Söndag.

Rätt så trött nu.. Jobbehelgen är äntligen över, i lördags var det fullt ös, men lite segare idag. Imorgon ska jag jobba igen, men sen är jag nog ledig någon dag, skönt. Att jobba alla helger i månaden förutom en & till klockan 20.15 varje dag tar rätt så bra på ens krafter, men nu i februari så unnade faktiskt chefen mig TVÅ lediga helger, woho ;D

Maten är iallafall inne i ugnen nu, ska testa på ett fiskpaket i folie med currysmör.. Vi får väl hoppas det blir ätbart ;) Sen om någon timme kommer syrran och Peter hit, då drar vi till Helsingborg och kollar på bio!


På tisdag ska min & syrrans gymoskuld tas! Då ska vi träna med instruktörer. Taggad!!

Cute socks.

Inhandlade jättesöta strumpor idag. Kunde liksom inte riktigt motstå. Färgerna får mig att längta ännu mer till sommaren!!

Lite bilder från nyår.





Home alone.

Sitter hemma själv och ibland är det så jäkla skönt :) Har precis duschat och tänkte strax städa mitt smink/lotionsbord. Annars idag har jag bara legat hemma hos mammi, vi gick en lång runda genom Asmundtorp och vädret har ju varit helt underbart! Att få känna & se lite sol gör en ju helt överlycklig..

Imorgon ska jag umgås med Emmeli och Peter. Syrran ska tatuera sig och sedan ska vi kolla runder på lite gym här i stan, kolla priser, utbud osv. Det är dags att ta tag träningen och jag har alltid sagt 'aldrig gym', jag älskar passen på Friskis & Friskis, men med mina arbetstider så kommer jag kanske kunna träna 1gång/veckan där och det är alldeles för lite så gym får det bli! Och sen på kvällen ska jag och Jonas iväg och handla soffbordet :D

Nä, nu lämnar jag!



Och jag tänkte slänga upp lite bilder, men det tar ju en jäkla tid så nu skiter jag i det!

Allt & inget.

Det blev visst ingen uppdatering i söndags ;p

Ligger i soffan nu & kollar film och har precis ätit alldeles för mycket popcorn :) Har precis haft 2 lediga dagar, men imorgon är det dags igen.. Spenderar alldeles för många av mina lediga dagar till alla "måsten". Igår putsade jag fönstren, sydde upp gardiner, en snabb runda inom Ikea och veckohandling. Idag har jag storstädat huset, varit på ö&b och handlat alla nödvändigheter, sålt vår gamla tvbänk & för en timme sen kom jag hem efter att ha myst hemma hos Nina och Marielle :) såklart är det inget måste ;) alltid lika mysigt att träffa mina tjejer!

Och i måndags när jag kom hem från jobb var det klart tapetserat i vardagsrummet, det blev SÅ fint! Love it! Nästa vecka är det dags att inhandla ett nytt soffbord som vi har hittat efter flera månaders letande. Här kommer bli så himla fint!!

Hörs imorgon.

Blogg.se-appen är ju värdelös... Uppdaterar nog något imorgon, då är det dags att tapetsera vardagsrummet (efter flera månader av väntan..) och så blir det kalas för lilla Tuwa! Men mer om det imorgon :) nu blir det en till film innan läggdags, måste njuta lite till av min lediga lördag som försvann alldeles för snabbt.

Bad.

Igår blev det lite fest så nu ska jag hoppa i badet & bli fräsch igen. Badsalt med körbärsdoft, doftljus & så får det bli hårinpackning från Macadamia.


 

Tavlan i vardagsrummet.

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0