What a night.

Vilken galen kväll igår :) Fyfan vad roligt jag hade! Martin och Emelie kom hit vid halv sex, då satt vi bara och snackade och drack lite gott. Lite innan kl 19 så började vi gå ner mot bowlinghallen där buffén väntade på oss, jätte gott var det! Efter det väntade 2 timmar av bowlande.. Martin och Emelie är två sjukt roliga människor, precis i min smak haha! Martin lyckades kasta bowlingklotet bakåt mot oss när han skulle kasta iväg det och Emelie lyckades bli vän med kvinnan sidan om oss ;p hahaha "det är inte mer än rätt." "va?" "DET ÄR INTE MER ÄN RÄTT!". Nä usch, det blev väldigt mycket skratt under kvällen och jag får ju inte glömma att berätta att jag kom tvåa.. Japp, jag och Jonas är bäst!

Fast att kroppen skrek efter sängen efter bowlandet så gick vi ut en runda på stan, men tillsist gav vi upp och gick mot Jonas lägenhet. Här blev det kaffe, vatten och massa fnitter åt absolut ingenting..

Tack för denna kvällen och jag hoppas vi kan göra om det snart!

En bra helg på ingång.

Fredag idag :) Ikväll blir det bowling med Jonas, hans barndomskompis och med hans flickvän. Det ska bli super kul att umgås med lite nytt folk, men ännu roligare ska det bli att bowla! Alldeles för längesen man gjorde det..

Imorgon blir det bara att ta det lugnt, jag och Jonas ska vara hundvakt åt lilla Dylan hela kvällen/natten.

Sen händer det väl inte så mycket.. Nu ska jag iallafall måla mina naglar och försöka hitta lite kläder tills ikväll.

Grönt är skönt.


2 st boxarlinnen för 50:-, Tunika 80:- och allt kommer från Vero Moda.
Vilka bra kap va? :)


Jag hittade också två böcker på bokrean, äntligen!
Som yngre var jag galen i böcker, tänkte försöka få tillbaka det intresset :)

Som Nina och jag sa: Det går aldrig att stoppa shoppingsuget!

Klockan ringde tidigt imorse (ovanligt..), men idag var det inte för körskolan utan jag och mamma skulle iväg och handla maud. Först blev det en runda inom Center Syd och ge mitt cv, tur att syrran har skaffat kontakter där ;) HÅLL TUMMARNA! Sen öppnade Vero Moda upp där idag (igen) på samma ställe? Väldigt onödigt att dem fick stänga från första början haha.. Men där fanns väldigt fina kläder till billig peng och jag kanske fick hem lite.. Men det får ni se imorgon!

När vi kom hem blev vi tvungna att snabbt tömma kassarna och sedan fick mamma köra mig till körskolan där det blev plugg. Och nu sitter jag hos Jonas, han har stuckit och tränat, och nu ska jag försöka komma på vad vi kan äta för mat lite senare när han kommer hem. Dagens i-landsproblem...

Löning idag.. Det var vi ju tvungna att fira!

Japp, det gjorde jag och mammi på Nova Lund och jag hittade lite :)






En jacka i kortare modell i fuskskinn, 498:- H&M.




Ett par coola sneakers. Mycket färg ska det vara i vår ju!
450:- Bianco.

Peace. I want.



Peace halsband 245:-
kyssjohanna.se

Min tisdag.

Klockan ringde tidigt imorse, då var det dags att jobba i några timmar och efter det väntade en lång promenad mot körskolan.. Några timmar spenderades där och sedan gick jag hem mot Jonas där jag hittade han sovandes i sängen och då kunde jag inte låta bli att krypa ner :) Mys! 

Försöker just nu övertala Jessica att komma hit en runda och snacka.. Tror jag nästan har lyckats! Jag hade velat gå ut och gå, men en gammal fotbollsskada i knäet vill komma sig till känna nu pga stepen, så jag tror jag får hoppa det.

Annars händer det inte så mycket.. Är det inte någon som har någon låt dem kan rekommendera?

Hinder förjävelen.

Ulrika sade nyss att hon lyssnade på Hinder. Oh, dem hade jag glömt. Så grymt bra!!

A lips of an angel
Better than me
Without you
By the way

Frukost nu...

Oh, jag ville inte vakna idag. Jag vill sova.. i några månader.

Lovely.

Jag har hittat min nya telefon.

Denna ska jag beställa hem så snart som möjligt :)
Är den inte cool? Ska dock ha den i röd!

Jonas födelsedag.

Gud vad jobbigt det var att hålla i ett kalas :p Trodde inte det skulle va så krävande. Men att duka fram mat, plocka bort, diska, plocka fram efterätt, plocka bort, diska och se till att alla har det bra, tog rätt så mycket på krafterna hehe. Men det var riktigt trevligt :) och alla såg ut att ha en trevlig kväll också! Kanon kväll!

Nu är jag hemma och jag och mamma har varit iväg och solat lite, skönt! Lite senare kväll ska jag få träffa min Elin :) Som åker utomlands imorgon... USCH FÖR DIG! Jag vill också.

Vill ni bli glada? Ladda ner denna :D

Basic Element - Touch you right now

Min nya favorit partylåt :)!

Jag älskar film och musik.

Nu har jag lagt upp två nya kategorier. Film och Musik, iomed att jag lägger upp tips om det rätt mycket.

Och då är det lika bra att köra igång direkt ;p

Filmer som är kanonbra;

- Slumdog Millionaire
- Seven Pounds
- Ghost Town
- Sex Drive

Grattis min underbara kille!

Nu är jag lite trött. Idag är det Jonas födelsedag och dagen började med att han fick min present på sängen, därefter var det snabbt iväg och handla massa mat och sen var det bara att dra fram dammsugaren och storstäda hela lägenheten. Nu har han stuckit och tränat och om någon timme ska jag börja med att förbereda maten för ikväll kommer hans familj, släkt och vänner :) Jag vet inte riktigt hur alla ska få plats haha, men det ska nog lösa sig det också! Trevligt ska det bli iallafall!


helsingborgsfestival -07

Det måste ni bara se om ni inte har gjort det!

Om en kvart så är det Sveriges värsta bilförare på tv4 :) Så jäkla roligt program!

Jag vill ha allt på H&M.

Nu är jag äntligen hemma :) Jag har varit iväg med mammi idag. Vi letade efter en present till Elise och så skulle hon köpa något till Jonas också, och allt det lyckades vi med. Jag lyckades också med att hitta massooor jag ville ha.. Speciellt på H&M, jag tycker dem har fått in jätte mycket fina kläder, väskor, sjalar osv.. lovely! Fick dock bara med mig hem en ny mascara. Alltid något ;p Det andra får vänta tills siffrorna på kontot har ökat lite.

Efter en runda på Väla och på Familia så körde vi till Landskrona igen för att sola lite, så strax ska jag hoppa in i duschen och få bort denna underbara solariumdoften.

New shoes!

Emmeli och Peter sa till mig för någon vecka sen; Säg till om det finns något vi kan köpa till dig! (För all hjälp med deras hund) Så tänkte jag: Ja, typ en ny mascara hade jag behövt.. Men nä, dem ville tydligen slå på stort! I lördags kom dem med ett par skor till mig :) Är dem inte underbart fina? 




En gammal låt, men så himla fin.

Savage Garden - Two beds and a Coffee Machine

Utrota colan.. tack.

Oh, vilken bra film jag såg nyss! Twelve and Holding heter den, se den people!

Ska alldeles strax leta upp en ny film jag kan se, men först ska jag ta disken. Och vet ni vad jag gjorde precis? Jag hällde ut en halv burk cola.. Jag blir så arg på mig själv när jag dricker läsk hela tiden, när jag vet att min emajl är jätte dålig pga allt läskdrickandet. Därför ska jag göra mig en kopp te till filmen ;) Alltid en början..

Ikväll blir det träning igen, men denna gången tillsammans med Linda!

...

Psykiskt utmattad.

Jag älskar krigsfilmer.

Nu ska jag sätta igång en drama/krigsfilm som heter Sophie Scholl. En film som Jonas inte vill se, så nu när han är och tränar så ska jag ta tillfället i akt :) Sedan är det läggdags.. jag har varit ovanligt trött idag.



"The true story of a young woman who did what
few in Nazi Germany dared even think."

Träna i sportbh?

Gud vilket mysigt och skönt väder det är idag! Jag var ute och gick med Dylan en runda innan - hundvakt alltså. Jag håller på att ladda ner The Hills säsongerna just nu, så nu vet ni vad jag ska hålla på att titta på tills klockan 16, för då är det träning som gäller.

Och på tal om träning så tränade jag igår också, det är det roligaste och jobbigaste passet på hela veckan så i mitten av passet tog jag av mig min t-shirt för att fortsätta i mina leggings och min sportbh. Jag har aldrig fått så många dömande blickar på en och samma gång. Är det fel att träna i det eller? Jag förstår inte varför fler inte gör det, hur skönt som helst.

A perfect day.

Jag kom hem till den varma lägenheten för ett litet tag sen, skönt! Riktigt kallt ute.. brr. Jag var och klippte mig hos Ina (äntligen!), sist jag klippte mig var tidigt i höstas så det var på tiden, men det har dock växt sjukt sakta, men lite frisyr har jag nu iallafall :) och när ekonomin tillåter är det färg och slingor som gäller! Efter klippningen blev det lunch tillsammans med Ina och Elin på Maddes, och sedan hände det inte så mycket, alla försvann på varsitt håll hehe.

Nu blir det plugg tills Jonas kommer hem och senare ikväll blir det träning!

A perfect day..

Någon som har sett den?

Bra? Dålig?

2.25%? Jadå!

Just nu lyssnar jag på Kelly Clarkson - My life would suck without you på hög volym. Så braao!

Lite vettiga saker har man fått gjort idag. Jag och mamma har varit handlat mat och så har vi solat, och så har jag faktiskt köpt Jonas födelsedagspresent också. Gutt!

Ikväll blir det nog lite fest tillsammans med bästis. Har inte träffat henne på 2 veckor, så det var fan på tiden :)! Tyvärr får hon stå för all dricka, min kropp stöter bort alkohol (igen..) så det blir ingen dricka för mig, eller jo! Jag köpte två cider på Maxi idag. Go 2.25 procentare haha! Lite sällskapsdricka måste man ju ha..

Ha en trevlig helg allihopa!

Lindas tatuering.

Här kommer en bild på Lindas nya tatuering med Melwin och Tuwas namn. Söt va?

Ge mig min lön.




Lek i snön.

Har lite problem med att skriva, har min lilla bebis vid namn Dylan i mitt knä. Vi har precis varit ute och lekt i snön, han är ju så himla liten, så fort vi kom ut så förvandlades han till en snöboll haha :) So cute!

Ska strax göra nudlar och sedan invänta syrran, och ikväll blir det träning. lovely.

Utelåsta.

Jag trodde att denna dagen skulle bli riktigt jobbig. Imorse blev det jobb i några timmar, kände mig urkass och blev rädd att jag skulle bli sjuk som resten av Sveriges befolkning är :p Men efter två panodil kändes allt mycket bättre, tack och lov för det! Efter jobb blev det körskola i nästan alldeles för många timmar, och nu är jag hemma och väntar på att få trycka ner pölse och potatismos i magen, gott!

Just det. Får ju inte glömma att säga att jag och Jonas lyckades låsa oss ute igår kväll :p Efter vi hade varit hemma hos hans familj och var på väg hem till honom, så kom vi på att ingen av oss hade nycklar. Smarta är vi! Haha, vi har iallafall lärt oss varsin läxa kan man säga. Nu ska vi ta upp den smäcken i dörren så att vi behöver nycklar när vi går därifrån.. Bra va? ;D

En puss räcker väl? ;p

Jag tittade nyss igenom min kalender och såg att det var Alla hjärtans dag på lördag. Jag har pojkvän, men ändå säger jag; den dagen är rätt så mycket överskattad. Jag hoppas Jonas inte förväntar sig något speciellt från min sida, det har jag inte råd med just nu, han fyller år nästa vecka, det får räcka ;) haha.. Snäll är jag!

Och på tal om hans födelsedag behöver jag snacka med dig Linda, påminn mig om att jag ska fråga dig en sak nästa gång vi ses, och det blir på onsdag hoppas jag? :)

Nu ska jag dissa Brittan på youtube för tv och mackor.

Sjukt att det kan göra så mycket..

Solen skiner :) Man märker att humöret stiger direkt.

Kom med något nytt!

Jag har pluggat. Väldigt mycket. På en lördag. Är jag inte duktig? ;p

Mamma och Kenneth verkar ha ställt in sig på att titta på Rosa Pantern om 1½ timme. Jag har aldrig sett den, och kommer inte göra det ikväll iheller. Vad ska man då titta på? Säg inte melodifestivalen. Det är ett program som jag aldrig riktigt har klarat av att titta på. Och det verkar inte finnas något annat intressant att titta på iheller.. ovanligt..

Min lördag.

Nu har Ina stuckit ifrån mig, hon kom hit en stund så vi kunde uppdatera varandra lite :) Inte för det fanns så mycket som hade hänt i våra liv, men ändå! Det var kul att få träffa henne!


ina och jag inför kubbtävling i somras. oförglömligt.

Idag har det blivit en runda ut till Svalöv för att träffa Daniel och familjen. Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen.. Det får nog bli lite plugg och jag hade hoppats på att få träffa min bästis, men hon är sjuker :( isch..

Men nu blir det iallafall tacopaj. Inte helt fel!

Klockan är 23.15..

.. och Elin och jag är sjukt rastlösa, därför har vi bestämt att träffas en liten stund nu. Bara den jävlen inte smittar mig :p Alla verkar gå runder med den dumma influensan och jag har klarat mig fast lillebror har haft den, så jag tänker fan inte få den nu iheller! Wish me luck..

Sommar?!






Magnetterapi.

Gårdagen såg ut såhär;

- handlade mat med mammi
- fixade mina naglar
- läste min Veckorevyn
- tvättade mina träningskläder

Och sedan på kvällen gick jag och mamma på en föreläsning om magnetterapi som hon hade anmält oss till. Jätte intressant var det. Det kan vara allt från halsband till fotsulor till ett helt bäddsätt som består av magneter som ger oss mer syre och energi. Vi alla blir ju trötta och våra celler förstörs av mobiltelefoner, datorer m.m och har man en sån produkt på sig så stöter dem bort det.. Jag tror det funkade så iallafall :p haha. Och har man problem med magen, ryggen eller någon annan kroppsdel så kan det botas av magnetterapi. Jag och mamma var försökskaniner, sjukt coolt vad dessa produkter kan göra. Företaget heter Nikken.


Tidigare ikväll blev det pizza och lite mys med Jonas som har stuckit till Göteborg. När jag kom hem blev det Let's dance och massa fruktätande tillsammans med mamma. Och nu börjar det snart igen, så nu sticker jag :)

Music.

The Pussycat Dolls - I hate this part


Nu - plugg. Sen - god mat, godis (massvis!) och mys med sötnos.

Movies.

Jag ångrade mig. Innan det är dags för plugg så tänkte jag ge er några filmtips;

Bolt - Världens sötaste film.
Changeling - Det är nog den bästa film jag någonsin sett.
The Boondock Saints - Såå bra!!

Snyggast!

Haha, vet ni vilken hemsida jag besökte precis? Snyggast.se. Sjukt att den fortfarande finns! För många år sen var jag alltid inne på den sidan, och det är jag nog inte ensam om :p Man skickade ofta dikter på sin lunar till sina vänner, och såklart hade man kopierat direkt av från den sidan haha!

Men men, nu ska jag plugga och småtitta på Sex and the city :)
godnatt

Magen skriker!


Huuungrig...
Har bara ätit några mackor idag så magen vill ha lite föda. Ska koka nudlar och steka lite wok grönsaker tänkte jag :) mums


Alldeles för busiga Dylan.

Monica ställde in min körlektion idag, så jag är hundvakt åt Dylan just nu. Han är inte så omtyckt av mig idag den lilla plutten.. Alldeles för mycket spring och bitande på saker för min smak haha. Nä, jag tycker om den lilla varelsen, när han sover ;)

Jag ska alldeles strax plugga och sen när syrran kommer hem så ska jag sticka och träna. Och träningen igår var lika kul som vanligt, och Jessica var hur duktig somhelst, det blev dock en del skratt haha :p

Nu - kolla igenom h&m tidning dem fick hem idag. Sen - plugg.

Jag börjar bli less på det. Ge mig kortet!

Klockan ringde alldeles för tidigt för min smak, men jag hade inget annat val än att gå upp. Jag satt på körskolan några timmar och sedan ringde jag Jessica och frågade vad hon hittade på och såklart ville hon umgås med mig ;) Jag stack hem till henne där vi snackade lite, sedan begav vi oss ner till stan. Gick till Maddes och fikade och snackade ännu mer strunt.. och jag lyckades övertala henne att träna med mig idag! Hon gick t.o.m till Team Sportia och köpte ett par nya gympaskor.. Crazy :p Har man pengar så har man hehe! Om ca en timme ska vi börja promenera till Friskis, men innan dess ska jag vika tvätt och lite sånt. Och snart kommer söte hem :) har saknat han lite extra idag. (om ni ville veta?)


puss&kram

Shame on me!

Haha, nu är jag lika tråkiga som dem andra som jag skrev om i förra inlägget, skriver mer imorgon :) Nu ska jag slänga mig i soffan och titta på när Jonas spelar playstation.

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0