Tierd..

Trött efter en jobbehelg, och nu jobbar jag resten av veckan förutom torsdag. Fullt ös!

Cute.




Jag, mamma och syrran var iväg för några veckor sen och då köptes det lite kläder.
Denna toppen var en av dem! Från BikBok.

Allt känns bra nu.

En del har hänt den senaste veckan. I fredags hämtade jag hem min nya bil (oh yeah) och idag fick jag sålt min gamla. Såååå skönt att lägga den bilen bakom mig och jag ska aldrig köpa Renault igen :p Antingen har dem elfel eller rostar så jäkla mycket och min gjorde det sistnämnda.. Dock lagade vi det varje år, men förra julen fick den mycket stryk, jag undrar hur den hade sett ut efter denna vintern som kommer om den blir lika jävlig. Men nu är det dem nya ägarnas problem och jag fick några tusenlappar mer än vad någon av oss hade kunnat tro. Goooott! Bild på den nya bilen kommer sen såklart ;)

Har storstädat huset idag och fått tvättat lite. Sitter nyduschad nu och längtar till Jonas kommer hem så vi kan börja på middagen. Är så hungrig!




Imorgon är det VIP kväll på Centersyd. Har öppet till klockan 23! Kom dit och shoppa :) Rätt så dumt att ha det dagen innan löning dock...

Startar julen så smått.

Många har redan fyllt sina hem med julsaker.. Själv tycker jag dock det är liiite tidigt. Men jag tjuvstartade idag ändå, två julstjärnor och två ljushållare som ger ett så himla mysigt sken. Allt kommer från Plantagen!


Happy flowers.

Jag och Jonas påbörjade vårt fotokollage ovanför sängen igår. Det behövdes fler ramar så imorse drog jag med mig syrran till Ikea så det kunde inhandlas. Så nu är det i princip klart, bara någon liten detalj som saknas.

Annars köptes det nya växter till köket. Dem jag hade innan kämpade jag med så länge med att hålla dem vid liv, men dem ville inte alls ..


Före; ledsna blommor..


Efter; glada blommor.. haha!


Och ikväll ska vi hämta hem vår nya tvbänk :) wooohooo!! Eller ja, helt ny är den inte, vi köpte Peter & Emmelis gamla. Begagnade grejer är väldigt underskattat! Dem köpte den för 4000 kr och vi köper den för 800 kr.. Hur bra?! Bra ;D

Utomhusfrukost.

Farsdag idag. Jag och Emmeli kan inte göra så mycket annat än att tända ett ljus på pappas grav och såklart gjorde vi det. ♥

Jag började iallafall dagen med att köra till Maxi rätt tidigt och köpa lite saker. Jonas sov fortfarande när jag kom hem igen så jag fixade en del i köket och efter ett tag väckte jag honom & sa att han skulle klä på sig och sedan gå ut och sätta sig i bilen. Väl i bilen fick han en liten termos med kaffe i och sedan körde jag ut mot "vårt" ställe, Söderåsens nationalpark. Där överraskade jag honom med frukost, ute i friska luften. Goda mackor, yougurt, varm oboy, härliga filtar och så fick han en liten present. Det var kallt, men så himla mysigt!


I am a tiger.

Förra lördagen efter jobb hängde jag med Martina hem till sig, vi gjorde vid oss & sen blev vi körda till hennes polare i Arlöv. Det var maskeradfest som stod på schemat :) Några andra tjejer från jobb dök upp lite senare och vi hade en sjukt rolig kväll! Jag var utklädd till en tiger och vi stack ut till Båten i Malmö. Jag har aaaaaldrig fått så mycket uppmärksamhet i hela mitt liv. Det var helt galet! Så fort jag kom in på stället flockades det folk runt mig för att känna, pilla, fråga & dansa med mig pga dräkten. Speciellt killar, dem är ju vana att se alla tjejer gå i porriga outfits så dem var väldigt nyfikna :p Det var absolut inget flörtande från dem, de kom bara fram & frågade om dem antingen kunde få köpa eller prova den eller se vad jag var för någon typ haha.. Så tjejer, det krävs inte någon porrig outfit för att få kontakt med killar!


Sjuk.

Mitt immunförsvar jävlas med mig.. Jag är sjuk igen. Dock är det ingen influensa som sist, tack & lov. Stack iväg med mamma och syrran idag också. Jag köpte faktiskt lite kläder :) woho.. Och i andra butiker än på jobbet?! Det var på tiden ;P Det blev en klänning & två toppar, bilder kommer upp senare. Sen blev det kattmat, hjullager till bilen och sånt skooooooj..

Och nu är det dags för mig att jaga efter en ny bil. Wish me luck!

Gäsp.

Trötter idag..

Gud tror nog att jag skiter pengar.

Som jag har skrivit innan så har dem senaste veckorna inte varit dem bästa precis, och vet ni vad?





Vår tv exploderade igår. Jag grät som en liten bebis då, men nu kan jag inget annat än att skratta.. Ha. Ha. Ha.

Slippies.




Håller på att frysa ihjäl om kvällarna så nu beställde jag hem dessa. Ett par Slippies som man värmer i micron i 90 sekunder sedan håller dem värmen i 2 timmar. Det låter ju helt underbart.. Vill ha dem NU! Fryseeeeer..

299:-, Coolstuff.se

Julshopping.



Jag, mamma och Emmeli stack till Vellingeblomman idag. Fick hem ett reklamblad från dem för någon vecka sen och vi ville se vad det var för något. Där fanns MASSOR av julsaker! Jag var i paradiset haha.. Dock plockade jag inte på mig för mycket. Det handlades faktiskt en hel del julsaker uppe på Ullared också. Jag och Jonas har ju inga julgrejer så vi får börja om från början. Det blev iallafall en julgransmatta, glitter till granen, diskhandduk med julmotiv, julstjärna, en liten bräda med julsång på & två jättefina änglar i glas som man hänger i julgranen.

Ge mig jul!!

My closet.

På tal om tråkig garderob..


Ser det mycket ut? Vi tar bort alla tomma galgar..


TADAAAAAA! Förstår ni nu att jag behöver lite nya kläder?
Fantasin att kombonera olika outfits är slut. Sen har jag bara
lite jeans undertill & några baströjor i en byrålåda.

Synd om mig. Eller hur?

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0