En av dem bästa dagarna på året.

Julafton idaaaaaag :) Ska strax köra och jobba och sen ska julen firas hemma hos bror Jonas!

GOD JUL!

Julveckan.

Nu är juuulveckan här :)! Myyyys.. Dock ska jag jobba alla dagar förutom fredag då allting är stängt. Jonas har semester och då ska jag såklart jobba som mest.. Aja, vi överlever :D Över nyår åker vi ändå upp till Göteborg. Ska sova på hotell, äta god mat och bara vara med varandra! Längtar!

Sen ska vi ju också renovera köket, kommer bli såå fint. Vi har faktiskt hittat en tapet. Jag åkte iväg till Nordsjö och tog med mig några provrullar med mig hem. Där var en som var SKIT snygg som jag ville ha, men ofcourse var det den dyraste, så det blev en annan som var lite billigare och som Jonas tyckte mest om. En av Jonas polare är målare så han kommer tapetsera till oss :) Mega snällt!

Annars då.. I lördags blev det lite tjejmiddag hemma hos Ina! Det blev jag, Ina, Emma och Ellinore :) Och sen kom Jessica och Henrik också, som faktiskt blir föräldrar i juni. Grattis till er :D Vid halv tolv sade min kattallergi att det var dags att köra hem haha. Det var en perfekt lördagskväll!

Luciadagen.



Jonas familj var här för ett tag sen. Vi mös med glögg, pepparkakor och lussebullar :)
Nu fixar jag minestronesoppa till oss och så får det bli kanelknäckebröd till! Gott.

Jobb och jobb och jobb.

Tänkte uppdatera er, mina kära läsare ;p Inte för att så mycket har hänt, men ändå haha.

Befinner mig på jobbet i princip hela tiden, nästan iallafall.. Jag var i en svacka för ett litet tag sen, ville inte alls jobba, ville bara vara hemma och sova och när jag väl var på jobbet så hade jag världens ångest och ville bara därifrån, men nu känns det tio gånger bättre! Såå skönt. Men nu är jag ledig i fyra dagar vilket inte känns så himla bra för man vänjer sig jättelätt vid att vara ledig och det är inte så bra :p Dock lär jag behöva lite extra energi för på juleveckan jobbar jag varje dag.

Kollar just nu på Robinson och Jonas väntar bara på att det ska ta slut för sen blire chips och film :) Alla julklappar är typ klara nu, ska bara köpa en sak till, till Jonas. Har lagt mer än halva min lön på julklappar.. Sen har jag och Jonas planerat att renovera köket lite när han har semester i jul. Ska bara hitta någon fin tapet, skit svårt ju, finns hur mycket somhelst att välja mellan :p

Men det lär väl lösa sig det med.. Hm.. Finns inget annat att skriva tror jag. Har inget liv för tillfället känns det som haha.

Lycklig!

Fick ett jättefint sms igår morse av Jonas. Det gjorde hela min dag.

Jag tycker du är så jävla underbar gumman min. Vill aldrig förlora dig mossi.
Du betyder så mycket för mig och mitt hjärta slår hårt för dig Viktoria!

Våra två nya julälgar.





Är dem inte för söta? :)

Massa julklappshandlande..

Idag har jag varit ledig och jag har spenderat den med mamma :) Vi stack först till mitt jobb där hon hjälpte mig att hitta lite till min lillebror och sen körde vi vidare till Väla där jag köpte ännu mer julklappar.. Det tar ju aldrig slut! Plus att både min lillebror och Emmeli också fyller år nu innan julafton så det är rätt så svårt att hitta saker både till julafton och till deras födelsedagar, men det har fixat sig i slutändan ;) Nu är nästan alla klara.. Jonas är halvt klar och sen är där nog någon annan till. Sånt är det, jag älskar att ge, men liiite tråkigt att se pengarna trilla mellan fingrarna på en :p

Nooog om det. Nu ska jag krypa ner i soffan. Sen är det jobb hela helgen.

Idag har jag på mig Maggie.



Maggie t-shirt - Newyorker
Pennkjol - Monki

Här ser ni också att jag har blivit mörkbrunett igen och fått en kort, rak page :)
Nu - jobb.

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0