Red jacket.




En snygg mörkröd skinnjacka följde med mig hem i söndags.
Jag har jobbat somfan så jag förtjänar den somfan ;P Bilderna
ger ingen rättvisa för jag har nog världens sämsta kamera haha..
Nu ska jag fortsätta mysa framför en film med Jonas och imorgon
ska jag njuta av min tredje & sista lediga dag.

Jobbar röven av mig för tillfället.

Trött & sliten.

Mys med syster imorgon.

Jobbade från öppning till stängning idag. Dem första timmarna gick SÅ sakta, vi hade ingenting att larma och butiken var städad så vi hade inte så jättemycket att göra. Jag byggde om några väggar på avdelningen iallafall, och det får timmarna att rulla på + att det är så kul!

Imorgon är jag ledig och då ska jag umgås med min älskade syster. Shit, vi har typ inte träffats sen midsommar tror jag? INTE okej! Men vi har jobbat om varandra hela tiden och när jag väl har varit ledig har hon varit ute på äventyr. Men imorgon kommer hon med bullar så då blir det frukost och sen har hon en massa kläder hon vill skänka bort, men först får lillsyrran kolla igenom ;p Samtidigt ska jag också rensa min garderob tänkte jag..

Min klädsel i lördags.






Såhär såg jag ut på kräftskivan i lördags.

Topp - Newyorker
Lång kavaj - Cubus
Kuvertväska - H&M

Lockade t.o.m håret lite. Det växer förfullt, dock tycker jag det kan växa lite fortare :)!

Min helg.

Det har varit en bra helg!

I fredags efter jobb så blev det bara middag och film. Som det brukar bli, kommer man hem klockan nio på kvällen så orkar man inte så mycket mer.

I lördags var jag ledig. Jag och Jonas sov till typ tio och käkade frukost och sen kröp vi ner i sängen igen, mysigt! Vid fem tiden tog jag bilen och körde mot Centersyd, till personalparkeringen. Martina hoppade in i bilen och sen körde vi mot Malmö, till Sara, där vi skulle ha en liten kräftskiva med några tjejer från jobbet :) En mycket trevlig kväll! När jag kom tillbaka till Landskrona så körde jag till Peter där Jonas och Tobbe också var. Hann flabba 5 min och sedan ville Jonas hem så då körde vi hem och däckade.

Idag jobbade jag och direkt efter körde jag ut till Asmundtorp, till Jonas föräldrar där dem bjöd på spetta med potatis och remoulade :) Så gott!!! Och nu har jag duschat, vikt tvätt och strykt lite kläder.

Ska bosätta min röv i soffan och ladda inför ännu en dag på jobbet imorgon.

Hallen.

Här är lite bilder på vår hall. (Vi måste verkligen köpa ny kamera..) Den är relativt klar nu, är dock osäker angående ljusstaken om den är för stor eller inte, men den får iallafall stå där tills vi har köpt nya möbler till vardagsrummet för då kanske den passar bättre där. Annars är jag faktiskt rätt nöjd, möblerna är vita och mattan ljusgrå och väggarna är vita just nu, men ska få en väldigt ljusgrå färg sen. Säg gärna vad ni tycker!






Idag.




Slängde på mig en topp från Monki (tror jag..) och en långkjol och min älskade älskade läderjacka från Newyorker. Och såklart ett par Converse på det ;P

Ni får ursäkta dem färgglada cirklarna i bakgrunden haha.. Vårt datarum var ett barnrum innan så det ska målas om sen :) Och ja, ni ser rätt. Att en cykel också står där. Det är Jonas nya älskling ;p

Röd prick.

Ni har väl sagt hejdå till sommaren? För nu är hösten är..

Är ledig idag, känns okej med en mjukstart på jobbet efter semestern ;) Och idag tog jag faktiskt tag i något som jag borde ha gjort för längesen. Jag har haft en röd liten prick på min näsa i typ 4 år nu och den börjar klia en hel del nu så jag ringde specialisthuset i Eslöv. Fick en tid, den 28 OKTOBER! Men hej, har ni mycket att göra eller? :p Men har jag överlevt i nästan 4 år med pricken så överlever jag 2,5 månad till. Det var skönt att ringa dit också för dem frågar inte miljontals frågor utan gav mig en tid direkt efter jag hade sagt att jag hade haft den så pass länge och att den kliade. Så nu var det gjort haha.

Har klätt på mig tjocka tröjor och ska nu bege mig ut till mamma och blir vädret bättre tills ikväll så blir det powerwalk i skog!

Rörstrand.

På tal om muggar & koppar så tycker jag dessa muggar från Rörstrand är så himla fina. 4 st i den rosa färgen hade inte varit helt fel. Jag fyller ju år snart ;)

Nya.




Våra nya témuggar/koppar/glas.. Jag vet inte vad jag ska kalla dem haha ;P Hittade dem på xxxlutz och tyckte dem var himla enkla och fina. Lite annorlunda än andra témuggar/koppar/glas.. Och en sak ni kanske inte visste om mig det är att jag älskar koppar/muggar och jag kanske har lite för många.

Och såhär ligger Orvar a.k.a Fläkar'n just nu..

75 %.

Hej hopp!

I måndags var det dags att börja jobba igen efter 1 veckas semester, ångesten var inte alls stor utan det var rätt skönt att komma igång igen :) Och jag har ju glömt att berätta att innan jag gick på semester fick jag reda på att jag påbörjar en fast 75% tjänst den 1 september. underbart! Det är det bästa man kan ha på vårt jobb. Har du heltid så får du jobba 10,5 timme varje dag förutom två dagar i veckan då man är ledig. Man hinner absolut inte göra någonting när man kommer hem klockan nio på kvällarna och dina lediga dagar kan vara mitt i veckan då alla andra man känner jobbar.. Så en 75% tjänst är perfekt. Man tjänar bra med pengar och jobbar lagom så man samtidigt kan ha ett liv :) Och i slutet av denna månaden har jag jobbat där i två år. TVÅ år, fattar ni? Helt galet vad tiden går..

Mitt bord.







När vi flyttade in hit så var här ett inbyggt skrivbord mellan garderoberna och en vägg i sovrummet, planerna var att ta bort det helt, men jag kom på den briljanta idén att jag kan få ha det som mitt smink- och lotionsbord och så blev det också :) Där är en hylla precis ovanför speglen också som jag har mina smyckeskrin på. Dock är sminkhörnan rätt så mycket mindre än lotions- och hårproduktshörnan haha.. Den lilla lampan inhandlades idag på Ikea och nu saknas det bara en vit, sliten trästol sen är det väl relativt klart.

Jumpsuit.

Bakandet gick bra, jag tog dock aldrig några bilder.. Det blev iallafall vanilj- och bärcheesecake och amerikanska äpplemuffins! När jag var klar med det så körde jag ut till mamma och spenderade några timmar i solen vid poolen, så jäkla gött!

Väl hemma igen tog jag och Jonas en powernap och senare kom Anki, Kent och Lena och kakorna verkade uppskattas så jag lyckades nog :)


Hade på mig en blommig jumpsuit idag och som ni ser så har jag fått
hem min iphoneväska och jag är hur nöjd somhelst!

Bakdags.




Har varit iväg och handlat ingredienser så nu ska det bakas! Hur ska det gå egentligen..? Jag som egentligen inte alls tycker om att baka, men ikväll kommer det lite gäster och jag tycker det är pinsamt att bjuda på köpekakor hela tiden. Fyndade även några somriga färgglada bordstabletter och två skålar på Maxi ;D Jag är glad att jag inte är den typiska tjejen som vill ha ALLT i vitt. Och då menar jag även i bordstabletter haha.. Jag tycker det är jättefint med vitt, men vem blir inte gladare av färger? :)

Men hallå.. Ni måste verkligen önska mig lycka till. Resultatet får ni se ikväll ;P
Sa jag förresten att jag har min semestervecka nu? Jag kunde nog inte
valt någon bättre vecka, älska detta vädret!

Ge-kås.

Idag har jag och Jonas varit uppe i Ullared.. Jag vet, galet att vi redan är hemma, men det är annorlunda att gå där med sin pojkvän än med sin mamma ;P Med mamma granskar vi varenda hylla haha.. Men lite saker till hemmet lyckades vi få hem, dock är jag en övertänkare och allt ska matcha så det enda jag just nu tycker om är den nya mattan i hallen, resten får jag vänja mig med tiden.. :p

Iphonehalsband

Läste precis Kenzas blogg där hon hade fått hem ett halsband till iphone där man också kunde ha sina kort osv.. Den är brun och i äkta läder. Hur fin somhelst! Och så fort någon storbloggare gör reklam för något fint som man själv vill ha så tar det slut på 2 sekunder så jag var tvungen att beställa hem det direkt. Skit bra om man inte pallar ha med sig en stor väska, men behöver ha med det nödvändigaste.

Annars har jag haft en SKIT mysig dag, men det berättar jag en annan dag för nu ska jag och Jonas krypa ner i sängen och börja kolla på Sex and the city, jag snodde nämligen boxen från hans syster :)



Iphonehalsband.se
299:-

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0