dumma värld

Helgen är över och jag tog det lugnt hela helgen. Kändes bra, men samtidigt tråkigt. Menja.. kommer fler helger :]! Skolan idag ju.. usch! Hade bara 3 lektioner, allting gick jättesegt. Fick reda på att jag fick Ig på mitt engelskaprov. Har inte ork att bry mig, det får gå som det går. Läraren sa: du får se det som en väckarklocka. haha, jovisst. Jag är iallafall glad att vi inte har något prov denna veckan, bara läsa ut en bok till måndag och den boken jag har valt är bra (?), fast minns inte så mycket, var längesen jag läste plus att jag nog är på sidan 20. Starkt jobbat! Alltid.. Ska alltid göra allting i sista minuten. Att man aldrig lär sig. Handlar iallafall om en tjej som har anorexia och såna böcker kan inte vara något annat än bra. Ett minus är att den är ju på engelska.. fast det ska nog fixa sig. Eller..? Cp skola, jag orkar inte. Nu börjar jag nästan bli trött på min deprimerande inlägg.

STUDENTEN - 08! nu ska vi vara optimister. okej?! :] värt ett försök iallafall..



Efter skolan fick jag laga en nagel, samma visa förra veckan. Pengarna bara försvinner... Jag hatar pengar! Allt handlar om pengar, varenda liten skit sak &jag hatar det. Som Beckiboy säger; varför kan man inte skita pengar? tänk er.. så gött det hade varit. Inga bekymmer, måste bara tänka på att bajsa.

Jag lyckades inte sluta med att vara deprimerad ändå.. fan också.


Svalövscup

Igår spenderade jag hela min kväll i Svalöv, på cupen, tillsammans med syrran. Peter (hennes påg) spelade, i billebergas lag. Vi hade vår alldeles egna hejarklack som bestod av runt 4 personer... jag, syrran och peters 2 brödrar. Blandade känslor hela tiden. Ilska, glad, gråtfärdig o.s.v när billeberga spelade. Det bästa laget på den cupen iallafall. På en match (en match varade i 11 minuter), under dom 11 minuterna lyckades dom få 2 utvisningar, några gula kort + att en kille blev avstängd i ett halvår. Jag har aldrig varit så nära på att gråta när det gäller fotboll. Pricken på i:et var att när jag satt där och skrek som en galning tillsammans med hans brödrar, (syrran var halvdöd vid den tidpunkten), så vänder sig en tränare från ett annat lag och säger: "har du koll på något överhuvudtaget?" jag ångrar att jag inte fes han i huet.. sån tönt som inte pallar trycker att Peter lämnade hans lag. Efter alla dessa händelser så kom dom fantamig trea. Fan, dom är bäst, jag älskar dom. PLUS att det är så sexigt när killar spelar fotboll. När jag skaffar mig en pojkvän ska han spela fotboll somfan...



&nu säger fotbollälskar'N hejdå.

min bloggis

åh, gud. nu har Becki hjälpt mig skaffa en blogg som typ alla pratar om. känner mig nästan lite stolt ;]. vi är på en svettig samhällslektion där vi håller på med ett stort och tråkigt arbete som ska visas för hela skolan. låter kul va? nee.. menja, somvanligt händer det alltid sjuka saker här. idag var det jag som blev utsatt.. jag skulle vara världens snällaste vän och hjälpa Becki att skaffa tagentknappar som fattades på hennes tagentbord. jag tog mina nycklar och begav mig till det närmsta tagentbord.. POFF! så flög knappjävlen rakt upp i ögat på mig. efteråt hörde jag Becki säga: Men den knappen har jag redan.. uff, tack vare henne fick jag ett rött och rinnande öga + att mascaran försvann. ungjävel! men jag tycker om min beckiboy ändå ;] ne, nu får jag återgå till mitt älskade arbete innan Edina och Danira dödar mig.


so long suckers

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0