Glitter.

Mitt resultat av lösnaglarna & nagellacket från Isadora! Vill ha det i alla färger..




Några hundralappar fattigare.

Shopping shopping! Jag och Jonas var iväg idag och kollade in rean.

Paljett bandaeu från Cubus.

Massa nagellack!

Söta servetter.

Lösögonfransar med lite glitter på till nyår, ögonskugga & lösnaglar som jag ska prova på, självklart ska där vara massa glitter på dem också till nyår ;) 

Jag skulle kunna dö för dig.



Idag har vi hållt ihop 5,5 år! Fan vad jag älskar denna killen! Galet att veta att just han ska bli pappa till våra framtida barn & det är han jag ska bli husägare med någon gång i framtiden. Och mellan allt det så ska vi resa & bara skapa massa minnen. 

Julafton.

Känns konstigt att julafton redan är över. Jag & Jonas firade ihop för första gången, vuxenpoäng ;) vi firade hemma hos min familj! Vi var lite splittrade detta året. Emmeli är fortfarande i Australien & min ena bror firade hos sin respektive. Såklart saknade vi dem, men det blev en jättemysig kväll ändå :) maten var höjdpunkten som vanligt! Dansk julmat är det bästa!

Här är lite vad jag & Jonas fick;







Julmys med vänner.

Igår blev det julmys hos mig tillsammans med mina älskade barndomsvänner. Glögg, julmust, kakor, julmusik & såklart en massa skitsnack & skratt. Vi har mer eller mindre hållt ihop i 15 år. Nina, Ina, Jessica & Elin, som jag tycker er ❤️









Jäkla rea..

Kan knappt använda mina armar. I helgen var det mycket folk, alltså mycket att göra. I måndags så påbörjade vi vårt stora omhäng i butiken inför julrean. Vi kämpade & kämpade, men fick knappt ihop det. Igår så hoppade jag in tidigare & jobbade 12,5 h timme för att fortsätta och vi hade det fortfarande kämpigt.. Kommer inte ihåg att julrean har varit så svårt innan, så himla mycket som ska klicka.. Idag var jag dock ledig så jag hoppas dem andra lyckades slutföra det :) 

Vi var iväg innan & köpte dem sista julklapparna. Nyss har vi kollat på skräckfilm - Insidious 2. Some scary shit ;P 

Fondue.







Efter jobb i lördags blev det "julbord" med kollegorna på restaurang Oasen i Helsingborg! Så himla god mat. Bra lördagskväll :)

Julfest.

I fredags blev det som sagt julfest hos Ammy. Det blev en massa kräng av mat & julklappsspelet. Vi kom hem rätt tidigt, jag skulle jobba dagen efter & Jonas var sleten efter en jobbvecka, men en väldigt trevlig kväll va det :)

Jag har endast en bild jag kan bjuda på. Den är på mig & Carro!



Pigga?



Två pigga killar... 

Crazy in christmas.

Det har verkligen varit en dag i julens tecken :) och alla som känner mig vet att jag hääääälskar julen så jag klagar inte! Låg i sängen till 12, sen blev det nybakade bullar med julskinka & senap & julmust! Medan jag åt så kollade jag på en animerad julfilm & när den var slut slog jag in julklappar & lyssnade på julmusik.

Och om någon timme ska jag & Jonas göra oss fina för att sticka på julfest hos fina Ammy :) jag känner mig nu utvilad & redo inför en (förhoppningsvis) crazy helg på jobb!

Me



Fina tår.



Inte okej att tånaglarna ser ut såhär.. Egentid på sina lediga dagar med att pyssla om sig själv är guldvärt!





En aning förbättring ;) nagellacket är en av dem nyaste i min OPI samling. Det är liquid sand och heter Stay in the night. Blir fint nu när julen kommer! 

Tankar.

Trots den mysiga dagen idag så känns hela jag konstig. Sjuka humörsvängningar.. Jag har t.o.m känt mig lite ledsen fast jag är nöjd med min tillvaro. Det enda som ger mig lite ångest är att detta var min sista lediga helg innan jul, alltså är det fullt ös nu som gäller på jobb. Men jag som ääälskar julen hade också velat vara julledig som många andra. Som jag sa till Jonas så borde jag egentligen vant mig med att jobba så mycket runt jul, men trist är det..

Imorgon är en ny dag!! Förhoppningsvis är jag stabil då ;)

Härliga söndag.

Planerna för dagen var att vi skulle börja handla julklappar till Jonas familj, julklapparna till min familj är klara. Men istället låg vi i soffan & kollade film & sen körde vi till maxi och handlade lite. 

Så när vi kom hem bakade vi lussebullar & klädde granen. Alltså blir det glögg med lussebullar strax! 





PS. Jag älskar dig Jonas. Tack för du är du! ❤️ 

Jul på Liseberg.

Igår spenderade jag & Jonas vår dag tillsammans med världens bästa Linda & Emil. Vi begav oss upp mot Liseberg, första gången vi var där när det var julskyltning. Helt underbart var det! Lite för mycket folk, men annars var det otroligt mysigt att gå där.






Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0