So happy!

Now i'm back :) Efter några timmar i Inas händer så är mitt hår riktigt fint. Vi fyllde i utväxten plus att vi lade in ljusa slingor vilket jag var jättenervös för först, men det blev jättefint och jag är såå nöjd! Ina är grym! När allt var klart så gick vi oss och satte oss på Tychos uteserverig och åt lite lunch, och tyvärr var hon tvungen att springa tillbaka till jobbet rätt snabbt, så det var bara för mig att promenera tillbaka till Jonas lägenhet. Och nu sitter jag här.. vill ut i solen förjävelen :p Men alla verkar jobba eller vara upptagna med annat.

Ikväll ska nog dem flesta festa, men inte jag, jag håller mig till imorgon ;) Jonas ville hitta på något så vi får se vad vi ska hitta på!

Jättefin låt.

Leona Lewis - Yesterday


-
Nu ska jag promenera ner till stan :) Ha en bra dag.

Fan då.

Nä, men vad kul.. Stepen var inställd idag. Åh!

Sp05so alltid i mitt hjärta!









































Vi gjorde allt tillsammans. I miss you guys.. <3

Imorgon blir jag snygg i håret igen.

Min dag började med frukost från Kalles, och därefter var det jobb som gällde i några timmar. Efter det så stack jag och mammi och handlade lite, och sedan blev det en runda inom stan för att göra några ärenden. När vi kom hem så slängde vi oss i solen och bara slappa, me like :)


Om ca 2 timmar ska jag bege mig Friskis & Svettis och träna! Det är dags att komma igång igen innan det blir sommar uppehåll.

Sen imorgon ska jag färga mitt hår :)! Kommer bli skit snyggt. Äntligen kommer jag bli av med min utväxt haha.

Man ska inte "bara" titta lite..




Idag blev det en runda till Center Syd tillsammans med Jessica och Nina :) Jag skulle lämna en sak på Telenor och sedan blev det en runda inom affärerna såklart. It's dangerous. Jag hittade iallafall denna snygga kuvertväskan, jag älskar den. Den kommer bli skit snygg till fest, men även till vardags! 

Nu ska jag ta en ipren för jag har en hemsk huvudvärk och senare ska jag hem till Jonas där han ska bjuda på rotmos. GOTT!!

Nu har jag äntligen min walkman.

Yeay, i found a new phone :) Det blev den nyare modellen av min gamla Sony Ericsson. Perfekt! Fick också skickat iväg den andra telefonen så nu är det borta.


Nu har jag skickat iväg några cv och om någon timme ska jag väcka Nina och sedan ska jag dra med henne till Centersyd :)

Sov alldeles för länge.

I morse råkade jag stänga av alarmet då jag hade bestämt att gå upp vid tio, så vid tolv vaknade jag av att någon trampade in i lägenheten, sjukt rädd blev jag och undrade vemfan det var som kom in här haha, men det var bara Jonas som skulle komma och käka lite lunch. Goda bullar med räkor blev det, mums!

När han stack tillbaka till jobbet så vek jag tvätt, bytade sängkläder och lite sånt smått och gott. När mammi slutade jobbet vid fyra kom hon och hämtade upp mig och nu sitter jag här, har nyss fått i mig lite maud, ska nog strax till Center Syd och kolla på en ny mobil till mig så det lär inte bli någon träning idag och har inte blivit någon iheller på två veckor. Men på onsdag, då jävlar, någon som vill följa med? :)

En underbar kväll med mina girls!

Oh va roligt vi hade igår! Först blev det som sagt pizza och sedan tog jag ner en påse från vinden FULL med gamla skivor och då jävlar, då kom vi igång :) Massa skratt, sång, god dricka och lite skitsnack. Så det ska vara! Fick skjuts in till stan av Sofie och där blev det ännu mer dricka, sång och dans. När allt stängdes ner så stack jag hem till Jonas lägenhet där jag tog en Resorb (vätskeersättning) innan jag gick och lade mig och dem tabletterna är en mirakelkur. Hade jag inte tagit en sån hade jag mått piss idag, men jag mår bra, bara lite slö i kroppen bara! Skönt!!

Det blev inte så många foton, men några kommer här iallafall;









Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag nog sticka till Ina ett tag.
Ha en bra söndag,

P a r t y

Om någon timme kommer Nina hit med pizza :) Mm, gott! Därefter blir det lite förfest och sedan kommer Elin också och håller oss sällskap! Partaaaaaaaj!

Soulja Boy.

Soulja Boy - Kiss me through the phone


Såld!

Haha, efter bara några minuter på blocket så var den såld :p Gott!

Säljes.

Japp, jag ångrar mig. Jag säljer nu min LG Viewty KU990 som jag haft i ca 3 veckor bara. Jag som älskar musik måste ha en musikmobil som min Sony Ericsson var så denna telefonen var inte min typ av telefon helt enkelt. Den är i mycket bra skick!


För 1000:- så är den din. För info, bilder osv hör av dig.

Grillfredag.

Kvällen igår var hur mysig somhelst. Typiskt killar så köpte Jonas och Martin sjukt mycket mat.. Varför ska dem alltid överdriva? :p Först blev det förrätt med tjockekrov och bröd och sen blev det två långa fläskfiléer, (tror jag det var?), dem var riktigt långa iallafall, tror inte ens hälften blev uppätit haha. Det blev inte så sent för Jonas var sleten efter en jobbevecka så vid halv tolv hade vi redan kröpit ner i sängen hemma hos honom.

I förmiddags fick jag köra Jonas till Svalöv där han skulle möta upp några polare, dem skulle dra upp till Göteborg och kolla på någon MMA match. Mamma berättade idag också att Kenneth fixa lite med min bil igår så jag hoppas den håller sig normal ett tag :)! Mamma hämtade mig i stan innan och den varken dog eller fick hänggas på vägen hem, framsteg haha.

Haha, denna måste ni lyssna på :) Så jävla härlig.

Lily Allen - Fuck you





Nu ska jag köra och hämta hem mammi :)
hörs,

Denna helgen kommer bli skit bra!

Vilket väääder :) Ute på vårt trädäck är där 35 grader, rätt lagom.. Hade hoppats att få hit den trogna solar'n Emmeli, men jag kom på att hon nog är och jobbar. Fy! Men här kan jag inte sitta hela dagen, måste ut och utnyttja solens strålar.

Ikväll ska jag och Jonas hem till Martin och Emelie och grilla :)! Ska bli kul att träffa dem igen. Och för en sekund sen blev det bestämt att imorgon blir det fest tillsammans med Nina, yeeay! Ska faktiskt våga träffa my old good friends, vodkan och juicen haha. Nu blir nog Nina glad ;p

Nu ska jag ut! Bye

Anybody?

Gud vilken lång dag det har varit! Riktigt tråkigt har jag haft! Jag har sovit lite, gått ut med Ozzy och saknat Jonas lite extra och inatt ska jag sova hemma (=alltså utan honom), inte alls kul, men samtidigt är det en mysig känsla att sakna någon. Försöker just nu få ordning på telefonen så jag kan lägga in musik och lite sånt kul, men det vill inte fungera.. Jag saknar min tunna fina Sony Ericsson faktiskt, men jag får väl hålla tag om denna ett tag till. Pust.. Någon som vill byta liv med mig?

Det är därför jag har tråkigt. Mamma är inte hemma.

Usch och pi vad tråkigt jag har det just nu.. I förmiddags körde jag och lämnade mamma vid hamnen, hon skulle nämligen på konferans på Ven med jobbet och spendera natten där, jag som trodde vi skulle köra till Väla eller något.. På vägen hem träffa jag Elin en liten stund och nu vet jag inte alls vad jag ska göööra..

Något förslag?

Jävla bil!

Min dag började förjävligt. Vid nio imorse hoppade jag in i bilen för att bege mig till jobbet, men den startade knappt (såklart!!). Blev riktigt frustrerad och parkerade bilhelvetet igen så mamma fick komma och hämta mig tillsist. Hädanefter så kommer jag få be och hoppas att den fungerar så fort jag sätter mig i den.. Väldigt pålitlig alltså! Aja, till jobbet kom jag och efter några timmar där så stack jag och mamma till Centersyd där H&M hade 10% rabatt på allting så vi var ju bara tvungna att titta lite. Det blev en sjal (vi båda älskar sjalar) och så hittade vi varsin topp. Efter rundan där så gick vi in på Maxi och handlade mat och just nu gör jag inget speciellt. Ska nog sticka ut till Svalöv en stund, till bror Daniel m. familj :) Senare ikväll blir det enchiladas och mys med Jonas. Träningen hoppar jag nog, vågar inte riskera att köra bilen dit och sedan kanske inte komma därifrån... Fan vad jag hatar det.

Hur underbart är inte detta halsbandet? Kärlek vid första ögonkastet.


Vintage by Fé

Musik är allt.

Black Eyed Peas - Bom Bom




Flipsyde - When it was good

Min dag.

Mm, nu har jag äntligen fått i mig lite mat :) Har knappt ätit något idag av nervositet, hehe. Ska alldeles strax bege mig ut och träffa Elin ett tag och senare ikväll ska jag hämta Nina på hennes jobb. Sen händer det nog inte så mycket. Imorgon är det lite jobb som gäller iallafall och efter det ska jag umgås med mammi lite!

Ha en bra tisdagskväll,

Money Money Money!

YES! Jag fick minst 3-4 veckor i sommar, men det kommer antagligen bli fler. Fiiiiint!! Så i sommar kommer jag jobba på Rönngården i A-town (äldre omsorg) fast inom hemtjänsten. Jag vill bara komma ut i arbetslivet nu och skaffa mig en massa erfarenheter och pengar (såklart ;p).

Jag är glad!

Taggad somtusan.

Snart äre dags! Wish me luck :)

Arbetsintervju.

Idag har jag sökt jobb och tvättat min bil, så det har varit en vettig dag hittills. Angående jobbet jag sökte idag, så ringde dem nästan precis och ville träffa mig imorgon, jag märkte att ni höll tummarna :D Yeeeay! Ni måste hålla dem igen imorgon!

Ninas Super Sweet 20!


Ja, tjugo shots till en tjugoåring ;p




Hm? Den såg intressant ut!


Grääädde! Luring ;) haha.


Söte Ina ;)


Underbara Emma och Elin.


Lekar på g! Dock kom jag sist på mitt uppdrag haha.


Inas blonda hue är i vägen haha. Dem här tre skulle
få ett glas med dricka och sen snabbt somfan berätta
vad det är för något.


Vem som drack upp ölen först.


Vem som staplade upp flest sockerbitar på varandra.


Vem som tog upp ett päron snabbast.


Jag och min babe :)


Tror ni Andreas mådde här bra? Det tror inte jag haha.


Vi avslutar med en bild på dem bästa som finns!
Nina, Ina och Jessica <3


Det var en riktigt rolig kväll :)! Full med dans, dricka och bra musik! Tack somfan.

Nu ska jag ringa Elin och fråga om hon vill ses ett tag, tänkte också sno lite datapapper av henne så jag kan skriva ut mitt cv tills imorgon. Håll tummarna!

Snart är det fest!

Ögonbrynen är plockade och naglarna är svarta. Nu blire duschen!

Min bästa vän fyller 20 år idag!




Grattis babe :)! Du är min bästa vän. En vän jag aldrig vill förlora.
Jag hoppas detta kommer bli en oförglömlig födelsedag för dig,
och såklart ska jag fira den tillsammans med dig!
Jag älskar dig hjärtat!

Me like.

Flo Rida -You spin my head right round


Yeay! Jag börjar må bättre!

Dagen igår var förjävlig. Vi gick in i 2 butiker på hela Väla sen fixade jag inte det, mådde alldeles för dåligt, det blev dock en snabb runda inom Ikea där Jonas (äntligen!) köpte en helkroppsspegel. När vi kom hem slängde jag mig direkt i soffan och lämnade inte den på hela kvällen. Jonas fick också jobb igår :) medan jag fick avslag från två jobb. Kul! Men det är väl bara att kämpa vidare..

Nu, idag, mår jag faktiskt bättre :) SKÖNT! Har suttit ute i uterummet och pratat med mammi hela eftermiddagen, och nu vi två gå ut och gå med Ozzy.

Nätterna är jobbigast.

Fyfan. Denna natten bestod av kräk och fruktansvärda magkramper. Jag måste ha fått någon magsjuka. Men men, nu är jag uppe, håller på att dricka lite proviva och sen ska jag iväg och leta present till bästis som fyller 20 år helgen :)! Då blir det fest!! Nu tänkte jag börja sminka mig så smått, puss&kram

Thailand & Taxfree.



En sjukt fin klocka, 2 st flätade armband
och så ett silverarmband.


5 st läppbalsam från något företag i Spanien (sjukt bra!),
och så en eyeline från Kanebo.

Dags att försöka äta lite.

Fast att man inte mått bra så kunde man inte bara ligga inne hela dagen så jag och Jonas gick ut. Vi gick först ner till slottet, sen gick vi längs havet och sedan gick vi inne bland kolonierna, så mysigt var det :) Efter någon timme hade jag inte mycket krafter kvar så vi begav oss hemåt. Han spelade och jag vilade. Mycket sociala var vi alltså haha. Nu är han nere på Subway och köper lite mat till oss, det ska bli gott för min frukost kom upp innan.. mums.. Lite senare ikväll ska jag hem en runda. Efter 2 veckor med Ozzy så saknar man honom redan efter en dag. Min sötnos.

Jag pallar inte meeeer.

Ja, jag blev riktigt dålig i förrigår kväll. Jag körde hem till Jonas och när jag väl hade lagt mig i sängen kom jag knappt ur den, hade fruktansvärt ont i kroppen och han hade inga tabletter hemma (?!). Skulle precis bege mig hem till syrran och Peter och hämta en pilla när vi hittade något pulver som hjälpte rätt snabbt, skönt! Natten var dock hemsk och många timmar sömn fick jag inte, men på morgonen kom mamma med tabletter till mig :) Jag följde ändå med Jonas till Maxi på dagen där vi handlade lite mat och sen var det direkt hem till honom igen. Hela kvällen bestod av ipren, panodil och en hel del soppa och det hjälpte rejält och jag kände mig mer eller mindre frisk. Men nu.. nu mår jag jobbigt illa och jag kallsvettas förfullt. Döda mig,

Nintendo Wii och grillning.

Fan va dåligt jag mår just nu. Jag känner mig öm i hela kroppen plus att jag har träningsvärk. Jag tror jag börjar bli sjuk. Jag har klarat mig hur länge somhelst utan att bli sjuk så jag tycker att det lika bra kan hålla sig borta!

Igår körde jag och Jonas ut till Henrik och Lina :) Där blev det grillning och sen spelade vi Wii, första gången för mig och jag måste ju säga att jag var grym, jag tror dem andra håller med ;p höhö. Speciellt Jonas som jag slog flera gånger i boxning, så hans självförtroende var nog inte på topp haha. Det var riktigt kul och hade mina pengar räckt till så hade jag köpt ett!

Alldeles strax ska jag krypa ner i sängen och sen ikväll är det middag hemma hos Jonas familj, får dock se om jag mår bättre då, men jag ska nog orka fixa in en bild här på min klocka och armbanden som jag fick från Thailand :)

They're home!

Planet blev försenat igår, så vid 03 inatt stod vi vid Kastrup och väntade in dem och efter många om och men så var vi på väg hemåt och vid halv 5 så kröp jag och Jonas ner i sängen och somnade direkt!

Har nyss kollat igenom sakerna jag fick lite mer noggrant :) Fick en klocka, lite armband, underkläder och tights och från taxfree blev det läppbalsam, eyeliner och alkohol. Det kanske kommer upp lite bilder på det sen om jag orkar! Det är skönt att ha dem hemma faktiskt, och varmvatten har vi nu också. Dusch dusch dusch dusch, here i come haha.

Planer inför ikväll då? Det kanske blir en runda inom Petraa, men jag och Nina vet inte än om vi pallar :p Vi får se helt enkelt! Nu ska jag iallafall ut i det fina vädret och träffa bästis :)

Roadtrip.

Om ca en timme blir det en roadtrip. Jag och Jonas tar bilen och kör mot Kastrup i Köpenhamn för att hämta upp my family :) 100 spänn på att dem kommer säga: Brr, vad kallt det är. *fnissfniss* Det är en så typiskt replik från folk som varit utomlands :p Vi bryyyyyr oss inte haha! Nej just det, vi bryr oss 'inte alls..'


godnatt,

Godis och cola! Kvällen är räddad!

Faktiskt. Det var kris :p

Godissugen!!

Jag vill sååå gärna köra ner till affären och handla något gott.. Jag ska inte. Jag. Ska. Inte.



Men kanske bara lite..?

Burn.

Fullt ös hela dagen! I förmiddags efter frukosten så började jag storstädningen av huset och Jonas gick ut och tvättade mammas bil som jag hade lovat henne att göra och nu glänser den som aldrig förr ;) När det var klart och tvättmaskinen var full igång så körde vi till Maxi och handlade lite extra mjölk, fil osv. När vi satte oss i bilen så insåg vi båda att vi inte hade någon lust att laga mat när vi kom hem så det fick bli drive in på Max och samtidigt hittade vi Nina på busshållplatsen så henne tog vi med oss ;p 

Jag har nyss varit ute på en rask promenad med Ozzy och just nu håller jag på att kopiera över alla bilder och musik från mitt andra minneskort från mobilen till det nya samtidigt som jag lyssnar på Usher med Burn haha, det var inte igår ;)

Ge mig en dusch!

OH! Pannan verkar inte vilja fungera! Både jag och Jonas har tränat så vi vill gärna ta en varm och skön dusch, men icke?! Faaaan då..

Snart kommer dem hem och tar huset ifrån oss.

Pust! Nu är stryktvätten äntligen borta.. Jag ställde mig aldrig bakom strykbrädan igår så det fick bli idag istället. Familjen ska hämtas hem imorgon natt så jag ska försöka tvätta det sista som finns att tvätta och sedan imorgon ska jag storstäda hela huset och tvätta mammas big car om tiden räcker till, och just det, jag ska iväg och handla lite mer matprodukter imorgon också. Hm japp.. Ge mig inte morgondagen.

Varken jag och Jonas vill att dem ska komma hem och ta huset ifrån oss. Vi har haft det jätte mysigt här, därför tyckte vi att dem skulle ta över Jonas lägenhet, men den idén var inte så populär haha. Nä, det ska bli skönt att få hem dem igen :)

Nu ska jag ut med Ozzybozzy och sen ska jag träna! Härligt!

Denna gjorde du bra Dariiin!

Darin - Run away

Varför har man så mycket kläder? Onödigt!





=




Lite blev slängt idag. Där var jättemycket gammalt som jag har sparat, varför? Emmeli, kommer du ihåg dem boxarlinnen som var gula och limegröna och dina gamla Aladinbyxor? Dem ligger med i den högen. Det var på tiden va? :p haha. Såklart åker detta till välgörenhet. Och vet ni vad jag kom på?.. Jag behöver faktiskt fler jeans! Mm, man "behöver" alltid något, eller hur? Jag hatar kläder.

Jag hatar när det händer något med kroppen och man inte riktigt förstår varför.

Det har inte hänt så mycket idag. Jag och Jonas körde iväg till Maxi i förmiddags för att handla lite. På vägen hem kallsvettades jag jättemycket och blev svimfärdig så Jonas fick ta över ratten. Det kommer tillbaka hela tiden och jag känner mig jätte konstig i hela kroppen. Jag hatar det. 

Nu måste jag ut med Ozzy, sen måste jag stryka och orkar jag så ska jag rensa ur min klädkammare lite.

ha en fortsatt bra tisdagskväll,

Dumma bloggar som får en att stanna kvar längre vid datan än planerat.

Fan.. Nu lär mitt té vara kallt..

Min mysiga måndag.

Denna dag började hur mysigt somhelst. Jag och Jonas vaknade vid elva, då jag rullade upp rullgardinen sken solen in :) Jag kröp ner igen och mös lite mer med Jonas och Ozzy innan det var dags att gå upp. Vid ett tog jag bilen och körde in till stan där jag mötte Ina på hennes jobb och då gick vi och satte oss på Tychos uteservering och åt lunch i solen. Sedan följde jag med henne tillbaka till hennes jobb där hon klippte mig. Det fick bli en väldigt kort page, nöjd blev jag :)! Skönt att den långa nacken är borta. Viljan att klippa av håret igen finns kvar :p men icke, det tog sin lilla tid att växa ut så det får vara såhär ett tag!

Nu är jag lite trött efter träningen, och resten av min kväll lär bestå av tv.

puss & godnatt

Sovmorgon.

Gårdagen var hur mysig somhelst. Spenderade en hel dag tillsammans med syster, och jag kommer inte ihåg sist vi gjorde det. Det blev god mat, mycket snack, promenader med hundarna och en tråkig film, hehe.

Idag har jag inte gjort så himla mycket. Jag låg och sov till 12 (!), flera veckor sedan det hände sist, men jag behövde det. Fick dra upp Ozzy ur sängen (alltid lika morgontrött..) och gå en runda med honom och sedan kom Emma och Ina på besök en stund :) Efter dem hade kört iväg så sökte jag lite jobb, duschade och tittade på tv. Ska strax gå ner och hålla Jonas sällskap framför tv'n, (fan vad jag tittar på tv). Det finns väl  inget roligt som vanligt. JUST DET! Wipeout började för en halvtimme sedan. GOT TO GO!

Vad jag har köpt/fått.

Ett linne med nitar, BikBok.


En ögonbrynspenna från Isadora. Den mörka pennan
fyller man i tomrummen mellan stråna, men endast lite
tunt. Med den ljusa pennan drar man ett litet streck precis
under ögonbrynet och "duttar" nätt på det så det smälter
in i huden så lyfter det upp ögonen.
Rekommenderas!


Dessa örhängen har Jonas köpt till mig. Så söta!
I love them!

Myskväll med syster.

Jag blev mer eller mindre attackerad av människor pga förra inlägget där jag skrev att jag aldrig hade varit på Söderåsens Nationalpark innan, men tydligen har jag det :p Nöjda nu? haha.

Igår var det ju helt underbart väder. Emmeli och Peter kom hit och umgicks, vi satt ute på trädäcket och stekte. Första gången man kunde gå runder i endast shorts och linne :) Underbart! På kvällen körde jag till Elias där det var födelsedagsfest för honom. Jag höll mig nykter, men lika trevligt var det för det! Jag har faktiskt inte druckit på över en månad nu, men det är inget jag suktar efter iheller :) Efter några väldigt fulla människor, lite småtjas och missförstånd så fyllde jag min bil och körde in mina töser och Andreas till stan. Sen körde jag hemåt och krypte ner hos min Jonas.

Lite senare idag kommer syrran hit! Våra pojkvänner dissar oss för träning respektive fest så jag och Emmeli ska ha en myskväll med god mat :)

En underbar dag med min fina kille.

Nu är jag helt slut i kroppen. Har nyss kommit hem från 2 timmars träning. Först blev det en timme Core (styrka) och sedan en timme Step (kondition+styrka). Kul var det!

Innan idag bestämde jag och Jonas oss för att åka någonstans och gå med Ozzy så det blev Söderåsens Nationalpark. Jag hade aldrig varit där innan och gud så fint där är!! Man blev helt avslappnad i kroppen och njöt av den fina naturen, och såklart blev det några bilder på det.



















dem underbaraste som finns..

Musiken kan avgöra allt.

Träningen idag var lika roligt som vanligt. Innan tyckte jag måndagspasset var bättre, men nu är musiken tio gånger bättre på onsdagarna och det gör såå mycket! Knäet gjorde riktigt ont efter en halvtimme, det känns dock mycket bättre nu, skönt! Imorgon blir det core, sugen Sofie? ;)

Nu ska jag och Jonas sätta igång en film och mysa i soffan.

puss & kram & godnatt,

Entré.

Jag och Jonas körde till det nya varuhuset Entré i Malmö idag. Vilken besvikelse.. Utifrån ser det väldigt tråkigt och deprimerande ut. Visst, det är gjort av typ bara glas och det är modernt, men lite färger hade väl inte skadat? Affärerna var inget att hurra över iheller, det var bara Cubus som jag blev kär i, där fanns det allt och det var bra upplagt, men inget annat. På vägen hem körde vi inom Media Markt där jag köpte en liten mobil"väska" till min phone, iomed att det är touchscreen så är det nog bäst att skydda den lite extra. Vilken rolig shopping va? ;p Billig var den iallafall haha. Jag kommer nog lägga upp bilder på vad jag har köpt den senaste veckan lite senare om jag orkar, annars kommer det upp imorgon.

Om några timmar blir det träning och sen bara film resten av kvällen :)

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0