Speakers.

Tycker egentligen inte om att skriva blogg genom mobilen, men det finns verkligen ingen ork till att asa fram datorn.

Igår blev det en mysig kväll på stan tillsammans med Jonas, syrran, Peter & Ammy. Vi satte oss på Speakers & käkade middag & pratade en massa. Sen gick vi vidare för att spela minigolf, men kom dit för sent. Istället stack vi hem till Emmeli & Peter för att spela kort, charader & så tvinga vi på lilla Dylan hårband haha! Så söt!

Och idag fick jag håret fixat. Lyckas jag få en bra bild på det så kommer det upp imorgon :)


Kvällsdopp.

Underbara sommar och denna sommaren har varit skit bra! Vädret har inte varit så bra på många år. Så innan jag och Jonas körde iväg för att fixa mat så stack vi ner till Ålabodarna så han kunde ta ett kvällsdopp. Det såg så himla skönt ut, men med tanke på min hals så kändes det bäst att avstå..
 

Vi hittade ett zoo också ;p

Summer Scoop.

 
Yankee Candle, bästa jag vet ;P Jag och Jonas strosade runder på Helsingborgs gator idag, så himla skönt att lämna soffan. Gick in på Yankee Home butiken (hur har jag kunnat missa den innan?!) och ville ta med mig hela butiken hem, men det blev bara 2 vaxkakor. Summer Scoop doften är helt UNDERBAR, brukar ni köpa deras ljus så köp den!
 
 

Sweet dreams.

Godnatt säger vi ifrån G-town. Jag känner mig inte alldeles överkörd just nu, så det är på bättringsvägen. Imorgon ska jag lämna huset & hitta på något, sådetså! Hörs imorgon, puss!

Orvar hälsar också godnatt!

En månad som förlovade.

Den 27 juni 2013 hade jag och Jonas fem år tillsammans. 5 år, det har gått snabbt.. Jag sa i alla fall till honom att han får planera om han ville göra något speciellt. Jag har nämligen varit den som har planerat och överraskat dem andra åren..
 
Han kom hem från jobb, kom med en bukett med BAMSE-rosor, dem var gigantiska och så himla fina.. Han bad mig gå in i sovrummet och vänta där så det fick jag göra. Efter ett tag bad han mig sätta på mig något bekvämt och varmt. Vi satte oss i bilen och det tog inte lång tid innan jag förstod vart vi skulle. Till Skäralid (en nationalpark). Ett ställe vi älskar och spenderar en del tid där. Vi körde upp på Kopparhatten (en utsiktplats). Vi satte oss och han tog fram ljus, mackor, muffins och té. Det blåste rätt kyligt så jag tänkte att vi inte kunde sitta där hur länge somhelst. Helt plötsligt börjar han rota i sin väska och kollade på mig med en speciell blick och kom med värsta kärleksförklaringen.. Och tillsist tog han fram ringar och frågade om jag ville förlova mig med honom. EH JA?! utbrister jag. Blev otroligt chockad, hade inte alls förväntat med det!
 
Anledningen varför det blev uppe på Kopparhatten var för vi har pratat väldigt mycket om att vi vill gifta oss däruppe, därför han tog upp mig dit..
 
Du gör mig så lycklig.
 
 
 

Lush.

Sitter ute på trädäcket och försöker få in så mycket syre som möjligt i kroppen. Har blivit ännu sämre än igår, igår kväll mellan 19-20 kändes det som någon sparka mig rakt i ansiktet och tryckte in hur mycket snor som helst i min näsa :p inte fräscht haha!
 
Lyckades dock få några timmar sömn inatt med några vatten och Ipren pauser. I morse hoppade jag ner i badkaret och släppte ner en badbomb vid namn "sexbomb", som jag hoppades på att skulle göra mig frisk, dock gick det inte så bra, men skönt var det!
 
Så nu har jag precis surfat runder på Lush.se och klickade hem tre saker. Så himla typiskt att den butiken inte finns i Skåne längre!
 
En badbomb vid namn Fizzbanger. Ska lukta äpple och kanel,
jag är en riktig sucker för julen så jag var tvungen att prova den!
Creamy Candy. Smular den under vattnet och så ska den lukta godis, såklart ;P
 
En läppskrubb vid namn Bubble gum. Hur kan man motstå?

Sjuk.

Jag lyckas alltid bli sjuk på semestern. Förra året fick jag influensa, jag hoppas detta bara håller sig till förkyldning & ont i halsen. Det är jag, en bok, nässpray & halstabletter.. Bra fredag..

Prag.

 
5 dagar i Prag spenderades med Jonas, Linda och Emil. Underbara underbara stad, ni måste åka dit.
 

Semester

Det är helt galet att det fortfarande finns personer som går och på min blogg varje dag och kollar.. En gång i tiden var denna bloggen aktiv och jag uppdaterade flera gånger per dag. Tråkigt att intresset försvann.
 
Nu är i alla fall min och Jonas semester fullt igång. En vecka kvar sen är det dags igen... Mår illa bara av tanken på att gå tillbaka till jobbet. Får verkligen hoppas att allt mitt slit har hjälpt, jag har kämpat somtusan för att få tillbaka varannan helg. Dock är förhoppningarna inte höga.
 
MEN strunt i det nu. På dessa två veckorna har vi hunnit med en del. Kiviksmarknad, dagar på stranden, 5 dagar i Prag, druckit drinkar med vänner..
 
Tänkte faktiskt slänga upp några bilder från Prag strax.

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0