Städa garderob

Har haft världens huvudvärk idag, känner mig helt utmattad i hela kroppen. Vill bara gå och lägga mig och vakna upp om en vecka ungefär, då är det studentfest med bad taste tema som gäller :) kommer bli skit roligt! Hoppas alla vågar klä ut sig riktigt fult nu bara och inte bangar för då är det bara tråkigt, man ska våga bjuda på sig själv! Inte sant? :)

Annars har det inte hänt så mycket idag. Syrran jobbade på Carlings idag så jag och mammi drog dit, jag fick med mig ett par jeans hem! Det var fantamig inte igår jag handlade det ;p Har nog aldrig provat så mycket jeans som jag gjorde idag. Ligger precis mellan två storlekar så det är inte det lättaste, men tillsist fann jag ett par! Så alldeles strax ska jag fixa i min garderob och slänga gamla brallor som inte används och se till att resten av kläderna får plats i lådorna i garderoben. Wish me luck




Sooova..

En onsdag

Tog ledigt idag :) Klassen skulle på studiebesök i Malmö och det intresserade inte mig speciellt mycket! Så vid 12 så steg jag upp, pigg och utvilad! Ozzy kom och gnällde så det var bara att bege sig ut i det kalla vädret så han kunde uträtta sina behov, den lilla varelsen! När vi väl kom innanför dörren så var jag mega sugen på frukost och nu när jag var det för engångsskull hade vi ju förtusan inget ätbart hemma så det var bara att ta fram sin godispåse haha, men det var gott det också :) Och sen bestod resten av min dag bara av tvtittande.. Har duschat nu och städat undan på rummet, så lite vettiga saker har man fått gjort.

Ska alldeles strax leta fram lite kläder och kleta på lite mascara på ögonfransarna så man ser lite anständig ut när sällskapet för kvällen kommer! Då blir det lite filmmys!

Ingen ork överhuvudtaget

kriser, neuroser och stress.


jag har prov imorgon. jag har alltid tyckt om psykologi, men inte idag.
idag vill jag bara trycka ner böckerna i halsen på britt.

blä!

gnäääääll!

Ja, var beredd på lite söndagsgnäll denna söndagen också!

För en timme sen skulle jag ha börjat plugga, men har jag det då? ICKE! Jag orkar inte skolan, är riktigt skoltrött, sist jag var såhär skoltrött var nog i 7'an, och nu är det fan de sista jag behöver bli. But what to doooo?

jävla psykologi mög och jävla uf-företag som går åt helvete.
Danni, vafan ska vi skriva i vår loggbok ikväll?

"danni skulle ringa en av våra rådgivare i onsdags, men hon började asgarva istället och lade på?"
 hahaha, illa..





vill åka härifrån (med dig) och bara
fullständigt strunta i allt här hemma.

Alla dessa känslor

saknad. ångest. styrka. hat. längtan. rädsla. ilska. svaghet. glädje.


detta är känslor man upplever varje dag, inför olika saker.
ändå kan man ibland känna att ens kropp inte orkar.
då man inte vet vad man ska känna
tycka eller överhuvdtaget göra.



alla dessa känslor - what's the point?
ibland önskar jag att jag hade haft ett hjärta av sten.



Min helg och Singing Bee!

Jag mår dåligt! Det är söndag och man har ännu en skolvecka framför sig.. Att man aldrig vänjer sig? Nä, för på något sätt gör man aldrig det och man mår lika dåligt varenda söndag, vecka efter vecka.. Det var ju precis fredag!

Helgens första kväll var jag bara hemma och tog det lugnt, blev en filmkväll och massa mys. Skönt var det! Men lördagen blev inte lika lugn. Emma fyllde 20 år i tisdags och såklart skulle det firas! Hon hade tjejmiddag där hon bjöd på tacopaj och det var så sjukt gott :) Hade jätte trevligt! Tack! Efter några timmar av tjejsnack och allt vad en tjejmiddag innehåller så stack vi alla ner till stan, tyvärr hade man inte lika trevligt där, men det funkade ändå. Så vid kl 02 så lade jag hemma i min säng tack vare att kära Jessica körde hem en :)!

Nu är klockan lite över 19 och därmed ska jag hoppa in i duschen för kl 20 så är det Singing Bee som gäller!


image222

Grattis till Jessica

image221


Grattis till denna tjejen som klarade sitt körtkort idag! Har varit överallt och ingenstans med henne idag ;p Blev först Centersyd, käkade lite mat från donkan och så. Därefter drog vi ut till hennes moster någon timme, sen körde vi runder lite mer och sen körde hon hem mig! Tack för idag :)




(lovade att nämna love här i min blogg. hej love!)

Dax att sova!

Klockan har nästan precis passerat nio och nu ska jag gå och lägga mig. Jag är trött
Godnatt gott folk!


image220

Faster för tredje gången

Igår blev jag faster för tredje gången :) Bror Daniel och Linda fick sitt andra barn som blev en liten flicka. Så nu är Melwin storebror :) Var och besökte den lilla krabaten igår, så himla söt är hon och så liten.. Det är helt ofattbart att man varit så liten själv! Och i maj kommer jag bli faster för fjärde gången, då kommer bror Jonas och Linda få en liten bebis dom också :)!

Och jag kan inte sluta tänka på Thailand! Filippa är därnere nu och när man ser hennes bilder på bilddagboken blir man bara så avundsjuk.. Men den 27 mars, då befinner jag mig därnere! Längtar! Ta mig diiit..


image219

My day!

Nu sitter man här, mätt och belåten! Och jag har absolut ingenting att göra. Jag vill så gärna bara gå och lägga mig och sova några timmar, men vi vet alla att man inte kommer kunna somna i kväll då och det är inte så bra.
Har inga planer för dagen överhuvudtaget, ska kanske ut med Nina en runda som vi bestämde igår, men jag gissar på att hon ligger hemma och sover förfullt. Får väl ta och ringa och väcka henne snart :)

Skola idag också. Jag har verkligen ingen ork till att lägga ner tid och energi på det längre, men några skratt i skolan blir det. Som Mysan sa idag, rakt ut i luften från ingenstans: "Jag såg en jätte cool ödla som gick på vatten på Discovery." Ja okej My.. ;p Och ja, i den stunden  var det faktiskt jätte kul för vi båda låg halv vägs ner på golvet med tårarna rinnandes haha! Såna stunder får man ta vara på när man befinner sig i skolan :)

Därför bjuder jag på ett väldigt gammalt foto på mig och My!
Ibland kan den tollen förgylla ens dag haha!


Ingen bra helg alls!

Vilken jävla helg detta har varit kan jag säga direkt! haha :) men men, såna klarar man också sig igenom! Bara lite ångest nu att ha en hel skolvecka framför sig och man roade inte sig alls nu när man hade chansen, men nästa helg blir det käk med massa töser, ska fira Emma som blir hela 20 år! Därefter pyser vi väl ut i stan eller i Helsingborg. Det ser jag fram emot :)

Kollade nyss hur mycket jag hade på mitt konto också.. 4 hela kronor! Haha, väldigt deprimerande!
Idag har jag också varit hemma hos Ina som har klippt mig. Vill så gärna få tillbaka min page som jag hade i somras, tröttnade helt på victoria beckham frillan, den som hon hade innan. Bara massa hårwax och spray i håret, var inte så mysigt tillsist! Men mitt hår hade tydligen inte växt tillräckligt för att jag skulle kunna få det som jag ville, men har liiite page nu haha. Om en månad får jag göra ett återbesök hos kära Ina, så det blir bra någon gång!


Skola imorgon.. Döda mig någon!

Låttips!

Sebastian Mego - You deserve better
Sebastian Mego - Where do i go from here

Blablabla

Bloggen har ju inte fungerat som jag vill därför har det inte kommit upp något nytt inlägg, men här koooommer det :)

Helg nu och bättre helg har jag haft! Igår skulle jag egentligen festa med några töser från klassen, men så blev det inte så istället stannade jag hemma. Drog ut och träffade Nina och Elias ett tag! Sen var det bara sängen som gällde.

Idag har jag åkt lite runder med Ina som klarade sitt körkort i torsdags, grattis till dig! Och när hon har klippt några stycken så ska vi nog ut och köra lite till haha. Senare ikväll blir det massa annat, får väl se hur det går :)

Anywaaaay.. Nu orkar jag inte skriva mer om mitt ointressanta liv!

Skolan har börjat /:

Jag funderar på att bättra mig när det gäller bloggandet.. Då kanske Nina blir glad ;p

Skolan började idag och jag är svullen i flabben.. Bättre dagar har jag varit med om kan jag lova! Skolan var lika deprimerande som vanligt. 10 miljoner frågor i samhäll till fredag, jadå! Ett jätte stort projekt som ska göras individuellt, jadå! Psykologi prov, geografi prov m.m, jadå! Det är så underbart att börja igen...
Sen när det kommer till min mun (om det intresserar er), jag tror jag har inflammation i mitt tandkött. Låter mysigt va? Öh! Paaaaain!

image217


Nu tänkte jag faktiskt fixa i min garderob, eller något.

Mitt jullov!

Nina bölar som en liten bebis för jag inte skriver så för hennes skull får jag väl sammanfatta mitt jullov or something..


Både julafton och nyår var lyckat, väldigt lyckat! Julafton har ni redan fått lite info om, men inte om nyår.. Den kvällen började hemma hos Elias där jag och Nina käkade mat och efter maten blev det Singstar! Man är ju riktigt bra på det ;) hum.. Men det var skit kul! Vid 21 tiden tog vi tre bussen in till stan till Anthon där det var lite folk, förfesten innan vi drog ner till strand. Väl därnere så hade jag skit kul :) Sen var det bara att man möta upp syrran och Peter och då åkte vi hem! Denna kvällen kunde inte iheller slutat bättre :)


På onsdag börjar helvetet igen och jag har ångest till tusen! Jag har verkligen inte ork till det! Jag är egentligen inte redo för detta året.. Student, bal, söka jobb/plugga? Uff! Får hoppas allt löser sig som man vill.. eller snarare komma på vad man egentligen vill göra! Det vore en fördel..

Och nu sitter jag här, väntar på att få veta om jag får lite sällskap ikväll eller inte! Det återstår att se :)
 

Go'kväll

Detta med att blogga.. Jag har blivit kass med att uppdatera! som ni nog märker..


Ikväll blir det bara massa mys! &det tackar jag för :)

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0