Dagboken igen

Åh, gissa vad jag ska göra nu? Titta på Dagboken! Måste bara se den en gång till innan jag lämnar tillbaka den till Beckibus som var såå snäll som lånade ut den till mig, och det tackar jag för :)
Men först ska jag ner och fixa några mackor.




Godnatt gott folk!

Shoppat!

Idag är jag glad! För idag har jag shoppat, det är då man mår bäst :) anser jag, haha. Blev en hel del, både födelsedagspresenter, julklappar och saker till mig själv. Presenterna ska jag nog inte avslöja här för dom som ska få dom kanske tittar in här och läser och det är inge bra ;p Till mig själv hittade jag iallafall 2 koftor, underkläder, smycken och massa annat smått :) love it! nu vill jag bara iväg och handla mer och mer och kanske lite mer.. men pengarna tar ju slut någon gång, så nu får det räcka i guess. Uff :)

Snart äre helg igen, guttans! Det blir svalövscupen (såklart!) med syrran imorgon sen på lördag blir det nog utgång med Nina och Jessica :) Längtar till att få gå ut och roa mig! Sen händer det väl inget annat, bara en massa plugg.. får huevärk bara jag tänker på det.

Nä, nu blire tv!

...

 
"du verkar hjälpa dina vänner jättemycket,
så jag undrar.. vem lättar du ditt hjärta för?"

Min tisdag

Så! Nu är jag klar. Nu har jag skrivit klart analysen om filmen, blev inte riktigt nöjd, men orkar inte hålla på med den mer.. Det värsta är att den ska vara inlämnad nästa fredag! Haha.. Det är illa att börja redan nu ;p Nä, men nästa vecka har jag prov + en hemtenta, bäst att göra klart dom smågrejerna först. Jag är duktig jag :) faktiskt.. haha. Skönt att ha en sak ur världen iallafall!

Imorgon ska vi besöka synagoga + moské i Malmö.. Ser bara fram emot att vi ska käka kinamat :) Gottit! Annars imorgon får jag och Danni fixa planeringen till webbdesignen, ska göra en egen hemsida. Booooring..
Och nu märker jag att jag verkligen inte har något att skriva om så nu pyser jag, hoppas fan jag får sova denna natten.. För nu är jag trött! Knappt sovit på 2 satans nätter. Dumma hosta





DAGBOKEN!

Åh, vad ska man säga... Detta är en helt jävla underbar film! Sitter och gråter som en bebis fortfarande och nu ska jag försöka skriva en analys om den också.. När jag ser den filmen, så hoppas jag att jag någon gång får känna så också. Den bästa filmen jag sett på länge.



image198

OC!

Såg OC avsnittet som dom flesta nog gjorde innan :) åh! så underbart.. hade nog gjort det mesta för dom skulle göra nya avsnitt. Jag bara älskar den stunden Marissa och Ryan ses för första gången.. Vafan lade dom ner serien för? åh!

But what to do? Efter avsnittet tog jag tag i mitt såkallade liv och pluggade lite till bokredovisningen vi har imorgon och nu är jag väldigt väldigt trött. Fick kanske 2 timmars sömn inatt, min dumma hosta höll mig vaken. Gjorde ett nytt försök på samhällslektionen, men icke.. Därför funderar jag på att göra ännu ett försök nu. Tredje gången gillt ..

Plugg hela kvällen

Nu är jag äntligen klar.. Har pluggat i flera timmar nu. Gjort en läxa i människan socialt och kulturellt, en läxa i samhäll + läst ca 200 sidor av invandrarna.. Sounds like fun? ICKE!

Nu ska jag klappa mig själv på axlen och sen sova.. Natti!


image197

Min vecka

Ojoj, inte skrivit här sen i tisdags.. Men det har inte hänt något speciellt ändå..

Sist skrev jag ju om att vår klass skulle åka buss till Växjö. Jag hatar buss! Vi åkte från skolan ca 08 och var tillbaka igen vid 20. Vi lämnade den bussen max 2 timmar. Vi åkte alltså buss i ungefär 10 timmar och då förstår ni väl varför jag hatar buss..

I torsdags kom min hemska huvudvärk så snälla mammi kom och hämtade mig på skolan. Vi stack ner till Elgiganten och sen till Onoff och det slutade med att hon köpte en ny data. Så hela kvällen höll jag på att fixa den osv.. Nu är jag bara jävligt avundsjuk och vill också ha en ny data..

I fredags var det Svalövscupen som gällde. Åh älska billeberga laget! Så jävla bra.. Tråkigt nog kom dom bara 4a, men duktiga var dom! Blir lika kär i dom för varje år. Ge mig fredag! Då är det svalövscupen igen.. hihi.

I går var det meningen jag skulle ut en runda i stan med Jessica, i nyktert tillstånd, men min huvudvärk blev värre och hosta gjorde jag så det blev en hemmakväll med kinamat och massvis med godis :) gottit.

Och nu är det söndag igen.. Vad ska man säga? Lika hemskt att veta att man har en hel skolvecka framför sig. Har dock fixat några läxor precis och klockan är inte ens 17.30 och det känns som den är 21.00.

Centersyd och Växjö

Redan tisdag.. Haha, snart helg igen förtusan :) Men det tackar man inte nej till!

Skolan idag, gick dock inte så länge, 9 - 12 :) så det var skönt. Syrran kom och hämtade mig, jag skulle ner till banken och fixa lite och därefter blev det en runda inom Centersyd. Hjälpte bara henne att hitta julklappar till mamma och lillbrossan, så det blev inget nytt till mig iallafall, men snart får det bli en runda med mamma tycker jag :)

Imorgon ska vår klass till Växjö.. Och gissa hur vi kommer dit.. med buss! Dom beräknar att det tar ungefär 3 timmar att åka upp dit. Usch, nu gäller det att ladda mobilen så man kan lyssna på musik hela vägen + fylla väskan med mat! Ska kolla på något museum, käka och sen hem igen.. Känns nödvändigt! haha. Nä, nu måste jag vara optimist. Kommer bli skit kul..



image196

Allt och inget

Och nu va denna helgen slut.. Helt sinnes så fort tiden går, det var ju nyss fredag. Ta mig dit igen, jag orkar inte med skolan mer! Gnäll gnäll gnäll ;p

I fredags efter skolan stack jag hem direkt och lite senare på kvällen var det Svalövscupen som gällde. Filippa och Sanga var snälla och kom och hämtade mig :) &grattis till Filippa igen som klarade sitt körkort i torsdags! Vi spenderade iallafall hela kvällen där och jag hade hur roligt somhelst. Trodde det skulle bli tråkigt för det var damerna som spelade, men det var det inte :) Jag och Sanga fick till många skratt, haha.
I lördags var det dax att fira den sötaste Rebecca, på tisdag blir hon stor! Först bjöd hon på mat, taco, och därefter blev det prinsesstårta och när folket ramlade in efter hand så återstod det bara dans såklart! Hade hur roligt somhelst. Tack Rebecca! Men på något sätt satt jag helt plötsligt i en bil på väg ner till stan, där hade jag  inte så jätte roligt pga vissa saker, en viss sak som kallas för alkohol. Åh, cp! haha. Vid 2 tiden lade jag iallafall hemma i min sköna säng.

Idag har jag bara tagit det lugnt, inte behövt plugga på någonting för engångsskull. Men frågan är om det var till imorgon vi skulle ha intervjuat en invandrare?

öhe haha

viktoria säger:

jag orkar inte plugga

- м у ι j υ и g в е r g säger:

asså det e ju busenkelt

viktoria säger:

inte om man inte ens orkar tänka

- м у ι j υ и g в е r g säger:

amen du behöver ju inte tänka,
du kan få andas in min fis jag precis la

- м у ι j υ и g в е r g säger:

den lukta INTE hallon

viktoria säger:

är du cp eller haha


Thailandresan är fixad!

Nu är det klart! Den 27 mars sitter jag på ett plan på väg till Thailand och kommer spendera 2 veckor där :) Mamma blev lite förbannad igår för min mentor sa en sak den ena dagen och en annan sak den andra dagen så hon ringde upp henne idag och helt plötsligt var det okej för henne att jag åker och sen lyckades vi få biträdande rektorn att skriva på min ledighetslapp också och mamma bokade idag så nu äre allting fixat :) känns bra, men jag kommer dock få ångest om vi har en hel del i skolan dom veckorna.. Men va tusan, det är ju Thailand, kommer säkerligen bara bli once in a lifetime! Aja, nog om det.. några månader till dess ;p

Gjorde vår redovisning inför några personer som jobbar i kommunen idag, gick hur bra somhelst tyckte jag :) Efter skolan åkte jag hem direkt. Mamma och syrran hade varit iväg idag så dom kom hem med en kofta till mig. Behövdes verkligen! Alltid så sinnes sjukt kallt i skolan.. Dom borde göra något åt det, man ska inte behöva sitta hacka tänder och ha 15 miljoner plagg på sig. Åh ja, jag hatar skolan väldigt mycket för tillfället, men vem gör inte det?


image195

A bad day

Skolan idag, som vanligt. Märker verkligen nu att jag är skoltrött, allt och alla i skolan går mig på nerverna. Kan då komma med en hemsk attityd ibland mot vissa som inte ens förtjänar det ;p haha, inte bra inte bra.

Efter skolan stack jag till mammas jobb. Vi gick ner till banken för att ta ut pengar och därefter blev det en runda inom några affärer, köpte presenter till Rebecca som snart blir stor :) + 2 par tjocka strumpbyxor till mig och en ny svart kajalpenna för duktiga jag lyckades tappa bort min i helgen.

Mamma, Kenneth och Mattias ska ju dra till Thailand i slutet av mars och jag ville inte med för jag och min bror kan inte spendera 5 minuter tillsammans i samma rum för då dödar vi varandra, men sen tänkte jag att det hade varit skit skönt att komma iväg ett tag och bara ta det lugnt. Var på utvecklingssamtal igår så det blev lite snack om det med min mentor, lät som hon inte hade något emot det, självklart var det så för min mamma var ju där för idag avråder hon mig till att åka.. aah! Bara för det är slutet av 3'an och sånt strunt, men vafan.. hur många somhelst har kunnat åka utomlands och lyckats komma ikapp osv. Skolan är fan överskattad..  Vad ska jag göra?


Ska jag tacka nej till detta?

image194

Facebook?

Skulle inte vara sämre än alla andra och skaffa mig Facebook. Klickade på Internet ikonen och upp kom Msn.se och då står där stort: Bedragare på Facebook. "Lämna aldrig ut privat information"
Var det ett litet tecken eller? haha, får se om jag skaffar en nu ;p

Har varit lite kass på att skriva dom senaste dagarna. Både i fredags och i lördags blev det utgång. Helt okej var det :) Roligare har jag haft, men  tråkigt hade jag verkligen inte. Helgerna bara rusar iväg och idag är det måndag igen, inget man hurrar för precis.. Stor redovisning på tisdag och prov på fredag. Ge mig ork!

Ändrade planer inför helgen

Ändrade planer.. igen! Ska alldeles strax ta bussen till Nina, blåser alldeles för mycket för att man ska kunna cykla ;p Där blir det matlagning med henne, Sanga och Filippa sen så ska jag kolla på medan dom blir fulla, jag ska vara nykter och glad idag :) Därefter får jag se om jag hänger med dom ut i stan eller inte, men tror nästan det blir så.. Tråkigt att vara hemma. Men imorgon blire iallafall fest! Ska bli kul!

Fotbad

Just nu sitter jag med fötterna i varmt vatten med olja för fötterna, riktigt gött äre :) Ni borde testa! Vet dock inte riktigt var man kan köpa det, köpte mitt uppe i Ullared, men finns nog nästan överallt!

image193


Resten av dagen har innehållt skola, film och krängande med Ina och därefter en lång och skön dusch. Mår jättebra för tillfället och imorgon är det fredag.. pricken på i:et! Det var planerat att jag skulle ut imorgon med töserna, men det ska bli dåligt väder + att det inte är lika roligt ute på fredagar så jag har bestämt mig för att dra ut med Jessica på lördag. Kan alltid räkna med den tösen, haha! Roligt har vi iallafall :)

Analysen är klar

Minns ni när jag sa att jag tyckte om filmen The Matrix? Jag tar tillbaka det nu.. Har nyss suttit i drygt 3 timmar och gjort en analys om den, kopplat ihop den med filosofers teorier om drömmar och verkligheten och massa annat strunt. Men nu är jag äntligen klar och känner mig jävligt duktig! Och man blir jätte hungrig av att plugga så nu ska jag gå ner och fixa lite käk. Bye!

Hemska drömmar

Kollade precis på Desperate Housewives.. Åh vad jag inte tyckte om slutet, hon kan ju  inte hänga sig?! Hon har en unge förtusan. Visst, det är synd om henne, men ungen måste man tänka på förjävelen. Haha, känns lite löjligt att sitta och skriva såhär, det är bara en serie. Men ändå! Klart man reagerar :)

Annars idag har jag bara varit hemma. Sovit och ätit i princip hela dagen. Jag hatar hur sjukt mycket jag påverkas av mina drömmar. Drömde en jätte jobbig och hemsk dröm som förstörde allt jag har försökt att glömma, men visstfan kom det tillbaka nu.

Hoppas det försvinner lika fort igen


Hemskt väder!

image192

Usch vilket väder det har varit idag.. Jättekallt och blåst en hel del + att det nu regnar. Man kan inte bli något annat än deppig och det var ju inte mycket bättre att skolan började idag. Dom närmsta veckorna är rätt fullpackade med prov, arbeten och läxor. Inte så konstigt man längtar efter helgen.. Att få sova. Att få ha kul. Att få slippa vardagen för en stund. En vecka med lov räckte verkligen inte, några veckor till hade inte skadat..

Helgen!

Usch, jag förstår inte varför man utsätter sin kropp för något sånt som alkohol, ibland är det värt det, ibland inte. Jag vet inte riktigt om det var värt det denna gången, but what to do? Jag hade rätt kul ändå :) Jag och Nina tog bussen in till stan där vi drog till Jessica och sen drog vi till den lokalen Jessica och Linn hade hyrt. Där blev det käk och massa snack :) Hur trevligt somhelst! Sen blev de såklart stan. Akropolis > Baggens > Tycho > Pölsemannen.

Idag har jag bara legat i sängen hela hela dagen. Och nu kommer ångesten krypandes, det är skola imorgon

vafan då!

Förjävelen, du skulle inte åkt ut!!
Sam :(

Godnatt!

Nu ska jag sova! Godnajt


image190

Trött!

Jag är trött, så sjukt trött. Var och festade hos Linus i Kågeröd igår, hade skit kul, men vad sades och gjordes egentligen? En sak jag är iallafall säker på, aldrig någonsin mer Jägermeister. Blir precis som Beckibus, helt fucked up haha :) not good not good.

Förutom det var jag, mammi och syrran i Köpenhamn igår och shoppade. Blev en t-shirt, linne, skjorta och väska. Rätt dyrt där förtusan! Och idag blev det en tripp till Ikea/Väla där jag köpte lite smink och skinnhandskar (äntligen!) har letat riktigt mycket efter ett par fina handskar och idag fann jag dom :)

Orkar inte skriva mer, jag är fortfarande sjukt trött. Godnatt

men fan då

OOOOOOOOHHHHHHHHHHHH!!! vad gör jag?!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0