Ni alla är tråkiga.

Alla är urkassa på att uppdatera, så nu ska jag slänga mig i soffan och slappa framför tv'n.. Ikväll blir det iallafall träning med Linda :) Ska bli skoj!

Halkan.

Riktigt kul var det :) Monica peppar en somfan nu när man närmar sig den stora dagen. Gott somtusan!

Någon som behöver filmtips?

Defiance, det är en riktigt bra och verklighetsbaserad film som jag och Jonas såg igår. Det handlar om andra världskriget, om en liten grupp judar som flydde och kämpade emot tyskarna, denna gruppen blev dock bara större och större och det var både till en fördel och nackdel..




Nu ska jag iallafall göra en kopp te, sommargott som den kallas.
På tal om sommar, ge mig!

Jag kan läsa i pauserna..

Man måste ju lägga undan böckerna nu när Top Model visas ;)


Sooo fun!

Disken är diskad och tvätten har jag vikt.. Nu är det alltså dags för plugg..

Imorgon ska ett moment bli avklarat!

Nu är jag hemma hos Emmeli och Peter och passar min lilla bebis :) Ja, han är faktiskt lite min nu när jag passar honom.. hihi. Han går ut i köket och sen kommer ut till mig och tittar på mig, jag gissar på att han är hungrig.. Men han får vänta lite till.

Körlektionen idag gick bra, gjorde lite panik- och effektiv inbromsning inför halkan tomorrow. Lite nervös är jag allt! Men jag gissar på att det är rätt normalt :p Det ska bli kul iallafall!




Nu ska jag ut till köket och leta efter något att äta. Det blir nog pasta med pesto :) yummie..

Vafan. Det händer alltid.

En timme? Nästan tre timmar rättare sagt...

Min telefoooooon...

Nu har jag äntligen ätit lite frukost. Klockan ringde vid nio tiden och efter man hade tryckt på snooze knappen några gånger så var det dags att gå till körskolan och plugga. Det får bli lite mer plugg strax och ikväll blir det träning, det roligaste passet på veckan :)

Igår stack jag och Jonas hem till Henrik och Lina. Det blev pizza och medan småpojkarna satt och planera lite saker så låg jag och Lina halvt döda framför Top Model. Och just det.. min mobil gick också i sönder, kan inte få igång den överhuvudtaget. Jonas retades med mig i lördags och då råkade jag slänga in den i väggen när han höll på, så det är lika bra att vi skyller på honom, det är hans fel :p Garantin gällde inte längre så nu får jag tänka på att skaffa mig en ny phone.. Men under tiden får jag gå runder med min gamla sketna nokia telefon.. Usch!

Nä, sängen kallar på mig faktiskt :p får bli att ligga och halvsova i någon timma sedan får det bli plugg tills ikväll.

Såhär ser min helg ut.

Jag sitter ensam i Jonas lägenhet nu, han har stuckit och tränat och jag ska ta och storstäda lägenheten tänkte jag, det behövs! Och sen har jag inget att göra så lika bra att göra något vettigt..

Igår kväll blev det matlagning och film med Jonas och idag verkar det bli likadant. Hans träning är på en dum tid på lördagarna så det är lite svårt att planera något, men men, kina mat och film tillsammans med honom tackar jag inte nej till :) Myspys!

Imorgon ska vi nog hem till Henrik och Lina. Det var längesen så det hade varit skit kul!

Jag hoppas jag slipper vara med om något sånt igen.

Kom hem från träningen för ett litet tag sedan, idag följde Linda med :) Alltid lika kul att få träffa henne och få prata av sig lite. En av grejerna jag berättade var att idag var jag med om min första bilolycka som förare, blev riktigt skakis, men jag höll lugnet och jag och mamma överlevde hehe! Sånt skrämmer en till tusen, men det är bara att sätta sig bakom ratten igen..  

Annars idag har jag varit på Ikea och tittat på lite saker (&ätit köttbullar såklart hihi) och sedan blev det lite fler inredningsbutiker. Jag lääängtar tills jag flyttar hemifrån!


Jonas stack inte för så längesen till sin träning så jag ska strax ta mig en dusch och sedan förbereda mat.

puss&kramis

Vad händer?

Jag kan gå in och kolla på andras bloggar, men inte min egen.. That's wierd.

Lite blev avklarat idag.

Idag har varit en vettig dag :) och jag älskar sådana dagar!

Imorse ringde klockan tidigt och då var det dags att bege sig till jobb och vara där i några timmar, där fick jag också klart mitt nya CV. Efter jobb körde jag och mamma och handlade mat, gick också inom Kahls och uppdatera mitt lager av té, sjukt mysig butik är det! Och nu har jag nyss skickat iväg mitt CV, skönt! Ikväll dissar Linda mig när det gäller träningen, så jag får bege mig dit ensam, ska fixa mitt 4 månaderskort också som syrran och Peter snällt erbjöd sig att betala för all hjälp med deras hund, och det uppskattar jag till tusen :) (tack!)

Nä. nu ska jag ner och hjälpa mamma med maten, sedan ska jag bege mig in till staden.

puss&kram

Gör mig fotogenisk!

Öh, min syster har försökt ta ett bra foto på mig till mitt CV. Fotogenisk? - Nej. Det är absolut inget som höjer sitt självförtroende att hålla på att ta såna tillgjorda foton.. haha. Men men, jag fixade något foto, det får duga! Dem som söker personal får sluta att vara så jäkla ytliga helt enkelt :p
 

Ännu ett meningslöst inlägg.

Sitter i vårt kalla datarum här hemma nu, har precis fått i mig lite mos och korv :) Min dag idag har jag spenderat mest på körskolan, har dock gjort en vettig sak till.. Nämligen tagit ner ljusstakarna och julsakerna från Jonas lägenhet ner till förrådet. Kanske på tiden? hehe.

Igår kväll blev det också träning på Friskis tillsammans med Linda :) Hon berättade lite om halkan hon hade gjort tidigare på dagen, och det gjorde mig lite nervös för nästa vecka är det min tur, men det ska nog gå bra det också!

Lite senare ikväll ska jag träffa Nina, i have missed her.. <3

Mat räddar alltid en.

Gud vad seg och trött man blir i kroppen av att sitta i deras lägenhet och göra absolut ingenting. Funderar på att gå till köket och rosta lite mackor. Ja, vad gör man när man inte har något att göra? - Man äter såklart.

En mysig låt.

Pink - Glitter in the air.

Som vanligt kommer jag inte på någon rubrik på måndagarna.

Kom hem från körskolan för ett tag sedan, nu har jag fått datum till halkan :) Allt är äntliiigen snart slut! Gud vad jag längtar!

Är uppe hos Emmeli och Peter, är hundvakt. Ska vara här tills kl 16, och ikväll blir det förhoppningsvis lite träning. Får se om Linda har lust/tid. Men det måste hon ha ;p Är sugen på att röra på mig lite!


Här kommer en bild på mina älsklingar; Ozzy och Dylan.

Döda mig.

Fan vad jag mår dåligt just nu.. Hoppas en dusch gör det lite bättre.

Woho!

Paaaarty med bästis :)!

Friday today!

Jag sov lite för länge idag, vaknade vid 13.00. Men sen å andra sidan vaknade jag jätte tidigt imorse och var vaken i några timmar, så det jämnar ut sig i slutändan ;p

Planer inför helgen?
Ikväll ska jag och Jonas äta middag här hemma med my family, och imorgon blir det fest :) Perfekt helg!

Har lust att gå ut i det kalla vädret och snacka lite skit. Får skicka iväg ett sms till bästis!

Saknad.

Nyss hemkommen från kalas för lilla Tuwa. Alltid lika kul att träffa brödrarna och dem små :) Blev avundsjuk på Nicklas som skulle på studentfest ikväll, det vill jag också!! Rocktema, varför hade vi inte det? Eller hade vi det? Fan vad jag saknar dem tiderna, fan vad jag saknar klassen.





Snart kommer iallafall mina töser och då blir det filmmys!

Grattis på ettårsdagen Tuwis!

Ge mig styrka.


Jag hatar detta, verkligen. Jag känner mig så vilse just nu, och jag har ingen aning om hur jag ska fixa detta utan att det ska sluta i katastrof.
Det enda jag vill är att bli förstådd.

Snart tid att börja svettas som ett as igen.

Om en timme är det träning :) Tror dock att jag har sträkt (hjärnsläpp, hurfan stavas det?) min muskel i min vad.. Trodde först att det var träningsvärk, men det är det nog inte. Aja, är man klen så är man, det ska iallafall bli ändring på det ;p

Jag vill inte se mig själv utan dig. Du är så underbar.





Världens finaste kille.
Jag tycker om dig v

Yeay, äntligen har jag hittat något på rean.

Imorse åkte jag och mamma till Lund, hon skulle först till doktorn och sedan åkte vi inom Nova Lund för att titta lite. Jag antar att ni vill veta vad som följde med hem, så här kommer det ;p



2 boxarlinnen och en topp med tryck, alla är oversize,
och det kommer från BikBok.


Ett par underbart snygga leggings.



Nu kan jag svettas somtusan på Friskis ;p
2 st svettarmband från Stadium.




Love it. (förutom håret..)

Klockan är bara 21.05 och jag är redan sjukt trött. Not good!


Jag är trött.
Funderar på att gå ut på mitt rum, tända massa ljus och bara ligga i min stora och varma säng och titta på tv. Låter inte det mys?

puss&godnatt

Jag har precis varit ute och promenerat. Snart dags att bege sig ut igen. Skönt väder dock!



Strax ska jag ut och träffa Elin :) Ät klart din maaaud nu då!

Mycket svett. Mycket roligt.

Igår kväll var det ju dags att prova på step på Friskis och Svettis :) Jäklar vad kul det var! Jag har aldrig haft så roligt när jag tränat, och jag har någon aldrig någonsin svettats så mycket som jag gjorde haha. Som jag sa till Linda igår, nu har hon skaffat sig en träningskompis på heltid hehe.

I dag spenderade jag några timmar till på körskolan, har bara 2 slutprov kvar nu, sen blir det bara en massa repetition. Fint somtusan..

Nu ska jag lämna syrran och åka hem :)
Hörs senare,

Tips på film.



Så hemsk, men så bra.

Körskola och träning. Min måndag.

Kvällen i Lund i lördags var super mysig, dock var filmen väldigt dålig :p Se inte The Spirit! Waste of money..

Imorse var det svårt att gå upp från sängen, men jag var tvungen.. Körlektion först och sedan blev det plugg i flera timmar framför datorn, och jag hade inte hunnit äta frukost så tillsist fick jag världens huvudvärk så då begav jag mig hemåt till Jonas lägenhet igen. Och nu har jag äntligen fått i mig lite mat :)

Förra veckan blev aldrig step-passet av, så idag tar jag och Linda nya tag :) Det ska bli skönt.


(Jordin Sparks - One step at a time)

Vännerna är det bästa som finns.

Planerna blev ändrade igår. Jag, Filippa, Marielle och Nina stack till inflyttningfest hemma hos Petraa och Markus :) Och efter några timmar där begav vi oss till stan och drog ut där. Gud vilken rolig kväll det var :) Lovely! Tack så mycket för allting mina underbara vänner.

Idag skulle egentligen jag och Jonas till Helsingör, men vi sov alldeles för länge så det blev inte av. Det blir middag och bio tillsammans med syrran och Peter istället :) Ska bli mysigt! The spirit ska vi se, någon som har sett den?

Just nu.

Dylan springer runder som en galning i hela lägenheten.. Hur orkar han? Är hundvakt åt syrrans och Peters hund som är världens sötaste (och minsta..). Peter kommer hem strax och då ska jag bege mig, ska iväg och ta spruta och sedan är det hem och ta en dusch och sen är det stan som gäller igen.. Ett himla farande tycker jag.

Ikväll blir det bara mys med Jonas och imorgon blir det Helsingör. Som jag hade glömt helt, men det ska bli mys :)

Skriver kanske sen,
puss&kram

Min kropp kommer snart hamna i chocktillstånd.

Ikväll blir det träning för andra (!) gången denna veckan. Då ska jag med Linda och prova på step. Det kommer bli svårt och jag kommer säkerligen se rolig ut när jag försöker hänga med dem andra, men man måste prova åtminstonde, är det kul ska jag lätt fortsätta. Mitt hälsosamma liv är inte slut där.. Jag och Jonas har det klassiska nyårslöftet, ingen läsk eller godis på vardagarna. Fortsätter vi dricka så mycket läsk som vi gör kommer våra tänder trilla av inom ett år. Och ingen av oss har råd till dyra räkningar från tandläkaren, så det är lika bra att försöka :)

Katy Perry är bäst!

Sitter och lyssnar på hennes nya låt, Hot 'n cold. För jävla bra :)

Jag hatar det, men det måste göras.

Efter middagen följde jag med mamma ut med Ozzy. Först vill man egentligen inte lämna det varma huset, men när man väl har kommit ut är det super skönt :) Har nyss hoppat ut ur duschen och ska strax fixa en sak som jag riktigt hatar, nämligen plocka ögonbrynen. Finns det något tråkigare..?

Bilder från olika kvällar.

Lördagen den 27 december.
Förfest hos mig -> utgång i stan.















När idolfinalen sändes.
Förfest hos Elin -> utgång i stan.















Nu orkar jag inte mer :p Middagen kallar!

Happy face!

I got some good news todaay ;)

Here i am!

Sluta klaga på min uppdatering mina vänner :) Jag har inget internet hemma (kanske är det fixat nu?) plus att jag har varit mycket med Jonas nu när han äntligen haft semester, och då hade jag ingen lust att sitta vid datan.

Julen bestod av fina presenter, god mat och mycket trevligt folk. Annars har det blivit shopping (bara jag som tycker att rean var urkass detta året?), fest med vänner och massvis med mys med söte.

Nyår firades hemma hos Kim i Asmundtorp vilket var sjukt kul! Lite nytt folk, massa dricka och 12 slaget firade jag tillsammans med min bästis vid min sida :) Kunde inte bli bättre! Dock ville vi båda ha våra killar där så man kunde få en nyårskyss, men vi överlevde hehe. 

Den bästa jul och nyår jag har varit med om på länge!

Bilder kommer senare ifrån lite olika kvällar



Nu ska jag försöka leta upp någon god mat i frysen att tillaga tills Jonas kommer hem. Jag har ingen fantasi. Någon som kan hjälpa?

2009.

Är ni redo för det nya året?

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0