Dags att sticka till jobb.





Sitter på jobbet och har precis tryckt i ...

Sitter på jobbet och har precis tryckt i mig en massa rotmos och ungsstekt korv från igår :) sååååå gott!! Började klockan åtta idag, vi har mycket varor på jobbet som behövs komma ut i butiken så jag erbjöd mig att komma två timmar innan öppning och få ut så mycket som möjligt, men vet ni när jag slutar? Kl 17!! Hur lovely?! Skönt att komma hem i tid, det var flera månader man fick det. Dock ska jag ut till mamma & äta middag där direkt efter :) Nä, nu ska jag ut & ta lite frisk luft innan min rast ät slut. Hur är vädret egentligen?

Tvätt, disk & fix.

Gick upp lite över sju för att börja tvätta och när jag hade satt igång två maskiner så gick jag och Orvis och lade oss i sängen och sov en timme. Han kan vara väääärldens jobbigaste när han busar, men när han sover är han världens sötaste ;D hihi.

Har precis varit nere hos bovärden.. Dags att få vårt lås till toalettdörren fixad, har inte kunnat låsa den på hela tiden vi bott här haha. Snart är ju september här och då fyller jag ju år, det blir både fest & kalas så det är ju bäst att det blir fixat innan allt det roliga kommer igång :)

Ska ställa mig och diska nu och om ca en halvtimme är all tvätt klar också. Och klockan är inte ens elva, så grym man är ;P

Kalla, soliga höstdagar.

Godmorgon godmoooorgon! Japp, jag är redan uppe ;P påklädd, sminkad & allt. Inte illa haha! Är ledig idag från jobbet, men Medborgarskolan har kommit igång nu efter sommaruppehållet så nu ska jag sticka iväg och jobba extra i några timmar!

Och nu verkar hösten verkligen ha kommit till oss. Jag har sett fram emot hösten, men jag tycker inte riktigt om när det blåser så mycket. Längtar till dem vindstilla, soliga, men jättekalla dagarna :) Mys!

A bad day.

Jag överlevde dagen på jobbet, knappt. Dem första 5 timmarna var förjävliga.. Jag fick uppgifter som jag hade trott & hoppats att någon annan hade fixat när jag var ledig i tre dagar, men icke. Jag fick iallafall gjort dem och efter det blev mitt humör lite bättre, tack och lov. Jag är nästan aldrig arg eller på dåligt humör, det är inte jag, därför hatar jag mina dåliga dagar. Hoppas morgondagen blir bättre :) men det tror jag starkt på att den blir!

Jonas hade fixat chili concarne när jag kom hem så nu är vi mätta och belåtna. Nu tänkte jag bara krypa ner till honom & mysa. Och nu lade sig lilla Orvis sig här vid mig, såå stor har han blivit. Vår lilla goding :)

Inte posititv alls.

Jag som skulle bli världens posititvaste person... Jag lyckas inte så bra idag känner jag. Vill bara krypa ner under och täcket och bosätta mig där i några dagar. Istället kör man hemifrån halv tio på förmiddagen och är hemma kvart i nio på kvällen. Ja, det är så jäkla synd om mig.

Gnäll gnäll gnäll gnäll.. Öh.


Gamla goa tider.

Feeling wierd..

Jag känner mig helt konstig.. Jag har aldrig känt något behov av att behöva få en massa uppmärksamhet från folk och jag har aldrig iheller behövt ha folk runt omkring mig hela tiden, jag har alltid tyckt om att ha ensamma stunder för mig själv. Men dem senaste dagarna har jag känt att jag vill ha människor runt mig hela tiden och det är lite jobbigt just nu, jag hatar att känna mig beroende av andra människor. Jag har aldrig förstått på mig folk som måste ha andra människor vid sig hela tiden och aldrig klarat av att vara själv, och dem senaste dagarna har jag känt likadant och jag får paaaanik :p Nu är Jonas iväg och fiskar och jag vill bara att han kommer hem och pussar och kramar mig hela tiden..

Aja, ibland kommer det såna perioder där man behöver ha lite extra uppmärksamhet och kärlek.
Tur att jag har en sån fin pojkvän. <3



Nytt halsband.

Snart är den slut..

Blä, snart är min lediga helg slut :/ Inte alls kul.. Men roligt hade jag i fredags iallafall. Jag, Kim, Emma och Nina satt hemma hos Emma och drack och lyssnade på musik och sedan blev det Tages. Småsegt i början, men mot slutet kom där en massa gamla godingar så då hade vi jättekul!

Jag har tyvärr inga bilder, Emma har dock lite och då får ni gå in här.

Igår låg jag och Jonas bara i soffan och mös. Blev en massa god mat, chips och film! En perfekt lördagskväll. Idag stack jag ut till mamma och dem i förmiddags för Elise och Tyra var där och då får man passa på att träffa dem när man väl kan :) Dem små liven.

Förresten, nu ska jag låta mitt hår växa haha. Nej, jag kan aldrig bestämma mig ;P




Tänk att jag en gång i tiden har haft långt hår.
Känns som evigheter sedan.
Bilder från 2007.

Det blev fest igår.

Blev utgång med mina fina tjejer igår plus Kim hehe :) Är slö idag så tänkte inte skriva så mycket, det får bli imorgon istället!

Stoooorstädning.

Pust! Som jag har slitit idag.. Med dammsugaren, dammtrasan och golvmoppen. Nu är här jätterent, men fast jag städar så känns här fortfarande inte helt städat & fint, kan ju vara för att jag inte är så nöjd med inredningen.. Dock megaskrubbade jag köket och där blev fint i slutändan för det är det rummet jag är mest nöjd med. Jag har haft en mycket trotsig pojkvän som inte alls har varit intresserad av att måla och köpa lite nya saker, men nu har han gett med sig lite iallafall! Hallen var en början, nu ska vi bara hitta lite möbler :) Men det blir säkerligen bra i slutändan! Har tvättat en massa idag också, hissen fungerar inte än så det var ett jäkla slit att springa upp och ner, tack och lov kom Jonas hem lite tidigare så han kunde hjälpa mig!



Inne i garderoben hittade jag denna väska som jag glömt att jag ägde.. Dock tycker jag att fransar börjar bli lite uttjatat, men denna känns ändå okej! Den blir fin nu när hösten närmar sig :)

Four days in Blekinge.

Tänkte slänga in några bilder från dem fyra dagarna jag, Jonas
 och hans föräldrar spenderade uppe i en stuga i Blekinge!











Titanicmys.

Igår blev det jobb och efter det stack jag hem till mamma och åt goood mat och sedan körde jag vidare hem till Marcus där Nina och dem var, satt och snacka lite skit :) Vid tio så skrek min kropp efter sängen, jobbar tio timmar varje dag så jag levde knappt haha. Väl hemma så kröp jag och Jonas ner i sängen och somnade på två sekunder.

Idag är jag faktiskt ledig, så skönt! Imorgon är det dock på det igen, ännu ett pass på tio timmar. Jag och Jonas sov lite längre än vanligt, till klockan elva och det behövdes och när vi väl orkade oss upp ur sängen så åt vi god frukost tillsammans och det var ett tag sedan vi sist gjorde det. Jag jobbar ju typ varje helg :s Sist jag hade en ledig helg var i början av juli och då skulle jag egentligen inte ens ha varit ledig utan jag missade det helt på schemat, men dem klarade sig :p haha, så nu känner jag att jag verkligen vill ha en ledig helg och nästa helg är jag faktiskt det, så uuuunderbart!!

Skulle egentligen ha tvättat nu, men det har kommit in vatten i källaren från igår och hissen fungerar inte och jag har ingen ork till att springa upp och ner hela tiden så tvätten får vänta tills på tisdag!

Håller på att ladda ner Titanic så när den är klar så ska jag mysa ner mig i soffan och gråta lite till den filmen..

Detta hade jag på mig idag.




Newyorker från topp till tå. Dock inte armbandet och skorna, såklart!
Det kom en kvinna från Tyskland idag (Newyorker är ett tyskt företag)
och som trodde jag var biträdande chefen, inte helt fel ;P
Tar det som en komplimang haha!

Klagomål..

Fick klagomål av Martina på jobb idag att jag var dålig på att blogga så nu får jag väl slänga in ett inlägg, hehe! Jobbar en hel del och är passen 10.00-20.15 hela tiden så har man ingen ork att sätta sig vid datorn när man kommer hem, och man har inget liv för den delen iheller..

Sitter invirad i en filt just nu med balkongsdörren öppnad och njuter av ljudet av regnet och nu verkar åskan komma hit :) så mysigt. En film är också igång på tv'n, men strax ska jag borsta gaddarna och sen krypa ner till Jonas i sängen. Förresten! En kille var här igår och satte in nytt golv i köket som vi beställde i april och det blev himla fint! Nu ska jag bara fixa lite småsaker och sedan är köket klart, sen har vi bara dem andra rummen kvar.. haha. Tar väl några år innan allting blir klart :p Men vi målade faktiskt hallen förra veckan också och det var på tiden. Dock blev det mörkare än förväntat, men ändå snyggt, nu ska vi bara hitta någon fin möbel som vi kan ha, hallen är ju inte så stor..

Någon som har något tips? Någon praktisk byrå av något slag, inte för stor, och så ska den vara vit :)! Jag förväntar mig inget tips, men man kan alltid hoppas att någon snäll människa orkar skriva haha.  

Prickig.



I love my new sweather.

Nu - Liseberg!

Tjejmiddag.

Här kommer lite bilder från tjejmiddagen hos Ina för några veckor sen :)
Det blev god mat, skratt, snack och charader!







Det blev inte speciellt mycket bilder, men bättre än inget! Jonas är iväg och fiskar så nu ska jag ut och skrubba thaa kitcheeen ;P

Kanske behöver jag också en ny sjalhängare...

img_0248 (MMS)

Kanske behöver jag också en ny sjalhängare.. Rätt så överfylld är den haha. Love it!!

Jag vill fylla år nu.. Jag behöver verklig...

img_0246 (MMS)

Jag vill fylla år nu.. Jag behöver verkligen ett nytt smyckeskrin som jag kan fylla :)

Har precis varit ledig en vecka och idag v...

Har precis varit ledig en vecka och idag var det dags för jobb igen :) rätt skönt faktiskt! Har haft en jättemysig och rolig vecka! Blev ju först 4 dagar uppe i Blekinge med Jonas och hans föräldrar och sen igår blev det Liseberg med hans familj för att fira Linda som fyllde 20 år :) min hals mår inte helt hundra idag efter all skrik och skratt, hehe. Och nu är redan augusti hos oss, tiden går så jäkla fort och jag tror vår varma och härliga sommar är över.. En vecka av regn väntar på oss, men jag bryr mig inte så mycket. Vi har börjat få in massa mysiga höstkläder på jobbet och jag ser faktiskt fram emot hösten.. Lite iallafall :)

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0