Mobilbloggar.. Mobilbloggar.. Funkar det? :p

Mobilbloggar.. Mobilbloggar.. Funkar det? :p

Massa fix.

Dagen började med att Jonas stack och tränade och jag körde till Ica och handlade massor med olika pålägg, allt från rostbiff till räkor till salami och så vårat favorit bröd :) Så när Jonas kom tillbaka så krängde vi en hel del och sen satte vi oss ner och planerade lite inför nästa vecka, vi ska ju sticka uppåt landet till en stuga med hans föräldrar på måndag i fyra dagar, så vi skrev ner vad vi behövde osv.. Och sen var det bara att sticka och fixa allting :) Nu sitter jag här, har precis betalt en massa räkningar och om ca en timme ska jag köra och hämta upp Nina och sen ska vi köra vidare till Ina där det blir tjejmiddag.. Som egentligen skulle ha blivit av i mars då Ina fyllde år ;p haha, men bättre sent än aldrig!

Jobb imorgon så det blir ingen alkohol för min del, dock köpte jag alkoholfritt vin på systemet idag, någon som smakat det? :) Lite roligare att dricka det än att smutta på läsk..

Den bästa dagen på länge.

Oh, jag har haft världens mysigaste dag idag. Det började först med att jag stack ner till stan där Ina klippte mig, gjorde ingen större förändring, det blev bara att vi klippte ena sidan lite kortare än vanligt, men nöjd blev jag iallafall :) Sen hämtade jag upp Jonas hemma och då körde vi vidare till Helsingborg för att gå runder på smågatorna och kollade lite och det slutade med lunch ute på Mezos uteservering, sjukt mysigt ställe med sjuuuukt god mat!! Rekommenderar det stället!

När vi kom hem så kollade vi till lilla Orvar fort och sen körde vi ut till a-town och hämtade upp Emil och Linda och då körde vi ut till Röstånga marknad och kollade lite! Väl hemma igen så slappa vi och efter ett tag kom Emil och Linda upp till oss för att leka med Orvar, det slutade dock med att Linda skrek och hoppade upp i soffan, hon blev rädd för honom haha! Vår lilla katt är riktigt tuff och busig nu ;p Stackars Linda hihi!

Nu har jag och Jonas kollat på film och bara myst.


Dem känslorna man har för en viss person, sin kärlek, när dem bara sväller över en, på en och samma gång, det går inte att beskriva. Man kan inte bli mycket mer lyckligare.

Jonas. Mitt hjärta. Min kärlek. Mitt allt.

Tropikariet.








Tidigare i veckan så var jag, Jonas och Emmeli på Tropikariet i Helsingborg :) Hur mysigt somhelst att gå runder och kolla där, det var dock inte så kul med alla lösspringande apor, jag och syrran var livrädda haha. Ju äldre man bli desto mesigare blir man, eller hur? Hade man varit 5 år hade man blivit världens gladaste om en apa kom i närheten av en medan man nu hade pissat ner sig själv haha!

Dags att klippas.

Jag tänkte skriva lite, men jag ångrade mig ;D Kanske imorgon, då ska jag klippa mig, GOTT! Förhoppningsvis kan jag göra något skoj med håret, har en liten idé.. vi får se hihi!

Karneval.

I torsdags gick jag av mitt 7 dagarspass! Så jäkla skönt att det är över och jag klarade det ;p woho! haha. I går så blev det såklart karnelvalen och här kommer lite bilder! Idag blir det dock bara en hemmakväll för min del, tröttheten efter dem sju dagarna har kommit ifatt mig plus att det är dags att jobba imorgon igen.










Erik var gryyym!


Nu ska jag lägga mig i sängen framför tv'n och invänta en thriller som börjar klockan 22 på femman! Jag önskar att jag inte jobbade imorgon, för annars hade jag varit med mina vänner nu & druckit gottit..

Hot hot hot.

Ska försöka hinna skriva ett litet inlägg innan maten kallar :) Har jobbat 10-20.15 idag och det har varit SJUKT varmt. Vi hade nästan 35 grader på ovanvåningen, vi gick och svettades konstant och humöret var inte världens bästa precis. Linda ringde och tjatade på Centersyds ledning angående AC'n, men deras förklaring var typ såhär: "AC'n klarar inte av att kyla ner alla butiker i centret. Det kommer inte bli mycket bättre än såhär". BULLSHIT. Vadå inte klarar av att kyla ner alla butiker? Kanske ska byta systemet då? Det enda dem vill göra är att spara pengar. Så nu ska vi gå och vara halvdöda på jobbet hela sommaren, om nu värmen håller i sig. För min del väntar tio timmar igen imorgon. Wiiiiiiie...

Aja, skit i det nu.. Snart blir det hemmalagad potatismos och köttbullar och sen mys med min finaste!

7 dagar på rad...

Har inte gjort alltför mycket idag. I förmiddags körde jag Orvar till veterinären där han fick sin andra vaccinationsspruta och sen kom Peter, Emmeli och Dylan upp ett tag och umgicks :) Lilla Dylan fick trötta ut Orvar, fast det är Dylan som är rädd för Orvis haha, så kul att kolla på dem!

När Jonas stack till sin träning så kände jag för att sticka ut och jogga en runda så det gjorde jag, behövde bli av med lite energi. När jag kom hem så kom Jonas och Robin fem minuter efter och sade att deras träning var inställd så vi tre stack ner till havet och doppa oss, kallt men skönt :)! Nu har jag och Jonas precis ätit tacolasagne vilket var mycket uppskattat så den gratängformen var tom på en mycket liten stund haha.

Nu ska jag invänta Marielle, ska träffas en stund och snacka! Sitter dock här med lite ångest, imorgon börjar mitt 7 dagarspass på jobbet. Alltså inte ledig förrän nästa fredag. 10 timmar varje dag förutom lördag och söndag. Will i make it? :p

Nytt halsband.




Är han inte för söt? ;P

Lite smått och gott.




Idag har jag varit iväg med mamma. Jag ville till Plantagen och hitta nya växter till det ena fönstret i vardagsrummet och det hittade jag, äntligen, jag är så jäkla kräsen när det gäller sånt :p Det ska inte vara för stort och spretigt! Där hitta jag också den söta lilla sopkvasten ;) bra att ha när den lilla plutten skvätter ut lite sand från kattlådan och så blev det en runda inom apoteket, köpte solkräm och aloe vera gel, min kära pojkvän har bränt i sönder sig på ryggen så nu lär han bli glad hehe.

Ska fixa till middag strax och sen hoppas jag på ett kvällsdopp :)!

Hjärteklänning & gladiatorskor.


Härliga helg.

Måndag idag och en sjukt mysig helg har precis passerat..

I fredags slutade jag jobba klockan 18 och då stack jag direkt ner till lillolas där Nina, Elin & co var och spelade volleyboll :) Eller ja, killarna spelade medan vi tjejer satt och snacka skit och kollade på! Efter ett tag stack jag hem och grillade lite med Jonas och sen var det bara mys resten av kvällen.

I lördags så stack jag och Jonas till Väla på förmiddagen. Vi skulle handla lite presenter till Peter som fyllde 23 år och jag skulle hitta lite nya smycken. Jonas handlade en del han också, men han lyckades fynda den jävlen hehe, och så köpte vi faktiskt två brassestolar ;P Efter lite shopping och mys på Waynes Coffee stack vi hem, bytade om och körde vidare till Fortuna där vi slog upp våra ny inköpta solstolar och slappade på stranden, doppade oss i det underbart härliga havet och bara hade det jättemysigt. Efter några timmar där körde vi hem, duschade och bytade om och begav oss ut på en gräsmatta här i området där Emmeli och Peter också var, efter ett tag kom där bara fler och fler folk och sedan förflyttade vi oss in till Emmeli och Peters lägenhet där vi fortsatte vårt festande och firande av Peter :) En mycket trevlig kväll med massor av vin. Tack!

Igår var vi halvt döda så vi bosatte oss i soffan heeela dagen och idag har jag och syrran varit ute på gården och solat och snackat skit med mammi :) Nu har jag precis kommit ut ur duschen och inväntar Danska Hollywoodfruar. Det får man ju inte missa ;p


Imorgon väntar tio timmar på jobb.. Som är såå pigg på!

Ikeastyle.

Så gott jag sover om nätterna nu! Jag & Jonas hämtade hem våra nya sängar i tisdags och i helgen hade han och Peter kört och hämtat vår nya sängram. Från att ha en 1.05 säng till 1.20 säng till 1.60 säng känns mega konstigt, sjukt stort känns det haha. Men vi ska INTE ha större iallafall, vi älskar att kringla in oss när vi sover så det känns nästan för stort nu hehe, men det blir nog bra ;p Dock får vi nog köpa oss ett till täcke annars kommer det sluta med slagsmål!

Idag gick jag upp vid sju för att tvätta och städa lägenheten, ska köra till jobb om ca 45 minuter och sen blir det jobb till stängning.


En typisk ikearam, but i like ikeastyle!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0