någon Säw. Hade riktigt riktigt kul ett tag, men sen dog allt bara ut tillsist. Efter många om och men kom vi hem..


Åh, allt är så fruktansvärt förvirrande! Jag har fett med ångest, men jag vet inte riktigt för vad. Kanske för jag var helt fucked up? Ja, så kan det också vara. Jag vet inte alls vad jag vill längre, det kvittar vad det än handlar om. Nä, jag måste bara ta det lugnt och bara låta allt falla på plats av sig själv. Det blir nog bäst så!

Choklad till frukost.. hm.

Åh, nu måste jag bara få gnälla lite till.. Min förkyldningsinfluensa vill inte ge med sig plus att jag nog håller på att få bihålsinflammation. Asså?! haha, kill me please! Men det ska inte hindra mig från att festa ikväll, därför ska jag inte berätta för mamma hur jag verkligen mår för då kommer hon bara gnälla och det orkar man icke :)


Planerna inför kvällen är att förfesten nog blir hemma hos Elin med henne och Nina, därefter till Emelies och Ninas 18års fest och sen efter det fest i häljarp. Ja, va säger ni? Jag tycker iallafall de låter skit bra! Hoppas bara det blir kul nu också, men nu ska jag inte ha alldeles för stora förväntningar för då blir man bara besviken, men man får hoppas på de bästa helt enkelt!

Jag får ju inte glömma att informera er alla att jag fick min mobil igår, wii! och jag är jättenöjd :)


Dom säger att frukost är den viktigaste måltiden på dagen. Titta hur min frukost såg ut..
Ärligt talat kommer jag inte ihåg sist jag åt frukost. Jag kommer dö ung, jag vet det, haha.

image57

grattis till mig

Åh, ska ni inte gratulera mig till mitt ig jag lär få i engelska b?
Gjorde nationella i det idag, det gick ju som det gick ..

Och min älskade förkyldningsinfluensa vill inte försvinna och snart blir jag förbannad. Det enda jag gör är att sova sova sova, borde det inte försvinna då? Bättre blir det väl inte att jag snart ska ut och cykla till billeberga. Men hemma orkar jag inte vara och Nina och Elin frågade om jag ville med och kolla på match så.. why not? :)

Och nu är det ingen mer skola denna veckan. LOVE IT!

klagomål från cp nina

Min vän vid namn Nina klagade på att jag va dålig på att skriva inlägg och anledningen till det är väl för jag varit sjuk en vecka nu, en dum förkyldningsinfluensa som inte vill försvinna och jag börjar bli riktigt trött på den. Hoppas den lägger sig lite innan torsdag iallafall, för då ska det festas rejält! Först till Emelies och Ninas 18års fest och efter det blir det nog att man drar till en annan fest i häljarp :) har en känsla att de kommer bli en jävligt bra kväll och det får man hoppas på att det blir också!

Har precis städat undan på mitt rum, rätt skönt, men de känns samtidigt onödigt. 2 sekunder efter är det lika stökigt igen, men ja.. man får väl njuta av dom 2 sekunderna istället ;p och snart ska jag byta sängkläder också.. Mm, visst är man duktig?

Knappt någon skola denna veckan iheller. Imorse vaknade man och det kändes som halsen var tusen gånger så stor som den brukar så det var bara att somna om :) imorgon måste jag iallafall till skolan, nationella i engelska på morgonen sen direkt efter det sätter jag mig på bussen igen.. aa, de låter fint!

jag är lycklig!

Haha, anledningen varför jag är så lycklig idag är för att jag har varit på Ullared idag och handlat en del :) kan man vara något annat än lycklig då? näää..

Om någon är intresserad så kommer en lista vad jag handlat här:

 En skjortklänning
 2 linnen/tröjor
 nya mysisar
 ett par skor
 ett guld + ett silver diadem
 2 halsband
 ett skärp, en väska
 smink, bodylotion
 en klocka
 filmen A Cinderella Story ;D (Min & Ninas film, love it)
 present till Yllkis som blir 18 imorgon :) grattis!

och sist men inte minst så får jag min nya baby nästa vecka (en sony ericsson w880i) som jag beställde idag av telenor killarna utanför, dom va dock inte snygga och de brukar dom faktiskt vara, eller hur nina? ;p lite besviken blev man där.


image56

jobbigt

Ibland känns det bara så himla tomt utan dig!

Godmorgon!

Mobilalarmet väckte mig 05:30 och det gjorde mig inte så glad, för stunden iallafall. Efter det som kändes att jag råkade somna om och sov i ungefär 5 timmar extra slängde jag mig upp från sängen och kolla på mobilen, där stod 05:45, är det inte härligt när något sånt händer? Så glad man blir, men till min förvåning kände jag att jag var riktigt pigg för att vara så tidigt på morgonen. Jag unnade mig själv dock en kvart till i sängen så klockan 06:00 var jag uppe på mina ben, satte vid min data och kollade på arena för säkerhetsskull och där var ett mejl och i det mejlet stod där: só-kul lektionerna är inställda. Då kollade jag på mitt schema och såg att vår grupp ska egentligen ha det nu på morgonen så det var bara att gå och lägga sig igen :) och det är aldrig fel fast man inte är trött och det är såå skönt att slippa ta 07:20 bussen för den är alltid fullproppad och då blir man alltid tvingad att sitta bredvid någon svettig varelse.. Men när jag legat där i sängen en kvart förstod jag att det var helt omöjligt att somna om så det var lika bra att gå upp igen och jag ska alldeles strax äta frukost som jag ärligt talat inte gjort på flera flera månader när det är skola. Ibland känner jag mig jävlig duktig helt enkelt..

Ha en underbar dag allihopa!

loving life

Där kommer dagar man bara mår helt underbart, man vill bara känna så hela tiden och det känns som inget kan förstöra det, men det kan det. Som t.ex. att inte hitta sin egen cykel på sin tomt eller få massa med djur i flabben.. Men det lyckades dock bara förstöra för någon timme för sen blev jag glad igen :) jag tror jag har en aning om varför jag är så glad för tillfället, men det är en hemlighet, hihi. Och det är nog bäst så också! Nä, såna här dagar måste man verkligen ta vara på känns det som.


image55

så jävla mogna igen

viktoria säger: göra idag?


¬ lil' wibbe säger: íngen aning ut sen ävl


¬ lil' wibbe säger: dudå


viktoria säger: samma väl ;D


¬ lil' wibbe säger: oh då ses vi kanske?


¬ lil' wibbe säger: haha


viktoria säger: ja, gör vi kanske


viktoria säger: ring mig när du är full


¬ lil' wibbe säger: risken är ju trots allt ganska liten eftersom vi bor i big ass asmundtorp men vi kan ju alltid håppas


¬ lil' wibbe säger: jadå jag lovar!


¬ lil' wibbe säger: så kankse vi kan festa tillsammans en dag också?


viktoria säger: ja, hoppet finns alltid hos oss!!


viktoria säger: ja, klart vi kan & bli mega fulla så vi vågar prata med varandra


¬ lil' wibbe säger: ja precis, och inte bara över msn .. men aså jag ska äta nu men njag älskar dig fast att vi inte känner varandra. hejdå


viktoria säger: ja, vi två förevigt. hoppas du kan skicka foto på dig ngn gång så jag vet hur du ser ut


¬ lil' wibbe säger: jag ser ut som på bilden


¬ lil' wibbe säger: brb


viktoria säger: ja jag hade hoppats på det. så jävla snygg du är gumman ! åh, kan jag bara inte få se ut som dig?


viktoria säger: okejdå gumman. jag saknar dig redan gumman. du är bäst gumman. du & jag gumman. åh, gumman då.. love u gumman



hahahaha

så jävla mogna


¬ lil' wibbe säger: dunka mig gul & blå


viktoria säger: knulla mig gul & blå


¬ lil' wibbe säger: nää


viktoria säger: nähä


viktoria säger: skit ner dig då


¬ lil' wibbe säger: bara bara bara du vill följa med mig hem


viktoria säger: om du äter min tolle


¬ lil' wibbe säger: vill du vill du vill du följa med mig hem? japp det är dax o gå. min säng är stor o där är bra fjädring i dne


viktoria säger: ååh .. ta min tolle i din mun .. do it do it do it


¬ lil' wibbe säger: kan leka hela natten .. dunka mig gul och blå .. jag vill se ut som svenska flaggan när du är klar .. mörbultad och underbar .. jag vill att du ska komma om & om & om igen .. dunka mig gul & blå


viktoria säger: åh, tolle tolle tolle i din mun mun mun. lilla hjärtat, jag vill så gärna ha sex med dig. ååh, här i asmundtorp finns här många flickor som gör mig så glad. ååh, du är det fulaste jag sett på många många många dar. åååh, jag tycker om dig & du tycker om min tolle. du kanske vill sova med den? ååh, lilla hjärtat. jag vill så gärna ha sex med dig


¬ lil' wibbe säger: haha du är sjuk


hahaha! trötta?

Långhelgen

Imorgon börjar skolan som ni flesta nog vet och det är ingenting jag hurrar över, men har ändå inget jag behöver plugga till så det är skönt iallafall! en positiv sak.

Både i lördags och i söndags tog jag det lugnt, lite filmmys med niniz och sena kvällar ute med a-town gänget. Och som alla nog vet så var det Valborg igår, dagen började dock inte så bra. Hade legat uppe hela kvällen och typ bölat av smärta i min ljumske, haha. Så fick åka till läkare dagen efter och dom sa att det antagligen var inflammation i höften.. jaha? tänkte jag. Sånthär kan ju fan bara hända mig och så olägligt. Fick hämta ut lite tabletter och ska röntgas i veckan. Det kunde inte hindra mig från att fira Valborg, jag orkade verkligen inte stanna hemma fast mamma gjorde allt för att få mig att stanna, men icke.. Hon blev t.o.m vår skjuts till festen ;) så jag firade min Valborg i Häljarp hos Biffen och det var helt okej! Kändes dock inte som det var Valborg och det var lite tråkigt. Det varade inte så länge och vid 2 tiden lade jag hemma i min säng och kollade på film.



Tycker om er tjejer :)

image54

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0