En trist dag

Vilken dag det har varit.. Jag har haft så fruktansvärt tråkigt! Jag vaknade runt 13 tiden och sedan dess har jag gjort absolut ingenting! Och när jag är rastlös går jag bara runder och äter hela tiden, skadar väl inte precis, men jag vill ha något och göra! Buu..

En bra sak är iallafall att jag, mammi och syrran ska ha en heldag i Köpenhamn imorgon :) Hoppas jag hittar något kul, men som vanligt kommer väl mamma säga: Det finns i Sverige. Om hon gör det imorgon igen kommer jag gråta haha. Varför åker man dit annars? :)

Och nu är reklamen slut så nu ska jag fortsätta titta på Ugly Betty och sen Desperate Housewives. love it


image188    image189

Prison Break

Det är Prison Break nu på tv, alla verkar vara kär i det, men i slutet av förra säsongen så blev det bara lång tråkigt, så nu har man missat några avsnitt, men vad gör det när man får se denna snygging :) mm!

Så nu ska jag borsta gaddarna och sen slänga mig i sängen.


Städning

Jag är trött. Jag har nyss städat i 2 timmar. Sjukt va trött man blir av det, men nu är det iallafall färdigt så nu är ovanvåningen ren och fräsch.. Så nu kommer de väl ta 2 månader innan jag pallar ta tag i det igen :) så får njuta av stunden haha.

image186


Jahap, vad ska man göra nu då? Good question.. Egentligen kan lov vara pissetråkigt, man gör liksom ingenting, men det kanske också är meningen, men man blir ju förtusan rastlös.. Dåligt väder idag också, det är inte precis man är på humör för att dra ut och gå en runda. BTW! Fick hem en lapp idag om att jag har något paket att hämta ut i koisken, ingen aning om vad det kan vara.. Kanske blir en liten promenad sen after all :)

Bilder från gårdagen!

<3 


       

Min söndag och lördag och lite så

I detta inlägget vill jag börja med att berätta att jag hatar söndagar. Visst, det är inte skola imorgon, men det är något speciellt med söndagar ändå, som inte är något positivt. Kanske mår man dåligt efter helgens festande eller något liknande, man kan helt enkelt inte hjälpa att man blir deprimerad. Har varit uppe sen halv 11 (trodde jag), men det visades sig att det var halv 10 istället, vad är meningen att behöva vrida tillbaka tiden? Man kan inte ändra på tiden sådära ju..

Nä usch! Massa gnällande här, kanske ska berätta lite om gårdagen. Jag och Nina var festsugna så vi såg till att en polare hade fest hemma. Förfesten var hemma hos Nina i några timmar därefter körde hennes syster och hennes kille oss till Kågeröd, ja ni hörde rätt, Kågeröd.. Där insåg vi att hemmafester är inte vår grej längre haha, det är inte roligt överhuvudtaget så vi fixade skjuts så vi åkte in till stan, till Tycho :) Pölsemannen blev det när allting stängdes, såklart. Sen stod vi där och hängde i någon timme och bara fjanta runder tyckte jag plus att en dum idiot kille försökte sno min mobil. Hm, de slog ju slint i huet på han iallafall..

Anyway.. bortsett från det så var kvällen helt okej :) Massa roligt och trevligt folk ute.
Tack somtusan!

Nä, lite Chili Con Carne på detta.. Bye

tips på musik

Nicole Scherzinger - Baby love


image178

Studentfesten

Nu är den första studentfesten avklarad! Kvällen började hemma hos Mysan där töserna trilla in efter hand, hade såå roligt! När klockan började närma sig 22 så gick vi neråt till Tages :) Först skulle såklart My smälla till någon och sen ställde vi oss i kön och väntade på att få komma ;p Jag hade jätteroligt! När allting stängdes kom jag på att jag inte visste hur jag skulle komma hem så jag och Regina började bege oss till My där hon skulle hämta sin cykel och då ringde jag och väckte henne och Bern, så hennes soffa blev min sovplats :) Jag tycker om mina töser så himla mycket! Tack för denna kvällen!

Vi kom några timmar försent till skolan, men det får lärarna räkna med tycker jag. Blev först att vi käka bakpotatis (GOTT!) och sen tittade vi på höstkonserten och sen kom snälla mami och hämtade mig! Och alldeles strax ska jag ut och gå med mami och hunden och sen ska jag sooooova!

ha en bra dag bitches ;D


      

dax för fest!

Bye bitches ;) nu ska jag till mysaaan & förfesta!

Studentfest!

Så! Nu är en sak ur världen.. Har precis gjort klart en sammanfattning av några enkäter som är en del av ett arbete som vi håller på med som vi sen ska redovisa för några från Landskrona Kommun.. Översiktsplan. Låter det kul? Hm..

En positiv sak är att det är Studentfest på Tages imorgon! Jag ska såklart dit och tyvärr är det många som är pussys som inte kan. LJUG :) ni vill bara inte.. dålig stil av er! Och hoho, är folket inte medvetna om att där finns folk som fyller år sent på året? Dom kan få något speciellt kryss på handen eller något så dom inte kan handla dricka, bara dom får komma.. Rebecca, Becki och Danni! Vafan! Bli 18 förjävelen :) men jag lovar, jag ska festa för er med! Nästa gång ska ni med :) för då är ni också stora flickor.

image172    image173

Åh!

Blä, känner mig helt nere. Vill bara sova sova sova.. Jag antar att det är skolan som gör att jag känner mig så, lov nästa vecka, jag kan knappt vara glad för det för jag vet hur mycket vi har till veckan efter det. Dom svinen! Dom låter aldrig en ta det lugnt. Ta mig härifrån tack

Historiapluggande

Usch vad trött jag är! Har suttit och pluggat hela kvällen, är helt slut i huvudet och vill inget annat än att få sova, men icke.. plugga lite till måste jag. Jag som är så kass på historia! Alla dessa händelser, alla dessa årtalen, alla dessa namn.. Vem orkar det? Buu! Men det är lika bra att ta tag i det direkt så slipper man ha det efter sig. Nu kan man bara hålla tummarna så man får iallafall godkänt ;p

Mamma kom hem från jobbet vid kl 21, med massa smycken. Där hade varit en smyckekurs på hennes jobb så hon hade satt sig ner med dom andra och gjort en hel del smycken. Då förstår ni nog varför jag blev glad när hon kom innanför dörren :) haha.

Hälsa gärna på mina nya vänner som jag lär umgås med ett tag till.. Churchill, Stalin och Roosevelt.

image171

Fest, data och plugg

Haha, vilket sött inlägg Filippa fick in här igår.. Hm! :) Hade iallafall sjukt roligt igår, blev way too much av det goda och man mådde inte hallon imorse men det var det värt!

Idag har jag inte gjort något speciellt överhuvudtaget.. Skulle sätta på min data imorse och det slutade med att jag fick formatera om datan igen! Kom inte alls in på datan så jag hade inget annat val.. Sen när det var klart så lagga allting hela tiden och ingenting kom upp som jag tryckte på och det slutade med att jag fick reparera windows! Såklart har jag ringt och bölat hos Jonas tusen ggr och han hjälpte mig och nu sitter jag här, med en fungerande data, för tillfället iallafall :) Så min dag bestod typ bara av det, men har prov på tisdag och bestämde mig för att hinna plugga lite så jag har precis varit duktig i 2 timmar :) men imorgon lär det blir många många fler timmar.. buu

toyza & filippa fulla :D

nu sitter jag, filippa, hemma hos toyza och e mehga psckad :) nina, ina och jessica har preicis åkt. vi väntar på jocke som ska hämt oss här och kör oss in till stan :D  toyza som sitter brevidmig e också fullsomfsan :) det gillsatr vi :) jag ska bjuda henne på en jägerbomb :) det gillar vi :D ne men ha sdet så bra :D


image170

Lööördag

Det var meningen att jag skulle plugga lite till idag, men det slutade med att jag sov till kl 14 och sen blev det bråk med mamma så detdära med att plugga, det kan jag glömma.

Jag vill bara sticka iväg nu och börja festa.. Ring Nina Riiiiing! :)

Freeedag!

Det är fredag, äntligen! :) Har inte gjort något speciellt idag. Skolan som vanligt sen nu på kvällen kom Jonas för att fixa min data, så nu är den iallafall någorlunda normal igen. Tack ännu en gång! :) När han pös iväg så snodde jag mamis chips och slängde mig framför tv'n. Och nu sitter jag här.. Orkade inte kolla på film längre och jag är rastlös, men det finns inte så mycket man kan göra kl 23 på kvällen. Är såå festsugen! Och imorgon blir det lite fest! Göttans :)


Takida - Curly Sue

riktigt bra

Formaterat datan

Jag är arg! Jag formaterade datan igår, men nu saknas jag en massa saker som jag borde ha fått med datan, men icke! ska skjuta alla på Pc City.. åh! Måste iallafall tacka Jonas som har hjälpt mig med allt! Du är en ängel! + att du tar dig tid att komma hit på fredag och fixar allting! Du är snäll du.

Fick åka iväg idag också och handla virusprogram, så nu är det iallafall fixat! Och snälla mamma kom också hem med ett fint överkast till mig, jag undrar hur många dagar jag lär ha det snyggt på min säng :) haha

Nu är jag trött efter alla timmar jag har spenderat framför denna skärmen dom senaste 2 dagarna så nu ska jag sova.. Sleep tight!

Klippning & sånt

Blev inget skrivande igår.. Ina kom hit och klippte alla här hemma förutom Kenneth haha :) Så nu är jag mucho korthårig igen, love it! Så himla skönt.. torkar på 2 sekunder + att man behöver bara kleta i lite wax på morgonen. Så nu är jag glad igen :) Därefter gick vi ut en runda, men hon dissa halvvägs och stack hem så jag stack och träffade Nina och några andra fjöntar.

Idag fick vi också veta vårt resultat på religionsprovet, jag fick vg :) jag blev helt klart nöjd! Annars idag så tänkte jag bränna ut alla mina bilder på skivor så jag kan formatera skiten så viruset försvinner + beställa hem nytt virusprogram.

Och imorgon ska vi prova studentmössor!!!!!!

Virus mög

ÅH! har fått virus på datan genom msn. Vafan! Så nu måste jag formatera datan + köpa nytt virusprogram för mitt gamla har gått ut och det är inte det billigaste. Orka..

Träffat bästis

Precis kommit hem, var nyss ute en runda med Nina :) snackade lite skit och sånt! Alltid lika kul! <3 she's my best friend!

Känner mig stressad, men jag vet inte varför.. Har inget att plugga till idag, och det är så fruktansvärt skönt! Så jag kan inte komma på vad det egentligen är, kanske projektarbetet? Sista dagen till att registrera sig är imorgon och det har vi inte fixat, haha. Bra jobbat ;p Men det löser sig säkert. Förhoppningsvis!

Nä gott folk! Nu ska jag slänga mig framför tv'n och käka gott :) Ha en bra kväll!

En kväll av festande

Nu är jag äntligen hemma efter en kväll som bestod av festande :) Först mötte Ina mig inne i stan så gick vi hem till en av hennes polare, där typ en del av hennes fotbollslag var. Kollade först på fotboll, bra jobbat sverige! Efter hand ramlade det in folk och tillsist var där rätt många, men vid 23 började jag,Jessica och Linn promenera till älskade Tycho :) Blev dock en snabb runda inom Baggens också, men på Tycho stannade vi, såklart! Tack för denna kvällen töser! Och jag måste bara skaffa såna lack leggins (kallas?), det kom jag och Linn fram till, gör saker och ting mucho lättare haha!  Sen kom min kära mor och hämtade mig och nu har jag tagit bort allt smink och ska slänga mig i sängen. Mm, ska bli så gött! Godnatt allihopa!


image163

Hjältarna från telemarken

Usch, det var jättenära att älskade Sam åkte ut ikväll. Mamma och syrran kom perfekt hem till utröstningen, så när dom sa Patrizias namn istället för Sams, så skrek jag och mamma av glädje :) Han är ju så söt! Känns dock som vi var dom enda som gjorde det också, haha :) Efter lite skratt och skrik stack syrran och då återstod det bara jag och mammi. Då fastnade vi på tv4 film, där dom visade American Pie :) Så sjukt rolig, det var alldeles för längesen man såg den! Lätt den bästa av alla American Pie filmerna. Och nu gav hon upp om att hålla sig vaken, så nu ska jag slänga mig i sängen, se om den filmen från 1965 går ens att kolla på som jag fick med mig hem från Ullared, men det tror jag knappast.. Det återstår att se! Känns som namnet säger allt. Alltså urkass.

Tv kväll

Nu får man vänta en hel timme, innan man får veta vem som åker ut ur Idol. Själv tycker jag att alla är sjukt bra, men favoriten är ändå Sam. Blev störtkär när han sjöng Purple Rain, världens bästa :)

Är ensam hemma, alla är och jobbar.. en fredag. Usch :) Jag är iallafall glad att jag kan stanna hemma, dega i soffan och bara ta det lugnt och det tror jag också att dom andra hade velat. Too bad for them :) jag njuter av ensamheten! hihi.

Träffade Nina en stund innan också, snackade lite skit och armbåga oss fram i affären för att komma åt godiset. Eller nä, inte riktigt.. men nästan! ;p hon fick sitt godis iallafall! Och min kära mamma kom in imorse med en fet godispåse från godisparadiset, så nu kan man lugnt säga att jag är mätt och belåten :)


image161

Inget prov och ingen skola

Det blev inget prov gjort idag och inte blev det någon skola för den delen.. Jag stannade hemma och jag har väldigt mycket ångest! Haha, första och sista gången jag struntar i ett prov. Känns som jag är den enda i världen som får ångest över ett prov. Skrev iallafall ett mejl till han och sa att han skulle säga till när jag kunde göra det, haha! Vilka krav jag egentligen har på mig själv när det gäller skolan.. Sinnes! Drömde t.o.m att fjäska röven av mig och sånt för att bli godkänd, detta håller inte :) Nä, nu är det helg, slutsnackat om det!

Inga planer alls inför kvällen och imorgon kanske det blir utgång, vi får se :)

Färgat håret och sånt

Bara för jag sitter och lyssnar på Worlds greatest med R.Kelly, haha det var längesen :) en söt låt och massa minnen ploppar upp i huvudet på en, det är mysigt när det händer, bara om det bra minnen såklart! Eller egentligen är det inga speciella minnen, bara en sak, som är rolig och nästan som är taskigt, jag tror iallafall Nina förstår vad jag menar ;p hihi.

Har nyss varit hemma hos Ina som var snäll och färgade mitt hår, till min trogna fina mörkbruna färg från Viva :) Nästa vecka är det klippning som gäller, sen ska vi nog slänga i några effekter i håret också! Blir säkert bra! Nu sitter jag här... Inte med någon frank manikyr utan med rosa nagellack och har inte pluggat överhuvudtaget. But what to do? Känns nästan lite försent att börja nu. Tänkte göra några goda mackor och slänga mig framför en film som börjar på trean kl 22, Speed. Någon som har sett?

Sen får vi se om jag läser igenom häftena som det var planerat..

Dumma ångest

Sitter för tillfället och försöker komma på saker som jag kan göra så jag slipper plugga.. Nu blir det att göra fransk manikyr på mina naglar, sen måste jag duscha.. Sen? Seeeeeeen? Jag orkar inte plugga :) sakta men säkert kommer ångesten. Uuuh!


Avant, Lil Wayne - You Know What

En månad har redan passerat

Jag ville bara informera er om att jag har varit 18 år i en månad idag. Helt sinnes så fort tiden går.

My day

Vilket tråkigt väder det är ute.. Molnigt, kyligt och när jag gick från bussen kom där en skur också. Ge mig sommar, jag vill.. men vem vill inte det egentligen? buu..

Nu är jag iallafall skit trött, dom sista 2 lektionerna kollade vi på Matrix, jag blev helt förvånad! Trodde inte alls den skulle vara så bra som den var, jag somnade till några ggr dock, men ja.. den var bättre än vad jag trodde ;p vi har inte sett klart på den, men det gör vi väl nästa vecka och sen en analys på det. Åh, jag som är skitkass på analysera.. Hjälp?

Idag måste jag plugga, jag måste. Men frågan är om det ens är lönt. Två feta häften ska jag lära mig tills imorgon bitti + att Ina kommer ikväll och ska färga mitt hår (förhoppningsvis!). Det är väl värt ett försök i guess! Och nu ska jag vandra neråt och käka ärtsoppa och sen massa pannkakor. Gott!

Clementiner är gott

Sitter just nu och äter världens goaste clementin, sur & god! Hade kunnat kränga flera såna istället för massa godis och chips :) ja, varför gör man inte det egentligen? Nyttigare och allt! Har precis sett Greys.. Lide överdrivet tycker jag, man fattar ändå att hon inte kommer dö, hon är huvudpersonen. Hellre hon dör och att Denny kommer tillbaka, han ska jag gifta mig med någon dag har jag bestämt, så söt! Annars har denna dagen varit seg.. Har inte mått alldeles för bra, har dock hämtat ut all min medicin som kosta runt 850 kr, lagom! ska aldrig bli sjuk igen. Jag har också varit på Ikea och handlat massa saker till rummet och sen fucka sig min vad igen.. Och ingen vet varför, ovanligt? nej. Ovanligt att jag ska må dåligt och ha smärtor i kroppen? nej, haha. Jag vill bara att mamma ska säga stanna hemma från skolan, men icke! Jag går dit snällt ändå.. Jag är duktig jag.

&nu ska jag slänga mig i sängen :) 

Doktor och sånt

Har precis varit hos farbror doktorn. Fick först sitta och andas in någon medicin från en tub i några minuter därefter tog vi blodprov osv. Slutade iallafall med recept på flera olika inhalator, får vi se om det hjälper mina andningssvårigheter :) men det tror jag säkert att det gör! Detta resulterade också i att jag inte pluggade och jag orkar inte så jag skiter i det.. Imorgon kommer jag få ångest när jag börjar, då ser jag verkligen hur mycket det är ;p men men, det tar vi då! Nu blir det iallafall en skön dusch och sen blir det desperata hemmafruar! äntligen :)


image160

trött och sjuk

Idag vare religionsprovet som gällde, gick hur bra somhelst :) hoppas verkligen att jag får minst ett Vg! Så det känns skönt, ett prov ur världen iallafall.. Är fortfarande sjuk, nu är det hostan och mina andningssvårigheter som suger ut all energi. Ska nog sticka till farbror doktor ikväll så jag kan få en ny bricanyl. Den andra gick ut i början av 2006, så det kanske är därför jag mår som en apa när jag tagit den haha. Snart blir det nog plugg på webbdesign, orken har jag inte överhuvudtaget så vi får se om jag gör det, men det är väldigt väldigt mycket så jag verkar inte ha något val. *suck

Plugg och massa annat

Jag hatar söndagar! Dom innehåller alltid massa plugg, jag höll på i 4 timmar, judendomen är dock lite mer intressantare än Romantiken som vi hade prov i förra veckan, så förvänta er inte lika mycket gnäll denna gången ;p Har precis käkat lite och sitter och tittar på Ensam mamma söker, tycker det är ett bra program :) trodde jag aldrig. Håller samtidigt på att hosta upp mina lungor, så vi får se om det blir skola imorgon, men det tror jag att det blir.. Tråkigt nog. 

Mår inte bra

Min hals gör ont, hostan har blivit värre och huvudvärk har jag! Det kanske inte var så smart att sticka ut igår, men gjort är gjort. Kroppen skakar så kan knappt plugga, men jag måste plugga. Ska fixa provet och få minst Vg på det har jag bestämt, men vissa lärare verkar lägga folk i kategorier.. "Du är en G-människa, Du är en Vg-människa" osv.. Hate it, jag kan fan bli en Vg människa ;p har lyckats få några enstaka vg'n iallafall, går bättre på gymnasiet än på grundskolan kan jag lova.. alltid en positiv sak, men det förvånar mig lika mycket varenda gång jag tänker på det.. Nä, åter till judendomen..

Utekväll

Kvällen igår slutade med att jag följde med töserna ut + anders och charlie förstås :) Vi drack lite smått och spelade kort hemma hos Nina, därefter kom snälla Sanga och körde oss in till stan. Var mest på Tycho, var trevligt.. Inte så värst mycket folk ute eller något roligt folk för den delen, men bättre än att sitta hemma :) Vid 02 var det bara jag, Nina och Elias kvar och den stora frågan var hur vi skulle komma hem och slutade med att vi ringde taxi.

Och nu är det dax för mig att plocka fram religionsboken.. Åh, jag orkar inte! Vem bryr sig om Judendomen? Inte jag iallafall

Apocalypto

Fan va gött väder det är :) solen skiner och allt, inte varje dag det händer! Men ändå sitter jag inne och kollar på en film Apocalypto, har sett den en gång innan och den är så sjukt bra, rekommenderar den :)! Filmen jag såg igår var helt okej, lite dryg i mitten bara.

     




Annars mår jag lite bättre idag, har märkt att ni bad för mig eller så hjälpte panodilen bara ;) har knappt ont i huvudet eller i kroppen längre. Bara förkyldningen,hostan och ont i halsen som håller i. Får se senare om jag är tillräckligt pigg för att följa med töserna ut idag. Hoppas! Orkar inte ligga hemma och dega i sängen idag också.. 

Saints and Soldiers

image154

Nu ska jag kolla på denna filmen, det är en av dom filmerna jag fick med mig hem igår. Hoppas den är bra, älska krigsfilmer

Sjukis

Det hjälpte inte bara med lite nässpray tydligen.. Förkyldningen vill inte släppa, min hals känns som en torrboll, min huevärk är inte att skoja om + att jag har ont i hela kroppen. Varför just en fredag? Hade dock inte några planer inför kvällen, men imorgon hade jag. Får hoppas att jag mår bättre då, men tror knappast det. Har ändå gjort några vettiga saker idag fast det inte blev någon skola för min del, hittade foton till ramarna och fått upp mina nya gardiner :) blev mucho fint. Och nu blir det idol och min älskling visades precis Sam, min Sam :) oh!

Jag tycker ni ska be för mig, så jag blir frisk! Jag vill ut med mina töser imorgon

Glaaad!

Jag är glad! Efter en hel dag på Ullared kan man inte vara mycket annat :) Har handlat och handlat och handlat! Allt från paraply till gardiner till kläder till nagellack till ramar till .. ja, en hel del blev det! Tack mammi :) Pricken på i:et är att det äntligen är fredag imorgon. Minus är att jag har fått en hemsk förkyldning, men lite nässpray på det så fixar det sig! Natti gott folk


Hemskt avsnitt av Greys

Sitter här och gråter som ett litet barn just nu. Jag tror inte jag är den enda efter kvällens avsnitt av Greys Anatomy.. Uff!

Provet är avklarat!

Nu är det äntligen avklarat! Idag gjorde jag provet och det var så sjukt svårt, vet inte alls om jag klarar det eller inte, men håll tummarna för mig! Gjorde mitt bästa, mer kan jag inte göra :) Pös hem lite tidigare från skolan idag, var helt slutkörd, kändes som huet hängde nere vid knäna. Väl hemma gjorde jag några mackor sen däckade jag på soffan i några timmar. Efter det gjorde jag inte så mycket.. Käkade och har nyss kommit ut från duschen. Och imorgon är det Ullared som gäller :)! ska bli skoj.

I helgen blir det fest någon dag, ser fram emot det riktigt mycket. Bara försvinna från vardagen ett tag :) fint! 
&nu blir de lite plugg på religion.

Allt går åt helvete

ÅH! detta var ju verkligen pricken på i:et.. Skrev nyss allt på datan, det viktigaste jag tagit ut från svenskan, och när jag ska skriva ut det så funkar fan inte den jävla skrivaren! Och mamma blir förbannad för den inte funkar och för att jag gjorde detta på kvällen. Vafan tror hon? Är hon inte medveten om att jag går i skolan på dagen? Aaaaaaaaaaah... ta mig härifrån!

Plugga plugga plugga

Idag har jag varit duktig! Jag har nästan precis slutat plugga efter 4½ timme framför svenska böckerna. Lagom! Har tagit ut det viktigaste från hur många sidor somhelst och imorgon ska jag analysera flera texter + feta in allt i huet. Wish me luck! Det lär jag behöva..

Ge mig torsdag! Då ska jag,mamma,syrran och Peter till Ullared :) Såå bra! Då ska jag handla en massa. Var också inne på Gina Tricot och H&M idag för första gången inne i stan. Gina Tricot tyckte jag om, en massa fina kläder, men inne på H&M.. njaae.. tveksamt. Känns inte som dom har mycket att erbjuda, var rätt utgallrat också. Men vi ska vara tacksamma att dom överhuvudtaget kom hit till vår stad, det trodde jag faktiskt aldrig :)

Nä efter alla dom timmarna framför böckerna är jag rätt trött, så nu blire sängen! Godnatt

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0