Min söndag.

Nu har jag duschat, plockat ögonbrynen och målat mina naglar lila och strax så ska jag äta grillat, gottit! Och lite senare ikväll ska jag in till min söte och mysa som har varit i Trollhättan hela helgen. Längtar :)

Meca Raceway.

Dagen igår spenderade jag i Malmö på Meca Raceway tillsammans med bror Jonas och mamma. Skit skoj :) Här kommer lite bilder för er som är intresserade!



 

 

 

 


Resten av kvällen var jag bara hemma, tittade på Pearl Harbor, och den gråter man ju inte lite till :p men sjukt bra är den!

En kväll med min Ulrika.

Sitter just nu hemma hos Ulrika och umgås :) Har varit på Tycho och käkat lite god mat! Blir att man bara tar det lugnt resten av kvällen.. Bjuder på lite bilder från Ninas tjejmiddag i våras som jag hittade här på hennes data! Haha crazy girls :) ENJOY!


Jag och Ulrika :)











Mina inköp denna veckan.


Stickad kofta 130:- Vero moda,
En kofta i kortare modell 198:- H&M.
Älskar färgerna!


En vanlig vit tröja 98:- H&M


Vax från Urban 165:- (rekommenderas) Frisyrmakarna
Mascara från Nivea 99:- Kicks
2 st nagellack 40:-/st, Anette Beauty i Landskrona


Mörk lila och metallic blå

Det är det jag har köpt denna veckan. Lämnade också in datan och de andra sakerna idag. Skönt på ett sätt, men ville dock ha internet där ute på rummet. Men men.. det är iallafall fredag idag. Har ingen aning vad jag ska hitta på. Får se!

Det finns inga ord.

Nä, det finns verkligen inga ord för gårdagen + denna dag. Orkar inte riktigt gå in på detaljer och så värst intressant är det inte iheller.. Kortfattat; ska lämna tillbaka data, router + mottagare. Jag är rätt så teknisk när det gäller sånt fixade inte det, och nu, efter 2 dagar av slit så ger jag upp. Det är längesen jag har varit på såhär dåligt humör.

Huvudvärk.

My best friend right now..



godnatt på er

Min måndag och tisdag.

Igår morse så stack jag hem till Jessica där hon bjöd på frukost :) Blev lite snack och så en runda i stan, och där köptes 2 nagellack bara, men shoppingen tog inte slut där.. Efter många om och men hittade jag en kompis, Ulrika, som ville följa med till Lund för att gå på datorjakt med mig. Hade hittat en billig och bra på MediaMarkt, men väl framme så var den såklart slut, typiskt! Efter ett tag inne på Onoff så blev jag iallafall ägare till en ny bärbar dator :) Lite över den prisklassen jag bestämt mig för, men en datanörd som Ulrika är sade att den var värd sina pengar, så man får hoppas på det bästa hehe. Lite bilder kommer imorgon för då ska jag och mamma iväg till Ikea. Där ska inhandlas ett laptopbord och lite så. Ska bli kul, älskar att gå runder och titta där.

Idag var det som sagt första körlektionen och den gick väldigt bra faktiskt.. enligt körläraren iallafall :p så det känns bra. Stack hem till syrran och Peter ett tag efteråt där jag fick lite kläder av Emmeli, det är alltid kul att få det! Har nyss städat mitt rum och sitter med världens huvudvärk så ska snart slänga mig i sängen en stund. Meeen.. tydligen får jag inte göra det.. Linda ville att jag skulle komma till Svalöv och det gör jag så gärna :)

Systrarna Aronsson.

Crazy sisters.
i love you


Första körlektionen.

Alldeles strax ska jag bege mig till trafikskolan och ha min första körlektion.. Lite nervös hehe! Wish me luck.

Dopet för Tyra.



Linda, bror Jonas och jag som håller Tyra.
Elise går sidan om mig, men lilla hon syns inte tyvärr.



Elise och Melwin leker.


Sötaste Tuwa.


Jonas och Peter. Vad gör du Peter? :p


Kära syster.


Nicklas och Tyra.


Haha, såhär ser Elise ut när man ber henne att le ;p Så go!

Uttråkad!

Allt är så tråkigt just nu..

Min lördagskväll.

I am legend, oh så bra den var :)! Bättre än vad jag hade förväntat mig! Sitter iallafall just nu hemma och har precis ätit lite mat från donkan, ska spendera kvällen här, Jonas kommer lite senare ikväll. Vi ska upp tidigt imorgon för att gå på dop, och jag ska vara fadder så jag ska stå däruppe inför 40 pers och hålla lilla Tyra, bara hon inte skriker nu :p Hehe nä, men det ska nog gå bra! Jag och Jonas köpte en liten Hello Kitty dress till henne igår, så söt var den :)

Det har inte varit världens bästa väder idag iheller, men det rör inte mig ryggen, jag tycker bara det är mysigt med regn. Snart blir det duschen och därefter tv.. Känns som det är det enda man gör, titta på tv..

En tidig morgon.

Klockan är inte ens 11 och jag är vaken. Jonas skulle upp tidigt för att åka och titta på bil med sin pappa, och när han väl går upp så är han inte tyst precis, så där har vi anledningen varför jag redan är vaken :p Men nu tänker jag faktiskt ta kudde och täcke och kurra ner mig i soffan med en film, kanske I am legend? Ja, det får det bli :) Någon som sett den?


Dagens klädsel + nya frillan.

Såhär ser jag ut idag;







Skjorta - Only
Jeans, Replay - JC
Skärp - Mammas
Armband - Cylber.com
Skor - Wedins


Här kommer en liten sneakpeak på min frisyr ;p

Ny hoodtröja.

I förrigår kom Emmeli och Peter med min nya hoodtröja från Carlings, som jag velat ha ett bra tag. Jag tycker den är skit ball :) Lite annorlunda, och annorlunda är kul!

Lugna kvällar.

Fick i mig frukost för ett litet tag sen, en nyttig sådan. Havregrynsgröt, två knäckebröd med keso och te. Duktigt va? :p Mammas nyttiga diet smittar av sig haha.

Igår blev det en lugn kväll, som dem brukar vara på vardagarna :) Stack in till Jonas, till hans föräldrar. Satt och pratade en stund, därefter var det dax för mig och Jonas att bege oss hem till honom och sova. Har inga speciella planer idag, jag och Jonas ska iväg och handla present när han har slutat till lilla Tyra som ska döpas på söndag, och sen gissar jag på att det blir en lugn kväll med god mat och massa mys! 


Söt låt.

Chris Brown - Glow in the dark



Sexiga jävel.. ;p

Nya skor.

Imorse hämtade mamma mig inne i stan så körde vi en runda inom Centersyd för att titta på skor. Det slutade med att hon köpte 4 par och jag 5 par. Vem älskar inte skor? :)













Och så var jag tvungen att köpa lite smycken också hehe :) love it!

Färgen gjorde allt.

Fast att jag bara har varit hemma hela dagen så har det inte blivit så mycket uppdatering. Mamma var snäll och färgade mitt hår innan och nu tycker jag verkligen om min frisyr :) ny färg i håret gjorde allt. Innan jag färgade mig så hade jag rätt så mycket utväxt och nu när jag klippte mig så försvann nästan all min mörka färg, då fick jag se min naturliga hårfärg som jag inte sett på något år och jag är hur ljus somhelst. En dag ute i solen så hade jag fantamig nästan blivit blondie haha. Men nä tack, det vill jag inte bli :) Jag håller mig till min mörka bruna färg från Viva!

Det regnar förfullt.

mysväder är det nu. regn. det tycker jag om.




Fullspäckad dag.

Hade ingen ork att berätta igår vad jag och Sangis hittade på i Helsinborg, men nu har jag. Vårt lilla uppdrag var att dra till Inas hårsalong och klippa oss haha :) Jag klippte bort i princip allt mitt hår haha. Nä, inte riktigt, men nästan. Innan jag klippte mig hade jag inte ens axellångt hår och kolla så mycket som blev klippt ändå;



Hehe, rätt så mycket va? När jag kom hem därifrån, sovit en stund och sedan gick upp för att glo i speglen så började jag storböla haha. Så min dag igår var inte världens bästa, men så tur va så kom Jonas och uppmuntrade mig! Nu, efter många stunder framför speglen så tycker jag om det mer och mer, det är bara att vänja sig helt enkelt! Som jag själv säger; det är bara hår, det växer ut igen. Visst? :) Och så borde fler tänka, för det är inte många alls som vågar klippa sitt hår, och när man väl börjat så kan man inte sluta. Det är kul med förändring då och då! Ni får iallafall se bild senare!


Idag har det annars varit en full rulle. Mamma kom och hämtade mig hemma hos Jonas vid 11, skulle åka hem till syster och hälsa på, men hon var på jobbet. Istället körde vi till Maxi/Center syd för att handla lite mat men först gick vi en runda inom H&M för jag skulle ha hårspännen och mamma skulle ha en kofta, men lite mer följde med hem.








En t-shirt med tryck 98:-, två söta hårspännen i blommor 20:- och ett rött nagellack från H&M's märke 30:-

Efter all handlande av mat så körde vi tillbaka till Landskrona för att skriva in mig på körskola så nu är det fixat och första körlektionen är inbokad :) Kanon! Nu kallar duschen och därefter ska mamma färga mitt hår. Hörs!

Det hemliga uppdraget?

Ja, det får ni veta imorgon haha ;p

A lot like love.

Varför är du seeeeeeg bloggen?!


Jag och Nina började röra på oss direkt, visst är vi duktiga haha :) Men förutom motion så blev det en hel del snack om allting i våra liv, det behövdes och det är skönt att veta att man har någon som alltid finns där <3 Har precis tagit en lång skön dusch. Ska upp tidigt imorgon för att bege mig till Helsingborg för att utföra det lilla hemliga uppdraget tillsammans med min gamla arbetskollega Sangis ;p som jag har saknat! Alldeles strax är det film på Kanal 9 som gäller, A lot like love, ska poppa lite popcorn och slänga mig i sängen.





Ta mig tillbaka.


Jag vill tillbaka till Thailand.

Motionera? Ja, någon gång..

Jag och Nina snackade nyss på msn om hur äckliga vi känner oss efter att ha tryckt ner massa onyttig mat, dag efter dag. Hon vill börja springa och jag tycker mest om att bara promenera. Vi lovade oss, mer eller mindre, att börja.. någon gång :p Vet ni vad jag gjorde precis? Jag åt en pizza.. Haha, bra börjaaan!

När hon också har ätit lite onyttig mat (förhoppningsvis ;p) så ska vi träffas en stund. Jonas ville umgås, men inte jag, jag ska på hemligt uppdrag imorgon bitti med en polare hihi. Inte för det är någon speciell grej, men det är kul att överraska lite :)

Bilder från kräftskivan.






















Underbara människor!

Varför tråna?

Jag förstår inte varför folk trånar efter att få vara som människorna i Sex and the city eller i Gossip Girl? Jag hade inte tackat nej till alla fina skor och alla underbara kläder, men det är inte bara det livet handlar om. Jag har inte sett många avsnitt av Gossip Girl, men deras relationer med familj och vänner verkar ju vara helt åt helvete och i Sex and the city ser jag inga familjerelationer överhuvudtaget. Och vem vill ha det så? Jag märker att folk försöker vara som tjejerna, istället för att ta dendära cidern eller ölen så tar dem en cosmopolitan istället, endast för att Carrie dricker det. Varför? Krävs det massa pengar, fina drinkar, skor och kläder för man verkligen ska känna sig lycklig? Eller försöker man bara vara en annan person? Och hur bra låter det egentligen.. Våga vara er själv istället och acceptera hur ert liv är. Lägg inte hela studiebidraget på bara ett par skor. Det är inget fel att beundra och ha någon som sin förebild, men är det ens lönt att försöka leva som dem? Har ni pengarna och all tillgång? Antagligen inte. Drömma får man dock. Men tänk på att det finns viktigare saker här i livet.

Istället ska jag tacka min familj, vänner och pojkvän. Det är dem som gör mitt liv så himla underbart. Not the money or the clothes.

Felon och Don't mess with Zohan.

Är just nu hemma hos Jonas i min ensamhet, han stack och tränade för en stund sedan. Funderar på att sätta igång en film alldeles strax :) Och på tal om film.. Jag och Jonas var hemma hos syster och Peter igår, vi kollade på Felon. Oh, så bra!! Det är en av dem bästa filmerna jag har sett på länge. När vi kom hem så satte vi igång Don't mess with the Zohan, den var hur rolig somhelst, den passade verkligen min humor :p


Kräftskivan.

Vilken kväll det var :) Riktigt riktigt roligt var det! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag in till staden och mysa med Jonas. Bilder från igår kommer senare!

Svart och guld.












Sjal - Camillas
Vitt linne - JC
Kofta - H&M
Jeans, Replay - JC
Ring - H&M
Skärp - Ullared
Väska - OneMark tror jag.
Skor - Skopunkten


Nu ska jag på kräftskiva :) Ha en bra kväll!

En hemma dag.

Mycket uppdatering idag känner jag.. Anledningen till det är väl för jag har hållt mig hemma hela dagen, och ska vara det resten av kvällen och natten också. Har inte sovit hemma på rätt så många veckor och jag börjar sakna min stora sköna säng, så det är ska bli skönt att krypa ner i den senare. Jag hade hoppats på att få umgås med någon vän idag, men ingen verkade vara intresserad.. usch för er :) Men imorgon ses vi och kul ska vi ha!

Melwin och Tuwa.

Nu ska jag åka och umgås med dem här små liven :) Så underbara!




Kappa.

Kappor, kappor, kappor.. Finns sjukt många av dem i olika modeller, färger osv. Och jag älskar dem alla.. nästan. Blev kär i en programledares kappa som var med i ett tvprogram för några veckor sen.

En kappa i en kortare modell med korta armar som på denna bilden. Mönstret på denna är inte riktigt min smak, men annars är den en sån kappa jag vill ha :) Och det snygga med dem korta armarna är att man kan antingen ha ett par coola armvärmare eller ett par långa skinnhandskar. Jag ska ha det i höst.







Allt detta kommer från halens.

Scarface.

Jag och Jonas tittade på Scarface igår, typ 98% av alla killar verkar älska den, Nina sa dock att den var väldigt tråkigt och oftast brukar man kunna lita på hennes åsikter, but not this time! Efter många om och men fick Jonas mig att titta på den, och den var hur bra somhelst.. faktiskt. Och finns det något värre än att behöva erkänna det efteråt? :p




"Say hello to my little friend!"

Upp tidigt idag.

Klockan ringde 10.30, skulle gå ner och hämta upp Jonas tvätt innan tvättetiden var slut. Jag förstod inte hur jag lyckades, men jag gick upp nästan direkt och blev pigg väldigt fort :) skönt! Har precis fått ner några mackor och ska alldeles strax ringa mamma och höra vad hon har för sig.. Hoppas hon har lust att hämta mig hihi.

Igår åkte faktiskt jag och mamma till körskola för att skriva in mig, men dem hade fortfarande semesterstängt. Typiskt när man äntligen tog tag i det, men dem öppnar redan nästa vecka så får sticka dit igen då.

Snart är det helg och imorgon ska jag på kräftskiva, har inte varit på det sen jag var en liten plutt. Ska bli skit kul :)

Dagens klädsel.









Tröja - Gina tricot
Ribbat linne - H&M
Jeans, Miss Sixty - Carlings
Skor, Kawasaki - Trampolin

Sömnlösa nätter.

Jag kan knappt sova om nätterna, det var precis likadant efter jag tagit studenten. Det kallas ångest, väldigt mycket ångest. Jag hatar verkligheten, den får mig att må dåligt just nu. Har du något jobb Viktoria? Har du kommit långt med körkortet Viktoria? Jag vill bara att alla i min omgivning ska sluta tjata om det. Jag håller på, kanske inte i den takten ni tycker att jag ska göra det i, men jag är inte 5 år gammal, jag är 19 år och kan bestämma själv.

REC.

Jag är en sån person som tycker om de flesta filmer, men icke Donkey Punch som vi såg på bio igår. En riktig värdelös film.. usch! Men en film som jag kan rekommendera är Rec, det är en skräckfilm och den var riktigt äcklig! Jag och Jonas hyrde den i fredags och vi var nära på att pissa ner oss själva, och det är inte många skräckfilmer som görs idag som kan orsaka det haha. Se den :)

En full Jonas.

Igår blev det lite fest med Nina och Amanda :) Var först uppe hos Adam och förfestade lite där och därefter var det Tycho som gällde. Vistelsen där blev inte lång, tyvärr! Jonas ringde och sa att han var på väg hem och det var jag som hade nycklarna, så det var bara för mig att bege mig hem ditåt och in kom en väldigt full Jonas :p haha. När han hoppa upp ur sängen i morse mådde han hur bra somhelst, det är inte mänskligt!

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen för ikväll blir det bio med Jonas, syster och Peter :) mys!

Outfit.










Blus - Vero Moda
Jeans, Replay - JC
Skor, Vaga Bond - Nilsons
Halsband - Mammas i think?



Ikväll blir det middag, film och mys med Jonas :) Underbara kille.

God morgon.

Klockan ringde för en halvtimme sedan, det är bäst att sätta alarm så man inte sover bort hela dagen. Är hemma hos Jonas och ska bosätta mig här för dagen, mamma stack till Åhus idag så då är det inge kul att vara hemma om hon är borta. Blir iallafall frukost snart framför en film :)

Stan

Nu ska jag åka in till stan och mysa med töserna :) I have missed you.

Bilder från kubbtävlingen








   
   

Balla skor




Jag vill ha
  H&M 298:-

Middag, bio, kalas

Nu är det söndag, alltså är helgen nästan slut..

I fredags stack jag, Jonas, Henrik och hans flickvän Lina till Malmö. Blev först middag och massa snack, hade hur trevligt som helst :) En Aphjärna shot tog vi också, förutom Lina som fick vara chauffören ;p Och det är ingen shot jag gärna tar igen.. Ingen höjdare precis! Efter den goda middagen begav vi oss till biografen där vi såg Arkiv X, jag tyckte den var jättebra, men jag var också den enda om den åsikten hehe. På väg hem bestämde vi oss för att åka inom ett uteställe i Lund som Henrik brukar vara vakt på. Stämningen är heeelt annorlunda om man jämför med Landskrona, måste nog ta sig dit någon gång och festa till det lite :) Efter en cider var det tid att bege sig hemåt, en helt perfekt fredag kväll var det!

I lördags var det dax att fira Henrik som fyllde år. Blev en rätt så lugn kväll med lite dricka, snack och massvis med hemmagjord smörgåstårta, mm :) riktigt gott!

Och nu sitter jag här, precis övningskört till Centersyd. Snackade lite med syrran på Carlings och hittade en hoodtröja som jag får på måndag! Rätt så ball :) Väntar just nu på att Jonas ska sluta träna så får vi se om vi ska ses ikväll eller inte! Ha en bra söndagskväll, för det ska jag ha :)

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0