Kan inte jobben växa på träd?

Om man ändå var ledig varje helg. Så underbart det hade varit.. Var ledig i helgen och hade två underbara dagar. I lördags var vi hemma hos Koffe, Sofie och Nelly klockan 10 på förmiddagen och åt frukost. Sen packade vi in oss i bilarna och körde mot Höganäs där vi gick på marknad i flera timmar, gigantisk var den :) Efter det så körde vi hem till oss där vi bjöd på trerättersmiddag. Kvällen slutade med tårar för vi skrattade så mycket.. Så kul att ha lärt känna nya människor.
 
I söndags blev det frukost på subway och en runda på Centersyd. Jonas fick handlat en vinterjacka och jag beställde en iphone 5 :) resten av kvällen var vi bara hemma. Köpte hem kinamat och tog ner alla vinterkläder och upp sommarkläder.
 
Och detdära med att jag skulle få vara ledig varannan helg som jag skrev om för ett tag sedan. Det kan vi ju glömma, fr.o.m december ska jag bara få vara ledig vart tredje helg. Glad tjej? Nej. Trött på det? Japp. Har informerat chefen hur jag känner & vad jag tänker göra så vi får se vad som händer..

Leather.

Älskar modet med skinndetaljer på kläderna. Därför äger jag nu en snygg grön jacka med skinnarmar.

Håret är borta.

My hair is freaking gone... Och är numera mörkrött :) så jäkla skönt att inte ha en jäkla massa hår i huet haha.. Nöjd tjej!

Cupcakes.

Köttet ligger i en marinad sedan några timmar tillbaka & jag blev precis klar med mitt bakande. Ikväll kommer Linda och Emil på middag och då ska vi bjuda på fläskytterfilé med ugnsstekta rotfrukter med sås och sallad. Och till efterätt blir det cuuupcakes! Kommer bli en bra onsdagskväll :)
 
 
Blev en med choklad och en klassisk cupcake med cream cheese frosting.
Än har jag bara smakat chokladvarianten och åh, jag lyckades! Så gott!
 

Me and we.

Bästa Iniz.

Söndag idag och snart är min lediga helg slut. Åh, måste det gå så fort?!
 
I fredags bjöd jag hit Ina på frukost, höggravid och med värkar så tänkte jag passa upp henne lite. Vi satt och käkade hur länge somhelst och bara pratade och sen blev det en runda på Väla så hon fick komma ut och röra på sig lite. En otroligt mysig dag!! Och igår, klockan 09.54 kom deras efterlängtade lilla kille ut till världen :) Helt underbart! Jag längtar så himla mycket tills jag får träffa lilla Frank!
 
Ina älskar ugglor och det smittade av sig så när vi var på Väla
så köpte jag hem denna söta kökshandduken.
 
 

Workout.

Energin är inte på topp för tillfället.. Orkar inte vara social eller vara bland stora mängder folk, nu jobbar jag dock bara 2 dagar till sen håller jag ledigt fredag-söndag. Precis vad jag behöver :) känner jag mig själv rätt så kommer säkerligen energin tillbaka snart. I veckan ska jag ringa & boka in mig och Jonas på en weekend på Saltsjöbaden i Ystad i november också, perfekt innan julstressen! :)
 
Jonas var iväg och tränade innan och då tvingade jag iväg mig själv till gymmet jag också, måste se till att motivationen inte försvinner helt.. Avslutade med 100 situps - beach 2013, here i come ;)

Hösten är här!

 
Ledig idag. Skulle egentligen åkt till Malmö med syrran, Peter och mamma, men vädret har varit riktigt jävligt idag så jag och mamma stannade hemma. Istället körde vi iväg och letade efter billiga minipumpor :) hittade ett ställe utanför Hofterup och sen körde vi vidare till Center Syd och köpte lite småsaker. Här uppe ser ni resultaten ifrån mina inköp. Hösten är här :)

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0